Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Burma

Pop Up Følg destination:

Burma – også kaldet Myanmar – byder på en eksotisk og anderledes kultur, der uden tvivl vil give dig et nyt syn på livet herhjemme og lære dig at værdsætte mangfoldigheden.

Burma er også kendt som ’det gyldne land’, da tusinder af historiske pagoder forgylder landet fra nord til syd. Burma var i mange år lukket af for både turisme og anden påvirkning fra omverdenen, og landet er derfor en spændende uberørt perle af bevaret kultur og seværdigheder. Oplev en åben, smilende befolkning, der lever i et land med gamle og uberørte traditioner, og mærk på tæt hold hvor stor betydning religion og tro har for burmesernes daglige liv.

Dansk Studie Center tager dig med på en farverig rejse gennem den tusindårige kultur. Besøg blandt andet historiske Mandalay og kongebyerne Amarapura og Sagaing. Tag på cykeltur gennem det smukke landskab. Oplev flydende byer mens du glider forbi i en longtail-båd. Udforsk naturen på trekkingtur blandt betagende bjerge og uberørte strande. Lad dig opsluge på spirende lokale markeder blandt farvestrålende klædedragter. Nyd udsigten over grønne rismarker, mægtige floder, buddhistiske munke og blanke søer. Lad dig inspirere i det mest spændende nye rejseland i Asien!

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Historie og traditioner i Burma
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden