Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Udforsk vores destinationer

Dansk Studie Center tilbyder grupperejser for unge til et væld af destinationer over hele verden:

  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
Destination:
0
Tekst:
Burma-(10)Burmas eksotiske og anderledes kultur vil give dig et nyt syn på livet herhjemme og lære dig at værdsætte mangfoldigheden. Oplev en åben befolkning, et land med gamle traditioner, samt flotte pagoder og templer. Besøg bl.a. historiske Mandalay og kongebyerne Amarapura og Sagaing. Burma kan opleves med DSC på disse rejser:
Burma, Cambodja (& Vietnam) - Cambodja, Vietnam (& Burma)
Destination:
0
Tekst:
canadaCanada er verdens næststørste land og har oplevelser for alle. Canada byder både på spændende storbyer, storslåede nationalparker, gigantiske bjerge, vilde floder, enorme vandfald, dybe skove og enestående dyreliv. Du vil komme tæt på landets åbne befolkning og lære at begå dig i den ekstreme vildmark gennem blandt andet undervisning i overlevelse. Canada kan opleves med DSC på denne rejse:
Canada - Adventurerejse 
Destination:
0
Tekst:

Seychellerne er en østat, som ligger øst for Afrikas østkyst. I dette eksotiske og unikke paradis finder du både de perfekte omgivelser til drømmeagtig afslapning samt fantastiske natur- og dyreoplevelser.

Her finder du kridhvide strande med sand så fint som flormelis. De helt unikke "coco de mer"-palmer, som også kaldes verdens mest eksotiske frugt, er særligt kendetegnende for netop Seychellerne. Store, rå granitblokke ligger spredt langs de strålende kyster, og længere inde finder du frodige bjerge beklædt med tæt, grøn bevoksning.

Det krystalklare turkise vand glider i rolige bølger op ad strandene og er perfekt til at gå på opdagelse i det imponerende undervandsliv. Her finder du mere end 900 fiskearter og skaldyr blandt de farverige koralrev. Der er også mulighed for at møde havskildpadder, delfiner, rokker, barracudaer og hajer omkring øerne.

Seychellerne kan opleves med DSC på denne rejse:
New Zealand, Australien & Seychellerne

Destination:
Australien
Tekst:
ausAustralien er et land fuld af særpræg og oplevelser, som ikke findes andre steder på kloden; som at se solnedgangen over Ayers Rock, klappe en kænguru, se Operahuset i Sydney eller dykke i verdens største koralrev. Australien kan opleves med DSC på disse rejser:
Australien, New Zealand (& Fiji) - Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - Fiji, New Zealand & Australien - New Zealand & Australien - New Zealand, Australien & Thailand - Vietnam, Australien & New Zealand - Australien Adventurerejse
Destination:
Bali
Tekst:
bali2Nær ækvator ligger den frodige paradisø Bali, som er en af de smukkeste øer i Indonesien. Her bliver du budt velkommen af en smilende og gæstfri befolkning, som er dybt forankret i deres livskraftige kultur og religion. Du vil møde farvestrålende ceremonier, magiske templer, bølgende rismarker, hellige vulkaner, smukke strande og vind i kokospalmerne. Bali kan opleves med DSC på denne rejse:
Bali & Thailand - Jorden Rundt 3½ mdr øst
Destination:
Cambodja
Tekst:
CamIndtil for nyligt var Cambodja et lukket land for rejsende på grund af Pol Pots brutale regime med landminer, flygtninge og fattigdom. I mellemtiden er Cambodja dog sluppet af med resterne af De Røde Khmerer, hvilket betyder, at vi nu kan rejse i et af Sydøstasiens mest spændende lande. Cambodja kan opleves med DSC på disse rejser:
Fiji, Australien, Vietnam & CambodjaBurma, Cambodja (& Vietnam) - Cambodja, Vietnam (& Burma) - Vietnam, Laos & Cambodja - Jorden Rundt 4 mdr øst 
Destination:
Costa Rica
Tekst:
crSelvom Costa Rica er et lille land, har det uendeligt meget at byde på. Du kan trekke i junglen, snorkle ved smukke sandstrande, hilse godmorgen til aberne i baghaven, se flydende lava fra aktive vulkaner og danse salsa i den tropiske nat. Costa Rica kan opleves med DSC på disse rejser:
Costa Rica, Mexico & Cuba - Costa Rica, Cuba & Mexico - Peru, Cuba, Costa Rica (& Mexico) - Costa Rica Sommerhøjskole - Jorden Rundt 4 mdr øst
Destination:
Cuba
Tekst:
cubaNår du på Cuba går rundt i Havanas gader mellem gamle amerikanske biler, hestevogne og gamle bygninger, vil du hurtigt få en følelse af, at være sat tilbage i tiden. Gå mellem bønderne i tobaksplantagerne eller på brostenene i Trinidad eller dans salsa på det lokale casa musica. Cuba kan opleves med DSC på disse rejser:
Costa Rica, Cuba & Mexico - Costa Rica, Mexico & Cuba - Peru, Cuba, Costa Rica (& Mexico) - Jorden Rundt 3½ mdr øst
Destination:
Ecuador
Tekst:
EcuadorEcuador er et af de mindste lande i Sydamerika, men er alligevel et paradis for både dyre-, natur-, historie- og adrenalinelskere. Her finder du både frodig jungle, høje bjergtinder, smukke kyststrækninger, og en charmerende og imødekommende lokalbefolkning. Den farvestrålende indianerkultur og deres livlige markeder vil uden tvivl gøre indtryk på dig. Ecuador kan opleves med DSC på disse rejser:
Ecuador, Galapagos (& Peru)Jorden Rundt 3,5 mdr vest
Destination:
Fiji
Tekst:
FijiFiji er langt mere end blot en palmeø. På denne række små jungleklædte tropiske øer vil du lære en spændende kultur at kende, opleve bjerge med dybe kløfter, og virkelig få følelsen af at være taget til et fjernt og eksotisk sted, når du bader i de naturskabte vandrutsjebaner samt går gennem frodige bananplantager. Fiji kan opleves med DSC på disse rejser:
Australien, New Zealand (& Fiji) - Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - Fiji, New Zealand & Australien - Fiji Adventurerejse - Jorden Rundt 3½ mdr øst
Destination:
Galapagos
Tekst:
GalGalapagos-øerne byder på fantastiske og enestående naturoplevelser og et helt unikt dyreliv med store landskildpadder, søløver, pelikaner og pingviner. På øen Santa Cruz kan du udforske marinelivet i kajak, med snorkel eller dykkermaske, du kan leje en cykel og tage på opdagelse, eller besøge en af de andre øer med båd eller fly. Galapagos kan opleves med DSC på denne rejse:
Ecuador, Galapago (& Peru)  - Jorden Rundt 3½ mdr vest
Destination:
Hawaii
Tekst:
HAWHar du lyst til at opleve paradis, bo i en storby med palmer, ligge på kridhvide strande, opleve Aloha stemningen, blive en del af et amerikansk universitetsmiljø, have uendelige shopping muligheder, forbedre dine engelskkundskaber, køre i ATV i junglen, se aktive vulkaner, opleve en fantastisk kontrastfyldt natur, og prøve dykning, surfing og skydive? Hawaii kan opleves med DSC på disse rejser:
Hawaii - Hawaii Sommer - Hawaii Øhop (& USA Roadtrip) - Jorden Rundt 4 mdr øst 
Destination:
Japan
Tekst:
ausAustralien er et land fuld af særpræg og oplevelser, som ikke findes andre steder på kloden; som at se solnedgangen over Ayers Rock, klappe en kænguru, se Operahuset i Sydney eller dykke i verdens største koralrev. Australien kan opleves med DSC på disse rejser:
Australien, New Zealand (& Fiji) - Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - Fiji, New Zealand & Australien - New Zealand & Australien - New Zealand, Australien & Thailand - Vietnam, Australien & New Zealand - Australien Adventurerejse
Destination:
Jordomrejse
Tekst:
JR1På et højskoleophold Jorden rundt kommer du på få måneder til at opleve vores verdens mest spændende naturmæssige og kulturelle kontraster. Bestig bjerge, dans salsa under palmerne, svøm med delfiner, udforsk jungler, lær at surfe og meget mere. DSC tilbyder følgende højskoleophold Jorden rundt:
Jorden Rundt 4 mdr øst - Jorden Rundt 3½ mdr øst - Jorden Rundt 3½ mdr vest
Destination:
Kina
Tekst:

Gå med på opdagelse i storbyens myldrende gader i Beijing, hvor de lokale dyrker Taichi og Kong Fu i de mange smukke parker, mens andre danser og synger som start på en god dag. 

Kom med ind på den himmelske Fredsplads, som er den største åbne plads i nogen by i verden og besøg det kejserlige Sommerpalads.

Gå med på opdagelse i Den Forbudte By med verdens mest velbevarede trækonstruktioner og besøg den næsten 1000 år gamle Jingshan Park, som er opbygget omkring Feng Shui principperne.

Destination:
Maldiverne
Tekst:
MalMaldiverne er en ø-gruppe i Det Indiske Ocean. Her finder du perfekte kridhvide sandstrande, krystalklart vand, turkisblå laguner og svingende hængekøjer i de svajende kokospalmer. Her vil du få indblik i den lille befolknings ø-kultur præget af søfolk og fiskeri, og på helt tæt hold opleve hvordan deres liv udfolder sig på en lille ø i så lille et samfund. Maldiverne kan opleves med DSC på disse rejser:
Maldiverne & Sri Lanka - Jorden Rundt - 3½ mdr vest
Destination:
Mexico
Tekst:
MexMexico er en vidunderlig blanding af afslappet atmosfære, smilende befolkning, fantastiske strande, salsarytmer og dykning blandt farverige fisk og kæmpe hvalhajer. Men Mexico er også meget mere end det. Den gamle, indianske kultur har nemlig givet landet nogle af dets mest spændende seværdigheder og turistattraktioner, herunder de gamle Maya ruiner. Mexico kan opleves med DSC på disse rejser:
Costa Rica, Mexico & Cuba - Costa Rica, Cuba & Mexico - Peru, Cuba, Costa Rica (& Mexico) - Mexico Coachingrejse - Mexico Coachingrejse 23+
Destination:
Miami
Tekst:
miamiI Miami Beach smelter det caribiske klima og livsstil sammen med den moderne metropols insisterende energi og skaber en unik atmosfære med strande, shopping og byliv. Men en rejse til Miami Beach er ikke bare hvidt sand og høje palmer. Everglades National Park er USA’s største subtropiske område med mangrovesumpe, fyrreskove og et unikt dyreliv. Miami kan opleves med DSC på disse rejser:
USA: Dansk Vestindien & Miami - Jorden Rundt - 4 mdr øst
Destination:
New Zealand
Tekst:
nzNew Zealand er landet, hvor man om hvert hjørne møder et nyt vidunderligt panorama. Du vil se bjerge med sneklædte tinder, smukke surferstrande, grønne vidder, hvaler, delfiner, vulkaner og opleve uendelige adrenalinaktiviteter. New Zealand kan opleves med DSC på disse rejser: 
New Zealand Friluftsliv - Fiji, New Zealand & Australien - New Zealand & Australien - New Zealand, Australien & Thailand - Vietnam, Australien & New ZealandNew Zealand Adventurerejse 
Destination:
Peru
Tekst:
peruHar du lyst til at opleve et af Sydamerikas mest fascinerende lande med et dramatisk landskab og en fantastisk kultur? Så er Peru helt sikkert noget for dig! Landet er spækket med ”rester” fra de tidlige indianerkulturer, og den varierende natur omfatter alt lige fra ørken til snedækkede bjerge, brusende floder, grønne højsletter og Amazonas jungle. Peru kan opleves med DSC på disse rejser:
Ecuador, Galapagos (& Peru) - Peru, Cuba, Costa Rica (& Mexico)
Destination:
Sri Lanka
Tekst:
SLSri Lanka er et land med en fredfyldt stemning og betagende omgivelser - et land der på den ene side virker uberørt og uspoleret, og på den anden side bærer præg af koloniseringen. Oplev buddhistiske templer og klostre, teplantager, elefantbørnehjem, eller oplev rusen ved surfing og rafting. Sri Lanka kan opleves med DSC på disse rejser:
Maldiverne & Sri Lanka - Jorden Rundt - 3½ mdr vest
Destination:
Thailand
Tekst:
THDe små ”klimtende” lyde af den lokale musik, smukke guldbelagte buddhaer, eksotiske strande med palmer og turkisblåt vand, store surferbølger, orangeklædte munke, små offertempler og højtidelige billeder af kongen. Rejsen til Thailand er langt mere end bare en rejse til en tropisk strand. Thailand kan opleves med DSC på disse rejser:
Bali & Thailand - New Zealand, Australien & Thailand - Thailand - Coachingrejse - Thailand - Coachingrejse 23+
Destination:
USA
Tekst:
USA2United States of America er mulighedernes land. På vores mange rundrejser igennem USA besøger vi bl.a. metropolen New York og hovedstaden Washington. Farverige Las Vegas og det enestående Grand Canyon er et must, når man besøger østkysten af USA. Det er Los Angeles også med Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica Beach. USA kan opleves med DSC på disse rejser:
USA: Dansk Vestindien & Miami - USA/Hawaii - Hawaii Sommer - USA Roadtrip - Hawaii & USA Roadtrip
Destination:
Vietnam
Tekst:
VietnamVietnam byder på kulturoplevelser af de helt store, har et af verdens bedste køkkener, stejle bjerge udsmykket med farverige risterrasser, 1600 km lang kyststrækning, en nysgerrig og gæstfri befolkning, samt kontrasten mellem de pulserende storbyer og landsbyerne ro og tilbagelænede atmosfære. Vietnam kan opleves med DSC på disse rejser:
Vietnam, Australien & New Zealand - Burma, Cambodja (& Vietnam) - Cambodja, Vietnam (& Burma) - Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - Vietnam, Laos & Cambodja Sommer

Hvilken rejse passer til mig?

bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden