Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Highligts introtekst (under overskrift):

4 måneders højskoleophold i Vietnam, Cambodja, New Zealand, Australien, Hawaii, Los Angeles, Costa Rica og Miami. Fra de største kulturoplevelser i østen, New Zealands fabelagtige natur, Australiens fantastiske hovedstad til de eksotiske Hawaii-øer, USAs jet-set-byer og Mellemamerikas dybe jungle og varme rytmer - alt sammen kombineret med inspirerende undervisning. 


Du får styrket din energi og motivation og får indblik i dine stærke sider og værdier, så du kommer hjem med fokus og drivkraft til at opnå de ting, der er vigtige for dig i livet.


Læs mere om Jordomrejser.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen "Jorden Rundt" starter i Vietnam og Cambodja, hvor I bliver introduceret til den asiatiske kultur i to af Asiens smukkeste lande. I fortsætter med adrenalinaktiviteter og spændende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive på New Zealand efterfulgt af intense storbyoplevelser i Australien, på Hawaii og i Los Angeles. 


I har herefter 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, inden rejsen sluttes af med en friuge i Miami. Kom hele "Jorden rundt", bliv en del af vidt forskellige kulturer, oplev smuk natur og ryk dine grænser i omgivelser, der spænder fra pulserende storby til primitiv jungle. Alt dette og meget mere sammen med andre unge, der også vil ud og opleve verden, fællesskabet og friheden.

Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC-flybillet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn

 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Jorden Rundt - 4 mdr. øst

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Hawaii

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Miami

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
02. maj 2014
Overskrift:

Costa Rica

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 4 mdr. Øst
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 4 mdr. Øst

Foto Program afsnit 1:
vt-JR-F14
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-5: Vietnam og Cambodja - Kulturel og intens rundrejse

Program afsnit 1:

Jeres rejse jorden rundt starter med 5 ugers rundrejse i to af Asiens mest spændende lande. Der er fokus på kultur, historie og oplevelser. I starter i Vietnam, hvor I får landets kultur ind under huden. I Mekong-deltaet skal I overnatte hos lokale bønder, cykle gennem små landsbyer og besøge det flydende marked på Mekong-floden. I Ho Chi Minh City skal I besøge de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigen, inden I fortsætter til den hyggelige strandby Nha Trang, hvor der er undervisning i Vietnams kultur. Oplevelserne fortsætter i skrædderbyen Hoi An, hovedstaden Hanoi og det berømte Halong Bay.


Herefter går turen til Cambodja, som stadig er uberørt af turisme og byder på fantastiske oplevelser. I skal besøge verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, nyde de lækre strande i Sihanoukville og få indblik i landets grusomme historie i Phnom Penh. De kulturelle kontraster venter, når I herefter fortsætter til New Zealand.

Foto Program afsnit 2:
NZ2-E12-Kaikoura-(9)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - Enestående marineliv i Kaikoura

Program afsnit 2:

Opholdet i New Zealand begynder på Sydøen i havnebyen Kaikoura, som er kendt for sit marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav samt observere hvaler og kolonier af sæler på tæt hold. Herefter skal I med bus til Lake Tekapo og udforske Mount Cook. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer til studiecenteret i Queenstown, som byder på spændende adrenalinaktiviteter som skydive, bungy jump, jetboating og meget mere. Backpackere fra hele verden strømmer til byen - det er her alting sker. Tag på vandreture, prøv mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. 


Ved ankomst til studiecenteret i Queenstown får du en masse praktiske informationer om hiking, som er en oplevelse af de helt store i den kontrastfyldte natur. Derefter er der en fridag, hvor I kan pakke ud og se noget af området, inden undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive begynder. 

Foto Program afsnit 3:
NZTH-F11-Karina-(59)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 7-9: Sport, Krop & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 3:

Det er et aktivt fag, hvor teori og praktisk erfaring kombineres. I skal udnytte New Zealands fantastiske kulisse og opleve sportens udfordringer og motiverende energi. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra ekstremsport til holdsport og yoga. Du skal i undervisningen arbejde med målsætninger i sammenhæng med træning, kost og selvudvikling for at give dig mere overskud og viden om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv, din krop og din psyke. Og mest af alt skal du have det sjovt, føle fællesskabet og opleve en masse nye sider af dig selv.


Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage til at udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. I kan vandre på vulkaner og gå én eller flere af ”The Great Walks”. I kan også leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige og det er helt op til jer selv, hvad der skal ske. Din rejseleder er også altid klar med gode idéer og inspiration til oplevelser i området.

Foto Program afsnit 4:
20140506_091851[1]
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 10: Australien - Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 4:

Fra en måned med fysiske udfordringer, adrenalin og smuk natur, ankommer I til Sydney i Australien, som kan byde på nogle helt andre oplevelser. Oplev byens puls og gå over Sydney Harbour Bridge, se en forestilling i Sydneys berømte operahus, tag på powershopping eller begiv jer ud i metropolens natteliv. I kan også hænge ud på Bondi Beach og nyde solen eller prøve kræfter med surfing. 

 

De fleste dage er uden program, så I selv kan vælge, hvad I vil se og prøve. Den første dag er der en planlagt byrundtur, så I får et overblik over de næste dages valgmuligheder. Vil I opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan I også vælge at rejse ind til ”outbacken” og høre om aboriginernes historie, gå rundt om Ayers Rock og sove under den flotteste stjernehimmel (ikke inkl. i prisen). Igen er jeres rejseleder behjælpelig med planlægning og inspiration, så I får mest ud af dagene.

Foto Program afsnit 5:
haw-G0011122
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 11: Hawaii - Fridage i Honolulu på Oahu

Program afsnit 5:

Øen Oahu og den verdensberømte Waikiki Beach i byen Honolulu danner rammerne for opholdet på Hawaii. De eksotiske naturområder og beliggenheden midt i Stillehavet skaber et kæmpe udbud af fritidsaktiviteter, såsom beachvolley, surfing, dykning, snorkelture, delfinudflugter, hvalsafari og trekking. Der er massevis af muligheder både på land og til vands.

 

Honolulu byder også på shopping i verdensklasse, hyggelige aftener på caféer samt et sprudlende natteliv. Der er ikke planlagt noget i ugen på Hawaii, så I kan selv vælge, om I vil nyde stranden og solen, prøve surferlivet eller rejse rundt på øerne på egen hånd eller i mindre grupper og opleve Hawaiis fascinerende natur og den karakteristiske Aloha-ånd, som viser sig alle steder. Som altid står jeres rejseleder til rådighed med gode tips og idéer til, hvordan I får set mest muligt af den berømte ø-gruppe. 

Foto Program afsnit 6:
LA_hollywood
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 12: Los Angeles - Hollywood og Santa Monica Beach m.m.

Program afsnit 6:

Fra Hawaii flyver I til berømthedernes by, Los Angeles, hvor I skal opleve stemningen og stjernefeberen, der udspiller sig i Hollywood. I bliver også introduceret til det kulturelle og arkitektoniske Hollywood med besøg på "Walk of Fame", Dolby (tidl. Kodak) Theater, hvor Oscaruddelingen hvert år finder sted, bustur forbi Beverly Hills, Rodeo Drive og berømthedernes boliger. 

 

Opholdet i Los Angeles byder også på en sjov fælles aktivitetsdag på Santa Monica Beach, der står i kontrast til de andre storbyaktiviteter, I hidtil har fået. Her vil en professionel træner undervise hele holdet i Beach Volley, som spilles på alle strande i Californien. I har en hel uge til at indsnuse "The American Dream" inden I fortsætter videre til Costa Rica og en helt anden kultur.

Foto Program afsnit 7:
CRMEX-F14-(48)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 13-16: Costa Rica - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 7:

Opholdet i Costa Rica starter med en uges rundrejse. I hovedstaden San José vil I opleve det myldrende gadeliv, inden I rejser sydpå til Corcovado National Park. På en bådtur ned ad Rio Sierpe, der er omgivet af mangrove og regnskov, skal I udforske dyrelivet, som byder på aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. Med overnatning på en lodge midt i junglen venter de mest fantastiske naturoplevelser. I skal se, hvordan Costa Ricas jungle ender brat i havet, opleve delfiner og hvaler på tæt hold, vandre og opleve nationalparkens rige dyreliv samt bade og snorkle ved de palmeklædte strande.


I fortsætter til den lækre strandby Tamarindo, hvor I skal have tre ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Undervisningsforløbet skal gøre dig bedre til at argumentere, diskutere og få dine holdninger frem. Du skal også finde dine stærke sider og blive afklaret omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet. Fritiden kan nydes på stranden eller I kan udforske området.

Foto Program afsnit 8:
Miami-2012-(1)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 17: Miami Beach - Fridage og hjemrejse

Program afsnit 8:

Efter næsten fire måneders rundrejse sluttes eventyret af i det pulserende Miami, hvor I kan føle intensiteten og stemningen i et af USAs mest eftertragtede ferieområder. Ud over sin smukke strand byder Miami på en unik atmosfære af storbysstemning og ferieparadis, som giver en spændende kontrast til Costa Ricas primitive jungle. I bor helt tæt på den berømte Miami Beach, så der er alle muligheder for at shoppe, slappe af, spise god mad og være aktiv i fritiden.

 

Mættet af fantastiske oplevelser, med masser af nye venner, masser af inspiration til din fremtid og sandsynligvis over 1000 billeder på kameraet rejser du efter 4 måneder ”Jorden Rundt” hjem til Danmark. Du kommer hjem med masser af oplevelser i kufferten og et større kendskab og en bredere forståelse for vores fantastiske verden.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra rejseleder og tidligere deltager
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra rejseleder og tidligere deltager

Foto Program afsnit 1:
Cambodja_rejsebrev_640x300
Program afsnit 1 Overskrift:

Jorden Rundt 2015 - uge 5

Program afsnit 1:

Hej Allesammen!


Lige en hurtig hilsen fra Jorden rundt. Vi har nu sidste dag i Cambodja og suger desperat det sidste inden turen går til New Zealand. Der bliver i skrivende stund shoppet de sidste kopivarer på det pulserende markedet. Pigerne ligger hænder til manicure og drengene daser på en af Phnom Penhs mange billige cafeer. Nogle har besøgt det smukke kongepalads og andre har været til Kickboxing.  


I Phnom Penh har vi lært lidt om Cambodjas voldsomme fortid og bla besøgt The killing fields og Toul Sleng Genocide Museet. Det har gjort stort indtryk på eleverne. Skæmmende og tankevækkende at der næsten ikke er nogle gamle mennesker I Cambodia, da de enten er dræbt af Khmer Rouge regimet eller døde af sult. Det kommer lige pludselig meget tæt på når bla. vores guide fortæller at han kun har sin far tilbage. Resten af hans familie ved han ikke hvor befinder sig eller om de overhovedet lever.  


Ellers har vi tilbragt 4 skønne fridage i Sihanouk Ville. Der er blevet shoppet, tannet og hygget ved poolen. Stort set hele holdet har været på en fantastisk heldags bådtur, hvor de bla. har snorklet og fået en dejlig rød farve. Fest og farver har Sihanouk også budt på. Et kæmpe rave party, med buckets og uv-maling. Mine skønne elever har stadig rester af uv-maling på sig. De er blevet kendt som the crazy Danes, da de åbenbart har kastet amok med maling, flot:)


Vi har det skønt og glæder os nu alle sammen til at se, hvilke eventyr NZ byder på!


Over and out!

Signe


Foto Program afsnit 2:
CostaRica_strand_ugerapport
Program afsnit 2 Overskrift :

Jorden Rundt 2015 - uge 12

Program afsnit 2:

Hola todos!


Så har jorden rundt indtaget Costa Rica. I beste pura vida stil startede vi lige med at stå, flere timer i kø i customs :) Efter en meget lang flyvetur, med diverse forsinkelser, var der knap så meget ja-hat tilbage. Nogle blev dog opgraderet til firstclass, hvilket vi har moret os meget over. Desværre var de for unge til at drikke champagne :) Vi formåede også lige at nuppe en ekstra kuffert med fra storageroom i LA, så ut. her måtte tage en taxi tilbage til hotellet og returnere den - haha, pura vida!!!!


Ellers har vi det super, og vi har haft en hel fantastisk uge i LA. Vi lagde ud med den legendariske cykeltur langs stranden til Venice beach. Stiftede bekendskab med det pulserende strandliv hvor muskelmænd, haståger og hjemløse forenes til en ubeskrivelig atmosfære. Frokost stod på kæmpe buffet med burgere og hjemmelavet cookies efterfulgt af volleyturnering med professionel træner - verdensklasse dag!


Derudover har den stået på Hollywood Boulevard, frokost på Hard Rock og kendis-biltur i åbne jeeps. Universal Studios, Six Flags og selvfølgelig en masse shopping. Kufferterne kan ikke lukkes, trods alle påstår at de først skal shoppe i Miami :)


Fuld fart på! Vi elskede LA, men nu er vi klar til COSTA RICA - hvor den i aften står på fællesmiddag og fødselsdag, yeah!


Pura vida!

Signe

Foto Program afsnit 3:
JRF13-(55)
Program afsnit 3 Overskrift :

Tidligere deltager svarer på: "Hvad har opholdet givet dig?"

Program afsnit 3:

En masse fantastisk oplevelser, uforglemmelige minder samt nye gode venskaber - en tur jeg aldrig vil være foruden. En bedre forståelse for hvorfor nogle mennesker gør som de gør, og føler jeg er blevet mere bevidst om hvem jeg selv er. Jeg har fået en fed oplevelse, jeg kan putte i min rygsæk.


Jeg har fået udfordret mine grænser, udviklet mig som person og ikke mindst givet mig lyst til at rejse endnu mere. Har lært mig selv bedre at kende, og føler mig mere sikker på mig selv som jeg er som person. Opholdet har givet mig rigtig meget, bl.a. et indblik i hvordan kulturen i de forskellige lande rundt omkring på jorden, forskelligheden både i befolkningen, troen, naturen og meget andet, og hvordan man opfører sig ude i verden som rejsende.


Jeg kan mærke jeg også selv har ændret mig, lært nogle sider af mig selv at kende, som jeg ikke kendte før, eller lært dem bedre at kende. Jeg er blevet så meget klogere på verden, og mig selv og hvordan jeg kan reagere i forskellige situationer jeg måske ikke er kommet ud for før. 


Den har givet mig selvtillid og den fedeste rejse med de vildeste oplevelser.

Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Vietnam:

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclotur gennem byen
 • Besøg ved små værksteder og templer
 • Besøg på Reunification Palace
 • Besøge det gamle Postkontor & Den Katolske Domkirke
 • Besøg på krigsmuseum
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, landbrug og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekong-floden
 • Besøg ved det flydende marked
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Nha Trang
 • Byrundtur
 • Besøg på lokalt børnehjem
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur
 • Besøg til den Japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur og sejltur på landet ved Hoi An
 • Besøg til små værksteder
 • Besøg ved risbonde
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Byrundtur
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg ved smukke templer
 • Besøg til Ho Chi Minhs Mausoleum
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Sejltur blandt klippeformationerne i Halong Bay
 • Udflugt til drypstenshule

Cambodja:

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Siem Reap
 • Udflugt til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Sihanoukville
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg til ”The Killing Fields”

New Zealand:

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • 3 timers hvalobservationstur
 • Ophold ved Lake Tekapo
 • Vandretur ved Lake Tekapo
 • Ophold i Queenstown
 • Byrundtur
 • 60 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive

 

Inkluderet - kolonne 2:

Australien:

 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur til Operahuset og Paddington m.m.
 • Udflugt til Bondi Beach

Hawaii:

 • Ophold i Waikiki

Los Angeles:

 • Alle morgenmåltider
 • BBQ-fest på stranden
 • Cykeltur langs Santa Monica Beach
 • Beach Volley på Santa Monica Beach med prof. træner
 • Besøg til Dolby Theatre (tidl. Kodak) i Hollywood
 • Frokost på Hard Rock Café
 • Sightseeing med bus i Hollywood

Costa Rica:

 • Mange måltider de første dage
 • Ophold i hovedstaden San José 
 • Byrundtur
 • Besøg på Plaza la Cultura, nationalmuseet
 • Besøg på det lokale marked
 • Overnatning i små hytter i Corcovado National Park
 • Jungleture med naturguide for at spotte dovendyr, tapirer, aber og papegøjer 
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Ophold i Tamarindo
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Miami: 

 • Ophold i Miami
 • Stranddag med sandslotskonkurrence

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Gåtur til sælkolonien i Kaikoura
 • Heldagsvandretur til Ben Lomond
 • Vandretur til Queenstown Hills 

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Menneskemylder i små handelsgader
  • Cykelture igennem lokale landsbyer
  • Ho Chi Minh City og Hanoi - Vietnams to største byer
  • Svøm med vilde delfiner
  • Hvalsafari
  • Sightseeing i L.A. og Miami
  • Papegøjer, aber og slanger i junglen
  • Vandaktiviteter, fx dykning, snorkling og parasailing
  • Vilde adrenalinkicks, f.eks. skydive og bungy jump
  • Motorcykelture, roadtrips, trekking… Listen er uendelig!
 1. Personligt
  • Giv dig selv tid til fordybelse
  • Få inspirerende undervisning
  • Flyt dine grænser mentalt og fysisk
  • Lær om kroppen, kost, motion og bliv motiveret til forandring
  • Find dine stærke sider og kompetencer
  • Få venner for livet
  • Bliv inspireret til dine fremtidige valg
  • Få et nyt syn på vores verden
  • Find ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet
  • Få ny energi, en god kulør og lyst til at komme i gang!
 1. Natur
  • Små vandfald i junglen
  • Grønne rismarker
  • Halong Bays unikke klippeformationer
  • Se stjernehimlen fra en kinesisk junke
  • Brede, kridhvide sandstrande
  • Mekong-deltaets snoede floder
  • Bjergtinder med udsigt over turkisblå fjorde
  • Slumrende vulkaner
  • Surferstrande og nationalparker
  • Hawaiis smukke øer
 1. Kultur
  • Asiatisk historie, traditioner og kultur
  • Overnat hos lokale bønder og hør deres historier
  • Spis lokal mad med pinde
  • Vietnams historie i Ho Chi Minhs Mausoleum
  • Gamle templer og pagoder
  • Lokale skoler og børnehjem
  • Angkor Wats spændende ruiner
  • Mærk intensiteten på Hollywood Boulevard
  • Spil fodbold mod lokale costaricanere
  • Dans salsa under palmerne i tropenatten
Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden