Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Maldiverne, Sri Lanka & New Zealand

Highligts introtekst (under overskrift):

Dette højskoleophold kombinerer New Zealands enestående natur og udfordringer med Sri Lankas rige kultur, fantastiske natur og utrolige dyreliv samt Maldivernes enestående ø-kultur og eksotiske rammer.


I New Zealand skal I have storslåede naturoplevelser og måske prøve kræfter med et uendeligt udvalg af adrenalinaktiviteter. Der er masser af udflugter og aktiviteter, som tager udgangspunkt i de fantastiske omgivelser, og i fritiden bestemmer man helt selv, hvad der skal ske. 


På Maldiverne skal I bo på en lille lokal tropeø, fyldt med palmer, sand og omgivet af det smukkeste turkisblå vand. I bliver en del af det lokale liv og mærker, hvordan livet udfolder sig på en lille ø, hvor alle kender hinanden og naboens fangst bliver delt. I får også en helt unik mulighed for selv at gøre en forskel i det samfund, som I bliver en del af. På Sri Lanka skal du vandre gennem teplantager, besøge religiøse huler, surfe, rafte, besøge elefantbørnehjem og på safari med mulighed for at se vilde elefanter og leoparder, Der er også brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling og fridage til selv at vælge, hvad man vil opleve.

Programbeskrivelse side overskrift:

Maldiverne, Sri Lanka & New Zealand

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På en måneds rundrejse skal I først opleve New Zealand fra den ene ende af landet til den anden. Der venter storslåede naturoplevelser og et uendeligt udvalg af adrenalinaktiviteter. Der er arrangeret spændende udflugter og aktiviteter, som tager udgangspunkt i de fantastiske omgivelser, og i de planlagte fridage bestemmer man selv, hvad man har lyst til at opleve. Rejsen er planlagt, så du stopper ved alle New Zealands højdepunkter og får set hele landet.


Herefter fortsætter I til Maldivernes enestående ø-kultur, lokale landsbyer og eksotiske strande, hvor I skal bo på Rasdhoo Island og blive en del af lokalmiljøet, nyde livet og lave lokale projekter. På Sri Lanka skal i på rundrejse til teplantager, religiøse huler, elefantbørnehjem, på safari for at spotte elefanter og leoparder og meget mere. Herefter er der inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling.

Inkluderet overskrift:

Maldiverne, Sri Lanka & New Zealand

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Rutekort:

Maldiverne, Sri Lanka & New Zealand

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Sri Lanka

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
20. januar 2016
Overskrift:

Lokale projekter på Maldiverne

Dato:
08. januar 2015
Overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka - Højskole i Udlandet

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne, Sri Lanka & New Zealand, 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne, Sri Lanka & New Zealand, 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
MASL_s16_Mal_036_1
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Maldiverne - Kulturelle oplevelser på Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

I ankommer til Maldivernes hovedø, Malé, og sejler på det turkisblå hav ud til den lille, lokale ø, Rasdhoo Island. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og her er tiden ikke noget, man går så meget op i. Øen er for nylig åbnet op for turisme, og de lokale er gæstfrie og glade for at vise, hvordan livet også kan leves, på en tropeø med palmer og lækre sandstrande. I bor på et dejligt hotel, hvorfra alt på øen er i gåafstand.


Med andre ord bliver I en del af et lokalsamfund med et helt anderledes livssyn, med tid til at nyde det gode ved livet, som måske vil inspirere jer til også at ændre jeres egen tilgang til livet. På øen er der arrangeret daglige udflugter, f.eks. fisketure, bådtur i solnedgangen med delfinspotting, snorkelture og frokost på øde øer. Der er også et dykkercenter på øen, hvor I kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer.


 
Foto Program afsnit 2:
rundkreds
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Lokale projekter på Rasdhoo Island og fridage

Program afsnit 2:

På Rasdhoo Island skal I også have Aktive Kulturdage & Lokale Projekter, hvor I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for lokalmiljøet på øen og de mennesker, som I bor iblandt. De aktive kulturdage foregår løbende på rejsen, bl.a. med madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg til en frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. I bliver involveret i samfundet på øen og følger de lokales liv, så I får et helt unikt indblik i, hvordan det er at leve på en lille tropeø i Det Indiske Ocean.
I samarbejde med de lokale skal I arbejde på et eller flere lokale projekter, som I som team udtænker og udfører under jeres ophold på øen.


Efter nogle oplevelsesrige og spændende uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen på Rasdhoo Island, er det blevet tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning, som har taget jer til sig, som deres egen familie. I rejser uden tvivl videre med rygsækken fuld af enestående oplevelser, når I tager til jeres næste destination, Sri Lanka!


 

Foto Program afsnit 3:
Bådtur Sigiriya
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Sri Lanka - Rundrejse til Pinnawela, Dambulla og Sigiriya

Program afsnit 3:

I flyver den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela, hvor I skal besøge og overnatte ved et elefantbørnehjem for forældreløse elefanter. Her oplever I elefanterne, når de bader i byens flod, fodres og leger med hinanden.


Efter et par dage i elefanternes selskab, kører I nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle igennem fascinerende landskaber, sejle på floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. I skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og jeres dygtige, lokale guide deler sin store viden med jer undervejs. I skal også besøge en lokal skole, hvor I får oplevet Sri Lanka i børnehøjde, og stå mellem hundredvis af srilankanere i det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Undervejs kommer I igennem flere større og mindre byer, der giver et indblik i det lokale liv på Sri Lanka.


 

 

Foto Program afsnit 4:
Surf
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Kitulgala, Ella og Yala National Park

Program afsnit 4:

Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland, hvor luften bliver køligere. Her skal I overnatte i små hytter midt i junglen og riverrafte på Kitulgalas White River. I skal besøge batikfabrikker og silkebutikker og prøve den lokale beklædning på egen krop. I lærer om de lokale håndværksmæssige traditioner som ædelstensudvinding og træudskæringer. I kører derefter til området omkring Ella, hvor I skal vandre i højlandet, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det berømte Adams Peak.


Fra højlandet kører I til ét af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala. Her skal I på safari for at spotte fugle, bjørne, elefanter og leoparder. I afslutter den enestående rundrejse i Hikkaduwa, hvor I skal besøge skildpadde-udklækningsstationer og nyde aftenerne med en kold øl og bål på stranden.


 

 

Foto Program afsnit 5:
IMG_3425
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5-7: Kommunikation & Personlig Udvikling i Hikkaduwa

Program afsnit 5:

Efter en pragtfuld måned fyldt med kulturoplevelser i særklasse og en smuk rundrejse gennem Sri Lankas imponerende natur er det tid til at bosætte sig og få en hverdag på studiecenteret i Hikkaduwa. Hikkaduwa er en rigtig hippieby med en blanding af lokale og turister, der primært består af unge backpackere. Der er masser af muligheder for aktiviteter i fritiden, bl.a. hvalsafari, yoga, volley og surfing. Om aftenen er der mange restauranter og caféer, der har bål og livemusik på stranden.


Du har først et par fridage til at slappe af og nyde alle sanseindtrykkene fra rundrejsen, inden undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling går i gang. Undervisningen varetages af en inspirerende, dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer. Forløbet er både praktisk og teoretisk, og har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får praktiske redskaber til at blive bedre til at kommunikere, argumentere og fokusere på det, der har betydning for dig.


 

Foto Program afsnit 6:
175470--n
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Fridage i Hikkaduwa

Program afsnit 6:

Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker og på hvordan du når de mål, der er vigtige for dig i livet. Vores ønske er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, med mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at foretage valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.


Efter undervisningen har I nogle fridage i Hikkaduwa til at udforske området eller rejse til andre dele af landet. Jeres rejse afsluttes i Colombo, hvor I ser byens seværdigheder og efterfølgende kan tage ud og opleve storbyen på egen hånd.


 
Foto Program afsnit 7:
NZ2-E12-Kaikoura-(9)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9: New Zealand - Marineliv i Kaikoura og fritid i Queenstown

Program afsnit 7:

I ankommer til Sydøen af New Zealand i Christchurch og fortsætter til kystbyen Kaikoura, som er kendt for sit marineliv i verdensklasse. Her skal I lære hinanden at bedre at kende, når I svømmer med vilde delfiner i havet, tager på hvalsafari og spiser velkomstmiddag. Efter en fridag i Kaikoura kører I med bus igennem enestående landskaber til Queenstown, som er landets adrenalin-mekka, omgivet af bjerge og en smuk sø. På vejen har I en overnatning ved New Zealands højeste bjerg, Mount Cook, hvor I skal gå en tur i de flotte omgivelser.


I Queenstown har nogle fridage til at udforske byen og området - og ikke mindst til at udfordre jer selv i den vilde og flotte natur, med de mange adrenalinaktiviteter eller på en flot vandretur. I kan også nyde livet på byens mange caféer og barer eller slappe af ved søen i det hyggelige havneområde. Skal det være skydive, bungy jump eller riverrafting? Måske det hele? Trekking-ruterne i området er intet mindre end fantastiske og koster ingenting at gennemføre.


 
Foto Program afsnit 8:
GOPR0747
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 10 Unik natur ved Fox Glacier, i Punakaiki og Nelson

Program afsnit 8:

Oplevelserne fortsætter over øen til den berømte Fox Glacier, som I skal opleve helt tæt på, mens en lokal guide fortæller om naturen i området. Længere oppe ad kysten skal I besøge Punakaiki hvor havet igennem millioner af år har formet tusindvis af pandekageformede klipper. På busturene kan I nyde de varierende landskaber, som suser forbi uden for vinduet, mens I snakker om de mange oplevelser.


Næste stop er solskinsbyen Nelson på Sydøens nordlige kyst. I Nelson, der ligger lige ved Abel Tasman National Park, er der ligeledes et par fridage, hvor I kan nyde solen, stranden og havet. I Abel Tasman National Park kan I vandre, sejle i havkajak eller tage en bådtaxa ud i den smukke park, både en enkelt eller flere dage af gangen. Efter fridagene tager I færgen fra Picton gennem det storslåede Marlborough Sounds over Cook Strait og ankommer til hovedstaden, Wellington, på Nordøen.


 
Foto Program afsnit 9:
Uge 11: Wellington og vandring i Tongariro National Park
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 11: Wellington og vandring i Tongariro National Park

Program afsnit 9:

I Wellington har I et par fridage til at opleve storbylivet med sightseeing, shopping og hyggelige aftener på byens mange caféer, restauranter og barer. I kan også gratis besøge det flotte nationalmuseum, Te Papa Tongarewa eller gå den hyggelige og stejle tur på til toppen af Mount Victoria, som byder på en fantastisk udsigt over hele byen.


Fra byen fortsætter I ud i naturen, når I kører til Tongariro National Park. Her kan I gennemføre New Zealands smukkeste og bedste heldags vandretur, Tongariro Alpine Crossing, som blandt andet vil føre jer over vulkanske områder, forbi cyanfarvede søer og gennem grønne enge - en naturoplevelse helt for sig. I historiske Rotorua skal I efterfølgende opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. I har også nogle fridage til f.eks. at besøge Maori-landsbyer og vulkanøen, White Island, eller prøve kræfter med river rafting på områdets brusende floder.


 
Foto Program afsnit 10:
Uge 12: Bådtur i Paihia, Maori-kultur i Waitangi og Auckland
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 12: Bådtur i Paihia, Maori-kultur i Waitangi og Auckland

Program afsnit 10:

Herefter går turen nordpå med bus til solskinsbyen Paihia - et lille subtropisk paradis, fyldt med strande, solskin og masser af aktiviteter. Her skal I på en fælles kajaktur gennem mangrove-junglen, og besøge et af New Zealands mest historiske områder, Waitangi, hvor Waitangi-traktaten mellem europæere og maorier blev underskrevet i 1840. I skal møde en lokal maori, lære Haka'en og høre om maoriernes spændende og stolte kultur, historie og tilværelse i for- og nutid.


I skal også på en heldagsbådtur i den flotte bugt, hvor der også er mulighed for mange sjove aktiviteter, f.eks. havkajakking, snorkling og diverse konkurrencer. I tager herefter til New Zealands største by, Auckland, hvor I har en enkelt fridag til at opleve storbylivet inden rejsen går retur mod Danmark efter 3 måneder med kontrastfylde kulturoplevelser og masser af nye venskaber i bagagen.


 
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:

 
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:

 
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:


 

 

Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:

 
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

New Zealand:

 • Ophold i Kaikoura
 • Hvalobservationstur
 • Svømning med vilde delfiner
 • Ophold ved Lake Tekapo
 • Vandretur ved Lake Tekapo
 • Vandretur ved mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • Ophold i Fox
 • Udflugt til Fox Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Gåtur ved Pandekageklipperne
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus
 • Udflugt til Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide
 • Ophold i Rotorua
 • Ophold i Paihia
 • Aktiv kulturdag om Maoriernes historie og kultur
 • Overnatning på husbåd i Bay of Islands inkl. alle måltider og mange aktiviteter
 • Halvdagskajaktur
 • Besøg til Waitangi Treaty Grounds
 • Ophold i Auckland

Maldiverne:

 • Alle måltider
 • Aktive Kulturdage & Lokale Projekter 
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen
 • Badetur til Sandbank Island
 • Udendørs filmaften
 • DJ-party på stranden
 • Besøg til lokal skole
 • Besøg på frugtplantage
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Udflugt til øde ø med BBQ
 • Maldivisk eftermiddagstebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley-, håndbold el. fodboldskampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise
Inkluderet - kolonne 2:

Sri Lanka:

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Besøg til elefantbørnehjem
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg til lokal familie med nationale specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet
 • Besøg til lokal skole
 • Ophold i Kandy
 • Guidet udflugt til Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White River Rafting
 • Vandretur til Adams Peak (kun i sæson april-december)
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock
 • Vandretur til Little Adams Peak
 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Hikkaduwa
 • Surfing-lektion
 • Besøg til skildpaddeprojekt
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Fællesmiddag

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Svøm med vilde delfiner
  • Ro kajak i mangrove-jungle
  • Oplev Bay of Islands ved Paihia
  • Kom på hvalsafari
  • Trekking på Tongariro Alpine Crossing
  • Bestig ”Mount Doom”
  • Mountainbiking
  • Snorkling
  • Surfing 
  • Cykeltur
  • White River rafting
  • Havkajaksajlads
  • Hvalhajer
  • Adams Peak
  • Jeepsafari
  • Teplantager
  • Elefantbørnehjem
  • Mulighed for bungyjump og skydive
  • Mulighed for mange flere vand- og adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Lær nye kulturer at kende
  • Indblik i en anderledes tilværelse
  • Inspirerende undervisning
  • Forbedrede fremtidsmuligheder
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Et nyt syn på livet
  • Ryk dine grænser
  • Kom ned i gear og nyd livet
  • Tid til eftertanke og ro
  • Større selvindsigt og selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Bliv afklaret omkring, hvad der er vigtigt for dig
  • Inspiration og lyst til at komme i gang
 1. Natur
  • Sol og strand
  • Sneklædte bjergtinder
  • Turkisblå fjorde
  • Fox Glacier
  • Tongariro National Park
  • Varme kilder
  • Aktive gejsere
  • Boblende mudderpøle
  • Stejle bjergsider
  • Imponerende vandfald
  • Vulkanområder
  • Grønne enge med tusindvis af får
  • Nationalparker
  • Udkigspunkter
  • Sandstrande
  • Teplantager
  • Naturreservatet Yala
  • Fisk og koralrev
  • Vilde delfiner
  • Azurblåt vand 
  • Palmer
  • Havskildpadder
  • Vilde elefanter
 1. Kultur
  • Syng vindersange med de lokale "kiwis" efter rugby-kampe
  • Mød en gæstfri befolkning
  • Oplev en mere afslappet tilgang til livet
  • Dans Haka med Maori-folk og lær om deres historie og liv
  • Oplev Aucklands storbyliv
  • Religiøse templer
  • Tropeøer og lokale traditioner
  • Buddhisme
  • Lokale skoler
  • Danseshow
  • Traditionel mad
  • Fodbold mod de lokale
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden