Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse tager dig rundt i kontrastfyldte Oceanien med storslået natur, lokal kultur og frihed til eventyr.

 • 6 uger i New Zealands betagende naturkontraster og venlige kultur
 • 3½ uger under Australien sol, med surfing, storbyoplevelser og unikt dyreliv
 • 3 uger på Fijis tropiske palmestrande og lokale miljøer

Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand og Sport, Krop & Personligt Drive i Australien.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder med 6 uger i New Zealand. Her vil du opleve store dele af landet fra nord til syd på en intens rundrejse i den storslåede natur og lære undervejs om Maori-folkets historie og kultur. I Queenstown skal du have inspirerende undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling og udforske alle byens muligheder.

Rejsen fortsætter til Australien, hvor du bl.a. skal opleve storbyerne Brisbane og Sydney, og nyde stranden og solen i den hyggeligt surferby, Byron Bay.  Efter en friuge i Australien rejser I videre til Fiji, hvor der venter jer 3 ugers eksotisk rundrejse. Her vil du bl.a. opleve smukke palmestrande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ad floder, badning i tropiske vandfald og fordybelse i den lokale kultur.

Inkluderet overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji 
Efterår 2019
06-09-2019
3 mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji 
Forår 2020
06-02-2020
3 mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji - 3 mdr. (Forår)
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji - 3 mdr. (Forår)

Foto Program afsnit 1:
NZ2-E12-Kaikoura-(9)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Kaikoura, Lake Tekapo og Mount Cook

Program afsnit 1:

Jeres rejse og introprogram begynder på sydøen af New Zealand med teambuilding og store oplevelser i havet. Kaikoura er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav og på hvalobservationstur. 


Herefter tager I videre til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden introturen fører jer ind midt i bjergene til det smukke Queenstown, som byder på spændende adrenalin aktiviteter som bungy jump og verdens højeste gynge. I Queenstown har I mulighed for at udfordre jer selv og teste hvor jeres grænser går!

Foto Program afsnit 2:
NZTH-F11-Karina-(59)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 2:

Ved ankomst til Queenstown, bliver I indkvarteret i nogle dejlige lejligheder, der ligger tæt på byen og bjergene og som danner rammen for de næste 3 uger med undervisning i Kommunikation & Personlig udvikling.


Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på hvad der er vigtigt for netop dig. Vi vil inspirere dig til nytænkning og give dig mod og redskaber til at træffe beslutninger om fremtiden. Du vil mærke hvordan selvtilliden får et boost efter 3 uger med personlige og faglige udfordringer og måske kommer du et skridt nærmere på dine fremtidsplaner.

Foto Program afsnit 3:
NZTH-F11-Karina-(150)
Program afsnit 3 Overskrift :

Fritid og weekender i adrenalinbyen Queenstown

Program afsnit 3:

Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.


I rejsen er der allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige.

Foto Program afsnit 4:
IMG_2663
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Fox Glacier, Punakaiki, Nelson og Wellington

Program afsnit 4:

Oplevelserne fortsætter med 2 ugers rundrejse gennem New Zealands fascinerende natur. I starter med en køretur vestpå mod kysten. Første stop er den berømte Fox Gletsjer, hvor I med en lokal guide kommer til at vandre helt tæt på gletsjeren. En gåtur rundt om Lake Matheson, hvor New Zealands højeste bjerg spejler sig i den spejlblanke sø, inden turen går videre op langs kysten til Punakaiki. Her har havet formet masser af klipper.


I fortsætter videre til solskinsbyen Nelson, der er beliggende på nordkysten af Sydøen tæt på Abel Tasman National park. I Nelson har I 4 dage, hvor I kan vandre eller tage på overnatningsture med havkajak eller bare nyde stranden. Med færge forlader I Sydøen og sejler gennem Marlborough Sounds til hovedstaden Wellington på Nordøen. Her er der tid til opleve det pulserende storbyliv med alt fra shopping til aftener på sportscaféer.

Foto Program afsnit 5:
NZ-adv-E14-(46)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6: Tongariro National Park, Rotorua, Waitomo og Auckland

Program afsnit 5:

Kontrasterne fortsætter op mod Tongariro National Park. Her har I mulighed for at tage på New Zealands smukkeste heldags vandretur, Tongariro Crossing, over et vulkansk område. Rotorua er New Zealands Maori centrum, og I vil her udover Maorikulturen opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. Der er udflugter til kulturelle steder, og I får undervisning af lokale i Maoriernes kultur og historie. Udover kultur og varme kilder, byder Rotorua også på rigtig gode muligheder for bl.a. rafting og mountainbiking.


Turen fortsætter herefter til Waitomo Caves, der er kendt for sine underjordiske drypstenshuler, inden opholdet på New Zealand afsluttes med et par dage i Auckland, hvor der er mulighed for at indsnuse det sidste af New Zealand inden turen fortsætter mod et nye og spændende land.

Foto Program afsnit 6:
AU_faelles2
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 7-8: Australien - Brisbane, Noosa og Byron Bay

Program afsnit 6:

Fra Auckland flyver I til Brisbane på Australiens østkyst. Brisbane er en storby med alt hvad dertil høre, så der er rig mulighed for at shoppe, spise på gode restauranter, besøge nattelivet eller bare slappe af og opleve storbyens puls. I skal også besøge den berømte Australia Zoo og blive introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. 


Herfra skal I videre til Noosa, hvor I skal udforske byens surferliv, inden I når til den hyggelige strandby Byron Bay, som byder på uendelige muligheder i fritiden og har en virkelig lækker strand.


I Byron Bay skal I have en uges undervisning i Krop, Sport og Personligt Drive. Der er også her gode muligheder for at tage dykkercertifikat (ikke inkl.).

Foto Program afsnit 7:
AU_sydney3
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9-10: Friperiode i Byron Bay

Program afsnit 7:

Der er herefter afsat en uge til, at I kan udforske Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Mulighederne er mange, og jeres rejseleder kommer gerne med foreslag til spændende og anderledes oplevelser.


Opholdet i Australien afsluttes med en uge i Sydney, hvor I skal på sightseeing rundt i byen, forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og historiske Paddington. Der er også mulighed for på egen hånd eller i mindre grupper at tage til Blue Mountains eller udnytte nogen af de utallige muligheder storbyen rummer. Herefter er det blevet tid til at tage afsked med Australien, når rejsen går videre til Fiji!

Foto Program afsnit 8:
Fiji-01
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11: Fiji - Nadi, Robinson Crusoe og Pacific Harbour

Program afsnit 8:

De næste 3 uger byder på en spændende og intensiv rejse rundt på Fiji med alt fra eksotiske strande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ned ad floder, badning i tropiske vandfald til fordybelse i den lokale kultur. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande.


Opholdet begynder i Nadi med besøg i hot pools, mudderbade og et lokalt børnehjem. Herfra går turen til Robinson Crusoe Island, hvor I har 3 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande. Her skal du også opleve Fijianernes dans og ildshow. Oplevelserne fortsætter i Fijis adventure-by Pacific Harbour med sandboarding på kæmpe sandbakker, kanoture ned ad junglefloder og badning i eksotiske vandfald i regnskoven. Du får i Pacific Harbour mulighed for at slappe af på stranden eller dykke med hajer (ikke inkl. i prisen), inden turen fortsætter med flere intensive oplevelser.

Foto Program afsnit 9:
Uge 12-13: Mantaray Island og Beachcomber Island
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 12-13: Mantaray Island og Beachcomber Island

Program afsnit 9:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer, og første stop er Barefoot Manta. Her er der gode muligheder for at snorkle blandt farvestrålende fisk eller følge koral gen-plantningsprogrammet. Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, hvor I skal hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.


Næste stop på jeres island hopping er Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade, svømme med rokker der svæver af sted under vandet. Der vil være masser af hygge og afslapning med gruppen, inden I tager til rundrejsens sidste stop, Beachcomber Island, hvor I slutter rundrejsen af med bålfest på stranden sammen med unge backpackere fra hele verden.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding 
 • Undervisning jf. program

New Zealand (6 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Hvalobservationstur
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Fox Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide
 • Ophold i Waitomo
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland

Australien (3½ uge):

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Noosa
 • Surf instruktion
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • 20 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney
Inkluderet - kolonne 2:

Fiji (3 uger):

 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Udflugt til Hot mud Pools
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Kava-ceremoni
 • Heldagskanoudflugt med besøg til lokale landsbyer
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Vandretur i regnskoven til lokalt vandfald
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji Volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Besøg på børnehjem i Nadi
 • Besøg til lokal skole og landsby med ceremoni
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden ved Manta Ray Island
 • Ophold på Beachcomber Island med alle måltider

Gratis aktiviteter, som arrangere af lederen undervejs: 

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Trekking i Fijis jungle 
  • Bålfest under stjernerne
  • Vulkantrekking
  • Gå på opdagelse i Sydney
  • Lyslarver i underjordiske huler
  • Svøm med vilde delfiner
  • Adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Afklaring om fremtiden
  • Styrk din selvtillid
  • Fantastisk fællesskab
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få ny energi og inspiration

   

 1. Natur
  • Tropiske vandfald i Fijis jungle
  • Eksotiske palmestrande
  • Farvestrålende fiskestimer
  • New Zealands bjerglandskaber
  • Australiens uendelige "outback"
  • Slumrende vulkaner
  • Kænguruer og koalabjørne
 1. Kultur
  • Fijianernes afslappede livssyn
  • Prøv lokal mad
  • Drik kava om lejrbålet
  • Lokale markeder
  • Gæstfrie og venlige befolkninger
  • Dans Maoriernes krigsdans
  • Operahuset i Sydney
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden