Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Highligts introtekst (under overskrift):

Maldivernes enestående ø-kultur og eksotiske rammer samt Sri Lankas rige kultur, fantastiske natur og utrolige dyreliv giver dig 2 mdrs. enestående rejse.

 • 2 uger på Maldivernes Rasdhoo Island med lokale projekter og aktiviteter i de lækre omgivelser 
 • 6 uger med rundrejse på Sri Lanka med teplantager, religiøse huler, elefantbørnehjem og safari

Du får en helt unik mulighed for at gøre en forskel i det samfund, som du bor i på Maldiverne, mens der på Sri Lanka er undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Du kan også opleve disse to destinationer på 1 måneds Adventure Challenge!

Programbeskrivelse side overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Oplev Sri Lankas spændende kultur, eksotiske natur og utrolige dyreliv: teplantager, religiøse huler, elefantbørnehjem og safari-ture med mulighed for at spotte elefanter og leoparder. I vil få brugbar og inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. På Maldiverne vil I opleve enestående ø-kultur, blive en del af det lokale samfund og opleve tilværelsen på en lille tropeø, når I gennem små projekter gør en forskel for det lokale samfund og beboerne - alt sammen i omgivelser af palmer og turkisblåt vand.


Du kan også opleve disse to destinationer på 1 måneds adventurerejse.

Inkluderet overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøb muligt: New Zealand - Adventure Challenge, Forår 2019
Afrejse Dato:
04-02-2019

Ca. pris
29990
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Maldiverne & Sri Lanka

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Sri Lanka

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
30. maj 2016
Overskrift:

Rundrejse på Sri Lanka

Dato:
20. januar 2016
Overskrift:

Lokale projekter på Maldiverne

Dato:
08. januar 2015
Overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka - Højskole i Udlandet

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne & Sri Lanka, 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne & Sri Lanka, 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
IMG_4546
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Maldiverne - Kulturelle oplevelser på Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

I ankommer til Maldivernes hovedø, Malé, og sejler på det turkisblå hav ud til den lille, lokale ø, Rasdhoo Island. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og her er tiden ikke noget, man går så meget op i. Øen er for nylig åbnet op for turisme, og de lokale er gæstfrie og glade for at vise, hvordan livet også kan leves, på en tropeø med palmer og lækre sandstrande. I bor på et dejligt hotel, hvorfra alt på øen er i gåafstand.


Med andre ord bliver I en del af et lokalsamfund med et helt anderledes livssyn, med tid til at nyde det gode ved livet, som måske vil inspirere jer til også at ændre jeres egen tilgang til livet. På øen er der arrangeret daglige udflugter, f.eks. fisketure, bådtur i solnedgangen med delfinspotting, snorkelture og frokost på øde øer. Der er også et dykkercenter på øen, hvor I kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer.

Foto Program afsnit 2:
IMG_4489
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Lokale projekter på Rasdhoo Island og fridage

Program afsnit 2:

På Rasdhoo Island skal I også have undervisning i faget Aktive Kulturdage & Lokale Projekter, hvor I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for lokalmiljøet på øen og de mennesker, som I bor iblandt. Faget er ikke tavleundervisning, men foregår løbende på rejsen, bl.a. med madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg til en frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. I bliver involveret i samfundet på øen og følger de lokales liv, så I får et helt unikt indblik i, hvordan det er at leve på en lille tropeø i Det Indiske Ocean.


Efter nogle oplevelsesrige og spændende uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen på Rasdhoo Island, er det blevet tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning, som har taget jer til sig, som deres egen familie. I rejser uden tvivl videre med rygsækken fuld af enestående oplevelser, når I tager til jeres næste destination, Sri Lanka!

Foto Program afsnit 3:
IMG_2904
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Sri Lanka - Rundrejse til Pinnawela, Dambulla og Sigiriya

Program afsnit 3:

I flyver den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela, hvor I skal besøge og overnatte ved et elefantbørnehjem for forældreløse elefanter. Her oplever I elefanterne, når de bader i byens flod, fodres og leger med hinanden.


Efter et par dage i elefanternes selskab, kører I nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle igennem fascinerende landskaber, sejle på floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. I skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og jeres dygtige, lokale guide deler sin store viden med jer undervejs. I skal også besøge en lokal skole, hvor I får oplevet Sri Lanka i børnehøjde, og stå mellem hundredvis af srilankanere i det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Undervejs kommer I igennem flere større og mindre byer, der giver et indblik i det lokale liv på Sri Lanka.

Foto Program afsnit 4:
15-Arugambay-surfing
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Kitulgala, Ella og Yala National Park

Program afsnit 4:

Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland, hvor luften bliver køligere. Her skal I overnatte i små hytter midt i junglen og riverrafte på Kitulgalas White River. I skal besøge batikfabrikker og silkebutikker og prøve den lokale beklædning på egen krop. I lærer om de lokale håndværksmæssige traditioner som ædelstensudvinding og træudskæringer. I kører derefter til området omkring Ella, hvor I skal vandre i højlandet, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det berømte Adams Peak.


Fra højlandet kører I til ét af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala. Her skal I på safari for at spotte fugle, bjørne, elefanter og leoparder. I afslutter den enestående rundrejse i Hikkaduwa, hvor I skal besøge skildpadde-udklækningsstationer og nyde aftenerne med en kold øl og bål på stranden.

Foto Program afsnit 5:
IMG_3416
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5-7: Kommunikation & Personlig Udvikling i Hikkaduwa

Program afsnit 5:

Efter en pragtfuld måned fyldt med kulturoplevelser i særklasse og en smuk rundrejse gennem Sri Lankas imponerende natur er det tid til at bosætte sig og få en hverdag på studiecenteret i Hikkaduwa. Hikkaduwa er en rigtig hippieby med en blanding af lokale og turister, der primært består af unge backpackere. Der er masser af muligheder for aktiviteter i fritiden, bl.a. hvalsafari, yoga, volley og surfing. Om aftenen er der mange restauranter og caféer, der har bål og livemusik på stranden. 


Du har først et par fridage til at slappe af og nyde alle sanseindtrykkene fra rundrejsen, inden undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling går i gang. Undervisningen varetages af en inspirerende, dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer. Forløbet er både praktisk og teoretisk, og har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får praktiske redskaber til at blive bedre til at kommunikere, argumentere og fokusere på det, der har betydning for dig.

Foto Program afsnit 6:
tuk tuk
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Fridage i Hikkaduwa

Program afsnit 6:

Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker og på hvordan du når de mål, der er vigtige for dig i livet. Vores ønske er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, med mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at foretage valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.


Efter undervisningen har I nogle fridage i Hikkaduwa til at udforske området eller rejse til andre dele af landet. Jeres rejse afsluttes i Colombo, hvor I ser byens seværdigheder og efterfølgende kan tage ud og opleve storbyen på egen hånd. Fyldt med oplevelser i særklasse, massere af nye venskaber og følelsen af at have været en del af en anden kultur, kan I vende med holdet tilbage til Danmark eller rejse videre på et af Dansk Studie Center andre spændende ophold.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra tidligere deltagere
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra tidligere deltagere

Foto Program afsnit 1:
IMG_3130
Program afsnit 1 Overskrift:

Rejsebrev fra sommerholdet 2014

Program afsnit 1:

”Så fløj den første uge afsted her på Sri Lanka, og der har været fuld knald på! Først gik turen til Sigiriya, hvor vi brugte 3 dage, bland andet på safari, hvor vi så en masse elefanter i den frie natur, vandretur til toppen af Sigiriya Rock Tressure, cykeltur til lokal løg-bonde, village tur på oksetrukne vogne og på katamaranbåde og besøg i søndagsskolen, hvor vi legede med børnene.”Til aften spiste alle sammen og fejrede Marias fødselsdag til langt ud på natten!”


”Så kom store-tempel-dag. Først Dambulla Cave Temple og Golden Temple, så videre mod Kandy, hvor vi stoppede ved en Spice and Herbal Garden og købte en masse krydderier, inden vi i Kandy så et traditionelt Sri Lankansk musik- og danseshow, efterfulgt af endnu et tempel, The Tooth Tempel. Efter så lang en dag trængte holdet til en fest, som for nogen varede til klokken 5 om morgenen.”

Foto Program afsnit 2:
175470-10
Program afsnit 2 Overskrift :
Program afsnit 2:


”I dag kørte vi så videre til Kitulgala, hvor alle var ude at White Water-rafte. Super fed og smuk 1½ times tur, kategoriseret som grade 2-3. For første gang i denne uge, havde vi i eftermiddags tid til at lave et par timers teambuilding, som blev til Jeopardy og en fup-eller-fakta-leg. Det var sjaw :o)”


"Ella er en rigtig hyggelig, højtliggende og kølig by, med en masse små restauranter, som eleverne brugte flittigt. Første morgen besøgte vi den 400 år gamle Bogota Bridge. Derefter kørte vi til Thomas Liptons teplantage, hvor vi måtte hoppe på en lokal gammel skrammelbus, og bagefter på en hel flok tuk-tuk’er for at komme op til Liptons Seat. Dagen efter var en fridag, hvor jeg gik med en lille flok til toppen af Ella Rock – helt fantastisk 4-timers tur med super udsigt og badning under et vandfald.” 


”Efter 11 dage i et varmt land, stort set uden mulighed for strand eller swimmingpool, var det skøøøønt at komme til kystbyen Arugambay. Total tilbagelænet surfer-by med fede strande! Første eftermiddag gik med sol, strand og vilde bølger. Hele formiddagen i dag har vi været på surf-kursus. Supercool instruktør, og alle elever syntes det var mega fedt at surfe. Fantastisk tur, smil over hele linjen!”


”4 timers eftermiddagssafari og 3 timers morgensafari i Tissamaharama bød på krokodiller, vandbøfler, hjorte, elefanter, vildsvin, varaner, aber, leoparder og et væld af fugle!”


”30 meter høje buddha-figurer, lokalt skolebesøg, hvor der blev leget og sunget sange med ungerne, cykeltur på landet gennem marker og lokale byer, besøg hos lokal bonde og afprøvning af diverse rotti-specialiteter hos de små vejboder - favoritten er selvfølgelig med chokolade og banan ;). Netop på vej til riverrafting, hvor vi er tjekket ind i små træ-cabinas, der er åbne med udsigt over floden... Bliver en oplevelsesrig nat og meget grænseoverskridende for nogen. Alle fit for fight. Hilsner fra junglen med lyden af den brusende flod.”

Foto Program afsnit 3:
IMG_8368
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:


”Har netop været på Safari i Yala Nationalpark og set tons af vandbøfler, krokodiller, påfugle, et par elefanter, varaner, diverse imponerende fugle og vortesvin. Leoparden har vi forhåbentlig til gode til i morgen hvor den står på tidlig morgen safari. Ellers har ugen stået på hiking i fantastisk natur, badning i vandfald, beachlife og surfing, et par byture for nogen, templer og buddha’er, tea factories, lange busture gennem fantastiske landskaber, lege, hygge og god mad :-)”


”På vej til Hikkaduwa stoppede vi ved en havskildpadde-udklæknings-station. Hyggeligt lille stop, hvor vi hørte om hvordan de redder skildpadderne fra diverse farer, og så de 2 dage gamle skildpadder i bassinet. På hotellet blev der nydt en tiltrængt fridag med strand og sol, bøger og kortspil.”

Foto Program afsnit 4:
Maldiverne_strand2
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:


”Efter en nat i bus, lufthavn og fly, ankom vi trætte til Hulhu Male på Maldiverne. Her blev vi modtaget af Nilsham, og lige fra lufthavnen startede paradis-eventyret, med en times sejltur i speedbåd i det turkise vand, fra Hulhu Male til Rasdhoo Island. Her blev vi indlogeret på to små og meget hyggelige guesthouses, med det mest fantastiske personale. Det samme personale har fra første dag vartet os op fra morgen til aften! Tre måltider hver dag i en superhyggelig, privat gårdhave, snorkeltur med BBQ til den mest fantastiske lille paradis-sandø, guidet tur på Rasdhoo, besøg på en fiskerø, hvor vi så en lokal fisker ordne sailfish til eksport til Sri Lanka, prøvedyk med det lokale Padi-center, og alt mulig andet!”


”Seks elever er i dag startet på Open Water-kursus. Før første dyk var fire af dem nærmest rædselsslagne for at komme så langt under vandet, men efter dykket var alle seks nærmest høje over den fede oplevelse. Hele ugen har budt på skøøøønt vejr, og alle er glade og solbrune/brændte!”

Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive Kulturdage & Lokale Projekter 
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen
 • Badetur til Sandbank Island
 • Solnedgangstur til Sandbank
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på frugtplantage
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Udflugt til øde ø med BBQ
 • Maldivisk eftermiddagstebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley-, håndbold el. fodboldskampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise
Inkluderet - kolonne 2:

Sri Lanka (6 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Besøg til elefantbørnehjem
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg til lokal familie med nationale specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet
 • Besøg til lokal skole
 • Ophold i Kandy
 • Guidet udflugt til Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White River Rafting
 • Vandretur til Adams Peak (kun i sæson april-december)
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock

 • Vandretur til Little Adams Peak

 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Hikkaduwa
 • Surfing-lektion
 • Besøg til skildpaddeprojekt
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Fælles middag

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge & drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Surfing 
  • White River Rafting
  • Snorkeltur
  • Jeepsafari
  • Teplantager
  • Elefantbørnehjem
 1. Personligt
  • Kulturforståelse
  • Inspiration
  • Selvstændighed
  • Selvindsigt
  • Venskaber
  • Afklaring
 1. Natur
  • Nationalparker
  • Bjergrige landskaber
  • Sandstrande
  • Vilde delfiner
  • Havskildpadder
  • Vilde elefanter
 1. Kultur
  • Templer
  • Buddhisme
  • Lokale skoler
  • Danseshow
  • Traditionel mad
  • Fodbold mod de lokale
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden