Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Japan, Australien, Bali & Gili - Adventure Challenge

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs med til store kulturelle kontraster i Asien og Oceanien. Japans traditionsrige og stolte kultur fortalt i storbyernes moderne neonskilte og historiske kvarterer, Australiens surferstrande, sol og den uendelige Outback samt Bali og Gili Islands’ paradislandskaber, gæstfrie befolkning og tid til at nyde livet.


Med Adventure Challenges undervejs på rejsen bliver du udfordret på verden sammen med dine medrejsende, når I gennem kreative idéer, samarbejde, viljestyrke, fællesskab og masser af inspiration fra de lokale og naturen løser opgaver, så I til sidst kan fejre at have klaret en World Adventure Challenge sammen! 5 uger med enestående erfaringer om verden og om dig selv.


Programbeskrivelse side overskrift:

Japan, Australien, Bali & Gili - Adventure Challenge

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter med en uges rundrejse til Japans storbyer, Tokyo og Kyoto, hvor der er sightseeing og et væld af udflugter, som vil lære jer om Japans kultur og historie. Rejsen fortsætter til Australien og surferstrandene i Cairns, hvor du kan tage dykkercertifikat eller opleve byen og området, inden I drager ud på jeres Adventure Challenge, som slutter i pulserende Sydney. 


Fra Australien flyver I til Bali, hvor der er udflugter til Ubuds grønne rismarker og møder med den venlige befolkning, der byder dig inden for i deres tilværelse og smukke natur. Den næste Adventure Challenge bringer jer fra Ubus til Seminyak på fire dage, hvorefter rejsen afsluttes med nogle fridage på de betagende Gili Islands. 5 uger med eventyr, unikt sammenhold, samarbejde, kulturelle møder, sol, palmer, strand og ny viden om verden!

Inkluderet overskrift:

Japan, Australien, Bali & Gili - Adventure Challenge

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Japan, Australien, Bali & Gili Adventure Challenge 
Sommer 2018
02-07-2018
5 uger
ca. kr. 34990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:
Japan, Australien, Bali & Gili - Adventure Challenge

Japan, Australien, Bali & Gili - Adventure Challenge

Video:
Dato:
13. april 2018
Overskrift:

World Adventure Challenge: Trænger du til udfordringer på din rejse?

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Bali

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Japan, Australien, Bali & Gili - Adventure Challenge, 5 uger
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Japan, Australien, Bali & Gili - Adventure Challenge, 5 uger

Foto Program afsnit 1:
japan4 red
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Japan – Tokyo - og Adventure Challenge

Program afsnit 1:

I ankommer til Japans dynamiske og traditionsrige hovedstad, Tokyo, som strækker sig over 80 kilometer og rummer omkring 38 mio. indbyggere. Iblandt de travle byboere, scootere, neonskilte, blinkende butikker og udsmykkede parker skal I udforske byens moderne og historiske kvarterer samt opleve og lære om den japanske befolknings tilgang til livet i en stormetropol, som aldrig sover eller står stille. I skal besøge markeder med alverdens ting til salg, mærke landets stolthed og traditioner i de mange hellige templer og gå på opdagelse i Nationalmuseet.

 

I Tokyo får I jeres første Adventure Challenge og hvilke eventyr I kan finde i denne urbane jungle er vi meget spændte på! Mon jeres Challenge bringer jer til fiskemarkedet, til Tokyo Skytree eller det at forsøge sig med japanske specialiteter fra et gadekøkken? 

Dagene i Tokyo skaber et solidt grundlag for, at I bliver rystet sammen på holdet igennem en masse unikke oplevelser, som man ikke finder andre steder end i Japans ældgamle og historiske traditioner og kultur.

Foto Program afsnit 2:
Japan3
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Shinkansen, Kyoto og Adventure Challenge

Program afsnit 2:

Fra hovedstaden kører i med lyntoget Shinkansen og over 300 km/t til Kyoto, som i fortiden var landets kejserlige hovedstad. På vejen er der udsyn til Mt. Fuji. Den smukke by Kyoto er omgivet af grønne bjerge og floder, og der er flere parker at gå på opdagelse i, for eksempel den specielle bambusskov. I Kyoto skal I udforske de historiske templer og opleve en the ceremoni udklædt i traditionelle Kimonoer.


Der er også her en Challenge, hvor I selv bestemmer tempoet og intensiteten. Byder den mon på templer, sumo, transportmidler eller gastromoni. Mulighederne er mange. Emnet er op til jer. Den japanske befolkning værner om deres traditioner og stolte livsførelse, så et venligt smil og høflighed kan måske føre endnu flere oplevelser med sig, når I møder de lokale. Uanset hvad bliver det nogle spændende og oplevelsesrige dage i Japan, inden I fortsætter til en helt anden kultur i Australien.

Foto Program afsnit 3:
THV11-(132)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Australien – Adventure Challenge (Cairns - Sydney)

Program afsnit 3:

I ankommer til den lækre strandby Cairns i Australien, hvor I skal lave aktiviteter i de lækre omgivelser og have en fridag til at udforske byen. I kan tage på snorkeltur på the Great Barrier Reef, dykke eller opleve det berømte natteliv i byen. 


Herefter starter jeres Australien Adventure Challenge, som har destination ved operahuset i Sydney. Hvilke eventyr de dage bringer, er helt sikkert afhængig af hvilken Challenge du og dit team vælger...

På vejen vil jeres fuldførelse af en række opgaver kræve gå-på-mod, sammenhold, kreativitet, eventyrlyst og samarbejde, når I finder vej igennem Australiens varme, grønne og røde landskaber. Fremme i Sydney kan I sammen fejre at have klaret jeres opgaver, som helt sikkert har givet unikke rejseoplevelser og lærerige møder med den australske kultur og natur. Fra Sydney flyver I til en helt anden verden på Bali. 

Foto Program afsnit 4:
Rismark2
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Bali – Adventure Challenge (Ubud - Seminyak)

Program afsnit 4:

Jeres rejse fortsætter til smukke Bali, nærmere bestemt til Ubud, hvor I skal opleve Balis farverige, traditionsrige og moderne kultur. I skal opleve fantastiske templer omgivet af voldgrave, spise lokal mad, se smukke rismarker med skinnende søer og grønne skygger så langt øjet rækker, vandre i den smukke natur, se vulkaner og andre spændende, lokale og kulturelle seværdigheder. Lokale guider giver jer et omfangsrigt indblik i Balis kulturelle og religiøse særpræg.


Efter at have gjort de første erfaringer med Balis kultur og befolkning, drager I afsted på den næste Adventure Challenge, som giver jer fire dage til at komme de godt 30 km fra Ubud til Seminyak, gennem farverige landsbyer og eksotisk natur, mens I løser opgaverne, som igen vil give jer spændende og lærerige erfaringer om den balinesiske kultur. Fremme i Seminyak har I et par fridage til at se tilbage på fire intense dage med sammenhold, eventyr, sjov og samarbejde. Herefter rejser I til de lækre Gili Islands.

Foto Program afsnit 5:
Strand
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5: Gili Islands - Fridage og aktiviteter i solen

Program afsnit 5:

På de paradisiske Gili Islands er atmosfæren helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev og et imponerende undervandsliv. Her er der tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. De 3 små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. Nyd livet og kom ned i gear oven på jeres Adventure Challenge, på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned.


Efter nogle inspirerende, eventyrlige, sjove og læringsrige uger, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark med nye erfaringer om verden og en nye venner i hele Danmark.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

Japan:

 • Transport fra Tokyo Lufthavn
 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage
 • Sightseeing
 • Besøg til historiske steder Tokyo
 • Besøg til nationalmuseet
 • Udflugt til lokale markeder
 • Adventure Challenge* i Tokyo
 • Transport med Shinkansen til Kyoto
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Kimono prøvning i Gion
 • Besøg til historiske templer Kyoto
 • Udflugt til lokale markeder Kyoto
 • Adventure Challenge* i Kyoto

Australien:

 • Transport fra Cairns Lufthavn
 • Ophold i Cairns med morgenmad
 • Adventure Challenge* til Sydney
 • Ophold i Sydney
 • Transport til Sydney Lufthavn
Inkluderet - kolonne 2:

Bali:

 • Transport fra Denpasar Lufthavn
 • Ophold i Ubud med morgenmad
 • 3 frokoster
 • Se balinesisk trancedans i gamle templer
 • Heldagsudflugt med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • Adventure Challenge* til Seminyak
 • Ophold i Seminyak med morgenmad
 • Transport til lufthavn

Gili:

 • Transport til Gili Islands t/r
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Snorkeltur på Gili

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Yoga og fodbold med de lokale på stranden i Seminyak
 • Vandreture i Balis smukke natur
 • Besøg til kulturelle ceremonier på Bali

Ikke inkluderet:

 • Indkvartering i udvalgte perioder med Challenge (4 dage i Australien, 4 dage på Bali)
 • Transport mellem Cairns og Sydney, samt Ubud og Seminak
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.


*Læs mere om Adventure Challenges!

 1. Eventyr
  • Gå på opdagelse i Tokyos urbane jungle
  • Spis lokale, japanske specialiteter
  • Mulighed for skydiving og masser af vandaktiviteter
  • Udforsk hinduistiske templer omgivet af voldgrave
  • Rejs ind til Australiens Outback og sov under stjernerne
  • Oplev asiatiske storbyer by day and by night
  • Udforsk Balis billedskønne landskaber
 1. Personligt
  • Få indsigt i dine drømme og ønsker
  • Bliv en del af et unikt fællesskab
  • Nye perspektiver på tilværelsen
  • Erfaringer om vores fantastiske verden
  • Få nye venner i hele Danmark
  • Styrk dine kompetencer
  • Få mere selvtillid og gå-på-mod
  • Flyt dine grænser
  • Kom ned i gear og nyd livet
  • Prøv nyt og find ud af, hvad der er vigtigt for dig
  • Ny energi og motivation til at vælge din fremtid
 1. Natur
  • Tokyos udsmykkede parker
  • Oplev Japans landskab fra et lyntog med 300 km/t
  • Besøg Bambusskoven i Kyoto
  • Lækre surferstrande
  • Enestående undervandsliv i Cairns
  • Mulighed for udflugt til Australiens Outback
  • Munduks idylliske, grønne dale
  • Slumrende vulkaner
  • Vajende palmer og krystalklart vand på Bali
  • De paradisiske Gili Islands
  • Farvestrålende koralrev
 1. Kultur
  • Store kulturelle kontraster
  • Oplev Japans dynamiske hovedstad, Tokyo
  • Find vej gennem neonskilte, scootere og blinkende butikker
  • Lær om japanernes tilgang til livet
  • Besøg lokale markeder og gadekøkkener
  • Udforsk historiske templer
  • Japans stolte traditioner og historie
  • Besøg Nationalmuseet i Tokyo
  • Gå imellem de smaragdgrønne rismarker i Ubud
  • Oplev balinesernes gæstfrihed
  • Lær om den hinduistiske tro og Balis traditioner
  • Overnat i lokale guesthouses
  • Handicraft-butikker og lokal kunst
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden