Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Vietnam, Cambodja, Australien & New Zealand

Highligts introtekst (under overskrift):

Den ultimative rejse, hvis du vil have store kulturelle kontraster, fantastisk natur, inspirerende undervisning og masser af frihed til selv at bestemme, hvad du vil opleve. Tre måneder med alt det bedste fra fire enestående destinationer!

 • 3 ugers fortryllende rundrejse i Vietnam fra syd til nord, med storbyer, smuk natur og lokale landsbyer
 • 1 uge i Cambodja med besøg til det mystiske Angkor Wat og historiske Phnom Penh
 • 4 uger i Australien med oplevelser i storbyer, surferliv og fritid i charmerende Byron Bay
 • 4 ugers rundrejse i New Zealand, med storslåede bjerglandskaber, vulkaner og fritid til Queenstowns uendelige muligheder

Undervejs får du inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien, så du bliver mere afklaret om dine fremtidige valg.

Programbeskrivelse side overskrift:

Vietnam, Cambodja, Australien & New Zealand

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Gennem en kulturel rundrejse i både den sydlige og nordlige del af Vietnam, oplever i bl.a. strandbyen Nha Trang, spændende kulturdage og skrædderbyen Hoi An. Inden turen går til Australien, skal I bl.a. opleve verdens største tempelkompleks Angkor Wat, i Cambodja. I Australien venter nogle oplevelsesrige dage. Herefter står formiddagene på undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling, som helt sikkert rykker dig personligt. Efter 3 ugers læring, går turen til Sydney med byrundture og tid til ture på egen hånd. Til slut står programmet på en naturskøn rundrejse i New Zealand, hvor adrenalin-kicks og eventyret næsten ingen ende vil tage!

Inkluderet overskrift:

Vietnam, Cambodja, Australien & New Zealand

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Vietnam, Cambodja, Australien og New Zealand 
Forår 2020
11-01-2020
3 mdr.
ca. kr. 59990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Vietnam, Cambodja, Australien & New Zealand

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Vietnam, Cambodja, Australien & New Zealand - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Vietnam, Cambodja, Australien & New Zealand - 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
VANZ-F13---Vietnam-(74)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Vietnam - Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet

Program afsnit 1:

I lander i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam, hvor jeres danske rejseleder vil tage godt imod jer. Byen byder på en masse nye indtryk og et myldrende byliv. Storbyen vil med garanti overvælde dig med lyde, dufte, smage og synsindtryk af enhver art. I skal lave teambuilding og spise velkomstmiddag bestående af traditionel vietnamesisk mad.
I løbet af de næste dage skal I opleve det stemningsfyldte Chinatown, smukke templer og lokale markeder. Der er også tid til selv at gå på oplevelse i byens mange gader og kvarterer.


Med bus skal I videre til Mekong-deltaet, hvor I skal opleve endnu flere aspekter af den vietnamesiske kultur. I skal bl.a. på bådture, besøge et lokalt marked og små landsbyer. I skal overnatte i homestays hos en lokal familie, mens de lokale inviterer på traditionel mad og underholdning med sang og musik. I tager tilbage til Ho Chi Minh City og besøger de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigens tid. Herefter går turen mod kysten, hvor I ankommer til bostedet i strandbyen Nha Trang.

Foto Program afsnit 2:
FAVC-V13-(194)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Fridage i Nha Trang og Aktive Kulturdage i Hoi An

Program afsnit 2:

I Nha Trang har i nogle fridage, hvor I har tid til at udforske byen og området, nyde den smukke strand og måske tage et dykkercertifikat. I kan også tage på easyrider-tur op i højlandet, prøve et mudderbad, tage på fisketur, besøge templer og slappe af på byens små, hyggelige caféer og de lækre strandbarer. Det bliver helt sikkert nogle spændende dage med masser af aktiviteter af enhver art.


Fra Nha Trang rejser I videre til den hyggelige skrædderby Hoi An, som er en enestående, gammel by med hyggelige, smalle gader oplyst af farverige lanterner, der skaber en unik stemning om aftenen. I Hoi An skal I have aktive kulturdage med en lokal guide, hvor I bl.a. skal på cykeltur mellem rismarkerne, besøge mindre lokale fabrikker og høre fortællinger om den vietnamesiske hverdag og kultur. I fritiden er der tid til afslapning og oplevelser på egen hånd. I kan f.eks. få syet nyt tøj hos en af de mange billige skræddere, hvor udvalget er uendeligt.

Foto Program afsnit 3:
FAVC-V13-(164)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Hovedstaden Hanoi og fortryllende Halong Bay

Program afsnit 3:

Efter nogle spændende og kulturelle uger i Nha Trang og Hoi An, fortsætter I til landets hovedstad, storbyen Hanoi, hvor I skal på sightseeing og opleve byens seværdigheder og de gamle handelskvarterer. Jeres ophold i Vietnam afsluttes med en overnatning i det betagende Halong Bay på en kinesisk junke. Her oplever I de smukke klippeformationer og kan tage en dukkert fra båden under den flotte stjernehimmel.


Tilbage i Hanoi har I en enkelt fridag til at opleve det sidste af Vietnams kultur - måske med en middag på en slangerestaurant? Efter en intens, kulturel og spændende måned i Vietnams myldrende storbyliv og små landsbyer, stiger I på flyet til den næste destination på jeres rejse, Cambodja. Landet har en helt særlig kultur og historie.

Foto Program afsnit 4:
Cambodja-VTCA-F12-Christina
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat og Phnom Penh

Program afsnit 4:

Oplevelserne i Cambodja begynder i Siem Reap, hvor I blandt andet skal se verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, som er gemt i Cambodjas jungle. Her skal I udforske de mange ruiner og den omkringliggende jungle, som med årene har tilgroet mere og mere af templet, Måske du også tør smage en tarantel (fugleedderkop)?


I skal også besøge lokale markeder, hvor I kan smage mere af den lokale mad, købe alverdens varer eller gå på opdagelse i andre dele af området. Herefter fortsætter I til Sihanoukville, hvor I har et par dage til at nyde den lækre strand. I Phnom Penh skal I besøge museet Toul Sleng og se "The Killing Fields", mens I lærer om Cambodjas grusomme historie og fortid. Efter nogle lærerige og spændende dage, fortsætter I til en fuldstændig anden verden, når I hopper på flyet til Australien.


Foto Program afsnit 5:
JRV_F16_aus_Emilie_158
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5-8: Australien - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 5:

I ankommer til smukke Brisbane på Australiens østkyst, hvor I for første gang møder den venlige, australske befolkning og har tid til at udforske storbyen. I skal besøge en Zoologisk Have, inden I fortsætter rejsen og påbegynder undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser.
Herefter tager I til kystbyen Byron Bay, hvor I skal være de næste 2 uger og fortsætte undervisningen. Du får nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil gøre dig bedre til at kommunikere. Med personlig udvikling finder du dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig.


Byron Bay danner en fantastisk ramme for undervisningen, med en fabelagtig strand, afslappet atmosfære, backpackere, surfere og et væld af fritidsaktiviteter. I kan gå langs vandet op til bugtens fyrtårn, prøve et skydive, tage dykkercertifikat eller rejse ind i landet til outbacken og få et unikt perspektiv på landets historie og natur. Tiden i Australien afsluttes med fem nætter i Sydney, hvor I bl.a. skal opleve Operahuset og Bondi Beach.

Foto Program afsnit 6:
NATHF12-(61a)-(2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9-10: New Zealand - Kaikoura, Mount Cook og Queenstown

Program afsnit 6:

Rejsens sidste destination byder på overvældende naturoplevelser og mulighed for de mest intense adrenalin-kicks. I flyver til Christchurch på Sydøen af New Zealand og fortsætter til havnebyen Kaikoura, der er kendt for sit marineliv i verdensklasse. Her skal I opleve sælkolonier, på hvalobservationstur og svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav. I kører med bus videre til Lake Tekapo og Mount Cook - New Zealands højeste bjerg. På en vandretur skal I opleve det fascinerende bjergområde.


Herefter er tiden kommet til at sætte din indre adrenalinjunkie og eventyrer på prøve i Queenstown! Der er afsat halvanden uge i byen, så I kan udforske det fantastiske område omkring Queenstown på egen hånd eller i mindre grupper. Queenstown er kendt for at tilbyde et væld af fritidsaktiviteter med spændingen helt i top! Der er mulighed for alt lige fra lange vandreture til flere dages trekking i bjergene, faldskærmsudspring, bungy jumping, river rafting, jet boating etc., så I vil helt sikkert få nogle vilde, hyggelige, sjove og grænseoverskridende dage.

Foto Program afsnit 7:
nz19
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 11-12: Nelson, Wellington, Tongariro Crossing og Rotorua

Program afsnit 7:

Oplevelserne på New Zealand fortsætter med en 17 dages rundrejse fra Sydøen til Nordøen. Mættet af vilde og sjove udfordringer i Queenstown, kører I til vestkysten, hvor første stop er den berømte Fox Glacier, som I skal opleve helt tæt på med en lokal instruktør. Herefter kører I langs kysten til Punakaiki, hvor havet igennem tusinder af år har dannet pandekageformede klipper, og videre til solskinsbyen Nelson, som ligger ved Abel Tasman National Park. Her kan I vandre, sejle i havkajak og nyde solen.


I sejler med færge til Nordøen og hovedstaden Wellington, som byder på storbyliv, powershopping og hyggelige caféer. I Tongariro National Park har I mulighed for at gennemføre landets smukkeste vandretur, Tongariro Alpine Crossing, over et vulkansk område, gennem grønne dale og tæt skov. I Rotorua skal I se aktive gejsere og boblende mudderpøle, inden I kommer til Auckland, hvor I skal opleve byens seværdigheder og holde afskedsmiddag. Efter tre fantastiske og oplevelsesrige måneder, går turen atter til Danmark.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Vietnam (3 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Flere måltider på rundrejsen
 • Aktive kulturdage
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Sightseeing med cyclo og til fods
 • Besøg til lakværksted, templer, krigsmuseet m.m.
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Mekong-deltaet
 • 2 overnatninger i homestay
 • Bådture på Mekong-floden
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Cykeltur igennem landsbyer
 • Besøg til lokal landsby og familie
 • Ophold i Nha Trang
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur
 • Cykeltur m. besøg hos risbonde
 • Besøg til fabriksværksteder
 • Indenrigsflyvning fra Hoi An til Hanoi
 • Ophold i Hanoi
 • Sightseeing til de forskellige bydele
 • Adventure race rundt i Hanoi
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd

Cambodja (1 uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Sihanoukville
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg ved ”The Killing Fields”

 

 

Inkluderet - kolonne 2:

Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg til Zoologisk Have
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling m. dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach
New Zealand (4 uger):
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Hvalobservationstur
 • Ophold ved Mount Cook
 • Vandretur ved Mount Cook
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold i Queenstown
 • Ophold i Fox
 • Udflugt til Fox Glacier m. professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Besøg til pandekageklipperne
 • Ophold i Nelson
 • Ophold i Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing
 • Ophold i Rotorua
 • Besøg til Wai-O-Tapu Thermal Land
 • Ophold i Auckland
 • Afskedsmiddag

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Vandretur til fyrtårnet i Byron Bay
 • Sunset Drumming Circle på stranden i Byron Bay
 • Besøg på Te Papa Tongarewa National Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Busstop til Huka Falls ved Taupo

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum til Vietnam og Cambodja
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 100 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Stå på toppen af bjergtinder 
  • Vandretur ved gletscher
  • Sejlture i Mekong-deltaet 
  • Eksotisk regnskov
  • Svøm med delfiner
  • Hiking i bjerglandskaber
  • Vulkaniske områder
  • Vilde adrenalin-kicks!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Et nyt syn på tilværelsen
  • Ryk dine grænser
  • Større selvindsigt og selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Ny inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Smaragdgønne rismarker
  • Enestående Halong Bay
  • Kænguruer og koalaer
  • Milelange hvide strande
  • Sneklædte bjergtinder
  • Vilde delfiner og hvaler
  • Frodig regnskov
  • Sæler og hvaler
 1. Kultur
  • Gæstfrie befolkninger
  • Lær om nye kulturer og livssyn
  • Overnat hos lokal familie
  • Udforsk skrædderbyen Hoi An
  • Storbylivet i Ho Chi Minh City
  • Surferlivet og strandstemning
  • Maori-kultur
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden