Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2

Highligts introtekst (under overskrift):

På "Jorden Rundt vest vol. 2", kan du rejse i 3½ måned og opleve Miami, Ecuador, Galapagos, Hawaii, New Zealand, Japan og Maldiverne. Et væld af unikke kultur- og naturoplevelser, fællesskab, ny viden om verden og masser af inspiration til fremtiden.

 • 1 uge i Miamis pulserende byliv og "jet-set" strande
 • 1½ uge med Ecuadors farverige Amazonjungle og kulturelle oplevelser
 • 3 uger på Galapagos-øerne med unikt dyreliv og undervisning
 • 1 uge på eksotiske Hawaii med fridage
 • 4 uger i New Zealands bjerglandskaber og undervisnig
 • 2 ugers enestående oplevelser i Japans storbyer, Tokyo og Kyoto
 • 2 uger på Maldivernes strande, delfinspotting, snorkling og tid til at nyde livet

Undervejs får du spændende og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Galapagos, Sport, Krop & Personligt Drive på New Zealand samt Aktive Kulturdage & Lokale Projekter. Kom hjem med masser af ny viden om vores fantastiske verden og dig selv!


Bemærk, "REVERSE" har helt samme program blot i omvendt rækkefølge. Maldiverne, Japan, New Zealand, Hawaii, Ecuador, Galapagos og Miami.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Fra storbyliv ved Miami Beach til den dybe Amazon-regnskov, det farverige indianermarked i Ecuador og undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på de fabelagtige Galapagos-øer. Rejsen tager dig videre til Hawaii og fortsætter med adrenalinaktiviteter og spændende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive på New Zealand. I skal også lære om Japans kultur og hele rejsen fuldendes på Maldiverne, hvor du vil blive inspireret af et andet livssyn, mens du laver projekter med de lokale, nyder livet i vandkanten og fanger fisk fra en båd i Det Indiske Ocean.

Efter 3½ måned fyldt med kontraster og oplevelser af enhver art, kommer du hjem med nye venskaber i hele Danmark, inspiration til fremtiden og afklaring omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet.


Bemærk, "REVERSE" har helt samme program blot i omvendt rækkefølge. Maldiverne, Japan, New Zealand, Hawaii, Ecuador, Galapagos og Miami.


Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2

Video:
Dato:
22. november 2018
Overskrift:

Jorden Rundt Vest Vol. 2

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Japan - Udforsk millionbyerne sammen

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Hawaii

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Miami

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Galapagos

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Ecuador

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
JRVV2_lille
Foto Program afsnit 1:
Miami_tårn
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Miami - Introuge og Teambuilding

Program afsnit 1:

Jeres rejse jorden rundt begynder i USA, hvor jeres rejseleder tager imod jer i lufthavnen. I det pulserende Miami Beach skal I mærke den intense atmosfære i en af USA's mest eftertragtede byer. Miami har det hele - udover den lækre strand byder byen på et kæmpe udvalg af butikker, restauranter, caféer og sjove aktiviteter. I bor tæt på den berømte Miami Beach, så der er rig mulighed for at nyde solen og tage sig en dukkert i det turkisblå vand.

 

I løbet af den første uge skal I lave forskellige teambuilding-øvelser, f.eks. på fotosafari i byen eller prøve kræfter med rulleskøjteløb langs med stranden, side om side med de lokale motionister. Der er også en fridag, hvor I f.eks. kan besøge den vilde Everglades National Park, udforske byens kvarterer på egen hånd eller suge de sidste indtryk af Miami Beach-atmosfæren til jer fra en strandcafé. Efter en uge, hvor I har lært hinanden bedre at kende og nydt livet langs stranden, fortsætter I eventyret i eksotiske Ecuador og den dybe Amazon-regnskov.

Foto Program afsnit 2:
EG_E15_Emilie_2j6a1952
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Ecuador - Quito, Amazon-regnskoven og Banos

Program afsnit 2:

Ved ankomsten til Ecuador oplever I for alvor de store, kulturelle kontraster, som vores fantastiske verden indeholder - fra bylivet og strandmotionister i Miami til Amazon-regnskoven og indianerstammer i Ecuador. Her har I en uge og starter i landets hovedstad, Quito, hvor I skal opleve byen og bl.a. besøge Equatorial Monument og Intinan Solar Museum. I skal også besøge farvestrålende markeder, danse salsa, og trekke i den dybe Amazon-regnskov...

 

... Fra hovedstaden tager I nemlig dybt ind i den smukke og mystiske regnskov, hvor I skal vandre og møde de indfødte, som vil fortælle om, hvordan de lever og bruger naturen i deres hverdag og ritualer. I Amazon-regnskoven skal I også se floder, bade i vandfald og komme helt tæt på det rige og varierede dyreliv, som findes derinde. Efter enestående kultur- og naturoplevelser, flyver I til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder, de fabelagtige Galapagos-øer.

Foto Program afsnit 3:
Galapagos-klipper-(2)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-5: Galapagos - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Galapagos-øernes dyreliv og natur er som ingen andre steder. Øerne er officielt en nationalpark, og I ankommer til studiecenteret på øen Isla San Cristobal, der ligesom de andre øer er skabt af vulkansk aktivitet igennem millioner år. Her har I den første af 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser, i alt ca. 60 timer. I fortsætter derefter til Isla Santa Cruz, hvor de sidste 2 ugers undervisning skal foregå.


I undervisningen er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. I fritiden byder øerne på et væld af aktiviteter og oplevelser. Du kan f.eks. prøve dykning, surfing, snorkling og havkajakture, besøge Charles Darwin Research Center, vandre i flotte naturparker og se kæmpeskildpadder eller udforske andre af Galapagos-øerne.

Foto Program afsnit 4:
Haw_gruppe
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: Hawaii - Fridage i Honolulu på Oahu

Program afsnit 4:

Øen Oahu og den verdensberømte Waikiki Beach i byen Honolulu danner rammerne for opholdet på Hawaii. De eksotiske naturområder og beliggenheden midt i Stillehavet skaber et kæmpe udbud af fritidsaktiviteter, såsom beachvolley, surfing, dykning, snorkelture, delfinudflugter, hvalsafari og trekking. Der er massevis af muligheder både på land og til vands.

Honolulu byder også på shopping i verdensklasse, hyggelige aftener på caféer samt et sprudlende natteliv. Der er ikke planlagt noget i ugen på Hawaii, så I kan selv vælge, om I vil nyde stranden og solen, prøve surferlivet eller rejse rundt på øerne på egen hånd eller i mindre grupper og opleve Hawaiis fascinerende natur og den karakteristiske Aloha-ånd, som viser sig alle steder. Som altid står jeres rejseleder til rådighed med gode tips og idéer til, hvordan I får set mest muligt af den berømte ø-gruppe.

Foto Program afsnit 5:
New Zealand_Delfiner
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: New Zealand - Enestående marineliv i Kaikoura

Program afsnit 5:

Opholdet i New Zealand begynder på Sydøen i havnebyen Kaikoura, som er kendt for sit marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav samt observere kolonier af sæler på tæt hold. Herefter skal I med bus til Lake Tekapo og udforske Mount Cook. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer til studiecenteret i Queenstown, som byder på spændende adrenalinaktiviteter som skydive, bungy jump, jetboating og meget mere. Backpackere fra hele verden strømmer til byen - det er her alting sker. Tag på vandreture, prøv mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv.

Ved ankomst til studiecenteret i Queenstown får du en masse praktiske informationer om hiking, som er en oplevelse af de helt store i den kontrastfyldte natur. Derefter er der en fridag, hvor I kan pakke ud og se noget af området, inden undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive begynder. 

Foto Program afsnit 6:
New-Zealand-bjergtop-(2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8-10: Sport, Krop & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 6:

Det er et aktivt fag, hvor teori og praktisk erfaring kombineres. I skal udnytte New Zealands fantastiske kulisse og opleve sportens udfordringer og motiverende energi. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra ekstremsport til holdsport og yoga. Du skal i undervisningen arbejde med målsætninger i sammenhæng med træning og selvudvikling for at give dig mere overskud og viden om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv, din krop og dit velvære. Og mest af alt skal du have det sjovt, føle fællesskabet og opleve en masse nye sider af dig selv.

Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage til at udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. I kan vandre på vulkaner og gå én eller flere af ”The Great Walks”. I kan også leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige og det er helt op til jer selv, hvad der skal ske. Din rejseleder er også altid klar med gode idéer og inspiration til oplevelser i området.

Foto Program afsnit 7:
Japan_tempel2
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 11: Japan – Tokyo, sightseeing og Mt. Fuji

Program afsnit 7:

I ankommer til Japans dynamiske og traditionsrige hovedstad, Tokyo, som strækker sig over 80 kilometer og rummer omkring 38 mio. indbyggere. Iblandt de travle byboere, scootere, neonskilte, blinkende butikker og udsmykkede parker skal I udforske byens moderne og historiske kvarterer samt opleve og lære om den japanske befolknings tilgang til livet. I skal for eksempel besøge ikoniske templer, markeder med alverdens ting til salg og gå i verdens største fodgængerfelt og opleve udsigten over skyskraberne fra 45. etage.

Der er også nogle fridage til selv at tage på eventyr i denne urbane jungle, hvor I blandt andet kan se byen fra toppen af Tokyo Skytree eller smage japanske specialiteter fra de mange gadekøkkener og restauranter. I kan tage på dagstur til Hakone og sejle på søen, svæve i gondol med udsigt til Mt. Fuji og bade i varme naturlige kilder. I kan også tage toget ud af byen og bestige Mt. Takao med smukke templer og shrines på ruten samt udsigt over Tokyo skyline.

Herfra går turen videre til smukke Lake Kawaguchi tæt ved Mount Fuji, inden jeres rejse fortsætter til Kyoto.

Foto Program afsnit 8:
Japan-Kinono-3
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 12: Kyoto, Templer, kimonoer og sumobrydning!

Program afsnit 8:

I tager lyntoget Shinkansen, som med 300 km/t kører jer fra Tokyo til Kyoto, som i fortiden var landets kejserlige hovedstad. Den smukke by er omgivet af grønne bjerge og floder, og der er flere parker at gå på opdagelse i også, for eksempel den specielle bambusskov og monkey forrest. I Kyoto skal I udforske de historiske templer herunder det gyldne Kinkakuji Temple og Fushimi Irani Shrine med de mange røde torii portaler. I skal også til te-ceremoni og opleve den japanske kultur helt tæt på - ligesom I skal overnatte i et buddhistisk tempel og deltage i morgenceremoni. Programmet byder også på sumobrydning og en eftermiddag, hvor I får lov at gå en tur i Gion området iklædt kimonoer.

Der er også her nogle fridage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil opleve. I kan blandt andet vandre i de omkringliggende bjerge, tage på sejltur på de brede floder eller fordybe dig i den lokale kultur. Den japanske befolkning værner om deres traditioner og stolte livsførelse, så et venligt smil og høflighed kan måske føre endnu flere oplevelser med sig, når du møder de lokale. Uanset hvad bliver det nogle spændende og oplevelsesrige dage i Japan.

Foto Program afsnit 9:
Uge 13-14: Maldiverne - Udflugter med de lokale og strandlivet
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 13-14: Maldiverne - Udflugter med de lokale og strandlivet

Program afsnit 9:

I flyver til Maldiverne og øen Rasdhoo, hvor de lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være. I involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. Der er også arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. I vil opleve et andet livssyn og måske blive inspireret til selv at ændre jeres eget syn på tilværelsen. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.

Efter 3½ måneders rejse jorden rundt er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2 reverse
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 3½ md. vest vol. 2 reverse

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
JRVV2reverse_lille
Foto Program afsnit 1:
Maldiverne_gruppe_drone
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Maldiverne - Intro, teambuilding og udflugter med lokale

Program afsnit 1:

Jeres rejse jorden rundt begynder på Maldiverne. Jeres rejseleder tager imod jer i lufthavnen på Malé, som er landets hovedstad. I tager herfra videre med båd til øen Rasdhoo. De lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være. I løbet af den første uge skal I lave forskellige teambuilding-øvelser. 

I skal også involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. Der er også arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. 

I vil opleve et andet livssyn og måske blive inspireret til selv at ændre jeres eget syn på tilværelsen. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.

Efter en afslappet tid på Maldiverne, går flyrejsen videre til Japan, hvor kulturkontrasten vil ramme jer.

Foto Program afsnit 2:
Japan_gruppe
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3: Japan – Tokyo, sightseeing og Mt. Fuji

Program afsnit 2:

I ankommer til Japans dynamiske og traditionsrige hovedstad, Tokyo, som strækker sig over 80 kilometer og rummer omkring 38 mio. indbyggere. Iblandt de travle byboere, scootere, neonskilte, blinkende butikker og udsmykkede parker skal I udforske byens moderne og historiske kvarterer samt opleve og lære om den japanske befolknings tilgang til livet. I skal for eksempel besøge ikoniske templer, markeder med alverdens ting til salg og gå i verdens største fodgængerfelt og opleve udsigten over skyskraberne fra 45. etage.

Der er også nogle fridage til selv at tage på eventyr i denne urbane jungle, hvor I blandt andet kan se byen fra toppen af Tokyo Skytree eller smage japanske specialiteter fra de mange gadekøkkener og restauranter. I kan tage på dagstur til Hakone og sejle på søen, svæve i gondol med udsigt til Mt. Fuji og bade i varme naturlige kilder. I kan også tage toget ud af byen og bestige Mt. Takao med smukke templer og shrines på ruten samt udsigt over Tokyo skyline.

Herfra går turen videre til smukke Lake Kawaguchi tæt ved Mount Fuji, inden jeres rejse fortsætter til Kyoto.

Foto Program afsnit 3:
Japan-Kinono-1
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Kyoto, tempel-overnatning, kimonoer og sumobrydning!

Program afsnit 3:

I tager lyntoget Shinkansen, som med 300 km/t kører jer fra Tokyo til Kyoto, som i fortiden var landets kejserlige hovedstad. Den smukke by er omgivet af grønne bjerge og floder, og der er flere parker at gå på opdagelse i også, for eksempel den specielle bambusskov og monkey forrest. I Kyoto skal I udforske de historiske templer herunder det gyldne Kinkakuji Temple og Fushimi Irani Shrine med de mange røde torii portaler. I skal også til te-ceremoni og opleve den japanske kultur helt tæt på - ligesom I skal overnatte i et buddhistisk tempel og deltage i morgenceremoni. Programmet byder også på sumobrydning og en eftermiddag, hvor I får lov at gå en tur i Gion området iklædt kimonoer.

Der er også her nogle fridage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil opleve. I kan blandt andet vandre i de omkringliggende bjerge, tage på sejltur på de brede floder eller fordybe dig i den lokale kultur. Den japanske befolkning værner om deres traditioner og stolte livsførelse, så et venligt smil og høflighed kan måske føre endnu flere oplevelser med sig, når du møder de lokale. Uanset hvad bliver det nogle spændende og oplevelsesrige dage i Japan.

Foto Program afsnit 4:
instatakeover 2
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: New Zealand - delfiner og hvaler i Kaikoura

Program afsnit 4:

Opholdet i New Zealand begynder på Sydøen i havnebyen Kaikoura, som er kendt for sit marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav samt observere kolonier af sæler på tæt hold. Herefter skal I med bus til Lake Tekapo og udforske Mount Cook. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer til Wanaka. Området i og mellem Wanaka og Queenstown byder på spændende adrenalinaktiviteter som skydive, bungyjump, jetboating og meget mere. Backpackere fra hele verden strømmer hertil - det er her alting sker. Tag på vandreture, prøv mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv.

Ved ankomst til Wanaka får du en masse praktiske informationer om hiking, som er en oplevelse af de helt store i den kontrastfyldte natur. Derefter er der en fridag, hvor I kan pakke ud og se noget af området, inden undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive begynder. 


Foto Program afsnit 5:
NZ_EmmaUdsen_8755
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-8: Sport, Krop & Personligt Drive i Wanaka

Program afsnit 5:

Det er et aktivt fag, hvor teori og praktisk erfaring kombineres. I skal udnytte New Zealands fantastiske kulisse og opleve sportens udfordringer og motiverende energi. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra ekstremsport til holdsport og yoga. Du skal i undervisningen arbejde med målsætninger i sammenhæng med træning og selvudvikling for at give dig mere overskud og viden om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv, din krop og dit velvære. Og mest af alt skal du have det sjovt, føle fællesskabet og opleve en masse nye sider af dig selv.

Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage til at udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. I kan vandre på vulkaner og gå én eller flere af ”The Great Walks”. I kan også leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige og det er helt op til jer selv, hvad der skal ske. Din rejseleder er også altid klar med gode idéer og inspiration til oplevelser i området.


Foto Program afsnit 6:
Hawaii_strand
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9: Hawaii - Fridage i Honolulu på Oahu

Program afsnit 6:

Øen Oahu og den verdensberømte Waikiki Beach i byen Honolulu danner rammerne for opholdet på Hawaii. De eksotiske naturområder og beliggenheden midt i Stillehavet skaber et kæmpe udbud af fritidsaktiviteter, såsom beachvolley, surfing, dykning, snorkelture, delfinudflugter, hvalsafari og trekking. Der er massevis af muligheder både på land og til vands.

Honolulu byder også på shopping i verdensklasse, hyggelige aftener på caféer samt et sprudlende natteliv. Der er ikke planlagt noget i ugen på Hawaii, så I kan selv vælge, om I vil nyde stranden og solen, prøve surferlivet eller rejse rundt på øerne på egen hånd eller i mindre grupper og opleve Hawaiis fascinerende natur og den karakteristiske Aloha-ånd, som viser sig alle steder. Som altid står jeres rejseleder til rådighed med gode tips og idéer til, hvordan I får set mest muligt af den berømte ø-gruppe.

Foto Program afsnit 7:
Ecuador_pusterør_2
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10: Ecuador - Quito, Amazon-regnskoven og Banos

Program afsnit 7:

Ved ankomsten til Ecuador oplever I for alvor de store, kulturelle kontraster, som vores fantastiske verden indeholder - fra bylivet og strandmotionister på Hawaii til Amazon-regnskoven og indianerstammer i Ecuador. Her har I en uge og begynder i landets hovedstad, Quito, hvor I skal opleve byen og bl.a. besøge Equatorial Monument og Intinan Solar Museum. I skal også besøge farvestrålende markeder, danse salsa, og trekke i den dybe Amazon-regnskov...

... Fra hovedstaden tager I nemlig dybt ind i den smukke og mystiske regnskov, hvor I skal vandre og møde de indfødte, som vil fortælle om, hvordan de lever og bruger naturen i deres hverdag og ritualer. I Amazon-regnskoven skal I også se floder, bade i vandfald og komme helt tæt på det rige og varierede dyreliv, som findes derinde. Efter enestående kultur- og naturoplevelser, flyver I til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder, de fabelagtige Galapagos-øer.

Foto Program afsnit 8:
Galapagos_klipper
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11-13: Galapagos - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 8:

Galapagos-øernes dyreliv og natur er som ingen andre steder. Øerne er officielt en nationalpark, og I ankommer til øen Isla San Cristobal, der ligesom de andre øer er skabt af vulkansk aktivitet igennem millioner år. Her har I den første af 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser, i alt ca. 60 timer. I fortsætter derefter til Isla Santa Cruz, hvor de sidste 2 ugers undervisning skal foregå.

I undervisningen er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. I fritiden byder øerne på et væld af aktiviteter og oplevelser. Du kan f.eks. prøve dykning, surfing, snorkling og havkajakture, besøge Charles Darwin Research Center, vandre i flotte naturparker og se kæmpeskildpadder eller udforske andre af Galapagos-øerne.


Foto Program afsnit 9:
Uge 14: Miami - en pulserende afslutning på rejsen
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 14: Miami - en pulserende afslutning på rejsen

Program afsnit 9:

I det pulserende Miami Beach skal I mærke den intense atmosfære i en af USA's mest eftertragtede byer. Miami har det hele - udover den lækre strand byder byen på et kæmpe udvalg af butikker, restauranter, caféer og sjove aktiviteter. I bor tæt på den berømte Miami Beach, så der er rig mulighed for at nyde solen og tage sig en dukkert i det turkisblå vand. I kan tage på fotosafari i byen eller prøve kræfter med rulleskøjteløb langs med stranden, side om side med de lokale motionister. Der er også en fridag, hvor I f.eks. kan besøge den vilde Everglades National Park, udforske byens kvarterer på egen hånd eller suge de sidste indtryk af Miami Beach-atmosfæren til jer fra en strandcafé. 

Efter 3½ måneders rejse jorden rundt er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt for denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om flybilletter nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Miami (1 uge):

 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Stranddag med sandslotskonkurrence på stranden

Ecuador (1,5 uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i hovedstaden Quito
 • Sightseeing i Quito
 • Udflugt til Equatorial Monument
 • Guidet tur på Intinan Solar Museum
 • Besøg ved Ækvator ”Midten af verden”
 • Kabelbane gennem Andesbjergene over kilder og vandfald
 • Bade i naturlige varme kilder
 • Smage hjemmebrygget tequila og grillede larver hos lokale
 • Ophold i Amazonas
 • Alle måltider i Amazonas
 • Kanotur på kanalerne i regnskoven
 • Guidet nattevandring i amazonjunglen
 • Udflugt i junglen til vandfald
 • Trekking
 • Besøg hos lokal indianerstamme
 • Udflugt til Yaku Anarun Museo kakaoplantage
 • Udflugt til Animal Rescue Center
 • Ophold i Banos
 • Salsaundervisning
 • Udflugt til Djævlevandfaldet
 • Besøg på lokalt marked
 • Ophold i Guyaquil
 • Sightseeing

Galapagos (3 uger):

 • Ophold på Santa Cruz
 • Ophold på San Cristobal
 • Morgenmad alle dage
 • Guidet tur med kæmpe Galapagos-landskildpadder og drypstenshuler
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Hawaii (1 uge):

 • Ophold i Waikiki Beach
 • Friuge i Waikiki

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Gåtur til Sælkoloni og udkigspunkt
 • Ophold ved Lake Tekapo/Mt. Cook
 • Vandretur ved Lake Tekapo/Mt Cook
 • Ophold i Queenstown/Wanaka
 • Byrundtur
 • 60 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
Inkluderet - kolonne 2:

Japan (2 uger):

 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage
 • Besøg i Tokyo metropolitan government building observation deck
 • Sightseeing i Asakusa-området
 • Besøg ved Sensoji Temple
 • Shopping ved Nakamise Shopping Street
 • Sightseeing ved Shibuya Crossing (verdens største fodgængerfelt)
 • Udflugt til lokale markeder
 • Ophold ved Lake Kawaguchi
 • Traditionel japansk middag
 • Cykeltur ved Lake Kawaguchi
 • Transport med Shinkansen Tokyo-Kyoto t/rt 
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Besøg i Kiyomizu Temple
 • Besøg i Kodaji Temple Gesshin-in
 • Gåtur ved Fushimi Inari
 • Gåtur i Gion området
 • Besøg til Kinkakuji Temple (Golden Pavilion)
 • Besøg til Nishijin Textile Center
 • Besøg på Kyoto International Manga Museum
 • Kimono-experience (en eftermiddag iført kimono)
 • Besøg ved Todaiji Temple (Big Buddha) og Nara Deer Park
 • Ophold i Shigisan
 • Overnatning i tempel
 • Shojin Ryori - middag i templet
 • Morgenceremoni i buddhistisk tempel 
 • Sumo-experience

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole/børnehave (kommer an på perioderne, man er der)
 • Tur til Thoddoo Island Beach
 • Besøg på frugtplantage
 • BBQ night
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise


Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Udflugt til Tortuga Bay
 • Udflugt til Las Grietas
 • Besøg på Charles Darwin Research Center
 • Lokalt fiskemarked på Galapagos med søløver, pelikaner m.m.
 • Udflugt til Highland View
 • Udflugt til Flamingo-lagunen
 • Heldagsvandretur til Ben Lomond i Queenstown

 • Vandretur til Queenstown Hills

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • National Park-afgift på Galapagos (120 USD)
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

*NOTE: ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Pulserende Miami Beach
  • Tokyos urbane jungle
  • Galapagos' dyreliv
  • Surfing
  • Dykning og snorkling
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Brugbar undervisning
  • Nye perspektiver
  • Afklaring om din fremtid
  • Ryk dine grænser
  • Ny viden om dig selv
  • Venner for livet
  • Bliv klogere på vores verden
 1. Natur
  • Hvide sandstrande
  • Amazon-regnskoven
  • Vulkanskabte naturparker
  • Tempelovernatnig i Kyoto
  • Snorkling i krystalklart vand
  • Delfiner og hajer
  • Fisketure og havkajakudflugter
 1. Kultur
  • Store kulturelle kontraster
  • Indfødte indianere i Amazon
  • Farvestrålende, lokale markeder
  • Japans traditioner og historie
  • Lokale projekter på Maldiverne
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden