Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
Bestil vores Katalog

Grupperejser med coaching

Nogle rejser, nogle uddanner sig. Andre gør begge dele!

Står du et sted, hvor du har brug for ny inspiration, fornyet energi og en afklaring omkring dine kompetencer og personlige valg?

Ønsker du at få mere gennemslagskraft og få redskaber til bedre og tydeligere kommunikation? Måske trænger du blot til en meningsfuld pause fra hverdagen; fra krav, forventninger, tanker og bekymringer. Måske trænger du bare til at udskifte Danmark med solgaranti og få spændende selskab med andre på samme alder. CoachingRejse er en værdifuld oplevelse uanset formålet.


Vi har sammensat en grupperejse, som giver dig mulighed for at fylde din ferie med eventyr sammen med andre unge (18-35 år), samtidig med at du forbedrer dine personlige kompetencer i eksotiske omgivelser. Det er en unik rejse med fokus på undervisning og personlig afklaring. Du vil komme hjem klogere på dig selv, på dine styrker og udviklingssider og på hvordan, du når de mål, der er vigtige for dig. 


Vores mål er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, med mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at foretage valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.


Grupperejse med coaching er et tilbud fra Dansk Studie Center, som kan købes særskilt eller i sammenhæng med andre ophold. Det er en grupperejse med coaching for unge, der ønsker at udvikle sig personligt og få brugbar undervisning, samtidig med at kunne nyde både sol, strand og en anden kultur. Den typiske deltager er mellem 18 og 35 år og er i arbejde eller i gang med et studie. 


Rejsen er af en måneds varighed, inklusiv flyrejse, og indeholder 3 ugers undervisning - i alt 60 undervisningstimer fordelt på 4 timer dagligt i hverdagene. Undervisningen/coaching foretages af en inspirerende dansk instruktør, der brænder for at give dig brugbare redskaber. Vi ved af erfaring, at det er godt at starte et forløb med at lære hinanden og stedet at kende, så opholdet starter med cirka 3-4 dage med udflugter og teambuilding. Du bor på dejlige bosteder der ligger tæt på stranden. Flere ophold ligger i danske ferieperioder (påske, sommer, jul), så du kan tage en del af opholdet i din ferie. Grupperejse med coaching er et tilbud fra Dansk Studie Center, som kan købes særskilt eller i sammenhæng med andre ophold. 

Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2016
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort