Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Nepal, Burma, Bali & Gili - Adventure Challenge

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse har fokus på Kultur, Natur & Adventure. 

 • 4 uger i kongeriget Nepal med vandreture i Himalaya, frivilligt arbejde med lokale nepalesere og kulturoplevelser i Kathmandu.
 • 2 uger i Myanmar (Burma), med fokus på kultur og Adventure Challenge.
 • 2 uger på Bali & Gili islands med kultur og eksotiske strande.

Alt sammen krydret med adventure aktiviteter, som rafting og vandreture.


Med Adventure Challenges undervejs på rejsen bliver du udfordret på verden sammen med dine medrejsende, når I gennem kreative idéer, samarbejde, viljestyrke, fællesskab og masser af inspiration fra de lokale og naturen løser opgaver, så I til sidst kan fejre at have klaret en World Adventure Challenge sammen!

Programbeskrivelse side overskrift:

Nepal, Burma, Bali & Gili - Adventure Challenge

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter med en måned i det bjergrige og kulturelle Nepal. Du kan forvente en helt intens kulturel og naturmæssig oplevelse med vandreture i Himalaya og frivilligt arbejde hos lokale nepalesere.

Oplevelserne fortsætter med en intens kulturel rejse i Myanmar, hvor du udover Yangoons farverige gader også skal opleve landet på en 6 dages Adventure Challenge

Rejsen slutter med to uger på eksotiske Bali & Gili Islands.

Inkluderet overskrift:

Nepal, Burma, Bali & Gili - Adventure Challenge

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider jf. program
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Nepal, Burma, Bali & Gili – Adventure Challenge 
Efterår 2019
14-10-2019
2 mdr.
ca. kr. 38990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Nepal, Burma, Bali & Gili - Adventure Challenge

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Dato:
13. april 2018
Overskrift:

World Adventure Challenge: Trænger du til udfordringer på din rejse?

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Nepal, Burma, Bali & Gili – Adventure Challenge
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Nepal, Burma, Bali & Gili – Adventure Challenge

Foto Program afsnit 1:
DSC00105_1
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Nepal – Kathmandu, Patan, Bhaktapur og Pokhara

Program afsnit 1:

Jeres eventyr starter i Nepals farverige hovedstad, Kathmandu, 1300 meter over havet. Her skal I udforske byens snørklede gader og stemning, og lære om landets kultur, religion og befolkningens tilgang til livet, når I blandt andet besøger gyldne, buddhistiske og hinduistiske templer. I skal også besøge det Royale Palads, hvor I har mulighed for at se den levende gudinde, Kumarien.

I skal også på udflugt til den gamle buddhistiske by, Patan, hvor I kan opleve de historiske bygninger på byens Durbar Square, og byen Bhaktapur, som er centrum for lokale kunstneres arbejde med træ og andre materialer. I fortsætter herefter til Pokhara, hvor I kan nyde de smukke omgivelser, mens I også skal besøge en tibetansk flygtningelejr, et børnehjem og på cykeltur rundt i området.

Foto Program afsnit 2:
NEm1
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Trekking i bjergene og Lokale Projekter

Program afsnit 2:

Efter en masse oplevelser i den nepalesiske kultur, skal I opleve en anden side af dette unikke land, når I tager på tre dages vandretur i Himalaya bjergene og har fokus på naturen. I overnatter undervejs i telt og på et traditionelt tehus. Oplevelsen af Himalaya og de storslåede udsigter i over 2500 meters højde er ubeskriveligt.

Fra natur til kultur. Efter vandreturen er der 3 dages intensiv kulturoplevelse, hvor I bliver indkvarteret hos lokale nepalesere i en lille bjerglandsby. Her skal I følge deres hverdag, lave mad og arbejde sammen med familien. I skal også besøge en skole og deltage i undervisningen.

Foto Program afsnit 3:
Paragliding RED
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Friuge i Pokhara

Program afsnit 3:

Efter to intense uger i Nepals fantastiske kultur og natur, har I en friuge, hvor I selv kan udforske Pokhara eller tage på vandretur. Jeres rejseleder står klar med råd og hjælp til ture og udflugter, og det er helt op til jer, hvad der skal ske.

I kan for eksempel prøve paragliding i det rå landskab, sejle kajak eller svæve over skovens trætoppe i en zipline.

Der er også mulighed for at bruge tiden på en uges vandretur til Annapurna Base Camp. Her kommer man op i godt 4100 meters højde over havet, mens man går gennem de storslåede bjerge og forbi grønne bjergsøer. Undervejs overnatter man på traditionelle tehuse for rejsende og handlende, og hver dag går man et stykke af den smukke rute op til Annapurna Base Camp og turen ned igen er lige så betagende.

Foto Program afsnit 4:
riverrafting
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: River Rafting, The Last Resort og Kathmandu

Program afsnit 4:

Din sidste uge i Nepal er der fokus på adrenalin og adventure. I skal på 2 dages riverrafting med teltovernatning ved den brusende flod, og sove i safari telte ved The Last Resort. Her er der et par fridage til at prøve nogle af de mange spændende tilbud på stedet, som f.eks. Canyoning, Bungy Jump eller Canyon Swing.

Tilbage i Kathmandu har I en fridag til at se tilbage på en enestående måned i dette fabelagtige land, mens I nyder livet i solen og måske går en tur i byen for at få det sidste med af denne farverige befolknings tilværelse og tilgang til livet. Herefter fortsætter jeres eventyr i en helt anden kultur.


Foto Program afsnit 5:
Burma 15 (6)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5-6: Myanmar (Burma) Yangoon & Adventure Challenge

Program afsnit 5:

De spændende oplevelser i Myanmar starter med 4 dage i byen Yangoon. Her skal I sammen opleve byen og kulturen og bl.a. besøge vartegnet for Myanmar (Burma), den gyldne pagode Shwedagon Paya, og mærke på helt tæt hold, hvor stor betydning religion og tro har for burmesernes daglige liv.

Efter at have gjort de første erfaringer med landets kultur og befolkning, starter jeres 6 dages Adventure Challenge med fokus på kultur. Mon ikke den bringer jer forbi historiske Mandalay, eller til det unikke landskab i Bagan med tusindvis af pagoder og templer spredt ud i det fantastiske landskab, eller måske forbi de flydende landsbyer ved Inle? Helt sikkert er det, at I kommer gennem farverige landsbyer og eksotisk natur, mens I løser opgaver, som giver jer et unikt indblik i burmesernes liv og kultur. I mødes tilbage i Yangoon og kan sammen se tilbage på seks intense dage med sammenhold, eventyr, sjov og samarbejde.

Foto Program afsnit 6:
Rismark2
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 7: Bali – Rundrejse i Munduk og Ubud

Program afsnit 6:

Jeres rejse fortsætter til smukke Bali, nærmere bestemt til Munduk og Ubud, hvor I skal opleve Balis farverige, traditionsrige og moderne kultur. I skal opleve fantastiske templer omgivet af voldgrave, spise lokal mad, se smukke rismarker med skinnende søer og grønne skygger så langt øjet rækker, vandre i den smukke natur, se vulkaner og andre spændende, lokale og kulturelle seværdigheder. Lokale guider giver jer et omfangsrigt indblik i Balis kulturelle og religiøse særpræg.

Overalt på Bali mødes I af den hyggelige klingen af den lokale musik, mærker duften af røgelse og overvældes af balinesernes gæstfrihed, de grønne rismarker, vajende palmer og de mange farverige blomstergaver til guderne, som er til at få øje på overalt. I skal overnatte på små, hyggelige guesthouses, nyde stilheden og slappe af i poolen ind imellem de mange kulturelle indtryk.


Foto Program afsnit 7:
Sihanoukville strand
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 8: Fridage på Bali og Gili Islands

Program afsnit 7:

Der er afsat en uge til at I kan udforske Bali på egen hånd eller i mindre grupper. Der er utallige muligheder for både afslapning, strand, kultur og adventure. I kan f.eks. prøve kræfter med en cooking class, vandre, tage surf-lektioner, nyde stranden eller dykke.

I skal også opleve paradisiske Gili Islands, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev og et imponerende undervandsliv. Her er der tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. De 3 små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. Nyd livet og kom ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned.

Efter nogle inspirerende, afslappende, sjove og læringsrige måneder, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark med rygsækken fyldt med store erfaringer om verden og en masse nye venner.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding

Nepal (4 uger):

 • Ophold i guesthouse i Kathmandu og i Pokhara 
 • 2 nætter i telt
 • 1 nat på lokalt tehus
 • 2 nætter på The Last Resort med alle måltider
 • Morgenmad alle dage
 • Sightseeing i Kathmandu
 • Sightseeing i Patan & Bhaktapur
 • Cykeltur i Pokhara med besøg til Tibetan refugee camp og lokal skole
 • 2 dages vandretur med alle måltider
 • 3 dages homestay med alle måltider
 • 2 dages river rafting med alle måltider

Myanmar (Burma) (2 uger):

 • Ophold i hovedstaden Yangoon
 • Morgenmad i Yangoon
 • Besøg til den gyldne pagode, Shwedagon Paya
 • Kulturdage i Yangoon med guide og sights
 • Besøg på lokale markeder
 • World Adventure Challenge*


Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili Islands (2 uger):

 • Ophold i Munduk
 • Intro-program på Bali med besøg til Munduk og Ubud
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Opleve vulkaner
 • Se balinesisk trancedans i gamle templer
 • Trekking ved Munduk gennem rismarkerne
 • Ophold i Ubud
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg til lokale kunstnere
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Ophold i Seminyak
 • 3 frokoster
 • Morgenmad alle dage på Bali
 • Ophold på Gili Tawangan
 • Snorkeltur på Gili

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Indkvartering i perioden med Adventure Challenge, (6 dage i Myanmar)
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

*Læs mere om Adventure Challenges!

 1. Eventyr
  • Trekking i Himalaya
  • Riverrafting i Nepal
  • Snorkeltur på Gili
  • Adventure Challenge
 1. Personligt
  • Unikt fællesskab
  • Flyt dine grænser
  • Find dine stærke og svage sider
  • Tid til eftertanke og fordybelse
  • Styrket selvtillid og gå-på-mod
  • Inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Himalaya bjergene
  • Eksotiske palmestrande
  • Balis smaragdgrønne rismarker
  • Flotte farvestrålende fisk
 1. Kultur
  • Bo hos lokale nepalesere
  • Frivilligt arbejde i Nepal
  • Kecak trancedans på Bali
  • Gyldne buddhaer og hellige templer
  • Farvestrålende lokalmarkeder
  • Gæstfrie befolkninger
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden