Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse til Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands inviterer dig til tropisk paradis med kridhvide strande og azurblåt vand, en inspirerende historie og kultur samt rismarker, gyldne buddhaer og etniske minoriteter.

 • 4 uger i Thailand med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling og spændende kulturoplevelser
 • 3 uger på Bali med undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive samt friuge med mulighed for egne eventyr
 • 6 dage på Nusa Lembongan med undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
 • 4 dage på Gili Islands med eksotiske strande og snorkling i verdensklasse

Du finder det allerbedste af den eksotiske og anderledes, asiatiske kultur på disse fire unikke og fængende rejsemål.

Programbeskrivelse side overskrift:

Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På rejsen rundt i det nordlige Thailand, omgivet af bjerge og rismarker vil du få inspirerende undervisning og lære om de lokales samfund. Rundrejsen går også til den smukke thailandske ø, Koh Samui. På Bali vil du komme helt tæt på lokalsamfundet og opleve eksotiske strande og betagende natur. På Nusa Lembongan og Gili Islands tager vi dig med ud i strandenes og naturens paradis.


Udover en oplevelsesfyldt rundrejse i Nordthailand & en spændende introduktion til Balis kultur og natur, indeholder rejsen 2 undervisningsperioder på 3 og 2 uger i henholdsvis Kommunikation & Personlig Udvikling og Sport, Krop & Personligt Drive, hvor erfarne og kompetente, danske undervisere gennem praktisk undervisning vil udstyre dig med nye færdigheder, som du uden tvivl vil kunne bruge i fremtiden.

Inkluderet overskrift:

Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands 
Sommer 2021
26-04-2021
2 mdr.
ca. kr. 34990
Tilmeld
0
Inkl. fly
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands 
Vinter 2022
07-01-2022
2 mdr.
ca. kr. 34990
Tilmeld
0
Inkl. fly
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands

Video:
Dato:
10. oktober 2018
Overskrift:

Thailand, Bali & Gili - af Nicolai Andersen

Dato:
10. oktober 2018
Overskrift:

Thailand - af Malte Ernstsen & Theis Valgreen

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Thailand, Bali, Nusa Lembongan & Gili Islands - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
THBANG_lille
Foto Program afsnit 1:
Thailand_elefanter
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Rundrejse i Nordthailand - Chiang Mai & Chiang Dao

Program afsnit 1:

Jeres rejse begynder i det nordlige Thailand. Den første dag bruges i det smukke Chiang Mai. Lokale songthews vil køre jer til bjergtoppe med hellige templer og I skal sammen med jeres rejseleder finde små spændende kulturelle spisesteder. 

Herfra kører I nordpå, hvor I skal besøge de ikoniske girafkvinder og hjælpe med at bade elefanterne på et care center for elefanter. De næste dage skal I på spændende ture i og omkring det smukke og kulturelle Chiang Dao. 


I kommer til at opleve den fantastiske natur med smukke vandfald, religiøse huler og besøg hos lokale bønder i små bjerglandsbyer. I skal rejse gennem bjergene til lokale stammefolk og lave mad med beboerne. I skal også vandre i bjergene, plukke te med de lokale, bade i vandfald og varme kilder og spise aftensmad under åben himmel i ris markerne.

Tilbage til Chiang Mai, hvor I skal på en heldags cykeltur i landområderne, se afgrøder og velsignes af munke i et lokalt tempel. I skal også besøge Hang Dong Handicraft Village og et traditionelt healing center.

 

Foto Program afsnit 2:
thailand_strand
Program afsnit 2 Overskrift :

Program afsnit 2:

Programmet er tæt pakket med spændende udflugter i en god blanding af kultur, natur og sjove aktiviteter. Efter nogle intensive dage i de mest vidunderlige områder i Nordthailand, er det tid til at flyve til paradis-øen, Koh Samui


På Koh Samui er der arrangeret forskellige guidede ture rundt på øen, herunder shoppingture til lokale markeder, jeepsafari og besøg til kulturelle steder og eksotiske strande. I får også mulighed for at prøve kræfter med kickboksning. Formålet er at besøge Koh Samuis kendte og interessante seværdigheder og derved få en fornemmelse af Koh Samuis mange muligheder.


Det thailandske folk er utroligt smukt, smilende og gæstfrit. Det er vigtigt, at I allerede fra begyndelsen lærer om landets kultur, værdier og normer. Har I lyst til at kaste jer ud i at lære nogle af de thailandske gloser, vil I opleve, at det åbner døre til en dybere forståelse og tilgang til landet, kulturen og befolkningen, end den almindelige turist har. 

Foto Program afsnit 3:
Thailand_surf
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Koh Samui - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Efter to intensive uger fyldt med oplevelser, er det blevet tid til at begynde undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling. Undervisningen varetages af en dygtig dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer.

I undervisningen forsøger vi at inddrage lokalmiljøet, og i processen laver I nogle udfordrende og lærerige øvelser, der bl.a. sætter fokus på kommunikationsforståelse og forskellige kommunikationsteknikker. I får samtidig redskaber og værktøjer, der er med til at klargøre, hvad der er vigtigt for jer i livet. 

Sammen skal I have fokus på at finde jeres styrker og svagheder og blive bedre til at vælge et mål og forfølge det. I vil både blive klogere på jer selv, andre og verden omkring jer.

Om eftermiddagen og i weekenderne er er tid til at tage ud at fange bølgerne på et surf board, dykke ned under overfladen og udforske fiskenes univers - eller måske I tager på ø-hop til de omkringliggende øer eller ud at opleve et af Thailands legendariske Full Moon Parties.

Foto Program afsnit 4:
Nusa_Strand
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Munduk & Nusa Lembongan - Sport, Krop & Personligt Drive

Program afsnit 4:

Det er blevet tid til at flyve til den lille eksotiske ø, Bali, i Indonesien. Overalt på Bali mødes I af den hyggelige klingen af deres musik, mærker duften af røgelse og overvældes af balinesernes gæstfrihed, de grønne rismarker, de vajende palmer og de mange farverige blomstergaver til guderne, som ses overalt på øen. 
De første dage tilbringes blandt rismarker i højlandet ved Munduk, hvorfra I tager turen til den naturskønne ø; Nusa Lembongan. Her skal I bo helt ned til den smukke strand, som er den helt perfekte kulisse for jeres undervisning.

Det er nemlig her jeres næste undervisningsperiode bliver skudt igang med Sport, Krop & Personligt Drive. I skal lære gennem kroppen og undersøge, hvor jeres personlige og kropslige grænser går. I udnytter de fantastiske kulisser til at opleve sportens udfordringer. 

Der er også afsat tid til, at I kan tage på opdagelse på de nærliggende øer; Nusa Ceningan og Nusa Penida, som begge er spækkede med insta-værdige udsigter over klippeformationer og kridhvide strande.

Foto Program afsnit 5:
Bali_undervisning
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-7: Sanur - Sport, Krop & personligt Drive (fortsat)

Program afsnit 5:

Undervisningen fortsætter, når I tager båden tilbage til Bali. Her skal I tilbringe den næste uges tid ved den hyggelige strandby Sanur.

I undervisningen er der fokus på at give dig og dine rejsekammerater nogle sjove og anderledes opgaver. I får et godt fundament til at forstå, hvordan fysisk aktivitet, bevægelsesglæde, livsstil og sundhed har betydning for ens engagement, energi og motivation. Målet er, at I får ny motivation, har haft det sjovt og har oplevet fællesskabet på en intens og alternativ måde i betagende omgivelser.


Om eftermiddagen og i weekenderne er der rig mulighed for sjove aktiviteter. Måske I har lyst til at kaste jer ud i balinesisk køkkenkunst til cooking class, tage en tur til Lovina og spotte delfiner, stå tidligt op og nyde stilheden til fænomonale solopgange eller tage en ægte fridag på stranden med tanning og en god bog. 

Foto Program afsnit 6:
Bali_Solnedgang (2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Seminyak & friuge på Bali

Program afsnit 6:

Efter 2 ugers inspirerende undervisning har I nogle fridage på Bali, som I enten kan bruge på at rejse rundt i landet alene eller i mindre grupper. 


Bali er fyldt med muligheder for både afslapning, strand, kultur, kunst og adventure. I kan besøge byen Ubud og gå på opdagelse i de hyggelige gader med yogacentre, lokale markeder og små sjove og fine handicraft-butikker. 

Ubud byder også på fantastiske natur- og kulturoplevelser, hvor I kan tage på cykeltur ud til rismarkerne eller se de lokale danseshows.

Bali er også et oplagt sted for surfing. Ved Kuta beach er der mange gode surfskoler, hvor I kan lære at fange bølgerne. I det østlige Bali er der også mulighed for at tage på smukke vandreture omkring vulkanen Mt. Agung, der er 3.142 meter høj.

Har I brug for inspiration, kan jeres rejseleder komme med mange gode forslag til spændende aktiviteter.

Foto Program afsnit 7:
Bali_piger_hængekøje
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9: Gili Islands - snorkling, strand og afslutning

Program afsnit 7:

Herefter er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. I vil opleve, at atmosfæren er helt speciel i dette lille ø-paradis med kridhvide strande og krystalblåt vand samt farverige koralrev og et imponerende undervandsliv. 
Vi tager jer med ud på en fantastisk bådtur, hvor vi skal snorkle med buddhistiske statuer og farverige fisk.

Gili Islands består af 3 små øer helt uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. Gaderne emmer af hygge, en afslappet stemning med små lækre restauranter, barer langs vandkanten, sækkestole på stranden og wellness-klinikker på hvert gadehjørne.

Efter nogle dage på Gili Islands er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark med bagagen fyldt med gode oplevelser, nye venskaber og brugbare redskaber. 

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt for disse rejser:
 • Flybillet tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

Thailand (4 uger):

 • Morgenmad alle dage
  Introprogram i Thailands smukke natur og kulturelle steder i henhold til program

 • Ophold i Chiang Dao
 • Heldagsudflugt ved Chiang Dao
 • Besøg til bl.a. elefant nature center, hulebesøg og Wat Phapon templet
 • Trekking ved Chiang Dao samt besøg til lokale landsbyer
 • Ophold i Chiang Mai
 • Heldagsudflugt ved Chiang Mai
 • Besøg til bl.a. Golden Temple, Handicraft og Traditionel Alternativ Healing Center
 • Rundtur i Chiang Mai med besøg til bl.a. det lokale marked
 • Heldags cykeltur rundt i lokalområdet omkring Chiang Mai for at udforske landlivet 
 • Besøg til rehabilitationcenter og økologiske grøntsagsplantager
 • Introduktion til Thailands madlavning 
 • Deltagelse i lokal livsforlængende ceremoni
 • Skolebesøg om muligt (afhænger af periode)
 • Fly fra Bangkok til Koh Samui t/r
 • Ophold på Koh Samui
 • Ørundtur på Koh Samui

 • Introduktionsdag til Bophut og det lokale Koh Samui
 • Introduktion til kickboksning
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
Inkluderet - kolonne 2:

Bali, Nusa Lembongan & Gili (4 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Munduk
 • Vandfalds-trek gennem rismarkerne ved Munduk 
 • Besøg til Red Coral Waterfall
 • Ophold på Nusa Lembongan
 • Bådtur til og fra Nusa Lembongan
 • Ophold i Sanur
 • Ophold i Seminyak
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Besøg ved lokale kunsthåndværkere
 • Rundvisning i Lantangidung Village 
 • Besøg ved ikoniske rismarker 
 • Besøg til Mengwi Temple and Monkey Forest
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Bådtur til og fra Gili Islands
 • Snorkeltur på Gili Islands

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandring i smukke bjerge
  • Cykeltur i lokalområdet
  • Jeepsafari
  • Bambusrafting på floder
  • Ørundtur
  • Masser af vandaktiviteter
 1. Personligt
  • Oplev livets mangfoldighed
  • Find nye sider af dig selv
  • Mere selvindsigt
  • Mod på nye udfordringer
  • Nye venskaber
  • Motivation, afklaring og fokus
 1. Natur
  • Smaragdgrønne rismarker
  • Vulkaner og regnskov
  • Palmer og krystalklart vand
  • Hvide sandstrande
  • Smukke vandfald og grotter
  • Elefanter, gibbonaber og bjørne
 1. Kultur
  • Orangeklædte munke
  • Lokale skoler i bjergene
  • Gyldne buddhaer og templer
  • Landsbyer med minoriteter
  • Farvestrålende lokalmarkeder
  • Buddhisme og hinduisme
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden