Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Hej, vil du se vores video? Så angiv markedsføringssamtykke her: Cookie samtykke

Ansigterne ude i verden

Der er altid inspirerende og rejseerfarne danske rejseledere på alle rejser med Dansk Studie Center.

Når du rejser med Dansk Studie Center, har du altid en dansk rejseleder med på hele din rejse.

Vores rejseledere sørger for at hjælpe til at skabe tryghed og overblik på rejsen. De sørger for, at program og det praktiske kører. De koor­dinerer og informerer om alt fra transport til overnatning og dags­ture. De står også altid klar med råd og tips, når du skal planlægge weekend­erne eller friperioderne. 

Derudover er de også din garanti for hjælp og støtte, hvis der skulle opstå sygdom eller nødsituationer.


Fællesskab og samarbejde er omdrejningspunktet for vores rejser, men et godt sammenhold kommer ikke af sig selv, og derfor har vores rejse­ledere stort fokus på teambuilding og forventningsafstemning i starten af rejsen.  De hjælper jer med at sætte spille­reglerne på plads, og at sætte gruppens fælles værdier og mål, så I sikrer, at der er plads til alle. Gennem hele turen hjælper rejselederen jer med at styrke fælles­skabet, så alle trives og hjælper hinanden med at hånd­tere udfordring­er sammen

Vores rejseledere har ikke kun samlet en del stempler i passet. De brænder også for at dele deres rejseerfaring med dig. 


Under din rejse giver de dig inspiration til, hvordan du bedst møder og forstår landenes forskellige kulturer. Du får en berejst, guidende mentor, der hjælper dig med nye perspektiver på verden og måske endda på dit liv. 


Rejselederen står altid klar til at hjælpe med individuelle råd og sparring. Undervejs på rejsen holder rejselederen blandt andet individuelle samtaler, der sikrer at du trives og har plads til at udvikle dig. Sammen med gruppen sørger rejselederen for, at du får en rejse, hvor du både udfordrer dig selv og definerer dine grænser.   


Lederne fortæller:

For mig er rejseledertitlen et privilegie der giver mig lov til at folde verden ud for mine deltagere. For mig er det vigtigt at der er fokus på at vi er gæster i andre kulturer og jeg sørger altid for, at der er respekt og åbenhed for hvor anderledes livet kan leves, alt efter hvor i verden man har ophav. Rejselederlivet giver mig frihed og muligheden for at møde unge mennesker der inspirerer mig og udfordrer mig til at være den bedste version af mig selv. Lige så meget jeg håber de bliver inspireret af, hvordan jeg har valgt at forme mit liv, udenfor Danmark, bliver jeg inspireret af deres værdier og verdenssyn. Det er for mig en symbiose af at lære og lære fra sig, og jeg får lov til at udvikle mig sammen med mine grupper.

- Aviaja Nørskov-Nielsen, rejseleder Dansk Studie Center


Som rejseleder får jeg lov at følge unge på deres livs indre og ydre rejse. Den er enorm den udvikling, der finder sted i løbet af de måneder, de er afsted, og det er i høj grad denne udvikling, der driver mig. Jeg tror på, at rejser gør os til bedre mennesker. Vi udvider vores horisont og bliver mere bevidste, tolerante og forstående over for kulturer, miljøproblematikker og sociale og politiske sammenhænge. At kunne være med til at give de unge en bredere verdensforståelse og et dybere personligt fundament, er klart min største motivation. Og så findes der ikke noget federe end at se overraskelsen og fascinationen i deres øjne, når de oplever noget for første gang." 

- Sara Helmark, rejseleder Dansk Studie Center


"Det er ualmindeligt inspirerende at rejse med unge fra hele landet. Jeg lærer altid noget nyt, både om mig selv, og om hvad alle disse fantastiske unge kan og vil give til hinanden og verden. Hvis jeg samtidig kan støtte dem, når de finder mod, de ikke vidste, de havde. Og inspirere dem til at møde verden med respekt, nysgerrighed, selvstændighed og positivitet, så vi sammen griner højt og funderer over den verden, vi lever i – så har jeg slet ikke lyst til at tage hjem."  

- Anne Skriver, rejseleder Dansk Studie Center

Undertitel:
Leder i lande:

Oceanien & Asien

Foto:
Ditte Bruntse Rasmussen
Navn:
Ditte Bruntse Rasmussen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Ditte elsker at udforske verden igennem aktiviteter og sport, da hun mener at man lærer folk bedst at kende, når man deler hvad man elsker med hinanden. Hun har blandt andet arbejdet for USAs og Englands håndboldforbund, hvor hun har trænet ungdoms- og seniorhold, spillet amerikansk fodbold i Utah, surfet på Hawaii, klatret og rapellet i Costa Ricas vandfald og river raftet på Bali. Ditte elsker at udforske kulturer og synes det er mest spændende at være omringet af mennesker, som er opvokset med andre meninger og holdninger end hende selv. Det giver hende mulighed for at forstå andres synspunkt og skabe relationer.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Nynne Mors
Navn:
Nynne Mors
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Nynne er 32 år, og har en bachelor i at lave tegnefilm. Derfor kan du tit finde hende med en skitsebog og blyant i hånden, i gang med at indfange mindeværdige øjeblikke på papir. Hun elsker at rejse, og glæder sig til at dele dejlige grin og gode stunder med deltagerne. Hun vil gøre sit for at de får en fantastisk rejse. Hun går op i at skabe et fantastisk sammenhold i gruppen, da en god gruppedynamik er essentiel for den personlige udvikling. På hendes rejser elsker hun at møde nye kulturer, møde de lokale og bruge lang tid ude i den smukke natur. Hun har rejst i mange forskellige lande, og har blandt andet: lavet tegnefilm i New Zealand, været på danseturné i Mexico, boet hos værtsfamilier i USA, arbejdet med gadebørn på Fillipinerne, og backpacket på Bali og i Malaysia.
Nynnes Motto: “We don´t see things as they are, we see them as we are.”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:

Latinamerika, Asien & Jorden Rundt

Foto:
Brian Nymann Jensen
Navn:
Brian Nymann Jensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Brian har været rejseleder for Dansk Studie Center på de fleste af destinationerne. Han har tidligere rejst i det meste af verden i både korte og mere længerevarende perioder. Han har primært rejst rundt i Asien, hvor han også har været bosat. Som menneske kan Brian godt lide det mere afslappede syn på livet, som man oftest ser ude i verden.

Brians motto: "Den korteste vej mellem to mennesker er et smil :)"
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:

Latinamerika

Foto:
Helle Pedersen
Navn:
Helle Pedersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Helle er rejseleder i Latinamerika og har været bosiddende i Playa del Carmen i mange år. Hun har ligeledes arbejdet i rejsebranchen i mange år og rejst meget. Helle nyder at opdage nye kulturer, for som hun siger: man kan altid få noget med sig hjem og opdager hurtigt, at der er rigtig mange glade og lykkelige mennesker, trods deres ringe og/eller anderledes levevilkår - deraf er Helles motto opstået. 
Helles motto: "Happiness is not a destination, but a way of life"
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Tidligere deltager
Leder i lande:

Asien

Foto:
Nadja Sommer
Navn:
Nadja Sommer
Jobtitel
Rejsekonsulent
Webtype:
Kontor, Rejseleder
Beskrivelse:
Nadja sidder til dagligt på kontoret, og du har måske mødt hende til et informationsmøde, hvor hun elsker at brede budskabet omkring Dansk Studie Center. Derudover har hun kronisk udlængsel, og har især rejst i store dele af Asien, hvor hun også er rejseleder. For Nadja er det bedste ved at rejse følelsen af at træde ud af sine vante rammer, ud af komfortzonen, og i stedet kommer hjem med nye erfaringer, venskaber, perspektiver, idéer og drømme. Nadja er desuden selv tidligere deltager på rejsen til Thailand, Bali og Gili.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Planlægning, udvikling & ledersupervision
Leder i lande:

Jorden Rundt / Oceanien / Asien / Latinamerika

Foto:
Janni Kjær Jensen
Navn:
Janni Kjær Jensen
Jobtitel
Assisterende direktør
Webtype:
Kontor, Rejseleder
Beskrivelse:
Janni sidder til dagligt på kontoret, hvor hun har står for planlægning og udvikling af rejserne samt kontakt til samarbejdspartnerne rundt i verden.
Derudover har hun ansvar for rekruttering, oplæring og coaching af rejselederne. Hun har flere års erfaring fra rejsebranchen og har rejst på langt de fleste af vores destinationer. Janni har ligeledes været at finde som rejseleder på mange af vores rejser. Desuden er hun tidligere deltager hos Dansk Studie Center, hvor hun i 2003 var i Vietnam. 
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:

Latinamerika

Foto:
Jonas Sosa Weinreich
Navn:
Jonas Sosa Weinreich
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Født i Danmark og med mexicansk blod i årene har Jonas haft en opvækst mellem to kulturer, der har givet ham et opsøgende instinkt for at lære om forskelligheder ude i verden. Han holder meget af at rejse i de latinamerikanske lande, hvor hans pas er blevet stemplet i 12 forskellige lande. Han elsker at lære nyt og anderledes at kende på en aktiv og udforskende måde.
Jonas' motto: "Uden at rejse, bliver tilværelsen som en fugl uden vinger"
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:

Latinamerika & Asien

Foto:
Sara Helmark
Navn:
Sara Helmark
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Sara har rejst i store dele af verden, hvoraf hun de seneste par år har levet som digital nomade og rejseskribent med jævnlige udskift af land og lokalitet. Inden da gik tiden med udviklingsprojekter i Latinamerika samt adskillige år med kultur- og sprogstudier. Hun tror på, at mangfoldighed gør verden til et rigere sted, og hun holder af at møde kulturer og mennesker, der tænker anderledes. Desuden er hun en naturentusiast, der elsker at hoppe i vandrestøvlerne og våddragten afhængigt af, om det er bjerge eller store verdenshave, der skal indtages og opdages.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:

Oceanien, Asien, Latinamerika & Jorden Rundt

Foto:
Sandie Munksgaard
Navn:
Sandie Munksgaard
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Sandie har siden sin jordomrejse i 2008 været vidt omkring i jagten på nye livsbekræftende eventyr, som kan udfordre og inspirere til nye måder at anskue sig selv, verden og livet på. Fascinationen af verdens mangfoldighed og nysgerrigheden på andre landes kulturer, menneskesyn og ikke mindst natur har ført til uforglemmelige oplevelser både til lands, til vands og i luften på flere af kontinenterne, hvor hun blandt andet har sejlet i kajak blandt vilde spækhuggere, hangglidet ud fra klippeskråninger, trekket gennem regnskove og vulkankratere, ført eget hundespand af Alaskan Huskies gennem ødemarken, white water-raftet ad brusende floder, drukket kava til ceremoni med landsbyhøvdinge, udforsket vildmarken på hesteryg med ægte cowboys osv. Ifølge Sandie venter det største eventyr og kilden til værdifuld læring dér, hvor komfortzonen slutter og de vante rammer skiftes ud med det ukendte, ført an af gå-på-mod og et åbent sind.
Sandies motto: ”Eventyret venter den, der forstår at gribe det.”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Tidligere deltager
Leder i lande:

Latinamerika

Foto:
Thea Møller Ronex
Navn:
Thea Møller Ronex
Jobtitel
Video & Sociale Medier
Webtype:
Kontor, Rejseleder
Beskrivelse:
Thea startede selv som deltager hos DSC tilbage i 2013. I dag er hun uddannet journalist og sidder med de kreative opgaver på kontoret, når hun ikke er ude i verden som rejseleder.
Når Thea rejser ud er hun især på jagt efter 3 ting: adrenalinsus, livet på bare tæer og mødet med lokalbefolkninger, der lever, drømmer og tænker anderledes end os herhjemme.
“Tag omvejen, dyrk din nysgerrighed og aldrig stop med at fange solnedgange”.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:

Asien

Foto:
Stine Marie Ellegaard
Navn:
Stine Marie Ellegaard
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Stine Marie er rejseleder og mener, at vi hele tiden er på en rejse - også når vi ikke er klar over det selv. Men når vi er ude i verden på en fysisk rejse, får vi alt det bedste og vigtigste (og sjoveste og smukkeste) med i rygsækken. At møde sig selv og andre ude i verden er den største gave, vi kan give os selv. Derfor går der ikke mange måneder i DK, før Stine Marie mærker rejsefeberen. Hun er uddannet pædagog og har hos DSC fundet den perfekte kombination af hendes store passioner: Rejser, udvikling og relationer. Hun har boet i Paris og på Mauritius og rejser altid så meget som muligt.
Intet er umuligt eller for sent, og vi udvikler os hele livet - hvis altså bare vi tør smage, mærke, lytte, give slip, se, give, modtage, udforske - og nogle gange 'bare være'.
Motto: Hvis du ikke prøver, hvordan kan du så vide det?
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:

Oceanien

Foto:
Lasse Ingstrup
Navn:
Lasse Ingstrup
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Lasse er uddannet Cand.soc i Virksomhedsledelse og tilbragte et semester i USA under sin kandidat. Lasse var inden da rejseguide i tre og et halvt år, så han har boet i et væld af forskellige kulturer. Han har derudover stor passion for adventure og selvudvikling, hvorfor han sjældent lader kanten af sin comfort zone for langt ude af syne, da han mener, at man lærer mest, når man skubber til sine grænser. At udforske sine grænser kan også betyde at udvide sin horisont og være åben over for nye mennesker og kulturer - og hvor praktiseres denne øvelse bedst, hvis ikke ude i den store fagre verden?
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Maria Bødker
Navn:
Maria Bødker
Jobtitel
Underviser og rejseleder
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Maria er rejseleder og underviser desuden i Sport, Krop og Personligt drive for DSC. Hun er uddannet fysioterapeut og personlig træner og har i det virke rejst med atleter på træningscamps på Mallorca og De kanariske øer. Hun har boet og arbejdet i Norge og nydt naturen på langrend i de norske fjelde. Maria er eventyrlysten og har rejst i store dele af verden, hun har svømmet med havskildpadder i det Caribiske hav, besøgt orangutanger i Borneos regnskov, surfet og snorklet langs kysten på Bali, kørt på MTB i Australien med kænguruer som wingman, skydive og hiking i New Zealands skønne natur, løbet om kap med giraffer i bushen i Sydafrika, uddannet yogalærer i Indien med udsigt til Himalaya Bjergene samt sejlet i kajak blandt søkøer i Florida. Maria elsker udfordringer og er nysgerrig på hvad livet kan bringe, hvis man møder det med åbne arme. At tage ud i verden og udforske den og de mennesker man møder, er for hende den mest livsgivende cocktail, bestående af balsam for sjælen og ud af komfortzonen.

Motto: Inhale the good shit, Exhale the bullshit ;-)
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Mikkel Jonas Leabourn Kristensen
Navn:
Mikkel Jonas Leabourn Kristensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Mikkel er en dansk-new zealandsk rejselysten ung mand med masser af energi og højt humør. Fritiden går med at træne og planlægning af den næste rejse. Mikkel er uddannet lærer og har tidligere arbejdet i højskoleverdenen. Som uddannelses-mand elsker han det udviklings- og dannelsespotentiale der er ved at rejse og at opleve nye kulturer. Han mener at det er i mødet med andre mennesker og kulturer, at vi finder ud af hvem vi selv er. Mikkels rejseerfaring stammer primært fra Oceanien og Asien, hvor han både har rejst og studeret.

Hans motto er:
“Livet er enten et udfordrende eventyr eller intet overhoved”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Nina Dahl Stokkendahl Kristensen
Navn:
Nina Dahl Stokkendahl Kristensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
"Nina er eventyrlysten af natur og hendes rejselyst blev især kick-startet da hun i 2015 selv rejste med DSC. Siden da har hun besøgt et væld af forskellige kulturer, snuppet en uddannelse som kommunikatør og boet et halvt år på New Zealand i forbindelse med studiet. Når Nina rejser, det i høj grad hendes evindelige nysgerrighed der driver værket. Hun brænder for at opleve og lære mere og flere at kende, og det er vigtigt for hende at kunne dele alle de fantastiske oplevelser med andre mennesker. Desuden har hun et drive og en lyst til at få det bedste ud af alt. Så uanset om dagen byder på et smukt heldags hike på New Zealand, en god bog på en Bounty Beach eller måske en forsinket bus i Bolivias kaotiske stæder, finder du hende altid med et smil på læben og en kærlig reminder om, at alt bliver gemt i den mentale mindebog, selv de udfordrende ting - og at vi en dag vil kunne grine af det :-)

Ninas motto er: Et smil er den korteste vej mellem to mennesker :-)
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Cheyenne Pratt
Navn:
Cheyenne Pratt
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Cheyenne er halv dansk, halv australier, og så er hun født og opvokset på Bali. Med en stor nysgerrighed for kulturmøder og forskellige måder at leve på, har at rejse været en central del af hendes liv siden barnsben. Hun har en kandidat i Arabisk- og Mellemøststudier fra Københavns Universitet og har mange års erfaring med at arbejde med unge i både Danmark, Libanon og Palæstina. Cheyenne har på egen krop erfaret, hvad dét at rejse gør ved ens verdenssyn og forståelse for mennesker og er stolt over at kunne bidrage til den udvikling hos de unge, der kommer afsted med Dansk Studie Center.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Lea Falkenstrøm
Navn:
Lea Falkenstrøm
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Lea er rejseleder og underviser desuden på modulet sport, krop og personligt drive. Hun har læst idræt på Københavns Universitet og har blandt andet arbejdet som gymnasielærer, personlig træner og med idrætsprojekter i DGI. Lea er vild med eventyr og elsker at rejse. Hun har rejst i det meste af verden men har især brugt meget tid i Asien og Sydamerika.
Leas drøm er at besøge alle lande i verden og minimum besøge et nyt land hver år
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Simone Roland Krieger
Navn:
Simone Roland Krieger
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Simone er rejseleder i Latinamerika og er fuldstændig vild med at skabe oplevelser med og for mennesker. Hun har de sidste knap fem år drevet et social økonomisk hostel på Nørrebro i København og har de sidste 10 år rejst rundt i verden på egen hånd ved siden af studier og arbejde. Hun landede første gang i Latinamerika i 2012 og har siden da couchsurfet gennem Sydamerika, sprunget i faldskærm i Patagonien, kørt Europa tyndt på motorcykel, vandret med nomader i Mellemøstens ørkener, sovet på Indlandsisen under Nordlyset, boet i Finland, spist caviar i Rusland, mobiliseret unge i udviklingsprojekter i El Salvador, arbejdet med aktivister i besatte områder, hjulpet kvinder på flugt med at bosætte sig i Danmark og hitchhiket i Østeuropa.
Det, der driver Simone, og som hun håber at kunne give videre til og dele med alle, der rejser med DSC, er dybere møder mellem mennesker og mere meningsfulde oplevelser.
“Hvad end du gør, lærer du af. Hvad end du vil, det kan du. Du vil altid lære hvordan, når du gør
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Gitte Poulsen
Navn:
Gitte Poulsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Gitte er rejseleder i Asien, og har stor erfaring med kontinentet da hun har en kandidatgrad i religionshistorie med fokus på yoga og indiske religioner. Derudover, har hun boet og arbejdet i både Indien og i Nepal i en årrække. Gitte brænder for kulturmøder og for at udforske hvad det er at være menneske, og mener at verden er den bedste legeplads for bevidstheden og til at lære sig selv at kende på bade godt og inst. Gitte har altid stræbt efter en tilværelse som Indiana Jones, og har i den forbindelse rejst i meget af Asien samt været daglig leder for Oxford Centre for Hindu Studies forskningskontor i Kathmandu. Gitte har ligeledes sin egen virksomhed hvor hun underviser i fysisk yoga, yogafilosofi, spiritualitet og selvudvikling.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Maria Meldgaard Christensen
Navn:
Maria Meldgaard Christensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Maria har siden hendes tur jorden rundt, elsket at rejse. Mødet med nye kulturer, levemåder og ikke mindst nye måder at se verden på, er noget af det bedste ved at rejse. Du møder hende sjældent uden et smil på læben, for hun elsker at tilbringe tid sammen med andre. Maria kan godt lide at være kreativ og så er hun et konkurrencemenneske med stort K. Det Maria brænder for er at lære fra sig, og samtidig have et åbent sind og være nysgerrig på, hvad andre kan byde en. Hun mener, at det er i samspillet med at andre, at vi danner os og at det er en livslang læring. Af samme årsag er hun uddannet til lærer.
Marias motto: “Do things that make you happy”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Annemette Bovbjerg Thøgersen
Navn:
Annemette Bovbjerg Thøgersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Annemette er rejseleder hos DSC. Hun har siden færdiggørelsen af gymnasiet i 2012, været mere i udlandet end i Danmark og hendes rejser har taget hende til de fleste dele af verdenen. Rejserne har oftest foregået med hendes trofaste backpack, derudover har både uddannelse og tidligere arbejde med nødhjælp gjort at hun har været bosat i 6 forskellige lande. Hun er typen der sjældent sidder stille og er utrolig nysgerrig på andre kulturer og på hvad vi mennesker kan lære af hinanden.
Annemettes motto er, at den bedste form for investering i livet, er investeringen i oplevelser.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Olivia Sylvest Milert Hansen
Navn:
Olivia Sylvest Milert Hansen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Olivia er rejseleder i Latinamerika og på Hawaii. Det bedste hun ved, er at stå i lufthavnen på vej mod eventyr i det ukendte - overvældet, spændt og en smule nervøs. Hun elsker at være aktiv og bruge tid i naturen, og så er hun et stort konkurrencemenneske, der altid er klar på en udfordring eller to. Hun er bidt af at surfe og bruger enhver undskyldning til at tage sit surfboard med under armen. Derudover mener hun, at livet er bedst, når vi lever i nuet og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Motto: ”Keep your face always toward the sun and the shadows will fall behind you.”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Anni Larsen
Navn:
Anni Larsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Anni er rejseleder for Australien og Fiji. Hun er oprindeligt lærer og elsker at skabe små og store oplevelser og eventyr for sig selv og andre. Senest har hun boet og arbejdet på hhv. Færøerne og i Norge, hvor vandre- og skiture var en del af hverdagen. Anni har rejst flere steder i verden, altid medbringende rygsæk, vandrestøvler og eventyrlyst. Hun er god til at se rejsen som selve målet. Hun er aktiv og fuld af energi, altid klar på lidt outdoor sport og nye udfordringer. Og så er hun vild med naturen og dens uendelige muligheder for oplevelser. Anni holder af at møde mennesker og kulturer, da hun mener, at det er et prægtigt spejl til at lære både verdens mangfoldighed og sig selv bedre at kende.
Web email visning:
Vis verdenskort:

genveje_bund_katalog
genveje_bund_kursistlogin
genveje-bund-yt
genveje_bund_snap
instagram-katalog
genveje-FB
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2022
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A, 1. sal E

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden