Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne fantastiske 4 måneders rejse "Jorden Rundt" tager dig med på opdagelse i Vietnam, Cambodja, New Zealand, Australien, Hawaii, Los Angeles, Costa Rica og Miami. Her står oplevelserne i kø og du vil få ny indsigt i vores fantastiske verden og masser af inspiration til fremtiden.

 • 1,5 uge i Cambodja med historiske attraktioner
 • 3 ugers kulturel rundrejse igennem Vietnam
 • 4 uger i New Zealands bjerglandskaber og oplevelser i Queenstown
 • 1 uge i Australien med sightseeing og fritid i Sydney
 • 1 uge på tropiske Hawaii med fridage i Waikiki
 • 5 dage med sightseeing i Los Angeles
 • 4 uger i Costa Ricas unikke nationalparker og på Tamarindos strande
 • 1 uge i Miamis pulserende strand- og byliv

Undervejs er der inspirerende og motiverende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i New Zealand samt Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, som giver dig fokus og drivkraft til at opnå de ting, der er vigtige for dig i livet.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen "Jorden Rundt 4 måneder" tager dig til to af Asiens smukkeste lande, Vietnam og Cambodja, hvor du lærer om kulturen. I fortsætter med adrenalinaktiviteter og spændende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive på New Zealand efterfulgt af intense storbyoplevelser i Australien, på Hawaii og i Los Angeles. 


I har herefter 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, inden rejsen sluttes af med en friuge i Miami. Kom hele "Jorden Rundt", bliv en del af vidt forskellige kulturer, oplev smuk natur og udforsk dine grænser i omgivelser, der spænder fra pulserende storby til frodig jungle. Alt dette og meget mere sammen med andre unge, der også vil ud og mærke verden, fællesskabet og friheden.

Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC-flybillet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Hawaii

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Miami

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
02. maj 2014
Overskrift:

Costa Rica

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 4 mdr. Øst
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 4 mdr. Øst

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
JR4mdrØst_lille
Foto Program afsnit 1:
Vietnam_lokal(2)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-5: Cambodja & Vietnam - Kulturel og intens rundrejse

Program afsnit 1:

På rejsen Jorden Rundt skal I på en 5 ugers rundrejse i to af Asiens spændende lande.  I møder jeres rejseleder ved ankomsten til Cambodja og eventyret venter lige udenfor. Landet byder på spændende kulturelle oplevelser, hvor I bl.a. skal besøge verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, nyde de lækre strande på paradis-øen Koh Rong og få indblik i landets grusomme historie i Phnom Penh.

Herfra rejser I videre til Vietnam, hvor I vil få landets kultur helt ind under huden. I Mekong-deltaet skal I overnatte på homestay, cykle gennem små landsbyer og sejle på Mekong-floden. I Ho Chi Minh City skal på byrundtur, køre med cyclo og besøge de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigen. Oplevelserne fortsætter i skrædderbyen Hoi An, hvor I skal på cykeltur på landet, besøge en lokal risbonde og små håndværksteder. I skal også til hovedstaden Hanoi og det berømte Halong Bay og overnatte på en gammel træbåd med udsigt til de ikoniske klippeformationer. I skal ud i det vietnamesiske højland, bo i huse på pæle, spille fodbold mod de lokale, vandre i bjerglandskabet og cykle gennem rismarker.

De kulturelle kontraster venter, når I lander i det smukke land, New Zealand.

Foto Program afsnit 2:
New Zealand_Kaikoura_delfiner
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - delfiner og hvaler i Kaikoura

Program afsnit 2:

Opholdet i New Zealand begynder på Sydøen i havnebyen, Kaikoura, som er kendt for et marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav samt opleve kolonier af sæler på tæt hold. Herefter skal I med bus til Lake Tekapo og udforske området ved Mount Cook. Til fods skal I hike i dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer til Queenstown, som inviterer på spændende adrenalinaktiviteter. 


Ved ankomst til Queenstown får du en masse praktiske informationer om f.eks. hiking, som er én af de helt store oplevelser i den kontrastfyldte natur. Inden undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive begynder, er der indlagt en fridag, hvor I kan prøve kræfter med nogle af de mange muligheder for adrenalinaktiviteter, byen byder på. Her er både skydiving, bungy jump, jetboating, mountainbiking, river rafting og rapelling. Backpackere fra hele verden strømmer til byen - det er her alting sker. Også byens café- og natteliv er værd at udforske i byen.

Foto Program afsnit 3:
New-Zealand-sø-udsigt-(2)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 7-9: Sport, Krop & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 3:

Det er et aktivt fag, hvor teori og praktisk erfaring kombineres. I skal udnytte New Zealands fantastiske kulisse og opleve sportens alsidige muligheder og motiverende energi. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra ekstremsport til holdsport og yoga. Du skal i undervisningen arbejde med målsætninger i sammenhæng med træning, kost og selvudvikling for at give dig mere overskud og viden om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv, din krop og din psyke. Og mest af alt skal du have det sjovt, føle fællesskabet og opleve en masse nye sider af dig selv.


Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage til at udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. I kan vandre på vulkaner og gå én eller flere af ”The Great Walks”. I kan også leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige, og det er helt op til jer selv, hvad der skal ske. Din rejseleder er også altid klar med gode idéer og inspiration til oplevelser i området.

Foto Program afsnit 4:
Australien-Sidney-(10)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 10: Australien - Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 4:

Fra en måned med fysiske udfordringer, adrenalin og smuk natur, ankommer I til Sydney i Australien, som kan byde på nogle helt andre oplevelser. Oplev byens puls, gå over Sydney Harbour Bridge, se en forestilling i Sydneys berømte operahus, tag på powershopping eller begiv jer ud i metropolens natteliv. I kan også hænge ud på Bondi Beach og nyde solen eller prøve kræfter med surfing. 

 

De fleste dage er uden program, så I selv kan vælge, hvad I vil se og prøve. Den første dag er der en planlagt byrundtur, så I får et overblik over de næste dages valgmuligheder. Herefter er der fri leg i Sydney.
Vil I opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan I også vælge at rejse ind til ”outbacken” og høre om aboriginernes historie, gå rundt om Ayers Rock og sove under den flotteste stjernehimmel.(ikke inkl. i prisen). Igen er jeres rejseleder behjælpelig med planlægning og inspiration, så I får mest ud af dagene.

Foto Program afsnit 5:
Hawaii_udsigt_strand_(3)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 11: Hawaii - Fridage i Honolulu på Oahu

Program afsnit 5:

Øen Oahu og den verdensberømte Waikiki Beach i byen Honolulu danner rammerne for opholdet på Hawaii. De eksotiske naturområder og beliggenheden midt i Stillehavet skaber et kæmpe udbud af fritidsaktiviteter, såsom beachvolley, surfing, dykning, snorkelture, delfinudflugter, hvalsafari og trekking. Der er massevis af muligheder både på land og til vands.

 

Honolulu byder også på shopping i verdensklasse, hyggelige aftener på caféer samt et sprudlende natteliv. Der er ikke planlagt noget i ugen på Hawaii, så I kan selv vælge, om I vil nyde stranden og solen, prøve surferlivet eller rejse rundt på øerne på egen hånd eller i mindre grupper og opleve Hawaiis fascinerende natur og den karakteristiske Aloha-ånd, som viser sig alle steder. Som altid står jeres rejseleder til rådighed med gode tips og idéer til, hvordan I får set mest muligt af den berømte ø-gruppe. 

Foto Program afsnit 6:
LA_hollywood
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 12: Los Angeles - Hollywood og Santa Monica Beach m.m.

Program afsnit 6:

Fra Hawaii flyver I til berømthedernes by, Los Angeles, hvor I skal opleve stemningen og stjernefeberen, der udspiller sig i Hollywood. I bliver også introduceret til det kulturelle og arkitektoniske Hollywood med besøg på "Walk of Fame", Dolby (tidl. Kodak) Theater, hvor Oscaruddelingen hvert år finder sted, bustur forbi Beverly Hills, Rodeo Drive og berømthedernes boliger. 

 

Opholdet i Los Angeles byder også på en sjov fælles aktivitetsdag på Santa Monica Beach, der står i kontrast til de andre storbyaktiviteter, I hidtil har fået. Her skal I op på cyklen og ud at hike omkring Malibu Hills og Santa Monica Beach. Om eftermiddagen skal I spille volley og andre sjove aktiviteter på stranden.
I har desuden mulighed for at indsnuse "The American Dream" inden I fortsætter videre til Costa Rica og en helt anden og afslappende kultur.

Foto Program afsnit 7:
Costra-Rica-Undervisning-1
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 13-16: Costa Rica - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 7:

Opholdet i Costa Rica begynder med en uges rundrejse. I hovedstaden, San José, vil I opleve det myldrende gadeliv, inden I rejser sydpå til Corcovado National Park. På en bådtur ned ad Rio Sierpe, der er omgivet af mangrove og regnskov, skal I udforske dyrelivet, som bl.a. byder på aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. Med overnatning på en lodge - midt i junglen - venter de mest fantastiske naturoplevelser. I skal se hvordan Costa Ricas jungle ender brat i havet, opleve delfiner og hvaler på tæt hold, vandre og opleve nationalparkens rige dyreliv samt bade og snorkle ved de palmeklædte strande.


I fortsætter til den lækre strandby, Uvita og herefter til surferbyen Tamarindo, hvor I skal have tre ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Undervisningsforløbet gør dig bedre til at argumentere, diskutere og få dine holdninger frem. Du skal også finde dine stærke sider og blive afklaret omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet. Fritiden kan nydes på stranden, på et surfboard eller I kan udforske området.

Foto Program afsnit 8:
Miami-2012-(1)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 17: Miami Beach - Fridage og hjemrejse

Program afsnit 8:

Efter næsten fire måneders rundrejse sluttes eventyret af i det pulserende Miami, hvor I kan føle intensiteten og stemningen i et af USAs mest eftertragtede ferieområder. Ud over sin smukke strand, byder Miami på en unik atmosfære af storbystemning og ferieparadis, som giver en spændende kontrast til Costa Ricas primitive jungle. I bor helt tæt på den berømte Miami Beach, så der er alle muligheder for at shoppe, slappe af, spise god mad og være aktiv i fritiden.

 

Mættet af fantastiske oplevelser med masser af nye venner, masser af inspiration til din fremtid og sandsynligvis over 1000 billeder på kameraet, rejser du efter 4 måneder ”Jorden Rundt” hjem til Danmark. Du kommer hjem med masser af oplevelser i kufferten, et større kendskab og en bredere forståelse for vores fantastiske verden.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Cambodja (1,5 uge):

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Siem Reap
 • Udflugt til Angkor Wat-templerne
 • Ophold på Koh Rong 
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg til ”The Killing Fields”
 • Frokost på Sala Bai School
 • Udflugt til Kompong Kleang

Vietnam (3 uger):

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclotur gennem byen
 • Besøg ved små værksteder og templer
 • Besøg på krigsmuseum
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, landbrug og rismarker
 • Besøg ved små håndværksteder
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekong-floden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur
 • Besøg til den Japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur og sejltur på landet ved Hoi An
 • Besøg til små værksteder
 • Besøg ved risbonde
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Byrundtur
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg ved smukke templer
  Besøg ved Hanois ældste universitet
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Sejltur blandt klippeformationerne i Halong Bay
 • Udflugt til drypstenshule
 • Overnatning homstay i pælehus i Mai Chau med alle måltider
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc
 • Ophold i Tam Coc
 • Vandretur ved Cum Village og frokost hos etnisk Thai familie
 • Bådtur gennem rismarker
 • Fodboldkamp mod de lokale
Inkluderet - kolonne 2:

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Gåtur til Sælkoloni & udkigspunkt
 • Ophold ved Mt. Cook/Lake Tekapo
 • Vandretur ved Lake Tekapo/Mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • Byrundtur
 • 60 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive

Australien (1 uge):

 • Ophold i Sydney
 • Udflugt til Operahuset, Paddington og Bondi Beach

Hawaii (1 uge):

 • Ophold i Waikiki
 • Friuge i Waikiki

Los Angeles (5 dage):

 • Alle morgenmåltider
 • Frokost på stranden
 • Cykeltur langs Santa Monica Beach
 • Hike i Malibu Mountains
 • Beach Volley på Santa Monica Beach 
 • Frokost på stranden
 • Besøg til Dolby Theatre (tidl. Kodak) i Hollywood
 • Guided tur på Hollywood Boulevard Walk of Fame
 • Frokost på Hard Rock Café
 • Sightseeing med bus i Hollywood

Costa Rica (4 uger):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Indgang på National Museum inkl. tropisk sommerfuglehus
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Besøg ved lokalt havskildpaddeprojekt
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • 2-4 dage i strandbyen, Uvita
 • Middag i Tamarindo
 • Ophold i Tamarindo
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Miami (1 uge): 

 • Ophold i Miami
 • Stranddag med sandslotskonkurrence

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Heldagsvandretur til Ben Lomond
 • Vandretur til Queenstown Hills 

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

*NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vietnams små handelsgader
  • Cykelture i lokale landsbyer
  • Udforsk Sydneys gader
  • Svøm med vilde delfiner
  • Sightseeing i L.A.
  • Papegøjer, aber og slanger
  • Snorkling, bådture og trekking
  • Masser af adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Tid til fordybelse
  • Inspirerende undervisning
  • Udforsk dine grænser
  • Find dine stærke sider
  • Få venner for livet
  • Et nyt syn på vores verden
  • Find det vigtige for dig i livet
  • Få ny energi
 1. Natur
  • Små vandfald i junglen
  • Grønne rismarker
  • Halong Bays unikke klipper
  • Mekong-deltaets snoede floder
  • Bjergtinder over turkisblå fjorde
  • Slumrende vulkaner
  • Surferstrande og nationalparker
  • Hawaiis smukke øer
 1. Kultur
  • Asiatisk kultur og traditioner
  • Overnat hos lokale bønder
  • Gamle templer og pagoder
  • Angkor Wats spændende ruiner
  • Oplev Hollywood Boulevard
  • Dans salsa under palmerne
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden