Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse til Thailand, Bali & Gili Islands inviterer dig til tropisk paradis med kridhvide strande og azurblåt vand, en inspirerende historie og kultur samt rismarker, gyldne buddhaer og etniske minoriteter.

 • 1 måned i Thailand med 2 ugers kulturel rundrejse og 2½ uges undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • 3 uger på Bali med undervisning i Sport & Personligt Drive samt fridage med mulighed for egne eventyr
 • 1 uge på Gili Islands med eksotiske strande og snorkling i verdensklasse

Du finder det allerbedste af den eksotiske og anderledes, asiatiske kultur på disse tre unikke og fængende rejsemål.

Programbeskrivelse side overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På rejsen rundt i det nordlige Thailand, omgivet af bjerge og rismarker vil du få inspirerende viden om de lokales samfund og deres kultur. 2 ugers intensiv rundrejse, som viser dig Thailand bag facaden. Her skal du overnatte hos Lokale stammefolk i bjergene, gå i thémarkerne og lave mad med de lokale.

Efter rundrejsen vil du få base i nogle uger på den smukke thailandske ø, Koh Samui, hvor du er omgivet af turkisblåt hav og svajende palmer. 

På Bali vil du komme helt tæt på Balis gæstfrie befolkning, eksotiske strande og betagende natur. På Gili er det tid til  at lære om hvordan vi kan passe på "Livet i havet"..men der er også tid til afslapning på stranden, at nyde de smukke solnedgange og hoppe en tur under overfladen på udkig efter skildpadder og Buddha-statuer.


Udover en oplevelsesfyldt rundrejse i Nordthailand & en spændende introduktion til Balis kultur og natur, indeholder rejsen 2 undervisningsperioder i Kommunikation & Personlig Udvikling, samt Sport & Personligt Drive, hvor erfarne og kompetente, danske undervisere gennem praktisk undervisning vil udstyre dig med nye færdigheder, som du uden tvivl vil kunne bruge i fremtiden.

Inkluderet overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Thailand, Bali & Gili Islands

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Thailand

Dato:
10. oktober 2018
Overskrift:

Thailand, Bali & Gili - af Nicolai Andersen

Dato:
10. oktober 2018
Overskrift:

Thailand - af Malte Ernstsen & Theis Valgreen

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Thailand, Bali & Gili Islands - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Thailand, Bali & Gili Islands - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
Foto Program afsnit 1:
Thailand kultur3 2020
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Thailand: Introduktion til landets kultur og natur

Program afsnit 1:

Jeres rejse begynder i det nordlige Thailand, Chiang Mai, hvor fællesskabet står først på programmet. I skal teambuilde, spise på lokale restauranter og besøge Golden Temple, der er med til at give jer et indtryk af det smukke land, I er kommet til. 

Herfra kører I nordpå, hvor I skal besøge de ikoniske girafkvinder og hjælpe med at bade elefanterne på et care center for elefanter.
De næste dage skal I på spændende ture i og omkring det smukke og kulturelle Chiang Dao. 

Programmet er tæt pakket med spændende udflugter i en god blanding af kultur, natur og sjove aktiviteter og vil vise jer det smukke og ukendte Thailand, der er så forskelligt fra turist strandende i syd. 

I skal bo oppe i bjergene, hvor I om aftenen kan sidde om bålet og nyde den flotte stjernehimmel. I kommer til at opleve den fantastiske natur med smukke vandfald, religiøse huler og besøg hos lokale bønder i små bjerglandsbyer, der indvier jer i deres arbejde på gårdene. 

Foto Program afsnit 2:
Thailand kultur 2020
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Rundrejse i Nordthailand (Fortsat)

Program afsnit 2:

Det thailandske folk er utroligt smilende og gæstfrit, og vi mener, at det er vigtigt, at I allerede fra starten af lærer om deres kultur, værdier og normer.  

Lokale songthews vil køre jer til bjergtoppe med hellige templer og I skal sammen med jeres rejseleder finde små spændende kulturelle spisesteder.  
I skal rejse gennem bjergene til lokale stammefolk (Red Lahu Tribe), hvor I skal overnatte og lave mad med beboerne. I skal også vandre i bjergene, plukke te med de lokale, bade i vandfald og varme kilder og spise aftensmad under åben himmel i rismarkerne.
I skal besøge en lokal skole, et økologisk landbrug, samt forsøge jer med Thaidans og Thaiboksning. 
Herfra skal I tilbage til Chiang Mai, hvor I skal på en heldags cykeltur i landområderne, se afgrøder og velsignes af munke i et lokalt tempel.
I skal også besøge Hang Dong Handicraft Village og et traditionelt healing center. 


Foto Program afsnit 3:
Thailand_båd(2)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Koh Samui, ø-paradis, jeepsafari og lokale markeder

Program afsnit 3:

Efter nogle intensive uger i nogle vidunderlige områder i Nordthailand, er det blevet tid til at flyve til tropeøen Koh Samui, som er en spændende kontrast til fastlandet og viser jer en helt anden side af Thailand. 
Sandstrandene er kridhvide, palmerne er høje, havet et turkisblå og maden på de små restauranter langs stranden er virkelig lækker. 
I den første tid på Koh Samui og er der arrangeret guidede ture rundt på øen, herunder shoppingture til lokale markeder, jeepsafari og besøg til kulturelle steder og eksotiske strande.
I skal besøge Koh Samuis både kendte og ukendte seværdigheder og derved få jer en fornemmelse af Koh Samuis mange muligheder, så I lærer øen at kende og kommer hurtigt til at føle jer hjemme. Det er nemlig disse smukke omgivelser, der danner rammen for jeres undervisning de næste par uger.

Foto Program afsnit 4:
Thailand-sejle
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 3-5: Kommunikation & Personlig Udvikling på Koh Samui

Program afsnit 4:

Her er det blevet tid til at begynde undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling. Undervisningen varetages af en dygtig dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer.

I undervisningen forsøger vi at inddrage lokalmiljøet, og i processen laver I nogle udfordrende og lærerige øvelser, der bl.a. sætter fokus på kommunikationsforståelse og forskellige kommunikationsteknikker. I får samtidig redskaber og værktøjer, der er med til at klargøre, hvad der er vigtigt for jer i livet. Sammen skal I have fokus på at finde jeres styrker og svagheder og blive bedre til at vælge et mål og forfølge det. I vil både blive klogere på jer selv, andre og verden omkring jer.

Om eftermiddagen og i weekenderne er er tid til at tage ud at fange bølgerne på et surf board, tage dykkercertifikat og dykke ned under overfladen og udforske fiskenes univers - eller måske I tager på ø-hop til de omkringliggende øer eller ud at opleve et af Thailands legendariske Full Moon Parties.


Foto Program afsnit 5:
Bali-gynge
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5-6: Bali - Munduk, rismarker, Ubud og undervisning

Program afsnit 5:

Jeres rejse fortsætter til det tropiske Bali. I skal bl.a. vandre mellem grønne rismarker i Munduks højland, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og skal besøge et smukt, buddhistisk tempel omgivet af voldgrave i det grønne landskab.

I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow, besøge Monkey forest, se Pura Batuan-templet og besøge en landsby med en lokal guide. 

De første dage på Bali har helt sikkert allerede givet jer nye perspektiver på tilværelsen, når I påbegynder undervisningen i Sport & Personligt Drive i Ubuds skønne omgivelser, inden I kører til Seminyak, hvor I skal bo de næste uger.


Foto Program afsnit 6:
Bali_Undervisning
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 6-7: Undervisning i Sport & Personligt Drive

Program afsnit 6:

I Seminyak fortsætter I undervisningen i Sport & Personligt Drive med en motiverende, dansk underviser. Der undervises typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 40 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser og træning. I lærer gennem kroppen og finder jeres egne grænser, både fysisk og mentalt. I skal også arbejde med målsætninger gennem coaching. Målet er, at du får ny energi, viden om kroppen og fordelene ved en aktiv hverdag og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst er det, at du har haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en masse nye sider af dig selv.

Byen er stor og er Balis shopping-mekka, så gør plads i kufferten til de fine fund. Ellers er der mulighed for at tage på madlavningskursus, lave yoga på stranden, udforske højlandet og de flotte rismarker eller besøge Bali Safari og Marine Park. Der er også mulighed for at få en lækker massage-behandling eller feste på en af de mange klubber i byen.


Foto Program afsnit 7:
Bali-Mount-Batur-(4)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 7: Undervisning og Fridage i Seminyak

Program afsnit 7:

Efter en spændende periode med undervisning, er der et par fridage til at udforske området i større omfang og tage på længere udflugter på egen hånd. 

Måske har du lyst til at udforske flere afkroge af Bali. Måske delfinerne i nord kalder på dig? Det også være, at du har lyst til at bruge dine nye surf-skills og hoppe en tur i bølgerne. Måske du har en drøm om at tage dykkercertifikat og dykke på nogle af de ikoniske dive-sites omkring Bali? Måske går turen til Nusa-øerne og få det perfekte insta-skud ved Kelinging Beach. Eller måske er det næseaberne på Borneo eller trekking på Lombok, der skal krydses af på bucket-listen.

Jeres rejse fortsætter til Gili øerne, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev, smukke solnedgange og et imponerende undervandsliv. 


Foto Program afsnit 8:
Gili-hængekøje
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 8: Gili øerne - Bæredygtighed og Verdensmål

Program afsnit 8:

Vi ønsker at lave opholdet på Gili Islands til mere end en badeferie med farverige drinks. Denne uge står derfor i bæredygtighedens tegn. Sammen med de lokale kigger vi på, hvordan vi kan hjælpe til med at passe på øernes koralrev og undervandsliv. Den naturmæssige balance og koraller på Gili øerne, er som de fleste steder verden rundt under massivt pres fra stigende problemer med skrald, forurening og global opvarmning. 

Hos DSC har vi derfor fokus på verdensmålet "Livet i havet" og ønsker at give jer et indblik i udfordringerne. Sammen med lokale dykkere har vi 4 dage med fokus på Verdensmål nr. 14:"Livet i havet". Vi skal blandt andet hjælpe med "beach clean-up" og undersøge undervandslivet på snorklingture. Der er også tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. Nyde livet og komme ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned. Med en solbrun kulør og mange oplevelser i bagagen går turen igen mod Danmark.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt for disse rejser:
 • Flybillet tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

Thailand (4 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • 2 ugers introprogram med rundrejse i Nordthailands smukke natur og kultur

 • Ophold i Chiang Dao
 • Heldagsudflugt ved Chiang Dao
 • Besøg til elefant nature center
 • Grottebesøg
 • Wat Phapon templet
 • Besøg hos girafkvinder

 • Trekking ved Chiang Dao samt besøg til lokale landsbyer
 • Overnatning og kulurdag ved Doi Man Lan

 • Overnatning hos Red Lahu Tribe i Fang m. alle måltider
 • The plukning med lokale
 • Thai dans
 • Ophold i Chiang Mai
 • Besøg til Golden Temple
 • Besøg til Handicraft og Traditionel Alternativ Healing Center
 • Rundtur i Chiang Mai med besøg til bl.a. det lokale marked
 • Heldags cykeltur rundt i lokalområdet omkring Chiang Mai for at udforske landlivet 
 • Besøg til rehabilitationcenter og økologiske grøntsagsplantager
 • Introduktion til Thailandsk madlavning (cooking class)
 • Deltagelse i lokal livsforlængende ceremoni
 • Skolebesøg om muligt (afhænger af periode)
 • Ophold i Ban Nam Cham

 • Fly fra Bangkok til Koh Samui t/r
 • Ophold på Koh Samui
 • Ørundtur på Koh Samui i jeeps

 • Introduktionsdag til Bophut og det lokale Koh Samui
 • Introduktion til kickboksning
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili (4 uger):

 • Trekking ved Munduk gennem rismarkerne
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • Monkey Forest
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg til lokale kunstnere
 • Morgenmad alle dage 
 • Ophold i Seminiak 
 • Hurtigfærge til Gili Trawangan t/r
 • Ophold på Gili Trawangan
 • "Take care of the Ocean" dage på Gili med fokus på verdensmålet "Bevar havet"
 • Snorkeltur på Gili Islands
 • Ophold i Munduk
 • Besøg ved Mengwi Royal-temple
 • Vandfalds-trek gennem rismarkerne ved Munduk
 • Besøg ved kaffeplantage m.m.
 • Ophold i Ubud 
 • Opleve balinesisk trancedans og ildshow med balinesisk middag
 • Rundvisning i Lantangidung Village
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Besøg ved ikoniske rismarker
 • 2 frokoster
 • Besøg ved lokale kunsthåndværkere
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandring i smukke bjerge
  • Cykeltur i lokalområdet
  • Jeepsafari
  • Bambusrafting på floder
  • Ørundtur
  • Masser af vandaktiviteter
 1. Personligt
  • Oplev livets mangfoldighed
  • Find nye sider af dig selv
  • Mere selvindsigt
  • Mod på nye udfordringer
  • Nye venskaber
  • Motivation, afklaring og fokus
 1. Natur
  • Smaragdgrønne rismarker
  • Vulkaner og regnskov
  • Palmer og krystalklart vand
  • Hvide sandstrande
  • Smukke vandfald og grotter
  • Elefanter, gibbonaber og bjørne
 1. Kultur
  • Orangeklædte munke
  • Lokale skoler i bjergene
  • Gyldne buddhaer og templer
  • Landsbyer med minoriteter
  • Farvestrålende lokalmarkeder
  • Buddhisme og hinduisme
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2022
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden