Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Ecuador, Galapagos & Peru

Highligts introtekst (under overskrift):

2½ måneds rejse med det bedste af latinamerikansk kultur, fabelagtig natur og unikt dyreliv!

 • 4 uger med Ecuadors smukke Andesbjerge, ækvator, Amazon-junglen og lokale markeder 
 • 4 uger på Galapagos-øerne, med fantastisk dyreliv og historiske naturområder
 • 2 uger i Peru med oplevelser i gamle Inka-riger, lokale byer og lokale projekter

Alt dette imens du undervejs får spændende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Galapagos, samt et forløb i faget Aktive Kulturdage & Lokale Projekter i Peru.

Programbeskrivelse side overskrift:

Ecuador, Galapagos & Peru

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På rundrejsen vil I opleve det autentiske liv i Ecuadors jungle, overnatte i telt under stjernerne, stå på ækvatorlinjen og besøge det farverige indianermarked. I skal også opholde jer i den lækre surferby Montanita og vil lære værdifulde perspektiver på tilværelsen. På de fabelagtige Galapagos-øer undervises I i Kommunikation & Personlig Udvikling og i Peru udfordres med aktive kulturdage og lokale projekter. 


En enestående rejse, som tager jer med ud til en eksotisk og fascinerende del af verden, der på alle områder adskiller sig fra det velkendte herhjemme.


Inkluderet overskrift:

Ecuador, Galapagos & Peru

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Rutekort:
Ecuador, Galapagos & Peru

Ecuador, Galapagos & Peru

Video:
Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Galapagos

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Ecuador

Dato:
09. november 2015
Overskrift:

Lamabesøg i Ecuador

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Ecuador, Galapagos & Peru - 2,5 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Ecuador, Galapagos & Peru - 2,5 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
EGPE_lille
Foto Program afsnit 1:
Ecuador_gruppe (3)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Ecuador - Historiske Quito, Otavalo og Cochasquí

Program afsnit 1:

Din fantastiske rejse begynder i den historiske by Quito, hvor I møder jeres rejseleder og sammen skal lave teambuildingøvelser og se byens seværdigheder. I skal også besøge midten af verden, stå med en fod på hver side af ækvator og måske danse salsa på en af de lokale klubber. Fra Quito går turen videre nordpå til Otavalo, hvor I skal opleve et af de største indianermarkeder i Sydamerika. Her kommer de lokale stammer langvejs fra for at sælge deres farvestrålende varer. 

I skal også besøge pyramiderne ved det inkahistoriske Cochasquí og sove i telt ude i Andesbjergene. Her er jeres første projekt indlagt, hvor I skal lære om skov og træplantning og selv plante et træ i Ecuador. Det er en spændende oplevelse og du vil helt sikkert føle dig som mere end bare en almindelig turist.


Foto Program afsnit 2:
Ecuador_Indianere-(5)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Fantastiske Amazonas!

Program afsnit 2:

Det er blevet tid til at fortsætte rejsen til fantastiske Amazonas! Her skal I vandre i regnskoven og besøge lokale indianerstammer, som vil fortælle om, hvordan de lever og bruger naturen i deres ritualer. I hører om kulturen, traditionerne og landets historie. I skal prøve at lave chokolade og skyde efter mål med de lange, indianske pusterør. I skal også opleve dyrelivet på helt tæt hold i Amazonica-reservatet og udfordre jer selv, når vi tager jer med på en (frivillig) nightwalk i Amazon-junglen for at finde slanger og edderkopper. I skal også lære om planterne og naturmedicin. 


En af dagene skal I langt ind i Amazon-junglen og besøge en indianerstamme, som stadig lever helt upåvirket af den moderne udvikling - de er blandt andet helt nøgne. I har en lokal indianerguide med, så I har mulighed for at stille spørgsmål til stammen og lære alt om deres måde at leve på.

Foto Program afsnit 3:
Ecuador_lamaer
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 2-4: Banos, Cuenca, surferstrand og friuge

Program afsnit 3:

Herefter går turen videre til Banos, Ecuadors adventure-hovedstad. Her er der mulighed for at få overskredet grænser med bl.a. swingjump, rock- og mountain climbing, trekking og rafting. I skal også være del af et projekt, der fører jer tættere på lokalbefolkningen, hvor I er med til at lave mad til de gamle lokale, som kommer ned fra de omkringliggende bjergområder, for at få et måltid mad.

Næste stop er den historiske og utroligt smukke koloni Cuenca. Byen emmer af charme og historie. Du kommer til at se nonner gå rundt i de brostensbelagte gader, børn i katolske skoleuniformer og de lokale indbyggere, der lægger sidste hånd på deres keramik. I skal også ud og opleve de små lokalsamfund i området, se den smukke nationalpark; Cajas, i over 3 kilometers højde og lære om de verdenskendte "panama-hatte".


Fra Amazonas og højlandet tager I videre til Montanita, som er Ecuadors surferparadis. Her myldrer det med unge backpackere fra hele verden, der kommer for at surfe og feste. Hvis du vil fordybe dig i kulturen og lære lidt spansk, byder området på rigtig mange muligheder.

Foto Program afsnit 4:
DSC_0913
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-8: Galapagos - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

I flyver fra Ecuador til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder med dyreliv og natur som ingen andre steder, både over og under vand: Galapagos-øerne. Her begynder opholdet med et besøg til ét af de mange områder med kæmpestore landskildpadder, inden I ankommer til bostedet på Isla San Cristobal. Øen er, ligesom de andre øer, skabt af vulkansk aktivitet igennem flere millioner år. Her skal I have den første af 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig dansk underviser. 


Efter en uge med mange nye indsigter og fritid til at udforske øens smukke natur, fortsætter I til Isla Santa Cruz, i byen Puerto Ayora, hvor de sidste 2 ugers undervisning skal foregå. Der er stor fokus på at give dig nogle redskaber, så du får styrket dine kommunikative egenskaber og bliver bedre til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Du lærer dig selv at kende og bliver bevidst om hvad, der er vigtigt for dig i livet.

Foto Program afsnit 5:
Galapagos-strand-sæl-(3)
Program afsnit 5 Overskrift:

Fritiden på Galapagos

Program afsnit 5:

Fritiden byder på et væld af aktiviteter, bl.a. dykning, surfing, snorkling og havkajakture. Du kan besøge Charles Darwin Research Center og få et indblik i hans banebrydende arbejde, vandre på stier og i flotte naturparker. Her kan du møde kæmpeskildpadder, iguanaer og pelikaner eller udforske Tortuga Bay, som med sin flotte sandstrand og det krystalklare vand er noget helt for sig. 


Livet under vandet er helt unikt ved Galapagos-øerne: kæmpe stimer af farvestrålende fisk, mange forskellige hajer, rokker og flotte koralrev. I weekenderne kan du besøge de andre Galapagos-øer, som nemt nås med båd eller fly. I selve Puerto Ayora er der mange restauranter med verdens bedste køkkener repræsenteret og flere hyggelige steder at gå ud om aftenen. Især Avenue Charles Darwin, som strækker sig hele vejen op langs havnefronten, byder på masser af spisesteder og butikker. Uanset interesseområde kommer ugerne på Galapagos til at flyve af sted.

Foto Program afsnit 6:
Peru_rundkreds_bjerge
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9: Peru - Lima og Sacred Valley

Program afsnit 6:

Dit ophold i Peru begynder i endnu en latinamerikansk hovedstad, Lima. Her skal du på sightseeing rundt i byen og se alt det, der skal opleves, inden I flyver videre til Cusco. 


Fra Cusco kører I ud i Andesbjergene i Sacred Valley, hvor I skal på vandreture på gamle Inka-ruter og gå på nogle af verdens mest spændende kulturelle ruiner. I skal også overnatte i telt ved Andesbjergene. Om aftenen sidder I ved lejrbålet og hører om inkaernes spændende historie og kultur. Dette er en stor kulturel og naturrig oplevelse, som kan virke grænseoverskridende for nogen, men som med garanti bliver en helt fantastisk og unik oplevelse. 

Foto Program afsnit 7:
Peru_cusco
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10: Undervisning i Lokale Projekter i Cusco

Program afsnit 7:

Efter nogle spændende og grænseoverskridende dage i de gamle Inkaers fodspor, kører I tilbage til Cusco. Den næste uge bruges på spændende Aktive Kulturdage & Lokale Projekter.  Der er fokus på at inddrage lokalsamfundet og bruge den viden, I har fået om landet til at lave nogle projekter, der gør en forskel for de lokale. Det giver dig mulighed for at involvere dig i de lokales miljø og kultur og opleve deres hverdag på tæt hold. 

I skal sammen med jeres rejseleder selv stå for at lave nogle spændende projekter, I brænder for. I kan bl.a. arrangere besøg til en lokal skole/universitet, hospitalet eller spille fodbold mod de lokale. Med andre ord er formålet at I aktivt opsøger lokalbefolkningen for at få en dybere forståelse af kulturen, end hvis man bare er gennemrejsende turist. 

Mulighederne for at engagere sig med de lokale er mange og det er op til hver enkelt, hvor ambitiøs man vil være. Kun fantasien sætter grænser. Det er vigtigt, at projekterne foregår med og ikke kun for de lokale, da det skal være sjovt, lærerigt og givende for begge parter. Her gælder ordsproget: 'What you give, is what you get'. 

Foto Program afsnit 8:
Peru_lake titicaca (2)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11: Fridage i Peru

Program afsnit 8:

Efter nogle intensive uger har I til sidst en friuge, hvor I kan tage på en valgfri trekkingtur i Inkaernes fodspor til Machu Picchu (ikke inkl.). Det er endnu en spændende tur, hvor du overskrider grænser og får en kulturel oplevelse for livet. Eller måske vil du hellere opleve de flydende øer ved Lake Titicaca?


Du har også mulighed for at blive i Cusco og nyde de fantastiske omgivelser, slappe af og fordøje de sidste par måneders mange oplevelser. Herefter er det blevet tid til at afslutte en oplevelsesrig rejse og vende hjem til Danmark.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding
 • Undervisning og Lokale projekter jf. program

Ecuador (4 uger):

 • 1 måneds fantastisk rundrejse i Ecuador jf. program
 • Ophold i hovedstaden Quito
 • Besøg ved ækvatorlinjen, "Midten af Verden"
 • Besøg til Intinan Solar Museum
 • Besøg i Coshasqui Village
 • Besøg til lokale markeder
 • Hike mellem vilde lamaer
 • Smuk vulkankraterlagune
 • Bestige vulkanen Fuya Fuya
 • Tur til lækre vulkanske hotsprings
 • Roadtrip gennem betagende cloudforest
 • Ophold i Otavalo
 • Otavalos farverige indianermarked
 • Overnatning i telt ved Cochasquí i Andesbjergene
 • Besøg ved gamle inkapyramider med udsigt til en hel række vulkaner
 • Miljø-projektdag om træplantning
 • Ophold i Amazon-junglen
 • Alle måltider i Amazonas
 • Kanoture til vandfald i Amazonas
 • Besøg på Amazoonico animal rescue center i Amazonas
 • Besøg til nøgne Huaorani-indianere
 • Jungle-nightwalk i Amazonas
 • Tur til Anaconda Island i Amazonas
 • Tur til lækre vulkanske hotsprings
 • Vandretur gennem regnskoven
 • Lære at lave chokolade af rå kakaobønner
 • Demonstration af local way of living med traditionelle hytter og redskaber
 • Ophold i Banos
 • Roadtrip af Waterfall Avenue i Andesbjergene
 • Besøg til Djævlevandfaldet med hængebroer
 • Kabelbane gennem Andesbjergene over kilder og vandfald
 • Social projektdag med lokale, udsatte ældre
 • Ophold i charmerende colonial Cuenca
 • Ophold i Cuenca (UNESCO World Heritage Site)
 • Besøg til smukke lokale kirker
 • Besøge Indianerby i Andesbjergene ved læderværksted
 • Besøg på kendt Panamahat-fabrik
 • Besøg ved lokale farmere i Andesbjergene
 • Hike i Cajas nationalpark i Andesbjergene
 • Ophold og byrundtur i Guayaquil
 • Tur til den farverige "favela", Las Peñas med udkigspost fra fyrtårn
 • Morgenmad alle dage


Inkluderet - kolonne 2:

Galapagos (4 uger):

 • Ophold på San Cristobal
 • Bådtur fra San Cristobal til Santa Cruz
 • Ophold på Santa Cruz
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Peru (2 uger):

 • Velkomstmiddag
 • Indenrigsfly mellem Lima & Cusco
 • Alle måltider under opholdet i den hellige dal
 • Ophold i Lima med morgenmad
 • Historisk byrundtur & Inkamarked
 • Besøg til Baranco
 • Besøg til det berømte Pisac marked
 • Ophold i Ollamtaytambo
 • Udflugt til saltminer
 • Besøg til spinderi
 • 3 dages ophold i Sacred Valley Camp med lejrbål
 • Vandretur i Sacred Valley m. lokal guide
 • Ophold i Cuzco alle dage med morgenmad
 • Undervisning i Aktive Kulturdage & Lokale Projekter (5 dage)


Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af lederen undervejs:

 • Udflugt til Tortuga Bay
 • Udflugt til Las Grietas
 • Charles Darwin Research Center
 • Lokalt fiskemarked på Galapagos med leguaner, søløver, pelikaner mm.
 • Udflugt til Highland View
 • Flamingo-lagunen

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • National Park-afgift på Galapagos (120 USD)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejsedato) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Gå i inkaernes fodspor
  • Sejl i kano på Amazonfloden
  • Vandring i Andesbjergene
  • Bo på vulkanskabte øer
  • Surfing på Stillehavets bølger
  • Gå i Charles Darwins fodspor
  • Snorkling ved Galapagos' kyster
 1. Personligt
  • Oplev verdens mangfoldighed
  • Ny inspiration og motivation
  • Bliv mere selvstændig
  • Få ny selvtillid og viljestyrke
  • Ryk dine personlige grænser
  • Nye venskaber
  • Få afklaring og fokus i livet
 1. Natur
  • Smukke Andesbjerge
  • Amazonjunglen
  • Søløver og pingviner
  • Kæmpeskildpadder
  • Pelikaner og flamingoer
  • Sandstrande med azurblåt vand
  • Galapagos' enestående marineliv
 1. Kultur
  • Indianerstammer i Amazonas
  • Quitos historiske gader
  • Sydamerikansk passion og salsa
  • Indianermarkeder i Ottawalo
  • Sightseeing i Lima
  • Lokale projekter i Cusco
  • Inkaernes unikke historie
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden