Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Nepal

Pop Up Følg destination:

I det bjergrige og kulturelle Nepal, kan du forvente en helt intens kulturel og naturmæssig oplevelse med vandreture i Himalaya og frivilligt arbejde hos lokale nepalesere.

Nepal er en unik kombination af storslået natur med bjergkæder, kulturelle skatte, og en befolkning, som lever en helt anden tilværelse, end vi kender herhjemmefra. Dine oplevelser i Nepal bliver uforglemmelige. Verdens højeste bjerg, Mount Everest, ligger i landet, mens hovedstaden Kathmandu i 1300 meters højde over havet byder på snørklede gader, det royale palads, lokale, farverige markeder og hinduistiske templer. Hinduismen og buddhismen er centrale religioner i Nepal, og landets største Stupa, Bodnath, ligger i Kathmandu.

I den gamle, buddhistiske by, Patan, kan du opleve de historiske bygninger på Durbar Square, mens byen Bhaktapur er centrum for lokale kunstneres arbejde med træ og andre materialer. Pokhara byder på fabelagtig natur, smukke udsigter og et besøg til en tibetansk flygtningelejr, et børnehjem og en cykeltur rundt i lokalområdet.

Den hyggelige by Pokhara ligger lige ved den smukke Phewa-sø, omgivet af de betagende bjergtoppe i Himalaya. Nepal er noget helt for sig, som ikke findes andre steder i verden.

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Bjerge og trekking i Nepal
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden