Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Australien, New Zealand & Maldiverne

Highligts introtekst (under overskrift):

2½ mdrs. rejse til Australien, New Zealand & Maldiverne med et væld af unikke kultur- og naturoplevelser.

 • 5 uger i Australien med storbyer, surferlivet i Byron Bay og sightseeing i Sydney
 • 3 uger på New Zealand med action i Wanaka og storslået natur
 • 2 uger på Maldiverne med aktiviteter på stranden og indblik i livet på en lokal ø

Undervejs er der spændende og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien og i Sport, Krop & Personligt Drive på New Zealand samt Aktive Kulturdage & Lokale Projekter på Maldiverne. Kom hjem med masser af ny viden om vores fantastiske verden og dig selv.

Programbeskrivelse side overskrift:

Australien, New Zealand & Maldiverne

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Udforsk Australiens storbyer Brisbane og Sydney og bliv klogere på faget; Kommunikation & Personlig Udvikling i den charmerende by, Byron Bay. 

Oplevelserne fortsætter på New Zealand, hvor I skal svømme med vilde delfiner og på hvalsafari, inden I fortsætter til adrenalinbyen Wanaka, hvor to ugers spændende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive, er i vente.

Fuldend rejsen med oplevelser på Maldiverne: bliv inspireret af et andet livssyn, mens lokale projekter tager form og livet nydes i vandkanten. Fang din egen frokost fra en båd i Det Indiske Ocean og opdatér instagram med lækre selfies ved det azurblå hav. 


2½ måned fyldt med kontraster og oplevelser af enhver art. Du kommer hjem med nye perspektiver på tilværelsen, inspiration og afklaring omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Inkluderet overskrift:

Australien, New Zealand & Maldiverne

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Rutekort:

Australien, New Zealand & Maldiverne

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Australien, New Zealand & Maldiverne - 2½ mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Australien, New Zealand & Maldiverne - 2½ mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
Foto Program afsnit 1:
Australien_piger_udsigt
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Australien - Introdage i Brisbane og start på undervisning

Program afsnit 1:

Fra Danmark til verdens største kontinent! I vil møde jeres rejseleder i lufthavnen og tager derefter videre ud i den smukke storby, Brisbane. Byen frister med alle dens shoppinggader, de mange hyggelige caféer langs Brisbane River, og du kan opleve byen på en kajaktur op ad floden.

Fra den flotte storby rejser I sydpå til den hyggelige surferby, Byron Bay. Byen ligger ud til Australiens østligste punkt, som kan nåes til fods fra byen. På vejen besøger I det spændende Currumbin Wildlife Sancturary, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. Her får du chancen for at lære mere om hvordan stedet gennem forskning forsøger at beskytte dyrelivet.

I Byron Bay er der 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på hvad der er vigtigt for netop dig. 

Foto Program afsnit 2:
Australien_solnedgang
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling og fritid i Byron Bay

Program afsnit 2:

Undervisningen vil inspirere dig til nytænkning og give dig mod og redskaber til at træffe beslutninger om fremtiden. Underviseren vil sørge for, at I hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og egne kompetencer. Forløbet giver jer brugbare værktøjer til også selv at udforske nye veje i livet. Du vil mærke hvordan selvtilliden får et boost efter 3 uger med personlige og faglige udfordringer og måske kommer du et skridt nærmere på dine fremtidsplaner.


Byron Bay danner de mest fantastiske rammer om undervisningen, med en stor, vidunderlig strand og en hyggelig, afslappet atmosfære. Byen er fyldt med backpackere og surfere og byder i fritiden på dykning, skydiving og meget mere.

Foto Program afsnit 3:
Australien-sidney(5)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 3:

Efter nogle aktive, lærerige og hyggelige uger i Byron Bay, afslutter I opholdet i Australien med en uge i metropolen, Sydney. På en sightseeingtur skal I bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og historiske Paddington. Resten af tiden er det helt op til jer, hvad der skal ske. I kan se en forestilling i Operahuset, bestige Sydney Harbour Bridge, prøve surfing på Bondi Beach, tage uden for byen og opleve Blue Mountains eller udforske byens parker, kvarterer og den flotte havnefront.


Vil du opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan du også rejse ind til den uendelige ”outback” og lære om aboriginernes historie, se solens første stråler ramme Ayers Rock, vandre i den røde ørken, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den flotteste stjernehimmel. Uanset hvad du vælger, bliver det helt sikkert en værdig afslutning på en fabelagtig måned "down under". Fra det enorme Australien flyver I videre til New Zealand, som bl.a. byder på utrolig smuk natur.

Foto Program afsnit 4:
New Zealand_Kaikoura(2)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - Kaikoura, Mount Cook og Wanaka

Program afsnit 4:

I flyver til Christchurch og tager videre til Kaikoura, som er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. I vil komme til at svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, observere hvaler og kolonier af sæler på tæt hold. Herefter tager I videre til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer ind midt i bjergene til det smukke Wanaka.


Wanaka danner rammen for de næste 2 uger med undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive. Her er utallige adrenalinaktiviteter. Hvad end du er til skydive, bungy jump, vandreture, mountainbike, kajakture - eller det hele - er Wanaka og Queenstown stedet!

Foto Program afsnit 5:
New-Zealand-træning-bjerg-5
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-8: Sport, Krop & Personligt Drive i Wanaka

Program afsnit 5:

I Wanaka kan alle vilde adrenalindrømme og udfordringer udleves, mens de omgivende bjerge, den smukke sø og byens havnefront indbyder til mange hyggelige og aktive timer. Ved ankomst får I en masse praktiske informationer om mulighederne for vandreture, som er en oplevelse af de helt store i området. Efter en fridag begynder undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive.

Undervisningen forløber over to uger, typisk om formiddagen fra mandag til fredag i alt ca. 40 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser, træning og personlige målsætninger. I lærer gennem kroppen og undersøger, hvor jeres egne personlige – og kropslige – grænser er. Målet er, at du føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse, og at du har haft det sjovt med dine rejsekammerater. 

Foto Program afsnit 6:
Maldiverne-speedbåd
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9-10: Maldiverne - Udflugter med de lokale og strandlivet

Program afsnit 6:

Fra New Zealand flyver I til Maldiverne og øen Rasdhoo, hvor de lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være.

I involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for det miljø, som I bor i og for beboerne på øen. Faget er ikke tavleundervisning, men foregår løbende under opholdet, bl.a. med madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg på frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. Med andre ord bliver I en del af en befolkning med et anderledes livssyn, i et afslappet miljø og med tid til at nyde det gode ved livet - måske I bliver inspireret til at ændre jeres egen tilgang til livet.

Der er også arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.


Så er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.


Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:


Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt på denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Australien (5 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg i Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur til Operahuset, Paddington og Bondi Beach m.m.
 • Friuge i Sydney

New Zealand (3,5 uge):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Gåtur til sælkoloni og udkigspunkt 
 • Stop ved Lake Tekapo eller Mt. Cook
 • Vandretur ved Lake Tekapo eller Mt. Cook
 • Ophold i Wanaka
 • 40 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
 • Ophold i Christchurch
Inkluderet - kolonne 2:

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole/børnehave (kommer an på perioderne, man er der)
 • Tur til Thoddoo Island Beach
 • Besøg på frugtplantage
 • BBQ night 
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Heldags vandretur til Ben Lomond i Queenstown
 • Queenstown Hill Hike
 • Fx. Krabbevæddeløb, kayak staffet og game night på Maldiverne

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Surfing i Australien
  • Svøm med vilde delfiner
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Ny inspiration
  • Afklaring om fremtiden
  • Styrk din selvtillid
  • Viden om krop og motion
  • Ny motivation og inspiration
 1. Natur
  • Sandstrande og surferbølger
  • Kænguruer og koalabjørne
  • Snorkling i krystalklart vand
  • Farvestrålende fiskestimer
 1. Kultur
  • Australiens storbyliv
  • Charmerende Byron Bay
  • Farvestrålende markeder
  • Lokale projekter på Maldiverne
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden