Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Ecuador, Galapagos, Costa Rica & Mexico

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev det bedste af latinamerikansk kultur, vidt strækkende natur og eksotisk dyreliv på 2,5 måneder!

 • 2½ uge i Ecuador med Andesbjerge, udflugter i junglen og lokale markeder
 • 1½ uge på Galapagos med unikt dyreliv og Charles Darwins unikke historie
 • 3 uger i farvestrålende Costa Rica med ture i nationalparker og lækre strande
 • 3 uger i Mexico på Playa Del Carmens sandstrand og fritid til at nyde livet i solen

Undervejs er der aktiv undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i Costa Rica samt Kommunikation & Personlig Udvikling i Mexico, som giver inspiration til fremtiden!

Programbeskrivelse side overskrift:

Ecuador, Galapagos, Costa Rica & Mexico

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Kombinationen af disse fire lande er intens og byder på det bedste af den latinamerikanske kultur, natur og historie. I vil få værdifulde perspektiver på tilværelsen og lære en anden del af verden at kende, som er meget forskellig fra det velkendte herhjemme. I skal undervejs lave et lokalt projekt og vil lære de lokales levevis. 


I skal bl.a. møde de lokale indianerstammer i Amazonas og vandre op på en vulkan i Ecuador. I skal udforske Galapagos-øernes berømte dyreliv og besøge flotte naturparker i Costa Rica med gode muligheder for at spotte dovendyr, delfiner og hvaler. Ved surferbyen Tamarindo skal I have undervisning i Sport & Personligt Drive. I Mexico undervises der i Kommunikation & Personlig Udvikling. Området byder på lækre strande, shopping, byliv, fantastiske mayaruiner og gode snorkling- og dykkermuligheder.

Inkluderet overskrift:

Ecuador, Galapagos, Costa Rica & Mexico

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Ecuador, Galapagos, Costa Rica & Mexico

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Mexico

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Galapagos

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Ecuador

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Ecuador, Galapagos, Costa Rica & Mexico - 2,5 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Ecuador, Galapagos, Costa Rica & Mexico - 2,5 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
EGCMC_lille
Foto Program afsnit 1:
Ecuador_By
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Ecuador - Historiske Quito, Otavalo og Cochasquí

Program afsnit 1:

Din fantastiske rejse begynder i den historiske by Quito, hvor I møder jeres rejseleder. Her skal I lave teambuildingøvelser og se byens seværdigheder. I skal også besøge midten af verden, stå med en fod på hver side af ækvator og måske danse salsa på én af de lokale klubber.


Fra Quito går turen videre nordpå til Otavalo, hvor I skal opleve et af de største indianermarkeder i Sydamerika. Her kommer de lokale stammer langvejs fra for at sælge deres farvestrålende varer. 


I skal også besøge pyramiderne ved det inkahistoriske Cochasquí og sove i telt ude i Andesbjergene. Her er jeres første projekt indlagt, hvor I skal lære om skov og træplantning og selv plante et træ i Ecuador. Det er en spændende oplevelse, og du vil føle dig som mere end bare en almindelig turist.


Foto Program afsnit 2:
Ecuador_Indianere (2)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Fantastiske Amazonas!

Program afsnit 2:

Herefter fortsætter rejsen til fantastiske Amazonas! Her skal I vandre i regnskoven og besøge lokale indianerstammer, som vil fortælle om, hvordan de lever og bruger naturen i deres hverdag og ritualer. I hører om kulturen, traditionerne og landets historie. I skal også prøve at lave chokolade og skyde efter mål med de lange indianske pusterør.


I skal opleve dyrelivet på helt tæt hold i Amazonica-reservatet og udfordre jer selv, når vi tager jer på en (frivillig) nightwalk i Amazon-junglen for at finde slanger og edderkopper. I skal lære om planterne og høre om naturmedicin. 


En af dagene skal I langt ind i Amazon-junglen og besøge en indianerstamme, som stadig lever helt upåvirket af den moderne udvikling - de er bl.a. helt nøgne. I har en lokal indianerguide med, så I har mulighed for at stille alverdens spørgsmål omkring stammen og deres levevis.


Foto Program afsnit 3:
Ecuador_vandfald, 1280x600
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Lokale Projekter i Baños og Cuenca

Program afsnit 3:

Efter nogle spændende og intense dage i Amazon-junglen, rejser I videre til Baños - Ecuadors adventure-hovedstad. Her er der mulighed for at få afprøvet grænser med bl.a. bungy swing, rock- og mountain climbing, trekking og rafting. Mulighederne er mange - det er bare at kaste sig ud i det. I skal også opleve smukke vandfald og I har tid til at gå på opdagelse i byen og få den fascinerende kultur helt ind under huden. I skal også lave et projekt sammen med nogle af de lokale, besøge en lokal skole eller lave mad til de gamle fra højlandet.


Næste stop er den historiske og utroligt smukke koloni, Cuenca. Byen emmer af charme og historie og I kommer til at se nonner gå rundt på de brostensbelagte gader, børn i katolske skoleuniformer og de lokale indbyggere, der lægger sidste hånd på deres keramik. I skal også opleve den smukke nationalpark Cajas i over 3 kilometers højde og lære om verdenskendte "Panama-hatte".

Foto Program afsnit 4:
Galapagos-skildpadde
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 3-4: Galapagos - Isla San Cristobal og Santa Cruz

Program afsnit 4:

I flyver fra Ecuadors fastland til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder, med dyreliv og natur som ingen andre steder, både over og under vand: Galapagos-øerne. Jeres ophold begynder på Isla San Cristobal, hvor I kan udforske de smukke strande og det fantastiske dyreliv. Øen er, ligesom de andre øer, skabt af vulkansk aktivitet igennem flere millioner år.


Herfra tager I videre til Isla Santa Cruz, hvor I skal bo i hyggelige Puerto Ayora. Her har I fridage, hvor I helt selv vælger, hvad I vil opleve. Isla Santa Cruz byder på et væld af aktiviteter, bl.a. dykning, surfing, snorkling og havkajakture. I kan også besøge Charles Darwin Research Center og få et indblik i hans banebrydende arbejde, vandre på stier og i flotte naturparker. Her kan I møde kæmpeskildpadder, iguanaer og pelikaner eller udforske Tortuga Bay, som med sin flotte sandstrand og det krystalklare vand er noget helt for sig. 

Foto Program afsnit 5:
Galapagos-las-grietas
Program afsnit 5 Overskrift:

Fridagene på Galapagos-øerne

Program afsnit 5:

I selve Puerto Ayora er der mange restauranter og flere hyggelige steder at gå ud om aftenen. Især Avenue Charles Darwin, som strækker sig hele vejen op langs havnefronten, byder på masser af spisesteder og butikker. 


Galapagos byder på fantastiske muligheder og der er mange øer at vælge imellem. Livet under vand er helt unikt ved Galapagos-øerne; med kæmpe stimer af farvestrålende fisk, mange forskellige hajer, rokker og flotte koralrev og der er gode muligheder for at tage dykkercertifikat. 


Måske drømmer du om at snorkle med pingviner, tage på vandretur, tage på minicruise for at observere fugle, besøge flamingo laguner eller dase om kap med havleguaner og søløver. Måske er island hopping sagen. Helt sikkert er det, at uanset hvad du vælger vil Galapagos forkæle dig med unikke natur oplevelser. Efter ugerne på Galapagos tager I tilbage til jeres næste destination, Costa Rica.

Foto Program afsnit 6:
Costa Rica_gåtur_strand(1)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 5: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 6:

I ankommer til Costa Ricas hovedstad, San José, hvor I får en historisk og kulturel introduktion til landet, inden I fortsætter til den flotte Corcovado National Park. Her skal I sejle ad floder, omgivet af mangrove og regnskov, og udforske dyrelivet, der bl.a. byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I skal også på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv.


I overnatter på en lodge midt i parken, hvilket giver fantastiske oplevelser med dyrelivet - om natten kan man virkelig høre junglens lyde og også om morgenen kan man høre dyrene vågner og hilser på hinanden. Der er mulighed for både at opleve delfiner og hvaler på helt tæt hold. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer og tukaner, der gemmer sig i træerne ved stranden. 

Efter de mange natur og dyreoplevelser, tager I til den lille strandby, Uvita. Her bruges også nogle dage til at opleve strandene, junglen og dyrelivet.

Foto Program afsnit 7:
Costra-Rica-Undervisning-6
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 6-7: Sport, & Personligt Drive i Tamarindo

Program afsnit 7:

Efter de mange kulturelle og naturmæssige indtryk, påbegynder I 2 ugers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive. Den danske underviser vil naturligvis bruge den brede sandstrand som afsæt for mange aktive timer, når varmen tillader det. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en mere aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Du kommer til at planlægge dit eget program ud fra personlige mål og jeres underviser planlægger også forløbet efter jeres forventninger til faget. Undervisningen foregår typisk i hverdagene fra kl. 8-12, i alt ca. 40 timer. I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de eksotiske strande eller noget helt andet.


Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor I har mulighed for at tage med på en udflugt til den aktive vulkan, Arenal, ride på hesteryg gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde. Denne 5-dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 350 USD med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 8:
Mexico_hængekøje_hav
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 8-10: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 8:

Tagterrassen på hotellet indbyder til højskolehygge med smukke solnedgange og vandaerobic og boldspil i poolen. Det er også blevet tid til at fordybe jer med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, der styrker dine kompetencer og gør dig mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt i dit liv, så du bedre kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Undervisningen er praktisk orienteret og I bruger ofte de ideelle rammer, som Playa del Carmen giver.

I fritiden byder området på rigtig mange aktiviteter og muligheder. I kan nyde den fantastiske strand, tage på bådture for at se delfiner og snorkle i turkisblåt vand, tage dykkercertifikat, udforske dybe grotter eller gamle mayaruiner, som er gemt dybt inde i junglen. I kan også vælge at rejse rundt på egen hånd eller i mindre grupper og udforske nogle af Mexicos mange kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Foto Program afsnit 9:
Mexico_las_coloradas_gruppe
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Måske er din drøm at køre Isla Mujeres rundt i golfvogn. Måske er det de smukke strande ved Tulum eller Akumal, hvor du kan være heldig at hilse på en skildpadde på din svømmetur. Måske er det et skydive på stranden, der står på bucket-listen eller et besøg ved Chitzen Itza, som er et af verdens 7 vidundere. Med ny viden om verden, nye venskaber, masser insta-venlige billeder og inspiration til fremtiden, går turen atter mod Danmark. 
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:


Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:

Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og Lokale Projekter jf. program

Ecuador (2½ uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i hovedstaden Quito
 • Sightseeing
 • Besøg ved Ækvator, "Midten af Verden"
 • Salsaaften på La Ronda
 • Intinan Museeum
 • Ophold i Otavalo
 • Otavalos farverige indianermarked
 • Miljø-projektdag om træplantning
 • Besøg i Cotacachi Village
 • Overnatning i telt ved Cochasquí i Andesbjergene
 • Besøg ved inkapyramider med udsigt til vulkaner
 • Hike mellem vilde lamaer
 • Smuk vulkankraterlagune
 • Bestige vulkan Fuya Fuya
 • Tur til vulkanske hotsprings
 • Roadtrip gennem cloudforest
 • Ophold i Amazonas
 • Alle måltider i Amazonas
 • Kanoture i Amazonas
 • Besøg på Amazoonico animal rescue center i Amazonas
 • Besøg til nøgne Huaorani-indianere
 • Jungle-nightwalk i Amazonas 
 • Tur til Anaconda Island i Amazonas
 • Vandretur gennem regnskoven
 • Lær at lave chokolade af rå kakaobønner
 • Demonstration af local way of living med traditionelle hytter og redskaber
 • Ophold i Banos
 • Roadtrip af Waterfall Avenue i Andesbjergene
 • Besøg til Djævlevandfaldet med hængebroer
 • Kabelbane gennem Andesbjergene over kilder og vandfald
 • Social projektdag med lokale udsatte ældre
 • Ophold i charmerende Cuenca
 • Byrundtur i Cuenca (UNESCO world heritage site)
 • Besøg til smukke, lokale kirker
 • Besøge Indianerby i Andesbjergene med læderhandicraft
 • Besøg ved lokale farmere i Andesbjergene
 • Hike i Cajas nationalpark i Andesbjergene
 • Demonstration på traditionelt tekstilværksted
 • Tur til den farverige "favela" Las Peñas med udkigspost fra fyrtårn
 • Ophold i Guayaquil
 • Byrundtur i Guayaquil

Galapagos (1½ uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport med båd og bus til/fra lufthavn/hotel
 • Ophold på Isla San Cristobal med smukt landskab, vulkanlagune og søløver
 • Ophold på Isla Santa Cruz med natteliv, flotte strande og unikt dyreliv
 • Besøg på center for de store Galapagos-skildpadder
 • Byrundtur i Puerto Ayora, Santa Cruz
Inkluderet - kolonne 2:

Costa Rica (3 uger): 

 • Ophold i hovedstaden San José 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at se aber, papegøjer, hvaler m.m.)
 • 3-4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • 2-4 dage i strandbyen, Uvita
 • Indgang Nationalpark Uvita
 • Ophold i Tamarindo og/eller Samara
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser 

Mexico (3 uger):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Byrundtur
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Udflugt til Tortuga Bay
 • Udflugt til Las Grietas
 • Charles Darwin Research Center
 • Lokalt fiskemarked på Galapagos med leguaner, søløver, pelikaner m.m.
 • Udflugt til Highland View
 • Flamingo-lagunen

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • National Park-afgift på Galapagos (120 USD)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejsedato) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Sejl i kano på Amazonfloden
  • Vandring i Andesbjergene
  • Surfing på Stillehavets bølger
  • Snorkling ved Galapagos' kyster
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter
 1. Personligt
  • Lær om andre levemåder
  • Oplev verdens mangfoldighed
  • Ny inspiration og motivation
  • Mere selvtillid og viljestyrke
  • Få mod på nye udfordringer
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få nye venskaber 
  • Ny energi og afklaring
 1. Natur
  • Smukke Andesbjerge
  • Amazon-junglen
  • Søløver og pingviner
  • Kæmpeskildpadder
  • Pelikaner og flamingoer
  • Paradisstrande og azurblåt vand
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
 1. Kultur
  • Indianerstammer i Amazonas
  • Quitos historiske gader
  • Indianermarkeder i Otawalo
  • Livet i hyggelige Cuenca
  • Lokale aktiviteter i Montanita
  • Byrundtur i San José
  • Maya-ruiner
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden