Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

BESØG HJEMMEFRA...?

Nogle af vores deltagere har familie, venner eller kærester, der har lyst til at besøge dem på vores fantastiske destinationer.

Vi kan være behjælpelige med at arrangere sådanne besøgsrejser til de pårørende. Vi har et stort kendskab til alle landene og til mulighederne vedrørende fly, hoteller, transport, udflugter m.m. 

 

Vi henviser til, at du ser nærmere om mulighederne for dine pårørendes rejse under den pågældende destination, så du kan se, hvornår et besøg hjemmefra bedst passer ind i programmet. Vi anbefaler, ud fra mange års erfaring, at du får planlagt besøget i undervisningsperioden, da deltagerne ofte har mange fælles rejseplaner for friugerne. Prisen for et sådant besøg afhænger af, hvor turen går hen, i hvilken periode dine pårørende planlægger at tage af sted og i hvor god tid billetten bestilles. Nedenfor er kort skitseret hvad et besøg på vores forskellige destinationer cirka vil koste. Der tages forbehold for ændring af skatter samt højsæsoner.

 

Hawaii:

Du skal påregne, at en flybillet til Hawaii koster mellem kr. 8.000-10.000,- afhængig af datoer og plads på flyene. 

 

New Zealand:

Du skal påregne, at en flybillet koster kr. 10.000-13.000,- afhængig af datoer og plads på flyene. Fly til New Zealand er ofte fyldte i meget god tid inden afrejse, så book gerne minimum 6. måneder inden afrejse. Hvis man ønsker at rejse til New Zealand hen over jul eller nytår (december-februar) skal man faktisk booke helt op til 10. måneder i forvejen for at sikre sig plads på flyene. 

 

Australien:

Du skal påregne, at en flybillet koster kr. 10.000-13.000,- afhængig af datoer og plads på flyene. Fly til Australien er ofte fyldte i meget god tid inden afrejse, så book gerne minimum 6. måneder inden afrejse.

 

Costa Rica:

Hvis du påtænker besøg i julen eller påsken, skal du påregne, at flyene koster omkring kr. 10.000,- per person, da det er absolut højsæson. I andre perioder kan det gøres billigere med omkring kr. 6.000-8.000,- per person for flyet. 

 

Mexico:

Hvis du påtænker besøg i julen eller påsken, skal du påregne, at flyene koster omkring kr. 10.000,- per person, da det er absolut højsæson. I andre perioder kan det gøres billigere med omkring kr. 6.000-8.000,- per person for flyet. 

 

Vietnam: 

Flypriser til Vietnam svinger helt fra kr. 7.000-11.000,- per person afhængig af flyselskab, rejseperiode og hvor tidligt, man reserverer sin billet. Kontakt os venligst for yderligere information. 

 

Thailand:

Hvis man påtænker besøg i påsken, skal man påregne, at flyene koster omkring kr. 10.000,- per person, da det er absolut højsæson. I den tidligere/senere periode kan det gøres billigere til omkring kr. 5.000-8.000,- per person for flyrejsen.

 

Ring eventuelt for nærmere info.

bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden