Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse til Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja har fokus på Eksotiske strande, Natur og Kultur.

 • 4 uger på de eksotiske Fiji-øer med fokus på kultur og strandaktiviteter
 • 3,5 uge i Australien med fokus på dyreliv, storby, surfing og strandliv
 • 4,5 uge i Vietnam & Cambodja med intens rundrejse og store kulturoplevelser 

Alt sammen krydret med spændende aktiviteter, som sandboarding, kanoture op ad bjergfloder, besøg hos lokale familier, kajak & surfing. Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Fiji.


Programbeskrivelse side overskrift:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder på Fijis eksotiske øer, der bl.a. byder på Robinson Crusoe Island, sandboarding, kanoture ad floder, vandpjask i tropiske vandfald og tre ugers inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Pacific Harbour. I Australien kan du nyde surferlivet i Noosa, den lækre strandby Byron Bay og fejre nytår i Sydney! Rejsen afsluttes med 5 ugers intens rundrejse med oplevelser i Vietnam og Cambodjas unikke kultur med overnatning hos lokale bønder, besøg i gamle templer, sejltur i Halong Bay og meget mere.

Inkluderet overskrift:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Fiji, Australien, Vietnam og Cambodja 
Vinter 2019/20
07-11-2019
3 mdr.
ca. kr. 59990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Fiji, Australien, Vietnam og Cambodja 
Vinter 2020/21
07-11-2020
3 mdr.
ca. kr. 59990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
dans
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Fiji - Nadi og strandlivet på Robinson Crusoe Island

Program afsnit 1:

I ankommer til byen Nadi på Fijis ene hovedø, Viti Levu, hvor I sammen skal spise en hyggelig velkomstmiddag og slappe af efter den lange flyrejse. Dagen efter går det løs, med teambuilding, mudderbad og besøg på børnehjem.


Herefter tager I 3 dage til Robinson Crusoe Island, hvor I kan slænge jer på eksotiske palmestrande, snorkle og bade blandt farvestrålende fisk og koraler i det turkisblå hav. I kan også ro i kajak, drikke Cava og danse med de lokale rundt om lejrbålet på stranden. 

 

Fællesskabet i gruppen begynder også allerede at udvikle sig ved rejsens opstart, og de første fælles oplevelser og venskaber opstår på kryds og tværs. Efter nogle spændende dage på den lille eksotiske ø tager I videre til Pacific Harbour, hvor I undervejs skal sandboarde ned ad store sandklitter.

Foto Program afsnit 2:
IMG_0567
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Pacific Harbour

Program afsnit 2:

Pacific Harbour er kendt som Fijis adventure-by, og her skal I bo i tre uger, mens I får undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser, som vil sørge for, at I hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og egne kompetencer. Forløbet giver jer brugbare værktøjer til også selv at udforske nye veje i livet. 


I bor tæt på en dejlig strand og har masser af fritid i løbet af undervisningsugerne, hvor det står jer frit for at vælge, hvad I vil opleve af de mange forskellige vand- og strandaktiviteter i byen og området. I kan tage dykkercertifikat, snorkle, slappe af på stranden, opleve andre dele af Fiji på egen hånd eller noget helt andet. Med undervisningen overstået har I nogle fridage, som I kan bruge på at udforske andre dele af Fiji-øerne eller nyde livet i Pacific Harbour. Efter nogle varme og spændende uger på Fiji, rejser I til en helt anden kultur: Australien!

Foto Program afsnit 3:
Aussie-(14)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Australien - Brisbane og Noosa

Program afsnit 3:

Jeres rejse i Australien starter på østkysten i smukke Brisbane, hvor I har et par fridage til at udforske byen og få et indtryk af den venlige og åbne australske befolkning. De næste dage skal I besøge den berømte Australia Zoo og videre til Noosa, hvor I skal prøve at surfe og på kano- eller kajaktur i den flotte, omkringliggende natur. Her har I også et par fridage, hvor I selv bestemmer om dagene skal fyldes med surfing, vandreture eller afslapning på stranden!


Foto Program afsnit 4:
Surfing
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6-7: Fridage i Byron Bay, mulighed for surfkursus / dykkercertifikat

Program afsnit 4:

Fra Noosa rejser I til Byron Bay, hvor I skal bo i 1,5 uge. Der er ikke noget program i denne periode, men der er rigtig gode muligheder for bl.a. mulighed for at tage surf-kursus eller dykkercertifikat (ikke inkl.). Opholdet i Byron Bay ligger hen over julen, som I sammen kan fejre på en anderledes måde under de varme, australske himmelstrøg.


Tiden i Byron Bay kan I bruge på at nyde den hyggelige og charmerende kystby og omegn, som byder på fantastiske strande, surfing, skydiving, dykning, specialbutikker, restauranter, caféer, wellness-centre, yogaklubber, åbne barer tæt på stranden og meget andet. Man kan også vælge at opleve andre dele af Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Tag f.eks. ind til den uendelige "Outback", lær om aboriginernes historie, sov under en helt fantastisk stjernehimmel og spis mad tilberedt over åben ild – det er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Foto Program afsnit 5:
Sydney Opreahuset
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 5:

Efter nogle hyggelige og oplevelsesrige dage i og uden for Byron Bay afsluttes opholdet i Australien med 4 dage i Sydney, hvor I skal på sightseeing og se mange af byens seværdigheder, bl.a. operahuset og Sydney Harbour Bridge. Her skal du også fejre nytår. ....Tænk at kunne stå foran operahuset og hoppe ind i det nye år....

 

Der er også et par fridage til f.eks. at opleve Blue Mountains uden for byen, se en forestilling i operahuset, surfe på Bondi Beach eller noget helt andet. I kan også bare slentre gennem byen, nyde solen og indsnuse den levende og dynamiske stemning - valget er dit i den berømte, australske metropol.

 

Efter masser af oplevelser, udflugter og fridage i det kæmpe Australien, fortsætter I til en anden verden, når I stiger på flyet til Vietnams og Asiens mystik!

Foto Program afsnit 6:
Uni i Hanoi
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9-12: Vietnam - Hanoi, Nha Trang og Ho Chi Minh City

Program afsnit 6:

Det næste kapitel på jeres rejse er en fabelagtig 5-ugers rundrejse i Vietnam og Cambodja. Der er fokus på Asiens kultur og historie, med tid til afslapning ved lækre strande og i hyggelige byer. I starter i Vietnams hovedstad, Hanoi, hvor de kulturelle kontraster vil ramme jer fra første færd, når I på en byrundtur bl.a. går gennem byens gamle gader og spiser traditionel, vietnamesisk middag. I har også en overnatning på en kinesisk båd i det fortryllende Halong Bay.


Herefter tager I sydpå til den hyggelige by, Hoi An, hvor fristende skrædderbutikker, små caféer og flodbredden igennem byen danner ramme for nogle afslappede dage. I skal også på cykeltur langs områdets grønne rismarker. Næste stop er strandbyen Nha Trang, hvor I har en kulturel dag og bl.a. skal besøge et børnehjem uden for byen. Efter et par fridage i Nha Trang, tager I til den sydlige storby, Ho Chi Minh City. Her skal I bl.a. se de historiske Cu Chi Tunnels og opleve Mekong-deltaet med overnatninger i lokale homestays.

Foto Program afsnit 7:
Sihanoukville strand
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 13: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat og Phnom Penh

Program afsnit 7:

De godt tre uger i Vietnam slutter tilbage i Ho Chi Minh City, hvorfra I fortsætter til rejsens sidste destination, det historiske Cambodja. Landet byder på nogle af Asiens mest fantastiske bygningsværker og lækreste strande. I skal besøge både Siem Reap og det enestående Angkor Wat, slappe af på stranden i Sihanoukville og se Killing Fields i Phnom Penh, mens I lærer om landets grusomme fortid. Der er også et par fridage til at snorkle, tage på ø-hop eller en tur i nationalpark.


Efter lidt mere end en uge i Cambodja, er det på tide et rejse hjem til Danmark. Sammen har I fået den ultimative rejseoplevelse med inspirerende undervisning, vilde udfordringer, venskaber for livet og ikke mindst et væld af enestående, kulturelle indsigter i fire unikke lande.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse: 

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Fiji: (1 måned)

 • Ophold i Nadi
 • Besøg på børnehjem
 • Udflugt til Hot mud pools
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Danseshows
 • Kava-ceremoni
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Heldagskanoudflugt på floder
 • Besøg til lokale landsbyer
 • 75 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Australien: (3,5 uger)

 • Ophold i Brisbane
 • Heldagsudflugt i Australia Zoo
 • Ophold i Noosa
 • Kajaktur med instruktør
 • Surflektioner og surfing
 • Fælles julemiddag
 • Ophold i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til Operahuset, Bondi Beach m.m.

Cambodja: (1,5 uge)

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Siem Reap
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Sihanoukville
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg på Toul Sleng Museet
 • Besøg til ”The Killing Fields”
Inkluderet - kolonne 2:

Vietnam: (3 uger)

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Hanoi
 • Byrundtur
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg ved smukke templer
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Ophold i Hoi An
 • Sigtseeingtour i Hoi An
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur og sejltur på landet ved rismarker
 • Besøg på små værksteder og til risbonde
 • Ophold i Nha Trang
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Sightseeing i Ho Chi Minh City
 • Cyclo rundt i byen
 • Besøg til små værksteder og templer
 • Besøg ved Reunification Palace
 • Besøg til det gamle postkontor og den katolske domkirke
 • Besøg på krigsmuseum
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels 
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, landbrug, fabrikker og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
Ikke inkluderet:
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 100 AUD) 
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Sandboarding 
  • Snorkling 
  • Havkajak
  • Surfing
  • Grotteudflugt
  • Overnatning i Halong Bay
  • Gamle templer i Cambodjas jungle
 1. Personligt
  • Personlig udvikling
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Find dine stærke sider
  • Unikt fællesskab
  • Venskaber for livet
  • Tid til eftertanke og fordybelse
  • Styrket selvtillid og gå-på-mod
  • Ny energi og en god kulør
  • Inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Eksotiske palmestrande
  • Tropiske fisk og koralrev
  • Turkisblå surferbølger
  • Tæt jungle 
  • Brusende vandfald
  • Rismarker
  • Kalkstensklipper og grotter
  • Kænguruer & koalaer
  • Halong Bay
 1. Kultur
  • Fijianernes melanesiske dans
  • Lokal mad og mærkværdige specialiteter
  • Hanois gamle gader
  • Ho Chi Minhs Mausoleum
  • Overnatning hos lokale familier
  • Skrædderbutikker i Hoi An
  • Lokale markeder
  • Besøg på børnehjem 
  • Operahuset i Sydney
  • Flydende markeder
  • Cu Chi Tunnels
  • Killing Fields 
  • Angkor Wat
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden