Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Australien, New Zealand (& Fiji)

Highligts introtekst (under overskrift):

På denne 2 eller 3 måneders rejse får du et væld af forskellige naturoplevelser, intense kulturmøder og masser af muligheder for adventure.

 • 4 uger med Australiens solrige surferstrande, pulserende storbyliv i Sydney, Byron Bays hyggelige gader, kænguruer og koalaer 
 • 4 eller 5 uger blandt New Zealands sneklædte bjergtinder, turkisblå floder, øde vulkanområder, Wellingtons charme og vilde Queenstown 
 • Og måske også 3 uger på Fijis eksotiske øer med snorkelture, frivilligt arbejde, palmestrande og krystalklart vand

2 eller 3 måneders rejse i smukke Oceanien med brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien samt Kultur & Historie.

Programbeskrivelse side overskrift:

Australien, New Zealand (& Fiji)

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder med en måneds spændende ophold i Australien i byerne: Brisbane, Noosa, Byron Bay & Sydney. I den afslappede surferby, Byron Bay, skal I have inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Herefter følger en hel måned intensiv rundrejse på New Zealand, hvor I oplever alle landets highlights fra syd til nord.


Vælges rejsen på 3 måneder, inkluderer denne en uge mere på New Zealand, inden 3 eksotiske uger på Fiji, der bl.a. byder på masser af bounty-øer, trekking igennem tæt jungle, kanoture ad floder, badning i tropiske vandfald, frivilligt arbejde og fordybelse i den lokale kultur.

Inkluderet overskrift:

Australien, New Zealand (& Fiji)

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Australien, New Zealand (& Fiji)

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program; Australien, New Zealand (og Fiji), 2 eller 3 mdr
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program; Australien, New Zealand (og Fiji), 2 eller 3 mdr

Foto Program afsnit 1:
NZAU_E15_au_Maria_-(6)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Australien; Intro i Brisbane og Noosa

Program afsnit 1:

I ankommer til Australien i den smukke storby, Brisbane. Her skal I lære hinanden bedre at kende, lave teambuildingøvelser og måske på et adventure-race eller en fotosafari rundt i byen. I har også lidt fritid til selv at opleve Brisbane, f.eks. med en havkajaktur på Brisbane River eller udforskning af byens promenader og forskellige kvarterer.


I fortsætter til strandbyen Noosa, hvor surfer-stemningen for første gang møder jer. På vejen besøger I Australia Zoo, hvor I bl.a. kan opleve kænguruer og koalabjørne helt tæt på. I Noosa skal I selvfølgelig prøve kræfter med bølgerne på et surfbræt og se området fra en havkajak. I tager videre til den charmerende kystby, Byron Bay, hvor I skal bo de næste par uger, have undervisning og opleve byen og området.

Foto Program afsnit 2:
DSC00807
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Byron Bay

Program afsnit 2:

De næste 3 uger skal I have inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Målet med undervisningen er, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter og at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme. Måske du også finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Undervisningen vil give dig nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. Der undervises typisk i hverdagene fra kl. 8-13, i alt ca. 60 timer fordelt på 12 undervisningsdage.


Hyggelige Byron Bay ligger ud til Australiens østligste punkt. Den flotte strand giver ideelle muligheder for at tage surfkursus og dykkercertifikat, slappe af i solen, spise frokost på en af de hyggelige strandcaféer eller prøve skydiving ud over kysten. Byen byder på specialbutikker, restauranter, barer, gode indkøbsmuligheder og meget andet. Byron Bay skaber således nogle fantastiske rammer for jeres undervisning og fritiden i byen.

Foto Program afsnit 3:
NATH-+-NZHAW-mødes-i-AUS-i-foråret-2013-(1)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 3:

Efter nogle lærerige, sjove, vilde, hyggelige, afslappende og spændende uger i Byron Bay, slutter I jeres tid i Australien af med 6 dage i landets dynamiske metropol, Sydney. Her skal I på en byrundtur og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. Resten af tiden i bestemmer I selv, hvad I vil opleve og prøve i Sydney. Se en forestilling i Operahuset, besøg byens markeder, bestig Sydney Harbour Bridge eller tag på powershopping i byens mange butiksgader. I kan også prøve et hajdyk i byens store akvarium eller tage på vandring uden for byen i de smukke Blue Mountains. 


Vil I opleve en anden del af Australien, kan I rejse ind til den uendelige "outback", lære om Aboriginernes kultur og historie, spise mad tilberedt over åben ild, vandre i de røde klippelandskaber og sove under den mest fantastiske stjernehimmel - en oplevelse, du aldrig glemmer. Efter nogle spændende dage i Australien, rejser I til New Zealand, hvor en venlig befolkning og den ene storslåede naturoplevelse efter den anden venter jer.

Foto Program afsnit 4:
Danish-Study-Group2---April14
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: New Zealand - Kaikoura og fridage i Queenstown

Program afsnit 4:

I ankommer til byen, Christchurch, på Sydøen af New Zealand og fortsætter direkte nordpå til kystbyen Kaikoura. Byen er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I også svømme med vilde delfiner i åbent hav og på hvalobservationstur i bugten. Om aftenen kan I hygge med fællesspisning og nyde udsigten over det flotte bjerglandskab.


I kører sydpå med bus og skal se Lake Tekapo og Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område, omgivet af søer og snedækkede bjergtinder. Herefter fortsætter I til fantastiske Queenstown, der er kendt som New Zealands adrenalin-by; bungyjumping, skydiving, jetboating og trekking i bjergene er bare nogle få af de utallige aktiviteter, som byen og de flotte omgivelser byder på. I har 5 fridage i byen til at udfordre jer selv og hinanden, eller opleve andre dele af landet - kun fantasien og jeres mod sætter grænsen i Queenstown!

Foto Program afsnit 5:
NZ_foxglacier
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Fox Glacier, Lake Matheson, Punakaiki og Nelson

Program afsnit 5:

Efter nogle intense dage i Queenstown, fortsætter I oplevelserne på en intensiv rundrejse fra syd til nord i New Zealands enestående landskaber. Det første stop er Fox Glacier. Her skal I opleve gletcheren helt tæt på med en professionel instruktør, som fortæller om naturen og dens forandring igennem årene. På en flot tur rundt om Lake Matheson kan I se Mount Cook spejle sig i den blanke sø, inden I kører til Punakaiki, hvor havets bølger har formet tusindvis af de ikoniske pandekageformede klipper gennem tiden.


Jeres sidste stop på Sydøen er solskinsbyen, Nelson, som ligger tæt på den flotte Abel Tasman National Park. Her har I et par fridage til at udforske den store park på en vandretur eller tage på en overnatningstur med havkajak. I kan også prøve at styre jeres eget stuntfly eller nyde solen på stranden eller i den hyggelige by. Fra Nelson kører I til kystbyen, Picton, og sejler med færge gennem smukke Marlborough Sounds til Nordøen, hvor I ankommer til New Zealands hovedstad, Wellington.

Foto Program afsnit 6:
NZ_kajak3
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8-9: Wellington, Tongariro National Park, Rotorua og Auckland

Program afsnit 6:

I Wellington har I et par fridage til at opleve hovedstaden, som bl.a. byder på Te Papa National Museum, en hyggelig havnefront, et væld af caféer og restauranter, sportsbarer og hyggelige butiksgader. Fra byen kører I til Tongariro National Park, hvor I kan begive jer ud på New Zealands smukkeste heldagsvandretur, Tongariro Alpine Crossing, som vil føre jer over vulkanske områder, cyanfarvede søer, grønne enge og tæt skov. Undervejs kan I også bestige "Mount Doom" fra Ringenes Herre-trilogien.


I fortsætter til historiske Rotorua, hvor I vil opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. Her skal I også lære mere om Maorikulturen på en spændende kulturdag. I har også et par fridage i Rotorua, som også byder på gode muligheder for river rafting eller et besøg til vulkanske White Island. I Waitomo skal i opleve underjordiske grotter med glow worms (lysende larver). Turen fortsætter til Auckland, hvor I afslutter en fantastisk måned i det smukke land.

Foto Program afsnit 7:
NZ-F13-(3)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10; (Ved evt. forlængelse til 3 mdr.) Auckland

Program afsnit 7:

I Auckland og i området omkring, er der mange muligheder for spændende aktiviteter. Mange tidligere rejsende har udtrykt ønske om en friuge efter rundrejsen til selv at tage på opdagelse til Paihia, Cape Reinga, Coromandel eller udforske mere af Auckland. Sammen med rejselederen og resten af holdet finder I helt sikkert ud af, hvordan I helst vil bruge den sidste uge på New Zealand.


Foto Program afsnit 8:
FI_kultur2
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11-13; Fijis øer

Program afsnit 8:

Fiji møder jer med vajende palmer, eksotiske strande, azurblåt hav og en spændende kultur.

På bare 3 uger, skal du tage bad under en vandkande på Robinson Crusoe Island, drikke kava med de lokale i bjergene, sejle op ad junglefloder i kano, hjælpe børn i et frivilligt projekt på en afsidesliggende ø i Yasawas, sejle havkajak og snorkle med eksotiske fisk og rokker på Manta Ray Island, drikke af kokosnødder, danse med de lokale, besøge børnehjem, sandboarde, bade i vandfald og mudder, spise til lyden af bongotrommer og holde bålfest under stjernerne. Der er også gode muligheder for forskellige adrenalinaktiviteter som dykning og faldskærmsudspring. 


Fijianerne er imødekommende og gæstfrie og øerne har så meget mere at byde på end bare strande og palmer. Mon ikke I også finder et par lokale, der vil vise jer deres egne landsbyer? 

De 3 uger er en perfekt afslutning på din rejse i Oceanien.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Inkluderet - Australien & New Zealand 2 mdr og (evt. med forlængelse på Fiji) 3 mdr.


Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Noosa
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Guided byrundtur i Sydney til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Vandretur ved sælkoloni
 • Ophold i Queenstown
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold ved Mt Cook
 • Vandretur ved Mt. Cook
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Fox Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide
 • Ophold i Waitomo
 • Kulturdag i Rotorua m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland

Inkluderet - kolonne 2:

Inkluderet - ved forlængelse til 3 mdr.:


New Zealand (1 uge):

 • Ophold i Auckland med mulighed for egne aktiviteter

Fiji (3 uger):

 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Udflugt til Hot mud Pools
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Kava-ceremoni
 • Heldagskanoudflugt med besøg til lokale landsbyer
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Vandretur i regnskoven til lokalt vandfald
 • Besøg på børnehjem i Nadi
 • Besøg til lokal skole og landsby med ceremoni
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden ved Manta Ray Island
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs på disse rejser:

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet på disse rejser:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vulkantrekking på Tongariro
  • Trekking i bjerglandskaber
  • Lyslarver i Waitomo Caves
  • Svøm med vilde delfiner
  • Mulighed for adrenalinkicks!
  • Trekking i Fjijs jungle 
  • Kanoture til lokale landsbyer
 1. Personligt
  • Afklaring om fremtidsønsker
  • Få tid til eftertanke
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Styrk din selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Ny energi og inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Australiens uendelige "outback"
  • Snedækkede bjergtinder
  • Lækre surferstrande
  • Gletschere omgivet af regnskov
  • Delfiner og hvaler
  • Slumrende vulkaner og aktive gejsere
  • Kænguruer og koalaer
 1. Kultur
  • Udforsk metropolen Sydney
  • Dans Maoriernes krigsdans, Haka'en
  • Lær om Maori-kulturen og historien
  • Gør en forskel for lokale Fiji børn
  • Besøg lokale, fijianske landsbyer
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden