Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

NYHED - Nepal, New Zealand & Fiji

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse til Nepal, New Zealand & Fiji har fokus på Kultur, Natur & Adventure. 

 • 4 uger i kongeriget Nepal med vandreture i Himalaya, frivilligt arbejde med lokale nepalesere og kulturoplevelser i Kathmandu
 • 5 uger på New Zealand, med fokus på naturoplevelser
 • 3 ugers rundrejse på Fijis tropiske øer

Alt sammen krydret med adventure aktiviteter, som rafting, delfinsvømning i åbent hav og vandreture med telt. Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand.

Programbeskrivelse side overskrift:

Nepal, New Zealand & Fiji

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

I det bjergrige Nepal, kan I forvente en helt intens kulturel- og naturmæssig oplevelse med vandreture i Himalaya og frivilligt arbejde hos lokale nepalesere. Oplevelserne fortsætter på New Zealand, hvor I skal svømme med vilde delfiner og på hvalsafari, inden I fortsætter til adrenalinbyen Queenstown, hvor tre ugers spændende undervisning, i Kommunikation & Personlig Udvikling, er i vente. Rejsen slutter på Fiji, der bl.a. byder på masser af bounty-øer, trekking gennem tæt jungle, kanoture ad floder, bad i tropiske vandfald, frivilligt arbejde og fordybelse i den lokale kultur.


Inkluderet overskrift:

Nepal, New Zealand & Fiji

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Nepal, New Zealand & Fiji

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Nepal, New Zealand & Fiji
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Nepal, New Zealand & Fiji

Foto Program afsnit 1:
www kathmandu
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Nepal – Kathmandu, Patan, Bhaktapur og Pokhara

Program afsnit 1:

Jeres eventyr begynder i Nepals farverige hovedstad, Kathmandu, 1300 meter over havet. Her møder i jeres rejseleder og skal sammen udforske byens snørklede gader og stemning, og lære om landets kultur, religion og befolkningens tilgang til livet, når I blandt andet besøger gyldne, buddhistiske og hinduistiske templer. I skal også besøge det Royale Palads, hvor I har mulighed for at se den levende gudinde, Kumarien.

I skal også på udflugt til den gamle buddhistiske by, Patan, hvor I kan opleve de historiske bygninger på byens Durbar Square, og byen Bhaktapur, som er centrum for lokale kunstneres arbejde med træ og andre materialer. I fortsætter herefter til Pokhara, hvor I kan nyde de smukke omgivelser, mens I også skal besøge en tibetansk flygtningelejr, et børnehjem og på cykeltur rundt i området.

Foto Program afsnit 2:
trekking www 2
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Trekking i bjergene og Lokale Projekter

Program afsnit 2:

Efter en masse oplevelser i den nepalesiske kultur, skal I opleve en anden side af dette unikke land, når I tager på tre dages vandretur i Himalaya bjergene og har fokus på naturen. I overnatter undervejs i telt og på et traditionelt tehus. Oplevelsen af Himalaya og de storslåede udsigter i over 2500 meters højde er ubeskriveligt.

Fra natur til kultur. Efter vandreturen er der 3 dages intensiv kulturoplevelse, hvor I bliver indkvarteret hos lokale nepalesere i en lille bjerglandsby. Her skal I følge deres hverdag, lave mad og arbejde sammen med familien. I skal også besøge en skole og deltage i undervisningen.

Foto Program afsnit 3:
www paragliding
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Friuge i Pokhara

Program afsnit 3:

Efter to intense uger i Nepals fantastiske kultur og natur, har I en friuge, hvor I selv kan udforske Pokhara eller tage på vandretur. Jeres rejseleder står klar med råd og hjælp til ture og udflugter, og det er helt op til jer, hvad der skal ske.

I kan for eksempel prøve paragliding i det rå landskab, sejle kajak eller svæve over skovens trætoppe i en zipline.

Der er også mulighed for at bruge tiden på en uges vandretur til Annapurna Base Camp. Her kommer man op i godt 4100 meters højde over havet, mens man går gennem de storslåede bjerge og forbi grønne bjergsøer. Undervejs overnatter man på traditionelle tehuse for rejsende og handlende, og hver dag går man et stykke af den smukke rute op til Annapurna Base Camp og turen ned igen er lige så betagende.

Foto Program afsnit 4:
NZ_riverrafting
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: River Rafting, The Last Resort og Kathmandu

Program afsnit 4:

Den sidste uge i Nepal er der fokus på adrenalin og adventure. I skal på 2 dages riverrafting med teltovernatning ved den brusende flod, og sove i safari telte ved the last resort. Her er der et par fridage til at prøve nogen af de mange spændende tilbud på stedet, som Canyoning, Bungy eller Canyon swing.

Tilbage i Kathmandu har I en fridag til at se tilbage på en enestående måned i dette fabelagtige land, mens I nyder livet i solen og måske går en sidste tur i byen for at få det sidste med af denne farverige befolknings tilværelse og tilgang til livet. Herefter fortsætter jeres eventyr i en helt anden del af verden.

Foto Program afsnit 5:
NZ2-E12-Kaikoura-(9)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5: New Zealand - Kaikoura, Lake Tekapo og Mount Cook

Program afsnit 5:

I starter i Kaikoura, som er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv, og I vil komme til at svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, observere hvaler og kolonier af sæler på tæt hold. Herefter tager I videre til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer ind midt i bjergene til det smukke Queenstown.

Foto Program afsnit 6:
NATHF12-(33)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 6-8: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 6:

Ved ankomst til Queenstown, bliver I indkvarteret i nogle dejlige lejligheder, der ligger tæt på byen og bjergene og som danner rammen for de næste 3 uger med undervisning i Kommunikation & Personlig udvikling. Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren.

Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig. Der er typisk undervisning om formiddagen og resten af dagen er fri.

Foto Program afsnit 7:
SSC_top05
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9: Queenstown og friuge

Program afsnit 7:

Efter undervisningen ligger der en friuge, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Du kan blive i byen og udfordre alle dine personlige grænser, tage på vandreture, kajakekspedition i fjordlandet, på farmstay eller måske et roadtrip op ad vestkysten kan friste? Din rejseleder har en masse ideer til hvordan du kan gøre din friuge helt speciel. Mulighederne i området er utallige.

Foto Program afsnit 8:
IMG_0148
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 10: Fiji - Nadi, Robinson Crusoe og Pacific Harbour

Program afsnit 8:

Det er blevet tid til at tage afsked med New Zealand og rejsen går nu videre mod Fiji. De næste 3 uger byder på en spændende og intensiv rejse rundt på Fiji med alt fra eksotiske strande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ned ad floder, badning i tropiske vandfald til fordybelse i den lokale kultur. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande.

Opholdet begynder i Nadi med besøg i hot pools, mudderbade og et lokalt børnehjem. Herfra går turen til Robinson Crusoe Island, hvor I har 3 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande. Her skal du også opleve Fijianernes dans og ildshow.

Oplevelserne fortsætter i Fijis adventure-by Pacific Harbour med sandboarding på kæmpe sandbakker, kanoture ned ad junglefloder og badning i eksotiske vandfald i regnskoven. Du får i Pacific Harbour mulighed for at slappe af på stranden eller dykke med hajer (ikke inkl.), inden turen fortsætter med flere intensive oplevelser.

Foto Program afsnit 9:
Uge 11-13: Barefoot, Mantaray og Beachcomber Island
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 11-13: Barefoot, Mantaray og Beachcomber Island

Program afsnit 9:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer, og første stop er Barefoot Manta. Her er der gode muligheder for at snorkle blandt farvestrålende fisk eller følge koral gen-plantningsprogrammet. Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, hvor I skal hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.

Næste stop på jeres island hopping er Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade, svømme med rokker der svæver af sted under vandet. Der vil være masser af hygge og afslapning med gruppen, inden I tager til rundrejsens sidste stop, Beachcomber Island, hvor I slutter rundrejsen af med bålfest på stranden sammen med unge backpackere fra hele verden.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding 
 • Undervisning jf. program

Nepal (4 uger):

 • Ophold i guesthouse i Kathmandu og i Pokhara
 • 2 nætter i telt
 • 1 nat på lokalt tehus
 • 2 dage på The Last Resort med alle måltider
 • Morgenmad alle dage
 • Sightseeing i Kathmandu
 • Sightseeing i Patan & Bhaktapur
 • Cykeltur i Pokhara med besøg til Tibetan refugee camp
 • Skolebesøg
 • Cooking class
 • 2 dages vandretur med bærer og alle måltider
 • 3 dages homestay med alle måltider
 • 2 dages river rafting med alle måltider

New Zealand (5 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Hvalobservationstur
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Stop ved Lake Tekapo eller Mt. Cook
 • Vandretur ved Lake Tekapo eller Mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
Inkluderet - kolonne 2:

Fiji (3 uger):

 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Besøg på børnehjem i Nadi
 • Udflugt til "hot pools" og mudderbad
 • Morgenmad alle dage i Nadi
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Kava-ceremoni og danseshow
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold i Pacific Habour
 • Heldagskanoudflugt med besøg til lokale landsbyer
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Vandretur i regnskoven til lokalt vandfald
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji Volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Besøg til lokal skole og landsby med ceremoni
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden ved Manta Ray Island
 • Ophold på Beachcomber Island med alle måltider

Gratis aktiviteter, som arrangeres af lederen undervejs: 

 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Trekking i Himalaya
  • Svøm med vilde delfiner
  • Hvalsafari
  • Kanoture på junglefloder
  • Bålfest under stjernerne
  • Sejl havkajak
 1. Personligt
  • Personlig udvikling
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Find dine stærke og svage sider
  • Unikt fællesskab
  • Tid til eftertanke og fordybelse
  • Styrket selvtillid og gå-på-mod
  • Inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Himalaya bjergene
  • New Zealands bjerglandskaber
  • Fjorde med turkisblåt vand
  • Tropiske vandfald i Fijis jungle
  • Eksotiske palmestrande
  • Svøm med store rokker
 1. Kultur
  • Bo hos lokale nepalesere
  • Frivilligt arbejde i Nepal og på Fiji
  • Dans Maoriernes krigsdans, Haka'en
  • Syng vindersange med lokale "kiwis" efter rugby-turneringer
  • Drik kava med lokale fijianere
  • Skolebesøg og børnehjem
  • Lokale markeder
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden