Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Australien, New Zealand & Fiji

Highligts introtekst (under overskrift):

På denne 3 måneders rejse får du et væld af forskellige naturoplevelser, intense kulturmøder og masser af muligheder for adventure.

 • 4 uger med Australiens solrige surferstrande, pulserende storbyliv i Sydney, Byron Bays hyggelige gader, kænguruer og koalaer 
 • 5 uger blandt New Zealands sneklædte bjergtinder, turkisblå floder, øde vulkanområder, Wellingtons charme og vilde Queenstown 
 • 3 uger på Fijis eksotiske øer med snorkelture, frivilligt arbejde, palmestrande og krystalklart vand

Højskole for unge med rejse til smukke Oceanien med brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien samt Kultur & Historie.

Programbeskrivelse side overskrift:

Australien, New Zealand & Fiji

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder med en måneds spændende ophold i Australien i byerne: Brisbane, Noosa, Byron Bay & Sydney. I den afslappede surferby, Byron Bay, skal I have inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Herefter følger en hel måned intensiv rundrejse på New Zealand, hvor I oplever alle landets highlights fra syd til nord.


Højskolen toppes med 3 eksotiske uger på Fiji, der bl.a. byder på masser af bounty-øer, trekking igennem tæt jungle, kanoture ad floder, badning i tropiske vandfald, frivilligt arbejde og fordybelse i den lokale kultur.

Inkluderet overskrift:

Australien, New Zealand & Fiji

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:

Australien, New Zealand & Fiji

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program; Australien, New Zealand og Fiji, 3 mdr
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program; Australien, New Zealand og Fiji, 3 mdr

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
AUNZFI_lille
Foto Program afsnit 1:
Australien_Fællesskab
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Australien; Intro i Brisbane & Currumbin Wildlife Sanctuary

Program afsnit 1:

I ankommer til Australien i den smukke storby, Brisbane. Her møder I jeres rejseleder og skal lære hinanden bedre at kende, lave teambuildingøvelser og måske på et adventure-race eller en fotosafari rundt i byen. I har også lidt fritid til selv at opleve Brisbane, f.eks. med en havkajaktur på Brisbane River eller udforskning af byens promenader og forskellige kvarterer.

Fra den flotte storby rejser I sydpå til vores studiecenter i den hyggelige surferby, Byron Bay. Byen ligger ud til Australiens østligste punkt, som kan nåes til fods fra byen. På vejen besøger I den fantastiske Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv.

I tager videre til den charmerende kystby, Byron Bay, hvor I skal bo de næste par uger, have undervisning og opleve byen og området. Her kan I prøve kræfter med bølgerne på et surfbræt og se området fra en havkajak

Foto Program afsnit 2:
Australien_solnedgang
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Kommunikation & Personlig Udvikling i Byron Bay

Program afsnit 2:

De næste uger skal I have inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Målet med undervisningen er, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter og at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme. Måske du også finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Undervisningen vil give dig nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. Der undervises typisk i hverdagene fra kl. 8-13, i alt ca. 60 timer fordelt på 12 undervisningsdage.


Hyggelige Byron Bay ligger ud til Australiens østligste punkt. Den flotte strand giver ideelle muligheder for at tage surfkursus og dykkercertifikat, slappe af i solen, spise frokost på en af de hyggelige strandcaféer eller prøve skydiving ud over kysten. Byen byder på specialbutikker, restauranter, barer, gode indkøbsmuligheder og meget andet. Byron Bay skaber således nogle fantastiske rammer for jeres undervisning og fritiden i byen.

Foto Program afsnit 3:
Australien_sydney
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 3:

Efter nogle lærerige, sjove, vilde, hyggelige, afslappende og spændende uger i Byron Bay, slutter I jeres tid i Australien af med 6 dage i landets dynamiske metropol, Sydney. Her skal I på en byrundtur og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. Resten af tiden i bestemmer I selv, hvad I vil opleve og prøve i Sydney. Se en forestilling i Operahuset, besøg byens markeder, bestig Sydney Harbour Bridge eller tag på powershopping i byens mange butiksgader. I kan også prøve et hajdyk i byens store akvarium eller tage på vandring uden for byen i de smukke Blue Mountains. 


Vil I opleve en anden del af Australien, kan I rejse ind til den uendelige "outback", lære om Aboriginernes kultur og historie, spise mad tilberedt over åben ild, vandre i de røde klippelandskaber og sove under den mest fantastiske stjernehimmel - en oplevelse, du aldrig glemmer. Efter nogle spændende dage i Australien, rejser I til New Zealand, hvor en venlig befolkning og den ene storslåede naturoplevelse efter den anden venter jer.

Foto Program afsnit 4:
New-Zealand-gruppe-(3)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: New Zealand - Kaikoura og fridage i Queenstown

Program afsnit 4:

I ankommer til byen, Christchurch, på Sydøen af New Zealand og fortsætter direkte nordpå til kystbyen Kaikoura. Byen er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I også svømme med vilde delfiner i åbent hav og på hvalobservationstur i bugten. Om aftenen kan I hygge med fællesspisning og nyde udsigten over det flotte bjerglandskab.


I kører sydpå med bus og skal se Lake Tekapo og Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område, omgivet af søer og snedækkede bjergtinder. Herefter fortsætter I til fantastiske Queenstown, der er kendt som New Zealands adrenalin-by; bungyjumping, skydiving, jetboating og trekking i bjergene er bare nogle få af de utallige aktiviteter, som byen og de flotte omgivelser byder på. I har 5 fridage i byen til at udfordre jer selv og hinanden, eller opleve andre dele af landet - kun fantasien og jeres mod sætter grænsen i Queenstown!

Foto Program afsnit 5:
New Zealand_Kajak(2)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Fox Glacier, Lake Matheson, Punakaiki og Nelson

Program afsnit 5:

Efter nogle intense dage i Queenstown, fortsætter I oplevelserne på en intensiv rundrejse fra syd til nord i New Zealands enestående landskaber. Det første stop er Fox Glacier. Her skal I opleve gletcheren helt tæt på med en professionel instruktør, som fortæller om naturen og dens forandring igennem årene. På en flot tur rundt om Lake Matheson kan I se Mount Cook spejle sig i den blanke sø, inden I kører til Punakaiki, hvor havets bølger har formet tusindvis af de ikoniske pandekageformede klipper gennem tiden.


Jeres sidste stop på Sydøen er solskinsbyen, Nelson, som ligger tæt på den flotte Abel Tasman National Park. Her har I et par fridage til at udforske den store park på en vandretur eller tage på en overnatningstur med havkajak. I kan også prøve at styre jeres eget stuntfly eller nyde solen på stranden eller i den hyggelige by. Fra Nelson kører I til kystbyen, Picton, og sejler med færge gennem smukke Marlborough Sounds til Nordøen, hvor I ankommer til New Zealands hovedstad, Wellington.

Foto Program afsnit 6:
New-Zealand_Hobbiton-(2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Wellington, Tongariro National Park og Rotorua

Program afsnit 6:

I Wellington har I et par fridage til at opleve hovedstaden, som bl.a. byder på Te Papa National Museum, en hyggelig havnefront, et væld af caféer og restauranter, sportsbarer og hyggelige butiksgader. Fra byen kører I til Tongariro National Park, hvor I kan begive jer ud på New Zealands smukkeste heldagsvandretur, Tongariro Alpine Crossing, som vil føre jer over vulkanske områder, cyanfarvede søer, grønne enge og tæt skov. Undervejs kan I også bestige "Mount Doom" fra Ringenes Herre-trilogien.


I fortsætter til historiske Rotorua, hvor I vil opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. Her skal I også lære mere om Maorikulturen på en spændende kulturdag. I har også et par fridage i Rotorua, som også byder på gode muligheder for river rafting eller et besøg til vulkanske White Island. I Waitomo skal i opleve underjordiske grotter med glow worms (lysende larver). 

Foto Program afsnit 7:
New Zealand_White Island
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9: Friuge i Auckland med frihed til selvvalgte oplevelser

Program afsnit 7:

Turen fortsætter til Auckland, hvor der er mange muligheder for spændende aktiviteter i og omkring byen. Mange tidligere rejsende har udtrykt ønske om en friuge efter rundrejsen til selv at tage på opdagelse til Paihia, Cape Reinga, Coromandel eller udforske mere af Auckland.

Sammen med rejselederen og resten af holdet finder I helt sikkert ud af, hvordan I helst vil bruge den sidste uge på New Zealand.


Foto Program afsnit 8:
Fiji_Gruppe-udklædning-2
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 10: Fiji - cava ceremonier, vandfald og bål på stranden

Program afsnit 8:

Fiji møder jer med vajende palmer, eksotiske strande, azurblåt hav og en spændende kultur.

I Nadi bliver I indviet i kulturen med et dyb i traditionelle mudpools, inden I sejler ud på den lille lokale ø-perle; Robinson Crusoe. 
Her bliver I modtaget med fijiansk musik og sang efterfulgt af cava-ceremoni og fijianske danserytmer. I skal spise til lyden af bongotrommer og holde bålfest under stjernerne. Efter 3 dage med snorkling, paddle boarding, havkayak, lokale lege, lovo dinner tilberedt i jorden, blodrøde solnedgange og afslapning på stranden, sejler I tilbage til hovedøen.

Her byder programmet på en dukkert i et af Fijis mange smukke vandfald, inden I lander i Pacific Harbour, hvor I har nogle fridage til at tage på opdagelse på egen hånd, dykke med hajer, arrangere temafester, spille volley eller nyde en dag med afslapning eller en tur i poolen på beach resort.


Foto Program afsnit 9:
Uge 11-12 Frivilligt arbejde og eksotiske palmestrande
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 11-12 Frivilligt arbejde og eksotiske palmestrande

Program afsnit 9:

Inden I begiver jer på Ø-hop i Yasawas, skal I på besøg i en lokal landsby, hvor I bliver introducert til den fijianske livsstil, smager lækkert hjemmelavede fijianske specialiteter og kommer ud at sejle på floden på traditionelle bambus-rafter.
I har herefter en enkelt fridag i byen Nadi, hvor er er også gode muligheder for forskellige adrenalinaktiviteter fx faldskærmsudspring eller måske dagen skal tilbringes på Beach Club på en øde ø.

Herefter sejler I ud til den smukke ø-gruppe Yasawas. Første stop er Barefoot Manta Island, hvor I skal på tur ud at hjælpe børn i et frivilligt projekt på en afsidesliggende.
I har ligeledes mulighed for at give en hjælpende hånd med til at beskytte marinelivet og koralrevet omkring de smukke øer.

Herfra ø-hopper I videre til Mantaray Island, hvor I har mulighed for at snorkle med eksotiske fisk, revhajer og rokker, drikke af kokosnødder, udfordre hinanden i Robinson dyst på stranden eller holde en afskedsfest med Fiji-tema.

Disse 3 uger med bounty-strande i Fijis ø-paradis er den perfekte afslutning på din rejse  rundt i Oceanien.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Udflugt til Currumbin Wildlife Santuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur i Sydney til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach

New Zealand (5 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Vandretur ved sælkoloni
 • Ophold i Queenstown
 • Friuge i Queenstown med mulighed for egne aktiviteter
 • Stop ved Lake Tekapo evt. hike til Mt. John
 • Ophold ved Mt Cook
 • Vandretur ved Mt. Cook
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Fox Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus (Vandretur ved Mt. Doom)
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide (Termisk område og aktiv gejser)
 • Ophold i Waitomo 
 • Kulturdag i Rotorua m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland 

 • Friuge i Auckland med mulighed for egne aktiviteter
Inkluderet - kolonne 2:

Fiji (3 uger):

 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Ophold i Nadi
 • Udflugt til Hot mud Pools
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Kava-ceremoni
 • Volleyball kamp mod de lokale
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Vandretur i regnskoven til lokalt vandfald
 • Besøg til lokal landsby med velkomst-ceremoni
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden 
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Marine conservation projekt dag

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs på disse rejser:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane

 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Gåtur til Byron Bay Light house

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills

Ikke inkluderet på disse rejser:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vulkantrekking på Tongariro
  • Trekking i bjerglandskaber
  • Lyslarver i Waitomo Caves
  • Svøm med vilde delfiner
  • Mulighed for adrenalinkicks!
  • Trekking i Fjijs jungle 
  • Kanoture til lokale landsbyer
 1. Personligt
  • Afklaring om fremtidsønsker
  • Få tid til eftertanke
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Styrk din selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Ny energi og inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Australiens uendelige "outback"
  • Snedækkede bjergtinder
  • Lækre surferstrande
  • Gletschere omgivet af regnskov
  • Delfiner og hvaler
  • Slumrende vulkaner og aktive gejsere
  • Kænguruer og koalaer
 1. Kultur
  • Udforsk metropolen Sydney
  • Dans Maoriernes krigsdans, Haka'en
  • Lær om Maori-kulturen og historien
  • Gør en forskel for lokale Fiji børn
  • Besøg lokale, fijianske landsbyer
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden