Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Cambodja, Vietnam & Kina

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev Asiens mystik og traditioner på 2 mdrs. fortryllende rejse til Cambodja, Vietnam & Kina.

 • 2 uger i Cambodja med besøg til Angkor Wat og historiske Phnom Penh
 • 5 uger med fantastisk rundrejse i Vietnam fra syd til nord
 • 1 uge i Kina med oplevelser i Beijing og vandring på Den Kinesiske Mur

Få indsigt i en helt anden verden og levemåde på denne fantastiske rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende og særprægede kulturer. To måneders inspirerende rundrejse, undervejs med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Vietnam.

Programbeskrivelse side overskrift:

Cambodja, Vietnam & Kina

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Se solopgangen over verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, i Cambodja. Oplev også frodige grønne rismarker, smilende vietnamesere, besøg templer, det flydende marked, Halong Bay og små landsbyer i Mekong-deltaet. Kom på vandretur ved Den Kinesiske Mur, udforsk gaderne i Beijing, besøg den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By. 


Få indsigt i en helt anden verden og undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling på denne fantastiske to måneders rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende kulturer - dette er Dansk Studie Centers absolut mest kulturelle rejse.

Inkluderet overskrift:

Cambodja, Vietnam & Kina

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Cambodja, Vietnam & Kina

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Cambodja, Vietnam & Kina - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cambodja, Vietnam & Kina - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
KIVChøjskole_lille
Foto Program afsnit 1:
Cambodja_Angkor_Wat_gruppe_2
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cambodja – Siem Reap & Angkor Wat tempel-kompleks

Program afsnit 1:

Første stop på rejsen er Siem Reap, hvor jeres rejseleder tager imod jer i lufthavnen. I skal se byen, lære hinanden at kende gennem teambuildingøvelser, besøge forskellige seværdigheder og møde de lokale i deres eget lokalmiljø. I skal fx besøge en hotel- og restaurant skole som arbejder på at bekæmpe fattigdom og menneskesmugling. Det gør de ved at hjælpe underprivilligerede unge, som bliver taget ind fra gaden til et praktikophold og lærer dem om branchen. 


I skal også udforske Angkor Wat, cambodjanernes stolthed, som nærmest har status som pilgrimssted for landets befolkning. Området opleves også i tuc tucs og turen går rundt i det kæmpemæssige tempel-kompleks. Man kan bruge flere dage på at udforske det enestående område, der især er et unikt syn ved solopgang og solnedgang. 

Den første uge inkluderer også en spændende oplevelse ved Kompong Khleang, som er en landsby, hvor husene er bygget på pæle og forbundet med gangbroer over Tonle Sap Lake. En stor kontrast til hverdagen, som vi kender den.

Foto Program afsnit 2:
Cambodja_hav_piger
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Strand med vajende palmer og lokale seværdigheder

Program afsnit 2:

Næste stop er paradis-øen, Koh Rong, hvor I har nogle dage til afslapning, teambulding, snorkling og evt. til at tage dykkercertifikat. Resortet tilbyder også ture med øhop, kajak samt ture på hest, massage og meget mere. 


Herfra sætter I kurs mod I Phnom Penh, hvor I skal besøge museet Toul Sleng Fængslet  hvor cambodjanere blev holdt fanget og blev tortureret under Khemer Rouge regimet i 1970'erne. Ofte er der mulighed for at tale med en af de få overlevende krigsfanger.


I skal også ud og besøge "The Killing Fields", hvor massegrave, skeletter og monumenter fra den frygtelige krig præger landskabet. Jeres lokale guider viser jer rundt og fortæller om Cambodjas grusomme historie og fortid. 

I Phnom Penh skal I også ud at besøge det Royale Palads, inden turen går videre til Vietnam efter nogle lærerige og spændende uger.


Foto Program afsnit 3:
Vietnam_tempel
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Vietnam - Ho Chi Minh City og Mekong-deltaets floder

Program afsnit 3:

Fra Cambodja sejler I til Mekong-deltaet, hvor I skal overnatte hos lokale bønder og se hvordan risen dyrkes og bønderne arbejder. I skal på tur imellem rismarkerne, sejle i små både op ad Mekong-floden og besøge det flydende marked, hvor al handel med frugt og grønt foregår fra båd til båd. I overnatter i smukke gamle huse i de lokale landsbyer og om aftenen vil lokale underholde jer med sang og musik.


Rejsen går videre til det myldrende gadeliv i Ho Chi Minh City, hvor I skal opleve smukke templer, lokale markeder og spændende, historiske steder. Lokale guider tager jer rundt på sightseeing i byen og viser jer bl.a. de små handelsgader, China Town, Genforeningspaladset og krigsmuseet. I skal også høre om landets spændende og rørende historie, kultur og traditioner. I Ho Chi Minh City skal I besøge de berømte Cu Chi Tunnels; et ca. 250 km langt underjordisk tunnelsystem, som vietnameserne gravede og brugte under Vietnamkrigen.


Foto Program afsnit 4:
Vietnam_gruppe (3)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-6: Kommunikation & Personlig Udvikling i Hoi An

Program afsnit 4:

Fra Ho Chi Minh rejser I videre til byen Hoi An.

I Hoi An skal I opleve nye aspekter af Vietnams kultur. I skal på sightseeing rundt i den gamle historiske by, gå tur langs floden, besøge traditionelle huse og den ikoniske japanske bro.  

Her begynder I også med undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling af en inspirerende dansk underviser. I lærer jer selv og hinanden bedre at kende og bliver klogere på egne mål og drømme. Der er fokus på, at hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og får nogle brugbare værktøjer til selv at udforske nye veje i livet. Det er målet, at du finder dine stærke sider og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet.


I fritiden kan I gå på opdagelse under lanternerne i Hoi An's smalle og fortryllende gader med markeder, hyggelige caféer og et utal af dygtige skræddere. I kan også tage cyklen ud på landet eller ud på den dejlige strand eller tage på bådtur på floden eller hoppe bag på en Easy Rider på tur op til i højlandet.

Foto Program afsnit 5:
Vietnam_hånd_bro
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Hanoi, Mai Chau, homestay & Halong Bay

Program afsnit 5:

Næste stop er hovedstaden Hanoi. Herfra kører I ud på landet for at opleve mere af det autentiske Vietnam. I skal ud at besøge en lokal landsby, der ligger i den smukkeste dal. Landsbyen er beboet af den ældgamle stamme White Thai Tribe, som bl.a. er kendte for deres farverige og traditionelle klædedragter. Om aftenen smager I de lokale retter til underholdning af lokal folkedans.


Dagen efter skal I ud at hike i det smukke bjerglandskab, gennem grønne rismarker og smukke dale. I kommer gennem små landsbyer, hvor I bl.a. skal bo på Homestay i Mai Chau hos lokale i deres træhuse på pæle og spille fodbold mod de lokale.

I skal også ud at opleve området både i små robåde på floden og på cykel langs flodbredden. Her skal I besøge huler og opleve Tam Coc-området fra en bjergtop.


Foto Program afsnit 6:
Vietnam_Halong Bay_gruppe (2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Halong Bay og Hanoi

Program afsnit 6:

Så går turen videre ud til kysten, for at overnatte på en kinesisk husbåd i det betagende og fabelagtige Halong Bay, der med sine klippeformationer og fredfyldte stemning er et nærmest magisk sted. Her er der mulighed for en dukkert om dagen og om aftenen kan I ligge på dækket og se den smukke stjernehimlen. 
I skal også sejle i små både ind til land og se nogle af de mange klipper og de unikke drypstenshuler. Og måske I bliver udfordret til en omgang karaoke.


Tilbage i Hanoi har I et par fridage til at udforske byens mange markeder, butikker og små lokale madboder, besøge Train Street, se Dukketeater eller gå i Operaen, inden rejsen tager jer videre til Kina.


Foto Program afsnit 7:
Kina_mur_gruppe
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9: Kina - Beijing og Den Kinesiske Mur

Program afsnit 7:

I den kinesiske hovedstad, Beijing, skal I opleve Den Himmelske Fredsplads, de berømte hutongs og Den forbudte By. I får allerede fra begyndelsen, et indblik i, hvor forskellig Kina er fra resten af verden.


Efter et par dage i byen tager I turen ud til den Kinesiske Mur ved Gubeikou, hvor I skal vandre på muren i bjergene. På denne del af turen ligger det meste af muren uberørt hen i ruiner. I skal vandre til Jinshanling, som er et af de flotteste steder ved Den Kinesiske Mur. Her er udsigt over den enestående natur med bjerge og områder, hvor nogle af de største slag er blevet kæmpet gennem historien. På denne strækning kommer I samtidig forbi et stort antal af gamle vagttårne og smukke templer. Om natten overnatter I hos de lokale i homestay guesthouses og kommer derved helt tæt på de lokale.


Foto Program afsnit 8:
Kina_by
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 9: Fortsat kulturelle oplevelser, sommerpaladset & Hong Qiao

Program afsnit 8:

Dagen efter går I videre på den mere end 500 år gamle mur. I dag skal I opleve en del af muren, som er blevet restaureret og genskabt, så I kan se, hvordan den oprindeligt så ud. Det er en spændende kontrast til gårsdagens tur. Til frokost skal I besøge en lokal bonde, som tilbereder maden til jer.


Om eftermiddagen går turen tilbage til Beijing, hvor I om aftenen skal ud at spise og gå en tur gennem Wangfujing Avenue - også kaldet Snack Street, som sælger et væld af kinesiske specialiteter. Herefter står programmet på en guidet tur rundt i Beijing, hvor I bl.a. skal besøge Sommerpaladset og Lama-templet med den 18 meter høje Buddha-statue. Om eftermiddagen skal I besøge det store marked Hong Qiao, som er kendt for sine gode shoppingmuligheder. Som afslutning bliver der serveret traditionel Peking And til aftensmad. Turen afsluttes og bagagen pakkes med mange nye souvenirs, minder og oplevelser for livet.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Vietnam (5 uger): 

 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclo rundt i byen
 • Besøg på små værksteder og templer
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, lokale landbrug og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Besøg på lokale fabrikker
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Hoi An
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Guidet byrundtur
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Besøg til små værksteder
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Ophold på Homestay i Mai Chau hos lokal bjergstemme
 • Fodboldkamp mod de lokale
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc
 • Ophold i Tam Coc
 • Besøg i Cum Village
 • Dagshike i højlandet langs rismarker 
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Besøg i drypstensgrotte
 • Sejltur i Halong bay
Inkluderet - kolonne 2:

Cambodja (2 uger):

 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap
 • Besøg i Kompong Kleang Village
 • Ophold på Koh Rong
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg ved ”The Killing Fields”

Kina (1 uge):

 • De fleste måltider
 • Ophold i Beijing
 • 2 dages guidede byrundture
 • Besøg til Den Himmelske Freds Plads
 • Besøg til Himlens Tempel
 • Besøg i Den Forbudte By
 • Besøg til Sommerpaladset
 • Besøg til Lama-templet og 18 m. høj Buddha-statue
 • Middag med traditionel Peking Duck
 • Tur til Hong Qiao Pearl Market
 • Ophold på homestays ved den kinesiske mur
 • 3 dages vandretur på Den Kinesiske Mur

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Besøg til natmarked i Ho Chi Minh City
 • Besøg ved Cham Temple og buddhistisk tempel i Nha Trang
 • Fiskeri fra båden i Halong Bay

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Udforske Beijings hektiske gader
  • Eventyr i Angkor Wat-ruinerne
  • Vandring i smukke bjergområder
  • Vietnams storbyer
  • Cykeltur ud til lokale landsbyer
  • Vandretur gennem rismarker
  • Mulighed for dykning og rapelling
 1. Personligt
  • Mærk livets kontraster
  • Kom ned i gear
  • Find dine stærke sider
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Et unikt fællesskab
  • Få venner for livet
  • Kom hjem med ny energi
 1. Natur
  • Frodige, grønne rismarker
  • Fascinerende bjergområder
  • Drypstensgrotter
  • Lækre, hvide sandstrande
  • Klippeformationer i Halong Bay
  • Vandfald gemt i junglen
  • Udsigterne i Vietnams højland
 1. Kultur
  • Asiens vrimmel, dufte og lyde
  • Gå på Den Kinesiske Mur
  • Udforsk lokale markeder
  • Spis lokal mad med pinde
  • Overnat ved Mekong-deltaet
  • Oplev Hanois gamle gader
  • Besøg "The Killing Fields"
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden