Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

New Zealand, Australien & Fiji Adventure Challenge

Highligts introtekst (under overskrift):

3 måneders rejse med det bedste af Oceaniens kontraster! New Zealands storslåede landskaber, Australiens sol, storbyer og surferstrande samt Fijis eksotiske bounty-øer.

 • 5 ugers rejse gennem New Zealand med udflugter og Adventure Challenge
 • 5 uger i Australiens varme med storby, surferstrande og Adventure Challenge
 • 2 uger på Fijis bounty-øer med lokale oplevelser, strandlivet og Adventure Challenge

3 måneders fantastisk rejse med Adventure Challenge i Oceanien, hvor du selv er med til at bestemme indholdet, når det undervejs går løs med kreative udfordringer og motiverende opgaver. Du får også aktiv og brugbar undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i New Zealand samt Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand, Australien & Fiji - Adventure Challenge

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter i New Zealand, hvor I lægger ud med unikke oplevelser i Kaikoura på sydøen, når I svømmer med vilde delfiner i åbent hav og vandrer ved Mount Cook. Herefter har I 2 uger med aktiv undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i adrenalinbyen Queenstown, hvor der også er fritid til at opleve byen og de smukke omgivelser. I Queenstown skal I sammen med rejselederen også forberede jer til den første Adventure Challenge, som ender i Auckland på nordøen, hvor I alle mødes igen og fejrer fuldførelsen af jeres forskellige opgaver.


Herefter tager I til Australien, hvor I skal opleve smukke Brisbane og gøre klar til jeres næste Adventure Challenge, som denne gang slutter i Byron Bay. I denne charmerende surferby på kontinentets østkyst skal I have undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling. Byens lækre strande byder på et vælg af fritidsmuligheder, og efter nogle solrige og inspirerende uger, skal I klare rejsens tredje Adventure Challenge, inden I mødes i Sydney. Fra Sydney rejser I til Fijis tropeøer, hvor I skal opleve bylivet i Nadi, besøge børnehjem og bade i mudder inden I tager båden til de eksotiske Yasawas øer. Her skal I bo 3 dage på Barefoot Manta Island, hvor man bor lige midt på en eksotisk strand. I skal deltage i et frivilligt projekt med fokus på education, hvor I skal hjælpe lokale skolebørn med engelsk og sport. I får også mulighed for selv at rejse rundt nogen dage i Yasawas med jeres inkluderede båd pas til øerne. Jeres sidste Adventure Challenge foregår i løbet af den sidste uge på Fiji, hvor mulighederne for de helt kreative løsninger har fantastiske betingelser. Måske er det den kulturelle Challenge, der her bliver valgt?

Inkluderet overskrift:

New Zealand, Australien & Fiji Adventure Challenge

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport jf. program
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider/chauffører jf. program
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
New Zealand, Australien & Fiji Adventure Challenge 
Forår 2020
04-02-2020
3 mdr.
ca. kr. 58990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

New Zealand, Australien & Fiji Adventure Challenge

Video:
Dato:
13. april 2018
Overskrift:

World Adventure Challenge: Trænger du til udfordringer på din rejse?

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand, Australien & Fiji - Adventure Challenge, 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand, Australien & Fiji - Adventure Challenge, 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
NZ2-E12-Kaikoura-(9)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Kaikoura og Mount Cook

Program afsnit 1:

Ved ankomst til New Zealand, møder I jeres danske rejseleder. Turen fortsætter så til Kaikoura på sydøen af New Zealand, som byder på marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme med vilde delfiner i åbent hav, og I har mulighed for at tage på hvalsafari og opleve store sælkolonier. Om aftenen kan I hygge med fællesspisning på bostedets store terrasse og hoppe en tur i poolen.


I Kaikoura vil jeres rejseleder også lave de første teambuildingøvelser med jer, så I fra starten af lærer hinanden bedre at kende, og I har en fridag til f.eks. at udforske det lokale dyreliv endnu mere. Herefter fortsætter I til Mount Cook, som med sine godt 3.700 meter er landets højeste bjerg, hvilket I skal opleve på en vandretur i det storslåede bjerglandskab. Efter de første enestående naturoplevelser, kører I igennem flotte klippelandskaber til Queenstown, som er besøgt og kendt af rejsende fra hele verden for sine utallige adrenalinaktiviteter. Hvad end du er til skydive, bungy jump, vandreture, mountainbike, kajakture - eller det hele - er Queenstown stedet!

Foto Program afsnit 2:
DSC00002
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Queenstown - Sport, Krop & Personligt Drive

Program afsnit 2:

I Queenstown kan alle vilde adrenalindrømme og udfordringer udleves, mens de omgivende bjerge, smukke Lake Wakatipu og byens havnefront indbyder til mange hyggelige og aktive timer. Ved ankomst får I en masse praktiske informationer om mulighederne for vandreture, som er en oplevelse af de helt store i området. Efter en fridag begynder undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive.


Undervisningen forløber over to uger, typisk om formiddagen fra mandag til fredag i alt ca. 60 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser, træning og personlige målsætninger. I lærer gennem kroppen og undersøger, hvor jeres egne personlige – og kropslige – grænser er. Målet er, at du føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse, og at du har haft det sjovt med dine rejsekammerater. I fritiden kan I opleve området og byen på egen hånd, mens I sammen med rejselederen også gør klar til det næste punkt i programmet - jeres første Adventure Challenge...

Foto Program afsnit 3:
NZ-F13-(36)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4-5: Adventure Challenge 1! (Queenstown - Auckland)

Program afsnit 3:

Jeres første Adventure Challenge sætter i gang fra Queenstowns vilde og smukke naturomgivelser på sydøen og slutter godt 1500 km mod nordøst, midt i Aucklands pulserende storbyliv! På 7 dage skal I selv finde vej fra havnefronten i Queenstown gennem storslåede bjergkæder, uendelige nationalparker, hovedstaden Wellington, fjorde omgivet af grønne klipper og Aucklands travle gader til foden af det mest karakteristiske og højtragende element i storbyens skyline... Her kan I fejre og modtage præmierne for en fuldført første Adventure Challenge, og nyde en aften sammen i Auckland.


Undervejs vil forudbestemte opgaver i jeres Adventure Challenge give jer kreative udfordringer og storslåede naturoplevelser, åbne for møder med den lokale kultur og udvikle jeres samarbejdsevner, når I helt selv styrer, hvordan I vil løse opgaverne på jeres vej gennem New Zealands fantastiske natur og charmerende byer. Eventyret og friheden venter forude...

Foto Program afsnit 4:
JRV_F16_aus_Emilie_158
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: Australien - Adventure Challenge 2! (Brisbane - Byron Bay)

Program afsnit 4:

Fra Auckland rejser I sammen videre til surferstrandene, det eksotiske dyreliv og storbyerne i Australien. I ankommer til flotte Brisbane på østkysten, hvor I med det samme skal forberede jer på den næste Adventure Challenge, som I tager ud på efter en enkelt overnatning. Fra det historiske Anzac Square i Brisbane har I nu 3 dage til at finde ca. 160 km sydpå og ud til havet, til intet mindre end det australske fastlands østligste punkt, hvor Adventure Challenge 2 fuldføres med en fantastisk udsigt ud i den blå uendelighed. 


Efter 3 dage i Australiens varme og frodige landskab langs den berømte Gold Coast, hvor de mindre grupper igen har klaret bestemte opgaver undervejs, kan I dele alle jeres oplevelser med hinanden og nyde de lækre omgivelser og muligheder, som den hyggelige surferby, Byron Bay, har at byde på. Herefter tjekker I ind på jeres bosted de næste knap tre uger, hvor I skal have det næste undervisningsforløb og nyde livet og hinandens selskab i solen.

Foto Program afsnit 5:
Uge 6-7, KPU
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Byron Bay - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 5:

I Byron Bay skal I nu have godt to ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Forløbet giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil gøre dig bedre til at kommunikere. Med personlig udvikling finder du dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig. Målet er, at du bliver mere afklaret om, hvad dine ønsker for fremtiden er, og hvad du selv kan gøre for at opfylde dem. Undervisningen foregår igen om formiddagen i hverdagene, i alt 60 timer. I fritiden og i weekenderne kan I udforske den hyggelige by og området.


Byron Bay danner en fantastisk ramme for undervisningen, med en fabelagtig strand, afslappet atmosfære, backpackere, surfere og et væld af fritidsaktiviteter. I kan gå langs vandet op til bugtens fyrtårn, prøve skydive, tage dykkercertifikat eller rejse ind i landet til outbacken og få et unikt indblik i landets historie og natur. Efter nogle lærerige, hyggelige og sjove uger, er I nået til rejsens tredje Adventure Challenge, som fuldendes foran et af landets måske mest kendte bygningsværker 760 km længere sydpå... 

Foto Program afsnit 6:
Uge 8, Sydney
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10: Adventure Challenge 3! (Byron Bay - Sydney)

Program afsnit 6:

Fra Byron Bay har I nu 7 dage til jeres Adventure Challenge, som afsluttes i Sydney, men hvordan I vil komme til Sydney og løse de inspirerende opgaver og udfordringer undervejs, som hører til denne Adventure Challenge, er helt op til jer. 


Australiens flotte østkyst er karakteriseret ved de lange highways, frodige skovområder, gemte sandstrande og den bagende, varme sol. Fremme i Sydney kan I se tilbage på de mange vilde, sjove, anderledes, lærerige, kulturelle, inspirerende og øjenåbnende oplevelser, som I har haft sammen og i Australien. 


Foto Program afsnit 7:
fiji view
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 11-12: Fiji - Adventure Challenge 4! (Barefoot Manta - Nadi)

Program afsnit 7:

I ankommer til Fijis hovedø, Viti Levu, til byen Nadi, hvor I har et par dage med udflugter i byen og området. I skal besøge et børnehjem og prøve ren velvære i mudderbade, inden I tager båden ud til en af de mange tropeøer, Barefoot Manta Island. Her kan I nyde livet på den lækre strand og være med til at hjælpe de børn på en af de nærliggende lokaleøer på de 2 dages frivilligt arbejde. 


Den sidste uge byder selvfølgelig også på rejsens sidste Adventure Challenge. Med et betalt færgepas, eksotiske øer, dykning, frivillige projekter, og 3 mdrs. erfaring i at rejse, er forudsætningerne for at gøre denne uge til rejsens highlight perfekte.


Herefter er det blevet tid til at rejse hjem med et væld af rejseoplevelser og nye erfaringer om verden, inspiration og afklaring til fremtiden og en masse nye venner i hele Danmark.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for disse rejser:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

New Zealand (5 uger):

 • Transport fra Christchurch Lufthavn til Kaikoura
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Transport til Mt. Cook
 • Ophold ved Mt. Cook
 • Vandretur ved Mt. Cook
 • Transport til Queenstown
 • Ophold i Queenstown
 • 60 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
 • Adventure Challenge* til Auckland
 • Ophold i Auckland
 • Transport til Auckland Lufthavn

Australien (5 uger):

 • Transport fra Brisbane Lufthavn
 • Ophold i Brisbane
 • Adventure Challenge* til Byron Bay
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Adventure Challenge* til Sydney
 • Ophold i Sydney
Inkluderet - kolonne 2:


Fiji (2 uger):

 • Ophold i Nadi
 • Besøg til børnehjem
 • Udflugt til mudderbade
 • Transport til Manta Ray Island
 • 3 dages ophold på Barefoot Manta Island med alle måltider
 • Fiji Vinaka frivilligt arbejde i 2 dage på lokal ø
 • Adventure Challenge* på Fijiøerne
 • 3 dages Bula Pass til Yasawa Islands
 • Transport til Nadi Lufthavn

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs på disse rejser:

 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light House
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet på disse rejser:

 • Indkvartering i perioder med Adventure Challenge, (11 dage i New Zealand, 11 dage i Australien, 7 dage på Fiji)
 • Transport udover nævnte
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.


*Læs mere om Adventure Challenges!

 1. Eventyr
  • Udforsk vilde Queenstown 
  • Svøm med delfiner i Kaikoura
  • Trekking i flotte bjerglandskaber
  • Mulighed for adrenalinaktiviteter!
  • Masser af vandaktiviteter!
  • Bounty-øer og paradisstrande
 1. Personligt
  • Styrk din kreativitet
  • Få afklaring om fremtiden
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Ryk dine personlige grænser
  • Fornyet energi og motivation
  • Inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Snedækkede bjergtinder
  • Vilde delfiner ved Kaikouras kyst
  • Milelange kyster med lunt sand
  • Kænguruer og koalaer
  • Sandstrande med turkisblåt vand
  • Farvestrålende fiskestimer
 1. Kultur
  • Tal med gæstfrie befolkninger
  • Udforsk metropolen, Sydney
  • Besøg smukke Brisbane
  • Mærk pulsen i Queenstown
  • Oplev Aucklands stemning
  • Gå på opdagelse i Nadi
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden