Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Rute
Highlights overskrift:

Australien, Bali & Gili - Xplore

Highligts introtekst (under overskrift):

1 ½  måned med fantastisk dyreliv, et væld af lækre strande, en imødekommende befolkning,  vandaktiviteter og et utal af adrenalin-kicks, kænguruer, templer, yoga og bæredygtighedsprojekter. 

 • 2 ½ uge med Australiens solrige surferstrande, pulserende storbyliv i Sydney, Byron Bays hyggelige gader, kænguruer og koalaer 
 • 1 uge på smukke Gili Trawangan med snorkling, solnedgange og verdensmål
 • 2 ½ uge på Bali med ikoniske rismarker, landsbybeøg og tid til eventyr på egen hånd

Rejs afsted med fokus på eventyr, mærk friheden og et unikt rejsefællesskab i eksotiske omgivelser!

Programbeskrivelse side overskrift:

Australien, Bali & Gili - Xplore

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På rejsen er der både planlagte aktiviter og udflugter, og masser af fritid og fridage, hvor du helt selv bestemmer, hvad du vil opleve, prøve og se. Australien byder på et væld af vandaktiviteter og adrenalin-kicks i fantastiske og solrige omgivelser. 

Du skal opleve Brisbanes afslappede storbystemning, surfe ud for kysten i Byron Bay, komme helt tæt på et vildt dyreliv, slappe af på lækre strande. Mærk livet og friheden i et af verdens mest unikke lande, når du sammen med dine rejsekammerater tager på eventyr "down under"!

I en fantastisk kontrast hertil, skal du opleve et kulturelt og stemningsfyldt Bali, hvor I besøger ikoniske templer, bader i meterhøje vandfald, går gennem ikoniske rismarker og får undervisning i Yoga & Kropsbevidsthed. På Gili øerne oplever du verden under havoverfladen og får indblik i både Bæredygtighed og Verdensmål.

Inkluderet overskrift:

Australien, Bali & Gili - Xplore

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis for udlandsophold
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Australien, Bali & Gili - Xplore

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Australien, Bali & Gili - Xplore
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Australien, Bali & Gili - Xplore

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NABG_lille
Foto Program afsnit 1:
Surfing
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Australien - Brisbane og Surf Camp i Byron Bay

Program afsnit 1:

I ankommer til Brisbane i Australien, hvor I har en enkelt fridag til teambuilding og til at udforske byen. Måske I skal ud at kramme en koala eller en kænguru. Eller måske I hopper en tur på den hyggelige båd, som tager jer på rundtur på byens flod - forbi stranden og det store pariserhjul. 


Herfra går turen videre til Byron Bay. Fra den flotte storby rejser I sydpå til den hyggelige surferby, Byron Bay. Byen ligger ud til Australiens østligste punkt, som kan nåes til fods fra byen. På vejen besøger I den fantastiske Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv.I Byron Bay står de næste dage på surfcamp, hvor I med hjælp fra dygtige surf-instruktører, skal lære at fange den perfekte bølge.


Foto Program afsnit 2:
Australien_fraser (2)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: "Xplore" uge i Australien

Program afsnit 2:

Når I har kastet jer rundt i bølgerne i 4 dage, er det tid til "Xplore" ugen, hvor I selv har total frit valg på alle Australiens fantasiske oplevelseshylder. Jeres rejseleder vil inden ugen begynder give jer en grundig introduktion og give jer en masse inspiration til, hvordan I udnytter jeres "Xplore" uge aller bedst.

 
Måske er drømmen er at besøge den røde outback og sove under åben himmel, eller suse rundt i jeeps på verdens største sandø: Fraser Island. Måske er det 3 dages sejlbådsluksus ved Whitsundays eller en uges dykker "live-a-aboard" på Great Barrier Reef, advanced surfkursus eller en en vandretur i Blue Mountains der er drømmen. Valget er dit! Uanset er der rig mulighed for at begive sig ud på eventyr.

Når dine australske drømme er opfyldt og bagagen er fyldt med sand og minder, går turen videre til Bali. Inden I hopper på flyet, samles hele gruppen og rejselederen i Sydney. Måske I også lige skal nå at smage på storby-suset eller opleve en forestilling i det smukke operahus, inden turen går videre.


Foto Program afsnit 3:
Bali-gynge
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Bali - Munduk, templer, rismarker, Ubud, Yoga og Kropsbevidsthed

Program afsnit 3:

Jeres rejse fortsætter til det tropiske Bali. I skal bl.a. vandre mellem grønne rismarker i Munduks højland, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og skal besøge et smukt, buddhistisk tempel omgivet af voldgrave i det grønne landskab.

I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow og besøge en inspirerende lille landsby med en lokal guide. 

Ubud er bl.a. særligt kendt for dets mange unikke yogastudioer. Mange rejser til Bali på yoga-retreats, fordi der er en helt særlig energi og stemning. Det skal I naturligvis også opleve. I programmet er der derfor 3 dages fantastisk undervisning i yoga og kropsbevidsthed. 


Foto Program afsnit 4:
Gili-dyk-(2)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Gili Islands - snorkling, Bæredygtighed og Verdensmål

Program afsnit 4:

I skal også opleve paradisiske Gili Islands, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev, smukke solnedgange og et imponerende undervandsliv.
Vi ønsker at lave opholdet på Gili Islands til mere end en badeferie med farverige drinks. Denne uge står derfor i bæredygtighedens tegn. Sammen med de lokale kigger vi på, hvordan vi kan hjælpe til med at passe på øernes koralrev og undervandsliv. Den naturmæssige balance og koraller på Gili øerne, er som de fleste steder verden rundt under massivt pres fra stigende problemer med skrald, forurening og global opvarmning. Hos DSC har vi derfor fokus på verdensmålet "Livet i havet" og ønsker at give jer et indblik i udfordringerne. Sammen med Gili Eco Trust og lokale dykkere har vi 4 dage med fokus på Verdensmål nr. 14:"Livet i havet". Vi skal blandt andet hjælpe med "beach clean-up" og undersøge undervandlivet på snorklingture.


Der er også tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. Nyde livet og komme ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned.


Foto Program afsnit 5:
Bali-skilt-piger
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5: "Xplore" uge på Bali

Program afsnit 5:
Efter undervisningen i Yoga og Kropsbevidsthed er det tid til igen at skrue op for nysgerrigheden og søge ud på nye udfordringer. Det er nemlig tid til den næste Xplore uge. Her kan I tage på tur og udforske flere afkroge af Bali. Måske delfinerne i nord kalder på dig?
Det også være, at du har lyst til at bruge dine nye surf-skills og hoppe en tur i bølgerne. Måske du har en drøm om at tage dykkercertifikat og dykke på nogle af de ikoniske dive-sites omkring Bali? Måske går turen til Nusa-øerne og få det perfekte insta-skud ved Kelinging Beach. Eller måske er det næseaberne på Borneo eller trekking på Lombok, der skal krydses af på bucket-listen. Måske du har lyst til at prøve kræfter med det balinesiske køkken med cooking class – eller at kigge forbi et lokalt smykkeværksted og lave dit eget unikke Bali-sølvsmykke. Skal der skrues op for adventuren – så kan I tage en tur på river rafting, bestige vulkanen Mt. Batur til solopgang eller rapelle ned ad vandfald. Mulighederne er mange – og jeres rejseleder står på spring med masser af hjælp og inspiration til, hvordan I bedst udnytter jeres tid i "Xplore" ugen. Inden hjemrejse samles I på et hotel ved Kuta, så I sammen kan runde af og dele ugens fantastiske oplevelser med hinanden.
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:


Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Inkluderet på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Australien (2 ½ uge):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg i Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 4 dages Surfkursus (alle materialer og alt udstyr er inkl.)
 • "Xplore" intro
 • Ophold i Sydney

Gili & Bali (2 ½ uge)

 • Morgenmad alle dage med indkvartering
 • Ophold i Kuta
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Hurtigfærge til Gili Trawangan t/r
 • "Take care of the Ocean" dage på Gili med fokus på verdensmålet "Livet i havet"
 • Undervisning i bæredygtighed og verdensmål
 • Bæredygtighedsprojekter
 • Snorkeltur på Gili Islands
 • Ophold i Munduk
 • Besøg ved Mengwi Royal-temple
 • Vandfalds-trek gennem rismarkerne ved Munduk
 • Ophold i Ubud
 • Monkey Forest
 • 3 frokoster
 • "Xplore" intro
 • Opleve balinesisk dans og ildshow med balinesisk middag
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Rundvisning i Lantangidung Village
 • Besøg ved lokale kunsthåndværkere
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Stop ved ikoniske rismarker
 • 3 dages undervisning i Yoga & Kropsbevidsthed
 • Ophold i Seminyak
Inkluderet - kolonne 2:

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af lederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet:

 • "Xplore" uger i Australien og på Bali
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge
 • Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Surfing ved Byron Bay
  • Klap en kænguru i Currumbin Wildlife Sanctuary
  • Fritid i lækre omgivelser og byer
  • Mulighed for skydiving, kajak og roadtrip
  • Mulighed for ø-hop omkring Bali
  • Xplore uger
  • Nye rejse-skills
 1. Personligt
  • Oplev en anden kultur og befolkning
  • Udvid din viden om verden
  • Få venner for livet
  • Teambuildingaktiviteter
  • Ryk dine personlige grænser
  • Styrk din selvtillid
  • Få inspiration og motivation
  • Tid til eftertanke og afslapning
  • Få ny energi og god kulør!
 1. Natur
  • Sol, strand, vand og varme!
  • Lækre Byron Bay
  • Kænguruer, koalaer og krokodiller
  • Ikoniske rismarker
  • Bjerge og bjergsøer
  • Fantastiske vandfald
  • Snorkling på Giliøerne
 1. Kultur
  • Besøg Aboriginernes land
  • Lær en imødekommende befolkning at kende
  • Strand- og bystemning i charmerende Byron Bay
  • Smukke templer på Bali
  • Besøg i lokal landsby
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden