Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon

Adventurerejser

Eventyret venter den som forstår at gribe det!

Dansk Studie Center giver dig rammerne for et spændende eventyr i trygge rammer. Vil du kombinere adventure, rundrejse, sammenhold og kulturoplevelser? Så er adventurerejsen måske noget for dig!

 

Vi har sammensat en grupperejse for unge, som tager udgangspunkt i eventyr og kulturoplevelser! Der er taget højde for, at man kan få præcis den grad af adventure, som man ønsker, hverken mere eller mindre! Vores danske leder sikrer dig de bedste muligheder under hele turen.

 

På disse ophold er sammenholdet og de fantastiske rammer de samme, som på alle Dansk Studie Centers ophold, men der er fokus på aktiviteter og fritid og det er en måned fyldt med fart over feltet! Turen er for dig, som gerne vil have flere aktiviteter og mere rundrejse, men som også værdsætter spændende undervisning i landets kultur. Vores mål er, at du kommer hjem med fede oplevelser i rygsækken, har fået flyttet dine grænser og oplevet en anderledes og spændende kultur. 

 

Turene kan købes separat, eller flere adventurerejser i forlængelse af hinanden. De kan ligeledes kombineres med nogle af vores højskoleophold. Med andre ord har du nu muligheden for at sammensætte din helt egen rejse.

Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2017
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden