Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica & Hawaii

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse til Costa Rica & Hawaii byder på lækre strande, aktive vulkaner, hvaler, delfiner, huladans, eksotisk natur, jungle, storbyliv, masser af muligheder for adventure og ikke mindst indsigt i både den latinamerikansk kultur og den amerikanske drøm.

 • 3 uger i Costa Ricas farverige natur og unikke dyreliv
 • 5 uger på Hawaiis smukke øer med både storbyliv og dramatisk natur 

Undervejs er der inspirerende undervisning i Sport & Personligt Drive, samt Kommunikation & Personlig Udvikling

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica & Hawaii

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Kombinationen af de 2 lande er intens og byder på det bedste af den latinamerikanske kultur og den amerikanske drøm. I Costa Rica skal du opleve landets fabelagtige jungle og dyreliv, hvor der er gode muligheder for at spotte dovendyr, delfiner og hvaler. Herefter bor du 2 uger lige ved en dejlig strande og her ligger forløbet i Sport & Personligt Drive. 


Herfra tager I videre til Waikiki Beach på Hawaii, som danner ramme for det resterende ophold. Her har I jeres undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Med den verdensberømte Waikiki Beach som base, byder opholdet på Hawaii på alt fra storbyliv til eksotiske naturområder. Med Stillehavet som nabo er der utallige udbud af fritidsaktiviteter, for eksempel beachvolley, surfing, dykning, snorkelture, delfinudflugter, skydive, hvalsafari og trekking.

Inkluderet overskrift:

Costa Rica & Hawaii

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:

Costa Rica & Hawaii

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:
Costa Rica
Dato:
07. november 2016
Overskrift:
Hawaii
Dato:
28. juli 2016
Overskrift:
Hawaii Øhop 2016 af Kajsa Espelien
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica & Hawaii - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica & Hawaii - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
Hawaii lille
Foto Program afsnit 1:
Costa Rica_gruppe_drenge
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 1:

I ankommer til Costa Ricas hovedstad, San José, hvor jeres rejseleder modtager jer med velkomstmiddag og teambuilding de første dage. I San José får I en historisk og kulturel introduktion til Costa Rica, inden I fortsætter til den fantastiske nationalpark; Corcovado National Park. 

Her skal I sejle ad floder omgivet af mangrove- og regnskov og udforske dyrelivet, der blandt andet byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I skal også på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv. I overnatter på en lodge midt i parken, hvilket giver fantastiske oplevelser med dyrelivet - om natten kan man virkelig høre junglen! Der er mulighed for både at opleve delfine og hvaler på helt tæt hold. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer eller tukanerne, der gemmer sig i træerne ved stranden. 

Foto Program afsnit 2:
Costa Rica_surfing
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Sport & Personligt Drive i Uvita og Tamarindo

Program afsnit 2:

Efter de mange kulturelle og naturmæssige indtryk og oplevelser, drager I til den lækre strandby, Uvita, hvor I har nogle dage og påbegynder 2 ugers undervisning i Sport & Personligt Drive. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en mere aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Du kommer til at planlægge dit eget program ud fra personlige mål, og jeres underviser planlægger også forløbet efter jeres forventninger til faget. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 40 timer. 

I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de eksotiske strande eller noget helt andet. Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor I har mulighed for at tage med på en udflugt til den aktive vulkan, Arenal, køre på mountainbike gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde. Denne 5-dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 350 USD med overnatning, transport og alle udflugter.


Foto Program afsnit 3:
Hawaii_strand
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Oahu - Waikiki Beach, Diamond Head og undervisning

Program afsnit 3:

Fra Costa Rica rejser I videre til Hawaii, til Waikiki Beach på øen Oahu. I løbet af de første dage skal I rundt i byen og lære området bedre at kende. I laver sjove opgaver sammen og udnytter Hawaiis fantastiske kulisse. I skal prøve kræfter med Huladans, surfing, besøge Pearl Harbour, vandre op til toppen af Diamond Head og meget mere.


I har også mulighed for at udforske Hawaiis enestående natur, nyde livet på de mange caféer og barer, eller måske tage dykkercertifikat. I kan også snorkle, tage surf-lektioner eller gå på opdagelse i den flotte by, med store butikker, restauranter og meget mere. 


Noget af det mest fantastiske ved Hawaii, er at man ikke skal ret langt uden for storbyen for at befinde sig i den mest dramatiske og smukke natur. Aktivitetsudbuddet på Hawaii er helt enestående, uanset om man er "storbymenneske", "vandhund" eller "naturelsker"! 


Foto Program afsnit 4:
Hawaii_piger
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-7: Kommunikation & Personlig Udvikling på Oahu

Program afsnit 4:

Efter nogle spændende dage med eventyr på programmet, er det blevet tid til at begynde undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling. Undervisningen varetages af en dygtig dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer. I undervisningen forsøger vi at inddrage lokalmiljøet, og i processen laver I nogle udfordrende og lærerige øvelser, der bl.a. sætter fokus på kommunikationsforståelse og forskellige kommunikationsteknikker. 

I får samtidig redskaber og værktøjer, der er med til at afklare, hvad der er vigtigt for jer i livet. Undervisningsforløbet giver dig øvelse i at argumentere, diskutere og få dine holdninger frem. Sammen skal I have fokus på at finde jeres styrker og potentialer og øve jer i at sætte mål og drømme. I vil både blive klogere på jer selv, andre og verden omkring jer. Weekenderne byder på spændende udflugter i området omkring Waikiki. Efter undervisningen har I en friuge til at suge de sidste eventyr, hula-rytmer, solstråler og surferbølger til jer.


Foto Program afsnit 5:
Haw_hike2
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8-9: Friuge på Hawaii

Program afsnit 5:

Efter nogle aktive og inspirerende uger med undervisning er der indlagt en friuge i programmet, hvor I har mulighed for at tage på opdagelse på egen hånd. 
Jeres rejseleder står klar med masser af inspiration og inputs til, hvad Hawaii-øerne har at byde på, og hvordan I bedst udnytter jeres friuge. 


Oahu hvor I stadig har base i friugen byder på utallige muligheder. Måske er det skydive, der står på ønskelisten, eller måske drømmer du om at tage på jungletur i filmomgivelserne fra Jurassic Park. Du kan også tage en tur med zip-line eller sejle på havet i kayak. Måske du har lyst til at blive endnu bedre til at ramme den helt rigtige bølge med surfboardet. Har du lyst til at udforske havet under overfladen, kan du både tage dykkercertifikat og hoppe af sted på snorkeltur. Har du lyst til at udforske nye dele af Hawaii, vi det også være muligt at flyve til fx Big Island og tage på eventyr der. 
Hawaii har så mange fantastiske steder, der er næsten ikke grænser for, hvad du kan opleve. 

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:

 
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Inkluderet på denne rejse:


Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning jf. program

Costa Rica (3 uger):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Teambuilding
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Besøg ved lokalt havskildpaddeprojekt
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • 5-6 dage i strandbyen, Uvita
 • Indgang Nationalpark Uvita
 • Velkomstmiddag i Tamarindo/Samara
 • Ophold i Tamarindo/Samara
 • 40 t. undervisning i Sport & Personligt Drive med dansk underviser

Hawaii (5 uger):

 • Ophold i Waikiki, Oahu
 • Aktiviteter på stranden
 • Besøg ved Pearl Harbour
 • Vandretur til Diamond Head
 • Dagsudflugt rundt på Oahu
 • Fælles beach BBQ
 • Vandretur til Pill Boxes
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling


Inkluderet - kolonne 2:

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Hula-lektioner
 • Fyrværkeri-show på stranden
 • Underholdning på stranden om Hawaiis kultur og historie
 • Volleyball på stranden
Ikke inkluderet:
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum (ESTA til USA)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Surfing på Stillehavets bølger
  • Mountainbike i bjergene
  • Vandring på vulkaner
  • Katamaran-sejllads
  • Snorkling blandt stimer af fisk
  • Mulighed for at dykke, springe i faldskærm og snorkle med hajer  
 1. Personligt
  • Bliv en del af et fantastisk fællesskab
  • Få venner for livet
  • Lær om en anden kultur og tænkemåde
  • Få mere selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Få ny inspiration
  • Bliv mere afklaret om din fremtid
  • Få energi, god kulør og lyst til at komme i gang
 1. Natur
  • Farvestrålende fisk og koraler
  • Aber, dovendyr og papegøjer
  • Hvaler og delfiner
  • Flydende lava og aktive vulkaner
  • Eksotiske strande
  • Palmer og kokosnødder
  • Smukke blomster
 1. Kultur
  • Powershoping i nogle af verdens største og mest eksklusive butikker
  • Salsa og latinostemning
  • The American Dream
  • Hawaiis Kultur og Historie
  • Huladans
  • Beachvolley og celebrities
  • Nyd strandlivet
genveje_bund_katalog
genveje_bund_kursistlogin
genveje-bund-yt
genveje_bund_snap
instagram-katalog
genveje-FB
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2022
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A, 1. sal E

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden