Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Rute
Highlights overskrift:

New Zealand & Australien - Adventure Challenge

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs 2 måneder til New Zealands sneklædte bjergtinder, turkisblå floder og gæstfrie befolkning, og Australiens kridhvide surferstrande, sol og pulserende storbyliv i Sydney. Og meget, meget mere!

 • 4 ugers rejse gennem New Zealands enestående landskaber, med oplevelser og Adventure Challenge
 • 4 uger i Australiens sol, med surferdage, storby og Adventure Challenge

2 måneders fantastisk rejse med Adventure Challenge i Oceanien, hvor du selv er med til at bestemme indholdet, når det undervejs går løs med kreative udfordringer og motiverende opgaver. Du får også aktiv og brugbar undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i New Zealand samt Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand & Australien - Adventure Challenge

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter i New Zealand, hvor I lægger ud med unikke oplevelser i Kaikoura på sydøen, når I svømmer med vilde delfiner i åbent hav og vandrer ved Mount Cook. Herefter har I 2 uger med aktiv undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i Wanaka, som ligger nær adrenalinbyen Queenstown, hvor der også er fritid til at opleve byen og de smukke omgivelser. I Wanaka skal I sammen med rejselederen også forberede jer til den første Adventure Challenge, som ender i Auckland på nordøen, hvor I alle mødes igen og fejrer fuldførelsen af jeres forskellige opgaver.


Herefter tager I til Australien, hvor I skal opleve smukke Brisbane og gøre klar til jeres næste Adventure Challenge, som denne gang slutter i Byron Bay. I denne charmerende surferby på kontinentets østkyst skal I have undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling. Byens lækre strande byder på et vælg af fritidsmuligheder, og efter nogle solrige og inspirerende uger, skal I klare rejsens sidste Adventure Challenge, inden I mødes i Sydney. Her kan I sammen nyde den sidste aften under stjernerne ved Operahuset efter en veloverstået World Adventure Challenge!

Inkluderet overskrift:

New Zealand & Australien - Adventure Challenge

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport jf. program
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider/chauffører jf. program
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:

New Zealand & Australien - Adventure Challenge

Video:
Dato:
13. april 2018
Overskrift:

World Adventure Challenge: Trænger du til udfordringer på din rejse?

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand & Australien - Adventure Challenge, 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand & Australien - Adventure Challenge, 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NZAUWAClille
Foto Program afsnit 1:
New Zealand_gruppe_udsigt
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Kaikoura, Lake Tekapo & Mount Cook

Program afsnit 1:

Ved ankomst til New Zealand, møder I jeres danske rejseleder. Turen fortsætter så til Kaikoura på sydøen af New Zealand, som byder på marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme med vilde delfiner i åbent hav, og I har mulighed for at tage på hvalsafari og opleve store sælkolonier. Om aftenen kan I hygge med fællesspisning på bostedets store terrasse og hoppe en tur i poolen.


I Kaikoura vil jeres rejseleder også lave de første teambuildingøvelser med jer, så I fra begyndelsen lærer hinanden bedre at kende. I har også en fridag til f.eks. at udforske det lokale dyreliv endnu mere. Herefter fortsætter I til Mount Cook, som med sine godt 3.700 meter er landets højeste bjerg, hvilket I skal opleve på en vandretur i det storslåede bjerglandskab. Efter de første enestående naturoplevelser, kører I videre til Wanaka, som er besøgt af rejsende fra hele verden. Her er utallige adrenalinaktiviteter. Hvad end du er til skydive, bungy jump, vandreture, mountainbike, kajakture - eller det hele - er Wanaka og Queenstown stedet!

Foto Program afsnit 2:
New-Zealand-gruppe-bjergtop-4
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Wanaka - Sport, Krop & Personligt Drive

Program afsnit 2:

I Wanaka kan alle vilde adrenalindrømme og udfordringer udleves, mens de omgivende bjerge, den smukke sø og byens havnefront indbyder til mange hyggelige og aktive timer. Ved ankomst får I en masse praktiske informationer om mulighederne for vandreture, som er en oplevelse af de helt store i området. Efter en fridag begynder undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive.


Undervisningen forløber over to uger, typisk om formiddagen fra mandag til fredag i alt ca. 40 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser, træning og personlige målsætninger. I lærer gennem kroppen og undersøger, hvor jeres egne personlige – og kropslige – grænser er. Målet er, at du føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse, og at du har haft det sjovt med dine rejsekammerater. I fritiden kan I opleve området og byen på egen hånd, mens I sammen med rejselederen også gør klar til det næste punkt i programmet - jeres første Adventure Challenge...

Foto Program afsnit 3:
NZ-F13-(36)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Adventure Challenge 1! (Wanaka - Auckland)

Program afsnit 3:

Yeew! Så er det tid til at kaste jer ud i Adventure Challenge for første gang!
Når I har dannet teams og fået jeres mission, er der afgang fra Wanaka. De næste 5 dage skal I selv finde vej gennem New Zealands bjergkæder og nationalparker, mens I løser jeres Challenge. 

Måske skal I undervejs bruge 3 forskellige transportmidler? Men husk - den ene skal være minus motor.
Måske udfordrer vi jer i Sea to Summit: Kan I nå at plaske rundt nede i havet og klatre op på toppen af et bjerg – alt sammen indenfor 24 timer?
Eller måske skal I selv opsøge de lokale og få dem til at lære jer den traditionelle Haka-dans?

5 dage og 1500 kilometer senere, mødes I med resten af gruppen i storbyen Auckland.  
Her kan I fejre en fuldført første Adventure Challenge og dele røverhistorier fra jeres oplevelser on-the-road.

Foto Program afsnit 4:
Australien_kænguru
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Australien - Adventure Challenge 2! (Brisbane - Byron)

Program afsnit 4:
Så er det tid til at flyve videre til Australien. Her er der fuld knald på surferstrandene, det eksotiske dyreliv og pulserende storbyer.

I lander i smukke Brisbane på østkysten, hvor I med det samme skal forberede jer på den næste Adventure Challenge. Efter en overnatning sammen, bliver I nemlig sendt ud på egen hånd. De næste 2 dage rejser dig og dit team 160 km sydpå. Langs den berømte Gold Coast løser I jeres Challenge nr. 2.  

Måske skal I lave et mini-interview med alle chauffører, I kører med? Måske skal I give noget af jer selv, og tilbyde jeres gratis hjælp til nogle af de lokale? Måske skal I overnatte under åben himmel?

Et par dage senere mødes hele gruppen igen i den hyggelige surferby, Byron Bay. Her er det tid til at stille taskerne og mærke hverdagen. De næste 3 uger har I sand mellem tæerne og surfer i solnedgangen, mens I begynder på jeres undervisning.
Foto Program afsnit 5:
Australien-strand-4
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-7: Byron Bay - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 5:

I Byron Bay skal I nu have godt to ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Forløbet giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil gøre dig bedre til at kommunikere. Med undervisningen i Personlig Udvikling finder du dine stærke sider og fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig. Målet er, at du bliver mere afklaret om, hvad dine ønsker for fremtiden er, og hvad du selv kan gøre for at opfylde dem. Undervisningen foregår igen om formiddagen i hverdagene, i alt 60 timer. I fritiden og i weekenderne kan I udforske den hyggelige by og området.


Byron Bay danner en fantastisk ramme for undervisningen med en fabelagtig strand, afslappet atmosfære, backpackere, surfere og et væld af fritidsaktiviteter. I kan gå langs vandet op til bugtens fyrtårn, tage på surf school, prøve et skydive, tage dykkercertifikat eller rejse ind i landet til outbacken og få et unikt indblik i landets historie og natur. Efter nogle lærerige, hyggelige og sjove uger, er I nået til rejsens tredje og sidste Adventure Challenge, som fuldendes foran et af landets måske mest kendte bygningsværker 760 km længere sydpå... 

Foto Program afsnit 6:
Australien-strand-9
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Adventure Challenge 3! (Byron Bay - Sydney)

Program afsnit 6:

Hep hey! Det er tid til sidste Challenge! De næste 7 dage skal I finde hele vejen ned til Sydney – men hvordan I kommer derned og hvordan I løser jeres challenge, er som altid helt op til jer! I er efterhånden rutinerede i at løse udfordringerne, så måske I skruer op for niveauet denne gang? 


Måske I skal fodre et vildt dyr? Men pas på fingrene... Måske skal I træne backpacker-livet på budget – hvor billigt kan I komme til Sydney? Måske skal I prøve at gå offline i 48 timer? Bye, bye Google Maps.


Efter 7 dage langs de lange highways, frodige skovområder og gemte sandstrande mødes I alle sammen i Sydney. I er ved vejs ende og bruger den sidste aften på at se tilbage på de mange vilde oplevelser, I har haft sammen. Herefter er det blevet tid til at stige på flyet mod Danmark. Du har også mulighed for at blive i Australien og rejse videre rundt på egen hånd.


Hvad har du brugt de sidste 2 måneder på? Du har været på opdagelse og eventyr. Du har rykket dig som person og er blevet bedre til at rejse på egen hånd. Du har fået nye venner for livet. Og med dig hjem i kufferten har du en masse ny energi og afklaring på fremtiden.   

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for disse rejser:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

New Zealand (4 uger):

 • Transport fra Christchurch Lufthavn til Kaikoura
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Gåtur til sælkoloni & udsigtspunkt
 • Transport til Mt. Cook
 • Ophold ved Mt. Cook
 • Vandretur ved Mt. Cook &/eller Lake Tekapo
 • Transport til Wanaka
 • Ophold i Wanaka
 • 40 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
 • Adventure Challenge* til Auckland
 • Ophold i Auckland
 • Transport til Auckland Lufthavn

Australien (4 uger):

 • Transport fra Brisbane Lufthavn
 • Ophold i Brisbane
 • Adventure Challenge* til Byron Bay
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Adventure Challenge* til Sydney
 • Ophold i Sydney
Inkluderet - kolonne 2:


Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs på disse rejser:

 • Trekking i bjergene omkring Wanaka/Queenstown
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light House
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet på disse rejser:

 • Indkvartering i perioder med Adventure Challenge, (5 dage i New Zealand og 8  dage i Australien)
 • Transport udover nævnte
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.


*Læs mere om Adventure Challenges!

 1. Eventyr
  • Udforsk områder omkring vilde Queenstown 
  • Svøm med delfiner i Kaikoura
  • Trekking i flotte bjerglandskaber
  • Gå på opdagelse i Sydney
  • Mulighed for adrenalinaktiviteter
  • ... og masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Styrk din kreativitet
  • Få afklaring om fremtiden
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Ryk dine personlige grænser
  • Fornyet energi og motivation
  • Inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • New Zealands unikke variationer
  • Australiens lækre surferstrande
  • Snedækkede bjergtinder
  • Unikt dyreliv over og under vand
  • Vilde delfiner ved Kaikouras kyst
  • Kænguruer og koalaer
 1. Kultur
  • Tal med to gæstfrie befolkninger
  • Udforsk metropolen, Sydney
  • Besøg smukke Brisbane
  • Mærk pulsen i Queenstown
  • Nyd livet på en café i Byron Bay
  • Maorierne og Aboriginerne
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden