Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs "Jorden Rundt" i 3½ måneder og oplev Miami, Bahamas, Ecuador, Galapagos, Australien, Sri Lanka og Maldiverne. Et væld af unikke kultur- og naturoplevelser, fællesskab, ny viden om verden og masser af inspiration til fremtiden.

 • 1 uge i Miamis pulserende byliv og på Bahamas paradisiske strande
 • 1 uge med Ecuadors farverige regnskov og kulturelle oplevelser i Quito
 • 4 uger på Galapagos-øerne med unikt dyreliv og fritid til at udforske øernes muligheder
 • 5 uger i Australiens sol og varme, Brisbane, Sydney og surferliv i hyggelige Byron Bay
 • 2 uger på Sri Lanka med jeepsafari, elefantbørnehjem og lokale besøg
 • 2 uger på Maldivernes strande, med delfinspotting, snorkling og tid til at nyde livet

Undervejs får du spændende og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Galapagos og Sport, Krop & Personligt Drive i Australien samt Aktive Kulturdage & Lokale Projekter. Kom hjem med masser af ny viden om vores fantastiske verden og dig selv!

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Fra det pulserende byliv og strandstemning i Miami Beach til den dybe Amazon-regnskov og indianerstammer i Ecuador og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på de fabelagtige Galapagos-øer. Fortsæt til Australiens storbyer Brisbane, Surfers Paradise, Sydney og motiverende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i charmerende Byron Bay. Fuldend rejsen med uger på Sri Lanka og Maldiverne, hvor du vil blive inspireret af et andet livssyn, mens du laver projekter med de lokale, nyder livet i vandkanten og fanger din egen frokost fra en båd i Det Indiske Ocean. 


3½ måned fyldt med kontraster og oplevelser af enhver art. Du kommer hjem med nye perspektiver på tilværelsen, venskaber i hele Danmark, inspiration til fremtiden og afklaring omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Video:
Dato:
20. december 2016
Overskrift:

Jorden Rundt Vest

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Miami

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Galapagos

Dato:
09. november 2015
Overskrift:

Lamabesøg i Ecuador

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 3½ mdr. Vest

Foto Program afsnit 1:
Miami_Volleyball-(3)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Miami - Teambuilding og udflugt til Bahamas

Program afsnit 1:

Jeres rejse jorden rundt begynder i USA, hvor jeres rejseleder tager imod jer i lufthavnen. I det pulserende Miami Beach skal I mærke den intense atmosfære i en af USA's mest eftertragtede byer. Miami har det hele - udover den lækre strand byder byen på et kæmpe udvalg af butikker, restauranter, caféer og sjove aktiviteter. I bor tæt på den berømte Miami Beach, så der er rig mulighed for at nyde solen og tage sig en dukkert i det turkisblå vand.

 

I løbet af den første uge skal I lave forskellige teambuilding-øvelser, på fotosafari i byen, på cruise til Bahamas-øerne og prøve kræfter med rulleskøjteløb langs med stranden side om side med de lokale motionister. Der er også en fridag, hvor I f.eks. kan besøge den vilde Everglades National Park, udforske byens kvarterer på egen hånd eller suge de sidste indtryk af Miami Beach-atmosfæren til jer fra en strandcafé. Efter en uge, hvor I har lært hinanden bedre at kende og nydt livet langs stranden, fortsætter I eventyret i eksotiske Ecuador og den dybe Amazon-regnskov.

Foto Program afsnit 2:
Ecuador_Indianere-(6)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Ecuador - Quito, Amazon-regnskoven og Baños

Program afsnit 2:

Ved ankomsten til Ecuador oplever I for alvor de store, kulturelle kontraster, som vores fantastiske verden indeholder - fra bylivet og strandmotionister i Miami til Amazon-regnskoven og indianerstammer i Ecuador. Her har I en uge og starter i landets hovedstad, Quito, hvor I skal opleve byen og bl.a. besøge Equatorial Monument og Intinan Solar Museum. I skal også besøge farvestrålende markeder, danse salsa og trekke i den dybe Amazon-regnskov....

 

...Fra hovedstaden tager I nemlig dybt ind i den smukke og mystiske regnskov, hvor I skal vandre og møde de indfødte, som vil fortælle om, hvordan de lever og bruger naturen i deres hverdag og ritualer. I Amazon-regnskoven skal I også se floder, bade i vandfald og komme helt tæt på det rige og varierede dyreliv, som findes derinde. Efter enestående kultur- og naturoplevelser, flyver I til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder, de fabelagtige Galapagos-øer.

Foto Program afsnit 3:
Galapagos_skildpadde3
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-6: Galapagos - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Galapagos-øernes dyreliv og natur er som ingen andre steder. Øerne er officielt en nationalpark. I ankommer til studiecenteret på øen Isla San Cristobal, der ligesom de andre øer er skabt af vulkansk aktivitet igennem millioner år. Her har I den første af 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser, i alt ca. 60 timer. I fortsætter derefter til Isla Santa Cruz, hvor de sidste 2 ugers undervisning skal foregå.


I undervisningen er der fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter. Du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. I fritiden byder øerne på et væld af aktiviteter og oplevelser. Du kan f.eks. prøve dykning, surfing, snorkling og havkajakture, besøge Charles Darwin Research Center, vandre i flotte naturparker, se kæmpeskildpadder eller udforske andre af Galapagos-øerne.

Foto Program afsnit 4:
Australien_brisbane_3
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 7: Australien - Storbyliv i Brisbane, Zoo og smukke Noosa

Program afsnit 4:

Fra Galapagos flyver I til Australien og oplever igen, hvor kontrastfuld verden er - fra de små, vulkanske øer til verdens største kontinent. 


Den smukke storby, Brisbane, frister med alle dens shoppinggader og de mange hyggelige caféer langs Brisbane River. Efter en fridag i Brisbane fortsætter I til strandbyen Noosa, der frister med dejlige strande og smuk natur. På vejen besøger I en fantastisk Zoo, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. Her får du chancen for at klappe en kænguru og kramme en koala.

 

I fortsætter sydpå til den hyggelige surferby, Byron Bay, der ligger ud til Australiens østligste punkt, som kan nåes til fods fra byen. 

Foto Program afsnit 5:
Australien_luftballon
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8-10: Sport, Krop & Personligt Drive og fritid i Byron Bay

Program afsnit 5:

I skal nu i gang med det andet undervisningsforløb i Sport, Krop & Personligt Drive med en dansk underviser. Undervisningen foregår over tre sammenhængende uger, typisk kl. 8-12, i alt ca. 60 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser og træning. I lærer gennem kroppen og undersøger, hvor jeres egne personlige – og kropslige – grænser er. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra ekstremsport til yoga. I skal også arbejde med målsætninger gennem coaching. Målet er, at du får ny energi og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst er det, at du har haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en masse nye sider af dig selv.

 

Byron Bay danner de mest fantastiske rammer om undervisningen med en stor, vidunderlig strand og en hyggelig, afslappet atmosfære. Byen er fyldt med backpackere og surfere og byder i fritiden på dykning, skydiving og meget mere.

Foto Program afsnit 6:
DSC03052
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 11: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 6:

Efter nogle aktive, lærerige og hyggelige uger i Byron Bay, afslutter I opholdet i Australien med en uge i metropolen, Sydney. På en sightseeingtur skal I bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og historiske Paddington. Resten af tiden er det helt op til jer, hvad der skal ske. I kan se en forestilling i Operahuset, bestige Sydney Harbour Bridge, prøve surfing på Bondi Beach, tage uden for byen og opleve Blue Mountains eller udforske byens parker, kvarterer og den flotte havnefront.


Vil du opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan du også rejse ind til den uendelige ”outback” og lære om aboriginernes historie, se solens første stråler ramme Ayers Rock, vandre i den røde ørken, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den flotteste stjernehimmel. Uanset hvad du vælger, bliver det helt sikkert en værdig afslutning på en fabelagtig måned "down under". Fra det enorme Australien flyver I videre til eksotiske Sri Lanka, hvor tempoet og tilværelsen er en helt anden.

Foto Program afsnit 7:
SL_solnedgang
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12-13: Sri Lanka - Pinnawela, Sigirya og Hikkaduwa

Program afsnit 7:

I ankommer på Sri Lanka i byen Colombo, hvorfra I kører til Pinnawela. Her skal I besøge og overnatte ved et elefant-center, hvor forældreløse elefanter fodres, bades og bruges i det lokale arbejde. I Sigiriya skal I på jeepsafari og se vilde elefanter, på cykeltur, bestige Sigiriya-klippen og besøge en lokal skole. I skal opleve de imponerende huletempler i Dambulla, tandtemplet i byen Kandy og høre om Buddhismens betydning for befolkningen. I skal også til Kitulgala og prøve river rafting på brusende floder.

 

I kører videre gennem det fantastiske højland, Ella, bader i vandfald og besøger teplantagerne, hvor teplukkerne går mellem de smukke grønne buske på de stejle skråninger. Fra højlandet kører I videre til en af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala, hvor I skal på safari for at spotte bjørne, elefanter og leoparder. I afslutter de intense oplevelser på Sri Lanka i Hikkaduwa, hvor I skal se nye liv komme til verden på skildpaddeudklækningsstationer.

Foto Program afsnit 8:
Maldiverne_strand_piger
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 14-15: Maldiverne - Udflugter med de lokale og strandlivet

Program afsnit 8:

Fra Sri Lanka flyver I til Maldiverne og øen Rasdhoo, hvor de lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være. I involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. Der er også arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. I vil opleve et andet livssyn og måske blive inspireret til selv at ændre jeres eget syn på tilværelsen. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.


Efter 3½ måneders rejse jorden rundt er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt for denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Miami (1 uge):

 • Velkomstmiddag
 • Stranddag med sandslotskonkurrence på stranden

Bahamas (ifm. Miami):

 • Cruise til Bahamas
 • Lokalt marked
 • Lækkert hotel lige ned til havet

Ecuador (1 uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i hovedstaden Quito
 • Sightseeing i Quito
 • Udflugt til Equatorial Monument
 • Guidet tur på Intinan Solar Museum
 • Besøg ved Ækvator ”Midten af verden”
 • Kabelbane gennem Andesbjergene over kilder og vandfald
 • Bade i naturlige varme kilder
 • Smage hjemmebrygget tequila og grillede larver hos lokale
 • Ophold i Amazonas
 • Alle måltider i Amazonas
 • Kanotur på kanalerne i regnskoven
 • Guidet nattevandring i amazonjunglen
 • Udflugt i junglen til vandfald
 • Trekking
 • Besøg hos lokal indianerstamme
 • Udflugt til Yaku Anarun Museo kakaoplantage
 • Udflugt til Animal Rescue Center
 • Ophold i Banos
 • Salsaundervisning
 • Udflugt til Djævlevandfaldet
 • Besøg på lokalt marked
 • Ophold i Guyaquil
 • Sightseeing

Galapagos (4 uger):

 • Ophold på Santa Cruz
 • Morgenmad alle dage
 • Guidet tur med kæmpe Galapagos-landskildpadder og drypstenshuler
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Australien (5 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Noosa
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing
 • Besøg ved Operahuset
 • Stop i Paddington
 • Tur til Bondi Beach
Inkluderet - kolonne 2:

Sri Lanka (2 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Besøg til elefantbørnehjem
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg ved lokal familie med Sri Lankanske specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet ved Sigiriya
 • Besøg til lokal skole
 • Ophold i Kandy
 • Guidet tur i Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White Water Rafting
 • Vandretur til Adams Peak
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock
 • Vandretur til Little Adams Peak
 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Surfing-lektioner
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Hikkaduwa
 • Fællesmiddag
 • Besøg til skildpaddeprojekt

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole/børnehave (kommer an på perioderne, man er der)
 • Tur til Thoddoo Island Beach
 • Besøg på frugtplantage
 • BBQ night
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise


Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Udflugt til Tortuga Bay
 • Udflugt til Las Grietas
 • Charles Darwin Research Center
 • Lokalt fiskemarked på Galapagos med søløver, pelikaner m.m.
 • Udflugt til Highland View
 • Udflugt til Flamingo-lagunen
 • Fx. krabbevæddeløb, kayak-staffet og game night på Maldiverne

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • National Park-afgift på Galapagos (120 USD)
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD)
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*

*NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Pulserende Miami Beach
  • Cruise til Bahamas-øerne
  • Amazon-regnskoven
  • Udforsk Galapagos-øernes parker
  • Bestig Sigiriya-klippen i Sri Lanka
  • Elefanter, bjørne og leoparder
  • River rafting på Kitulgalas floder
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Brugbar undervisning
  • Nye perspektiver
  • Afklaring om din fremtid
  • Udforsk dine grænser
  • Ny viden om dig selv
  • Forbedrede samarbejdsevner
  • Venner for livet
  • Bliv klogere på vores verden
 1. Natur
  • Hvide sandstrande
  • Amazon-regnskoven
  • Vulkanskabte naturparker
  • Skildpadder i Hikkaduwa
  • Snorkling i krystalklart vand
  • Koralrev og farvestrålende fisk
  • Fisketure og havkajakudflugter
 1. Kultur
  • Indfødte indianere i Amazon
  • Farvestrålende, lokale markeder
  • Australiens storbyliv
  • Lær om Aboriginernes kultur
  • Elefantbørnehjem i Pinnawela
  • Besøg en lokal skole i Sigiriya
  • Lokale Projekter på Maldiverne
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden