Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 eller 3 ½ måneders rejse tager dig rundt i kontrastfyldte Oceanien med storslået natur, lokal kultur og frihed til eventyr.

 • 4 uger på Fijis tropiske palmestrande og lokale miljøer
 • 7 uger i New Zealands betagende naturkontraster og venlige kultur
 • 4 uger under Australiens sol, med surfing, storbyoplevelser og unikt dyreliv

Eller:

 • 6 uger i New Zealand
 • 3½ uger i Australien
 • 3 uger på Fiji

Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand og Sport, Krop & Personligt Drive i Australien (sidstnævnte kun på 3 mdrs.-rejsen).

 

Rejserne har næsten identisk indhold. Se de detaljerede programmer og Inkluderet. 
Fiji ligger først i efteråret og sidst i foråret pga. vejrsæson.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Fiji, New Zealand Nord/Syd & Australien, 3½ mdr. (Efterår): 

Rejsen begynder med en måneds eksotisk rundrejse på Fiji, der bl.a. byder på eksotiske palmestrande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ad floder, badning i tropiske vandfald og fordybelse i den lokale kultur. I New Zealand oplever du store dele af landet fra nord til syd på en intens rundrejse i den storslåede natur og lærer undervejs om Maori-folkets historie og kultur. I Queenstown skal du have inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling og udforske alle byens muligheder. I Australien skal du bl.a. opleve storbyerne Brisbane og Sydney, og nyde stranden og solen i den hyggelige surferby, Byron Bay.


New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji, 3 mdr. (Forår):

Indholdet på denne rejse er næsten det samme som ovenstående. Den primære forskel er længden og rejseperioden. Se de enkelte programmer for rejserne og "Inkluderet" for nærmere information.

Inkluderet overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji 
Forår 2019
05-02-2019
3 mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji 
Efterår 2019
06-09-2019
3½ mdr.
ca. kr. 69990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji 
Forår 2020
06-02-2020
3 mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Fiji, New Zealand Nord/Syd, Australien & Fiji - 3½ mdr. (Efterår)
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Fiji, New Zealand Nord/Syd, Australien & Fiji - 3½ mdr. (Efterår)

Foto Program afsnit 1:
dans
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-3: Fiji - Nadi, Robinson Crusoe Island og Pacific Harbour

Program afsnit 1:

Jeres rejse starter på de tropiske Fiji-øer. I ankommer til byen Nadi på Fijis ene hovedø, Viti Levu, hvor I skal lave teambuilding og kan danne jer de første indtryk af landets kultur. Herefter tager I ud til Robinson Crusoe Island, hvor I kan lære hinanden bedre at kende på de lækre palmestrande, snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller i det turkisblå hav, ro kajak, tage på vandreture i junglen eller udforske det lokale samfund på øen.


Efter nogle spændende dage på Robinson Crusoe Island, tager I tilbage til Viti Levu og Fijis adventure-by, Pacific Harbour, hvor I skal bo de næste to uger og bl.a. prøve sandboarding ned ad store klitter, bade i vandfald og på kanotur ad floder i mangrove-skoven, hvor I besøger de lokale, som fortæller om hverdagen og livet på øerne. Der er også dage, hvor I selv bestemmer, og byen og området byder på flotte vandreruter, sandstrande og masser af vandaktiviteter som snorkling og dykning med hajer ud for kysten.

Foto Program afsnit 2:
beachcomber
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 4: Frivilligt arbejde, Barefoot, Mantaray og Beachcomber Island

Program afsnit 2:

I tager tilbage til Nadi, hvor I har en enkelt dag og skal slå jer løs i "Mud Pools" og besøger et børnehjem, inden I fortsætter til de eksotiske Yasawas øer, og første stop er Barefoot Manta. Her er der gode muligheder for at snorkle blandt farvestrålende fisk eller følge koral gen-plantningsprogrammet. Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, hvor I skal hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.

Næste stop på jeres island hopping er Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade, svømme med rokker der svæver af sted under vandet. 

Fra Mantaray Island fortsætter I til Beachcomber Island, som besøges af unge backpackere fra hele verden. Der er gang i den hver dag på Beachcomber Island, med masser af aktiviteter i løbet af dagen, og festlig stemning om aftenen - og natten. Her kan nyde livet i solen om dagen og danse i det lune sand til bålfest på stranden natten lang. 

Foto Program afsnit 3:
dirty danzing goes NZ
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge: 5-6: New Zealand - Auckland, Paihia og Rotorua

Program afsnit 3:

Efter nogle intense, kulturelle, sjove uger på de fijianske øer, fortsætter I til et andet af Oceaniens enestående lande, når I rejser til storslåede bjerglandskaber, grønne dale med hundredevis af får, øde vulkanområder, regnskove og bystemning i New Zealand!

I ankommer til storbyen Auckland på Nordøen af New Zealand. Her har I et par dage til at opleve byen, inden I tager nordpå til solskinsbyen Paihia, som ligger ud til havet. Her skal I overnatte på en husbåd i smukke Bay of Islands, hvor I skal sejle kajak i mørket, besøge de små øer i bugten og hygge jer på båden. Tilbage i Paihia skal I lære om Maoriernes kultur og historie, når I prøver deres krigsdans, Haka'en og besøger Waitangi, hvor traktaten mellem Maorierne og europæerne blev underskrevet i 1840. 


Herefter fortsætter I gennem New Zealands fascinerende natur til Waitomo, hvor der er mulighed for at opleve de underjordiske drypstenshuler med lyslarver. I Rotorua skal I opleve aktive gejsere, varme kilder og boblende mudderpøle, og I har også et par fridage til f.eks. at besøge den vulkanske ø, White Island, eller prøve områdets ideelle muligheder for river rafting.

Foto Program afsnit 4:
mount cook hike
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 7-8: Tongariro National Park, Wellington, Nelson, Kaikoura

Program afsnit 4:

Fra Rotorua tager I ind til Tongariro National Park, hvor I kan gennemføre New Zealands flotteste og vildeste heldags vandrerute, Tongariro Alpine Crossing, over vulkanske områder, forbi cyanfarvede og gennem tæt skov. Herefter kører I til landets hovedstad, Wellington, hvor der er et par fridage til at opleve storbylivet og byens mange hyggelige caféer, shoppinggader, den flotte havnefront og måske se byen fra Mount Victoria.


Med færge sejler I gennem Marlborough Sounds og ankommer til Picton på Sydøen, hvorfra I tager til solskinsbyen Nelson, som ligger lige ved Abel Tasman National Park. Her har I tid til udforske parken på vandreture eller i havkajak og nyde solen og byen. I fortsætter til kystbyen Kaikoura, der er kendt for marineliv i verdensklasse. Her har I mulighed for at svømme med delfiner i åbent hav, se de mægtige kaskelothvaler og komme tæt på sælkolonier. I Punakaiki skal I se de ikoniske pandekageformede klipper, hvorefter I skal opleve Fox Glacier helt tæt på med en lokal, professionel instruktør.

Foto Program afsnit 5:
NZTH-F11-Karina-(59)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 9-11: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 5:

Efter en intens rejse gennem New Zealands enestående landskaber, ankommer I til vores studiecenter i Queenstown, der er kendt for alle sine adrenalinaktiviteter og de flotte omgivelser, som det hele foregår i. Her skal I have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-13, i alt ca. 75 timer. 


I undervisningen er det målet, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, og bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme, samt at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Du får nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. I fritiden kan I udfordre jer selv og hinanden med alle de vilde aktiviteter i området og slappe af på den hyggelige havnefront ved Lake Wakatipu. Bungyjumping, skydiving, jetboating, trekking i bjergene og meget mere -  kun jeres mod sætter grænsen i Queenstown!

Foto Program afsnit 6:
Strand
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 12-14: Australien - Fridage i Brisbane, Noosa og Byron Bay

Program afsnit 6:

Efter at have afsluttet undervisningen og nogle vilde, sjove, lærerige og hyggelige uger i Queenstown, rejser I til verdens største kontinent, Australien! I ankommer til smukke Brisbane, hvor I har en fridag til at udforske byen og måske sejle kajak på Brisbane River, inden I tager til strandbyen Noosa, hvor I også har nogle fridage. I kan udforske områdets natur, nyde solen og opleve byen. På vejen besøger I Australia Zoo, hvor I vil blive introduceret til landets vilde dyreliv og kan komme helt tæt på kænguruer og koalabjørne. 


Fra Noosa fortsætter I til den charmerende kystby, Byron Bay, som ligger ud til Australiens østligste punkt. Den afslappede atmosfære, byens strandcaféer, specialbutikker og barer danner rammen for en friuge i byen, hvor I bl.a. kan tage surf-kursus, dykekrcertifikat eller prøve et skydive over stranden. I kan også rejse til andre dele af landet, f.eks. ind til den uendelige "outback" og lære om Aboriginernes historie, vandre i det røde landskab, spise mad tilberedt over bål og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.

Foto Program afsnit 7:
FIAU-adventure-2011-(490)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 15: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 7:

Fra Byron Bay tager I videre til Australiens dynamiske metropol, storbyen Sydney, som er sidste stop på rejsen. Her skal I på sightseeing og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. I har også nogle fridage til at opleve byen på egen hånd, måske surfe på Bondi Beach, bestige Sydney Harbour Bridge, spise frokost på den flotte havnepromenade med udsigt til Operahuset og byens højhuse, opleve byens markeder og se de forskellige kvarterer. I kan også tage uden for byen og vandre i de smukke Blue Mountains eller måske prøve et hajdyk i byens store akvarium.


Herefter er det tid til at rejse hjem til Danmark. Efter 3½ måneder i tre af Oceaniens mest unikke og fantastiske lande har du fået et væld af enestående rejseoplevelser, nye perspektiver på tilværelsen, brugbar undervisning og en masse nye venner i hele Danmark. Du kommer hjem med ny inspiration til fremtiden, mere afklaret omkring dine fremtidsplaner og -drømme, og med ny viden om, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
 

 

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji - 3 mdr. (Forår)
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji - 3 mdr. (Forår)

Foto Program afsnit 1:
NZ2-E12-Kaikoura-(9)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Kaikoura, Lake Tekapo og Mount Cook

Program afsnit 1:

Jeres rejse og introprogram begynder på sydøen af New Zealand med teambuilding og store oplevelser i havet. Kaikoura er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav og på hvalobservationstur. 


Herefter tager I videre til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden introturen fører jer ind midt i bjergene til det smukke Queenstown, som byder på spændende adrenalin aktiviteter som bungy jump og verdens højeste gynge. I Queenstown har I mulighed for at udfordre jer selv og teste hvor jeres grænser går!

Foto Program afsnit 2:
NZTH-F11-Karina-(59)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 2:

Ved ankomst til Queenstown, bliver I indkvarteret i nogle dejlige lejligheder, der ligger tæt på byen og bjergene og som danner rammen for de næste 3 uger med undervisning i Kommunikation & Personlig udvikling.


Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på hvad der er vigtigt for netop dig. Vi vil inspirere dig til nytænkning og give dig mod og redskaber til at træffe beslutninger om fremtiden. Du vil mærke hvordan selvtilliden får et boost efter 3 uger med personlige og faglige udfordringer og måske kommer du et skridt nærmere på dine fremtidsplaner.

Foto Program afsnit 3:
NZTH-F11-Karina-(150)
Program afsnit 3 Overskrift :

Fritid og weekender i adrenalinbyen Queenstown

Program afsnit 3:

Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.


I rejsen er der allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige.

Foto Program afsnit 4:
IMG_2663
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Fox Glacier, Punakaiki, Nelson og Wellington

Program afsnit 4:

Oplevelserne fortsætter med 2 ugers rundrejse gennem New Zealands fascinerende natur. I starter med en køretur vestpå mod kysten. Første stop er den berømte Fox Gletsjer, hvor I med en lokal guide kommer til at vandre helt tæt på gletsjeren. En gåtur rundt om Lake Matheson, hvor New Zealands højeste bjerg spejler sig i den spejlblanke sø, inden turen går videre op langs kysten til Punakaiki. Her har havet formet masser af klipper.


I fortsætter videre til solskinsbyen Nelson, der er beliggende på nordkysten af Sydøen tæt på Abel Tasman National park. I Nelson har I 4 dage, hvor I kan vandre eller tage på overnatningsture med havkajak eller bare nyde stranden. Med færge forlader I Sydøen og sejler gennem Marlborough Sounds til hovedstaden Wellington på Nordøen. Her er der tid til opleve det pulserende storbyliv med alt fra shopping til aftener på sportscaféer.

Foto Program afsnit 5:
NZ-adv-E14-(46)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6: Tongariro National Park, Rotorua, Waitomo og Auckland

Program afsnit 5:

Kontrasterne fortsætter op mod Tongariro National Park. Her har I mulighed for at tage på New Zealands smukkeste heldags vandretur, Tongariro Crossing, over et vulkansk område. Rotorua er New Zealands Maori centrum, og I vil her udover Maorikulturen opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. Der er udflugter til kulturelle steder, og I får undervisning af lokale i Maoriernes kultur og historie. Udover kultur og varme kilder, byder Rotorua også på rigtig gode muligheder for bl.a. rafting og mountainbiking.


Turen fortsætter herefter til Waitomo Caves, der er kendt for sine underjordiske drypstenshuler, inden opholdet på New Zealand afsluttes med et par dage i Auckland, hvor der er mulighed for at indsnuse det sidste af New Zealand inden turen fortsætter mod et nye og spændende land.

Foto Program afsnit 6:
AU_faelles2
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 7-8: Australien - Brisbane, Noosa og Byron Bay

Program afsnit 6:

Fra Auckland flyver I til Brisbane på Australiens østkyst. Brisbane er en storby med alt hvad dertil høre, så der er rig mulighed for at shoppe, spise på gode restauranter, besøge nattelivet eller bare slappe af og opleve storbyens puls. I skal også besøge den berømte Australia Zoo og blive introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. 


Herfra skal I videre til Noosa, hvor I skal udforske byens surferliv, inden I når til den hyggelige strandby Byron Bay, som byder på uendelige muligheder i fritiden og har en virkelig lækker strand.


I Byron Bay skal I have en uges undervisning i Krop, Sport og Personligt Drive. Der er også her gode muligheder for at tage dykkercertifikat (ikke inkl.).

Foto Program afsnit 7:
AU_sydney3
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9-10: Friperiode i Byron Bay

Program afsnit 7:

Der er herefter afsat en uge til, at I kan udforske Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Mulighederne er mange, og jeres rejseleder kommer gerne med foreslag til spændende og anderledes oplevelser.


Opholdet i Australien afsluttes med en uge i Sydney, hvor I skal på sightseeing rundt i byen, forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og historiske Paddington. Der er også mulighed for på egen hånd eller i mindre grupper at tage til Blue Mountains eller udnytte nogen af de utallige muligheder storbyen rummer. Herefter er det blevet tid til at tage afsked med Australien, når rejsen går videre til Fiji!

Foto Program afsnit 8:
Fiji-01
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11: Fiji - Nadi, Robinson Crusoe og Pacific Harbour

Program afsnit 8:

De næste 3 uger byder på en spændende og intensiv rejse rundt på Fiji med alt fra eksotiske strande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ned ad floder, badning i tropiske vandfald til fordybelse i den lokale kultur. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande.


Opholdet begynder i Nadi med besøg i hot pools, mudderbade og et lokalt børnehjem. Herfra går turen til Robinson Crusoe Island, hvor I har 3 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande. Her skal du også opleve Fijianernes dans og ildshow. Oplevelserne fortsætter i Fijis adventure-by Pacific Harbour med sandboarding på kæmpe sandbakker, kanoture ned ad junglefloder og badning i eksotiske vandfald i regnskoven. Du får i Pacific Harbour mulighed for at slappe af på stranden eller dykke med hajer (ikke inkl. i prisen), inden turen fortsætter med flere intensive oplevelser.

Foto Program afsnit 9:
Uge 12-13: Mantaray Island og Beachcomber Island
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 12-13: Mantaray Island og Beachcomber Island

Program afsnit 9:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer, og første stop er Barefoot Manta. Her er der gode muligheder for at snorkle blandt farvestrålende fisk eller følge koral gen-plantningsprogrammet. Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, hvor I skal hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.


Næste stop på jeres island hopping er Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade, svømme med rokker der svæver af sted under vandet. Der vil være masser af hygge og afslapning med gruppen, inden I tager til rundrejsens sidste stop, Beachcomber Island, hvor I slutter rundrejsen af med bålfest på stranden sammen med unge backpackere fra hele verden.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Inkluderet på Fiji, New Zealand Nord/Syd & Australien - 3½ mdr. (Efterår):


Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding 
 • Undervisning jf. program

Fiji (4 uger):

 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Ophold i Nadi
 • Udflugt til Hot mud Pools
 • Besøg på børnehjem
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Kava-ceremoni
 • Heldagskanoudflugt med besøg til lokale landsbyer
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Vandretur i regnskoven til lokalt vandfald
 • Sejltur med longboat på floderne
 • Besøg til lokal skole og landsby med ceremoni
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji Volunteer program (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden ved Manta Ray Island
 • Ophold på Beachcomber Island med alle måltider

New Zealand (7 uger):

 • Ophold i Auckland
 • Ophold i Paihia
 • Bådtur med overnatning i Bay of Islands og måltider
 • Kulturudflugt i havkajak gennem mangroveskov med lokale guider på New Zealand
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Waitomo
 • Ophold i Rotorua
 • Guidet udflugt til Wai-O-Tapu Thermal Land i Rotorua
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing
 • Ophold i hovedstanden Wellington
 • Ophold i Nelson
 • Ophold i Punakaiki
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Gåtur ved Fox Glacier m. lokal instruktør
 • Ophold i Queenstown
 • 75 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Gåtur rundt om Lake Matheson
 • Besøg til pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømme med vilde delfiner i Kaikoura

Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Noosa
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney


Inkluderet - kolonne 2:

Inkluderet på New Zealand Syd/Nord, Australien & Fiji - 3 mdr. (Forår):


Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program 

New Zealand (6 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Hvalobservationstur
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Fox Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide
 • Ophold i Waitomo
 • Ophold i Paihia
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland

Australien (3½ uge):

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Noosa
 • Surf instruktion
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • 20 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney

Fiji (3 uger):

 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Udflugt til Hot mud Pools
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Kava-ceremoni
 • Heldagskanoudflugt med besøg til lokale landsbyer
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Vandretur i regnskoven til lokalt vandfald
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji Volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Besøg på børnehjem i Nadi
 • Besøg til lokal skole og landsby med ceremoni
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden ved Manta Ray Island
 • Ophold på Beachcomber Island med alle måltider

FOR BEGGE REJSER:

Gratis aktiviteter, som arrangere af lederen undervejs: 

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Trekking i Fijis jungle 
  • Bålfest under stjernerne
  • Vulkantrekking
  • Gå på opdagelse i Sydney
  • Lyslarver i underjordiske huler
  • Svøm med vilde delfiner
  • Adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Afklaring om fremtiden
  • Styrk din selvtillid
  • Fantastisk fællesskab
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få ny energi og inspiration

   

 1. Natur
  • Tropiske vandfald i Fijis jungle
  • Eksotiske palmestrande
  • Farvestrålende fiskestimer
  • New Zealands bjerglandskaber
  • Australiens uendelige "outback"
  • Slumrende vulkaner
  • Kænguruer og koalabjørne
 1. Kultur
  • Fijianernes afslappede livssyn
  • Prøv lokal mad
  • Drik kava om lejrbålet
  • Lokale markeder
  • Gæstfrie og venlige befolkninger
  • Dans Maoriernes krigsdans
  • Operahuset i Sydney
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden