Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs "Jorden Rundt" på 3½ måneders højskoleophold til Miami, Bahamas, Ecuador, Galapagos, Australien, Sri Lanka og Maldiverne. Et væld af unikke kultur- og naturoplevelser, storbystemning i Sydney, den dybe Amazon-regnskov, surferstrande i Miami, kajakture på mangrovefloder i Sri Lanka, udflugter med de lokale på Maldiverne og Galapagos-øernes enestående dyreliv og natur!


Alt dette og meget mere, kombineret med spændende og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling og Sport, Krop & Personligt Drive samt Aktive Kulturdage & Lokale Projekter. Kom hjem med masser af ny viden om vores fantastiske verden og dig selv.

Læs mere om Jordomrejser.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Fra det pulserende byliv og strandstemning i Miami Beach til den dybe Amazon-regnskov og indianerstammer i Ecuador og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på de fabelagtige Galapagos-øer. Fortsæt til Australiens storbyer Brisbane, Surfers Paradise, Sydney og motiverende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i charmerende Byron Bay. Fuldend rejsen med uger på Sri Lanka og Maldiverne, hvor du vil blive inspireret af et andet livssyn, mens du laver projekter med de lokale, nyder livet i vandkanten og fanger din egen frokost fra en båd i Det Indiske Ocean. 


3½ måneder fyldt med kontraster og oplevelser af enhver art. Du kommer hjem med nye perspektiver på tilværelsen, venskaber i hele Danmark, inspiration til fremtiden og afklaring omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Video:
Dato:
20. december 2016
Overskrift:

Jorden Rundt Vest

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Sri Lanka

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Miami

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Galapagos

Dato:
09. november 2015
Overskrift:

Lamabesøg i Ecuador

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Foto Program afsnit 1:
CRMIA-F14-konkurrence-(11)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Miami - Teambuilding og udflugt til Bahamas

Program afsnit 1:

Jeres rejse jorden rundt starter i USA i det pulserende Miami Beach, hvor I skal mærke den intense atmosfære i en af USA's mest eftertragtede byer. Miami har det hele - udover den lækre strand byder byen på et kæmpe udvalg af butikker, restauranter, caféer og sjove aktiviteter. I bor tæt på den berømte Miami Beach, så der er rig mulighed for at nyde solen og tage sig en dukkert i det turkisblå vand.

 

I løbet af den første uge skal I lave forskellige teambuilding-øvelser, på fotosafari i byen, på cruise til Bahamas-øerne og prøve kræfter med rulleskøjteløb langs med stranden, side om side med de lokale motionister. Der er også en fridag, hvor I f.eks. kan besøge den vilde Everglades National Park, udforske byens kvarterer på egen hånd eller suge de sidste indtryk af Miami Beach-atmosfæren til jer fra en strandcafé. Efter en uge, hvor I har lært hinanden bedre at kende og nydt livet langs stranden, fortsætter I eventyret i eksotiske Ecuador og den dybe Amazon-regnskov.

Foto Program afsnit 2:
lamaer
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Ecuador - Quito, Amazon-regnskoven og Banos

Program afsnit 2:

Ved ankomsten til Ecuador oplever I for alvor de store, kulturelle kontraster, som vores fantastiske verden indeholder - fra bylivet og strandmotionister i Miami til Amazon-regnskoven og indianerstammer i Ecuador. Her har I en uge og starter i landets hovedstad, Quito, hvor I skal opleve byen og bl.a. besøge Equatorial Monument og Intinan Solar Museum. I skal også besøge farvestrålende markeder, danse salsa, og trekke i den dybe Amazon-regnskov...

 

... Fra hovedstaden tager I nemlig dybt ind i den smukke og mystiske regnskov, hvor I skal vandre og møde de indfødte, som vil fortælle om, hvordan de lever og bruger naturen i deres hverdag og ritualer. I Amazon-regnskoven skal I også se floder, bade i vandfald og komme helt tæt på det rige og varierede dyreliv, som findes derinde. Efter enestående kultur- og naturoplevelser, flyver I til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder, de fabelagtige Galapagos-øer.

Foto Program afsnit 3:
Galapagos, 1280x600
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-6: Galapagos - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Galapagos-øernes dyreliv og natur er som ingen andre steder. Øerne er officielt en nationalpark, og I ankommer til studiecenteret på øen Isla San Cristobal, der ligesom de andre øer er skabt af vulkansk aktivitet igennem millioner år. Her har I den første af 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser, i alt ca. 60 timer. I fortsætter derefter til Isla Santa Cruz, hvor de sidste 2 ugers undervisning skal foregå.


I undervisningen er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. I fritiden byder øerne på et væld af aktiviteter og oplevelser. Du kan f.eks. prøve dykning, surfing, snorkling og havkajakture, besøge Charles Darwin Research Center, vandre i flotte naturparker og se kæmpeskildpadder eller udforske andre af Galapagos-øerne.

Foto Program afsnit 4:
Surfing
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 7: Australien - Storbyliv i Brisbane og lækre Surfers Paradise

Program afsnit 4:

Fra Galapagos flyver I til Australien og oplever igen, hvor kontrastfuld verden er - fra de små, vulkanske øer til verdens største kontinent. Den smukke storby, Brisbane, frister med alle dens shoppinggader, de mange hyggelige caféer langs Brisbane River, og du kan opleve byen på en kajaktur op ad floden. Efter en fridag i Brisbane fortsætter I til strandbyen, Surfers Paradise, der byder på kæmpe indkøbscentre, store temaparker, et heftigt natteliv og højhuse lige ned til den brede strand med vilde surferbølger. Der er masser af muligheder. Her har I også en fridag til at nyde storbystemningen.

 

Fra de flotte storbyer rejser I sydpå til vores studiecenter i den hyggelige surferby, Byron Bay, der ligger ud til Australiens østligste punkt, som kan nås til fods fra byen. På vejen besøger I den fantastiske Australia Zoo, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. Her får du chancen for at klappe en kænguru og kramme en koala, inden I ankommer til Byron Bay, hvor I skal være de næste 3 uger.

Foto Program afsnit 5:
JRV_F16_aus_Emilie_158
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8-10: Sport, Krop & Personligt Drive og fritid i Byron Bay

Program afsnit 5:

I skal nu i gang med det andet undervisningsforløb i Sport, Krop & Personligt Drive med en dansk underviser. Undervisningen foregår over tre sammenhængende uger, typisk kl. 8-12, i alt ca. 60 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser og træning. I lærer gennem kroppen og undersøger, hvor jeres egne personlige – og kropslige – grænser er. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra ekstremsport til yoga. I skal også arbejde med målsætninger gennem coaching. Målet er, at du får ny energi og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst er det, at du har haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en masse nye sider af dig selv.

 

Byron Bay danner de mest fantastiske rammer om undervisningen, med en stor, vidunderlig strand og en hyggelig, afslappet atmosfære. Byen er fyldt med backpackere og surfere og byder i fritiden på dykning, skydiving og meget mere.

Foto Program afsnit 6:
DSC03052
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 11: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 6:

Efter tre aktive, lærerige og hyggelige uger i Byron Bay, afslutter I opholdet i Australien med en uge i metropolen, Sydney. På en sightseeingtur skal I bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og historiske Paddington. Resten af tiden er det helt op til jer, hvad der skal ske. I kan se en forestilling i Operahuset, bestige Sydney Harbour Bridge, prøve surfing på Bondi Beach, tage uden for byen og opleve Blue Mountains eller udforske byens parker, kvarterer og den flotte havnefront.


Vil du opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan du også rejse ind til den uendelige ”outback” og lære om aboriginernes historie, se solens første stråler ramme Ayers Rock, vandre i den røde ørken, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den flotteste stjernehimmel. Uanset hvad du vælger, bliver det helt sikkert en værdig afslutning på en fabelagtig måned "down under". Fra det enorme Australien flyver I videre til eksotiske Sri Lanka, hvor tempoet og tilværelsen er en helt anden.

Foto Program afsnit 7:
elefant
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12-13: Sri Lanka - Pinnawela, Arugam Bay og Hikkaduwa

Program afsnit 7:

I ankommer på Sri Lanka i byen Colombo, hvorfra I kører til Pinnawela. Her skal I besøge og overnatte ved et elefant-center, hvor forældreløse elefanter fodres, bades og bruges i det lokale arbejde. I Sigiriya skal I på jeepsafari og se vilde elefanter, på cykeltur, bestige Sigiriya-klippen og besøge en lokal skole. I skal opleve de imponerende huletempler i Dambulla, tandtemplet i byen Kandy, og høre om Buddhismens betydning for befolkningen. I skal også til Kitulgala og prøve river rafting på brusende floder.

 

I kører videre gennem det fantastiske højland, Ella, bader i vandfald og besøger teplantagerne, hvor teplukkerne går mellem de smukke grønne buske på de stejle skråninger. Fra højlandet kører I til Arugam Bay, hvor I skal surfe og bade, inden I tager videre til en af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala, hvor I skal på safari for at spotte bjørne, elefanter og leoparder. I afslutter de intense oplevelser på Sri Lanka i Hikkaduwa, hvor I skal se nye liv komme til verden på skildpaddeudklækningsstationer.

Foto Program afsnit 8:
hygge
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 14-15: Maldiverne - Udflugter med de lokale og strandlivet

Program afsnit 8:

Fra Sri Lanka flyver I til Maldiverne og øen Rasdhoo, hvor de lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være. I involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. Der er også arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. I vil opleve et andet livssyn og måske blive inspireret til selv at ændre jeres eget syn på tilværelsen. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.


Efter 3½ måneders rejse jorden rundt er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebrev fra rejseleder, marts 2015
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebrev fra rejseleder, marts 2015

Foto Program afsnit 1:
JRV15-Ecuador-og-Galapagos-
Program afsnit 1 Overskrift:

Hej alle - nyt fra Jorden Rundt Vest!

Program afsnit 1:

Sidst I hørte fra mig var vi på vej i Junglen og det var en superfed tur!! :-D Vi boede på en lodge - den vildeste luxus i junglen som gjorde mig til en løgner, for jeg havde sagt til eleverne at de skulle nyde Miami, for det var det flotteste sted vi kom til at bo i de næste 3,5 mdr, og det var det så ikke! ;-) Vi sejlede ud på en gren af Amazone floden og øjnene var ved at trille ud af hovederne på eleverne på denne "rigtige" jungle, som de fleste aldrig havde drømt om at komme til at opleve.


Efter vi var blevet indkvarteret og havde spist aftensmad, gik vi på nattevandring med lokal guider og der blev trykket på en masser kontakter undervejs, med kæmpeedderkopper, skorpioner, vandrende pinde og masser af andre insekter, men fælles for alle var, at de var blevet de-sentiviseret i enden af turen, og i stedet for at skrige ved hver ting de ikke kendte (drengene var i øvrigt værst ;-)), kunne de betragte, diskutere og tage billeder af det, de så. Vi lærte en masse den efterfølgende dag om medicin planter, og hvordan man kurerer sygdomme og symptomer i Junglen, og der var mange der fik øjnene op for, at medicin ikke nødvendigvis skal komme fra en bøtte med hvide piller! ;-)


Senere var vi på besøg i Amazoonica som er et sanctuary for dyr, som enten er blevet tidligere stjålet fra regnskoven til illegal handel, eller tilskadekommet eller på anden måde mishandlet. Deres mission er at rehabilitere og så udsætte så mange som muligt i deres naturlige område igen, men desværre kommer mange aldrig ud igen, f.eks. Papegøjer som har fået klippet den yderste del af vingerne af, fordi ejerne ikke ville ha at de skulle flyve. Alle var kede af at skulle videre, "kan vi ikke bare blive ÉN dag mere, Christina?", og jeg måtte fortælle dem at vi skulle nå så mange andre spændende ting, men lovede at sige til Anne, at der virkelig skulle være en dag mere for at nå det hele (det er hermed gjort ;-))

Foto Program afsnit 2:
JRV15_Ecuador
Program afsnit 2 Overskrift :
Program afsnit 2:


På vej ud af Junglen stoppede vi hos en lokal indianerstamme, som viste os rundt i landsbyen og sang og spillede deres traditionelle sange og danse for os, og nogle blev malede i ansigtet og vi fik prøvet frementeret yucca-drik, og et indianerbørnene var lige ved at ryge med hjem i kufferten! ;-) Så kørte vi til Baños hvor de fleste liiiiige skulle lave et bungy eller et swing på vej ind til byen, og nogle skulle flyve som fugle på en svævebane henover hele dalen. Om aftenen var vi ude og få en salsa lektion på byens bedste bar, nogle havde mere talent end andre, men alle fik rørt lattermusklerne.


Efter Salsaen spiste vi middag på en hyggelig restaurant og fejrede Daniels fødselsdag, og vi vendte hele stedet på hovedet, for min ældste pige Natasja er konservatorieuddannet og der stod sgu lige et klavér, og så blev der ellers sat gang i stemningen folk stod på borde og stole, og skrålede med på "Hit the road Jack", Medina og Gasolin for at det ikke skal være løgn kom der lige en saxofonist ind af døren og synes at det lød for fedt, så han spillede op til Natasja. Folk kom fra nær og fjern for at filme os, inkl. restaurant personalet der aldrig havde oplevet noget i nærheden af en dansker fest når det er bedst!! ;-)


Afsted næste dag på en laaaaaaaaang tur til Guayachil hvor vi fik set iguana parken, hvor hundredvis af leguaner slanger sig hele dagen, og kravler op i træerne om natten. Efter en tårevædet afsked med vores fantastiske guide Luis og chauffør Emilio næste dag, gik turen så mod Galapagos, med masser af lovninger på, at det bestemt ikke var sidste gang at vi kommer til Ecuador.


ALLE eleverne elskede Ecuador!


Knus fra Christina

Foto Program afsnit 3:
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:
Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt for denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Miami:

 • Velkomstmiddag
 • Stranddag med sandslotskonkurrence på stranden

Bahamas:

 • Cruise til Bahamas
 • Lokalt marked
 • Lækkert hotel lige ned til havet

Ecuador:

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i hovedstaden Quito
 • Sightseeing i Quito
 • Udflugt til Equatorial Monument
 • Guidet tur på Intinan Solar Museum
 • Besøg ved Ækvator ”Midten af verden”
 • Kabelbane gennem Andesbjergene over kilder og vandfald
 • Bade i naturlige varme kilder
 • Smage hjemmebrygget tequila og grillede larver hos lokale
 • Ophold i Amazonas
 • Alle måltider i Amazonas
 • Kanotur på kanalerne i regnskoven
 • Guidet nattevandring i amazonjunglen
 • Udflugt i junglen til vandfald
 • Trekking
 • Besøg hos lokal indianerstamme
 • Udflugt til Yaku Anarun Museo kakaoplantage
 • Udflugt til Animal Rescue Center
 • Ophold i Banos
 • Salsaundervisning
 • Udflugt til Djævlevandfaldet
 • Besøg på lokalt marked
 • Ophold i Guyaquil
 • Sightseeing

Galapagos

 • Ophold på Santa Cruz
 • Morgenmad alle dage
 • Guidet tur med kæmpe Galapagos-landskildpadder og drypstenshuler
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Australien:

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Surfers Paradise
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing
 • Besøg ved Operahuset
 • Stop i Paddington
 • Tur til Bondi Beach
Inkluderet - kolonne 2:

Sri Lanka:

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Besøg til elefantbørnehjem
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg ved lokal familie med Sri Lankanske specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet ved Sigiriya
 • Besøg til lokal skole
 • Ophold i Kandy
 • Guidet tur i Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White River Rafting
 • Vandretur til Adams Peak
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock
 • Vandretur til Little Adams Peak
 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Arugam Bay
 • Surfing-lektioner
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Hikkaduwa
 • Fællesmiddag
 • Besøg til skildpaddeprojekt

Maldiverne:

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter 
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen
 • Badetur til Sandbank Island
 • Solnedgangstur til Sandbank
 • Heldags picnictur
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole
 • Besøg på frugtplantage
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Udflugt til øde ø med BBQ
 • Maldivisk eftermiddagstebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley-, håndbold el. fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Udflugt til Tortuga Bay
 • Udflugt til Las Grietas
 • Charles Darwin Research Center
 • Lokalt fiskemarked på Galapagos med søløver, pelikaner m.m.
 • Udflugt til Highland View
 • Udflugt til Flamingo-lagunen
 • Snorkling med skildpadder, søløver, leguaner, pingviner, rokker og hajer på Galapagos
 • Vulkantrek Sierra Negra

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • National Park-afgift på Galapagos (120 USD)
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 100 AUD)
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Oplev pulserende Miami Beach
  • Tag på cruise til Bahamas-øerne
  • Udforsk Amazon-regnskovens dybe jungle
  • Stå på ækvator ved Equatorial Monument
  • Gå på opdagelse i Galapagos-øernes parker
  • Prøv snorkling med søløver og pingviner
  • Udforsk smukke Brisbane og Surfers Paradise
  • Bestig Sigiriya-klippen i Sri Lanka
  • Surfing i Arugam Bays turkisblå bølger
  • Spot vilde elefanter, bjørne og leoparder på safariture
  • River rafting ned ad Kitulgalas brusende floder
  • Mulighed for masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Brugbare og inspirerende undervisningsforløb
  • Ny inspiration til at vælge det rigtige i dit liv
  • Snak med mennesker fra hele verden
  • Få indsigter og nye perspektiver på tilværelsen
  • Lær om livet i andre dele af verden
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Styrk din selvtillid
  • Få viden om krop og motion, og sæt dine egne mål
  • Ryk dine grænser og få ny viden om dig selv
  • Forbedrede samarbejdsevner
  • Vær en del af et unikt fællesskab
  • Få venner for livet
  • Bliv klogere på vores verden
  • Få ny energi, motivation og inspiration til din fremtid
 1. Natur
  • Hvide sandstrande og surferbølger
  • Amazon-regnskovens mystik og gemte dyreliv
  • Galapagos-øernes vulkanskabte naturparker
  • Kæmpeskildpadder, leguaner og flamingoer
  • Lær om Charles Darwins arbejde
  • Kom helt tæt på kænguruer og koalabjørne i Australia Zoo
  • Mulighed for at opleve den uendelige "outback"
  • Bad i vandfald i junglen
  • Besøg Yala National Park ved Tissamaharama
  • Følg nyudklækkede skildpadder til vandet i Hikkaduwa
  • Tag på solnedgangscruise ud for de maldiviske øer
  • Snorkling i krystalklart vand
  • Smukke koralrev og farvestrålende fiskestimer
  • Fisketure og havkajakudflugter med de lokale på Rasdhoo
  • Nyd din egen, friskfangede frokost i palmernes skygge
 1. Kultur
  • Atmosfæren i det eftertragtede Miami Beach
  • Mød indfødte indianere i Amazon-regnskoven
  • Lær om deres liv og ritualer i naturen
  • Besøg farvestrålende, lokale markeder
  • Prøv salsa på små dansebarer
  • Australiens storbyliv i Brisbane og Surfers Paradise
  • Kom ned i gear og nyd livet i charmerende Byron Bay
  • Se Operahuset i Sydney og besøg historiske Paddington
  • Lær om Aboriginernes kultur og historie
  • Besøg teplantager i Sri Lankas højland
  • Oplev arbejdet på et elefant-center i Pinnawela
  • Tag på cykeltur igennem lokale landsbyer
  • Besøg en lokal skole i Sigiriya
  • Se huletemplerne i Dambulla og lær om buddhismen
  • Følg hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean
  • Lav lokale projekter med beboerne på Maldiverne
Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden