Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Cambodja, Vietnam (& Burma)

Highligts introtekst (under overskrift):

Cambodja, Vietnam (& Burma): Frodige grønne rismarker og smilende lokale, templer gemt i Cambodjas jungle, flydende markeder, myldrende trafik og billige skræddere, sol og strand, besøg på børnehjem og hos lokale bønder. Få indsigt i en helt anden verden og tilværelse - oplev to af Sydøstasiens mest fantastiske lande.


2 måneder i Cambodja & Vietnam med masser af rundrejse, aktive og intense kulturdage og undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. 

Rejsen kan forlænges med yderligere 2 ugers rundrejse i Burma.

Programbeskrivelse side overskrift:

Cambodja, Vietnam (& Burma)

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter i Cambodja, hvor I skal udforske verdens største tempelkompleks og lære om landets grusomme fortid. Oplevelserne fortsætter med en gennemført rundrejse i Vietnam, hvor du bl.a. skal opleve Mekong-deltaet, Ho Chi Minh City og Cu Chi Tunnels. I Nha Trang og Hoi An får du undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling, som giver inspiration og afklaring. Du skal besøge lokale familier i rismarkerne, og udforske hovedstaden Hanois gamle bydele og handelsgader, inden rejsen afsluttes med en overnatning i fortryllende Halong Bay.


Forlæng rejsen med 2 ugers intens og kulturel rundrejse i Burma: Vil du opleve endnu mere af Asiens kultur og mystik, kan du fortsætte til Burma, hvor du bl.a. skal se solnedgangen over hundredevis af gyldne templer, besøge flydende landsbyer og se det berømte Shwedagon Paya.

 

Inkluderet overskrift:

Cambodja, Vietnam (& Burma)

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Rutekort:

Cambodja, Vietnam (& Burma)

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Cambodja & Vietnam, 2 mdr. (& Burma, 2½ mdr.)
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cambodja & Vietnam, 2 mdr. (& Burma, 2½ mdr.)

Foto Program afsnit 1:
IMG_5372
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat og Phnom Penh

Program afsnit 1:

Rejsen starter i Siem Reap i Cambodja, hvor I skal lære hinanden bedre at kende, lave teambuilding og måske på fotosafari i byen for at fange nogle af de anderledes, kulturelle oplevelser, som I møder overalt. I Siem Reap ligger verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, gemt i Cambodjas jungle. Her skal I udforske de mange ruiner og den omkringliggende jungle, som med årene har tilgroet mere og mere af templet, og måske smage taranteller - fugleedderkopper.


I skal også besøge lokale markeder, hvor I kan smage mere af den lokale mad, købe alverdens varer eller gå på opdagelse i andre dele af området. Herefter fortsætter I til Phnom Penh, hvor I bl.a. skal besøge museet Toul Sleng og "The Killing Fields" og lære om Cambodjas grusomme historie og fortid. Efter nogle lærerige og spændende dage, sejler I med båd til Mekong-deltaet i Vietnam.

Foto Program afsnit 2:
VANZ-F13---Vietnamm-(76)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Vietnam - Mekong-deltaet og Ho Chi Minh City

Program afsnit 2:

I Mekong-deltaet fortsætter de kulturelle oplevelser, når I overnatter hos en lokal familie i smukke, gamle huse, hvor I sover under myggenet. De lokale underholder med sang og musik om aftenen, og I er med til at tilberede de fælles måltider. De næste dage skal I opleve, hvordan bønderne arbejder med risdyrkning og hverdagen i floddeltaet foregår. I skal cykle gennem rismarkerne, sejle i små både op ad floden og besøge det flydende marked, hvor al handel med frugt og grønt foregår fra båd til båd.


Efter at være kommet helt tæt på lokalbefolkningen, fortsætter I til de myldrende gader og bylivet i Ho Chi Minh City. Her skal I opleve smukke templer, lokale markeder og historiske steder, hvor lokale fortæller om landets spændende historie og dramatiske fortid. I besøger også de berømte Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigen. I løbet af rejsens første to uger lærer du en masse om landenes historie og kulturer.

Foto Program afsnit 3:
CAM-F13-Gruppe-arb-v-filovæg
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-6: Kommunikation & Personlig Udvikling i Nha Trang

Program afsnit 3:

Fyldt med de mange kulturelle indtryk, kontraster og oplevelser efter to intense rundrejseuger, ankommer I til strandbyen Nha Trang, hvor I skal bo de næste to uger. I har lidt tid til at lære den hyggelige by og området at kende, inden I skal have den første uges undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser. Der er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet.


Efter en uges undervisning i Nha Trang rejser I til Jungle Beach, hvor I med to overnatninger i bambushytter lige ned til stranden har tid til at bearbejde den første uges undervisning og nyde livet i solen. Herfra tager I videre til skrædderbyen Hoi An, hvor I skal have den anden uges undervisning. I fritiden byder de to byer på masser af vandaktiviteter, hyggelige caféer, udflugter til vandfald og højlandet, billigt tøj hos de lokale skræddere og meget andet.

Foto Program afsnit 4:
VANZ-F13---Vietnamm-(34)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 7-8: Hanoi, Halong Bay og Sapa

Program afsnit 4:

Efter den sidste undervisning i Hoi An, rejser I videre til Vietnams travle hovedstad, Hanoi, hvor I skal opleve Ho Chi Minhs Mausoleum, køre i cyclo gennem den gamle bydel og se de historiske handelsgader. I har også nogle fridage til selv at udforske storbyens muligheder, hvorefter I kører til det fabelagtige Halong Bay. Her skal I se nogle af de mange grotter i den fortryllende bugt og tilbringe natten på en kinesisk junke, der sejler rundt mellem de smukke bjergformationer. Der er selvfølgelig mulighed for at tage en dukkert eller at ligge på dækket og se stjernehimlen, inden I tager tilbage til Hanoi.


Herefter fortsætter I til Sapa, der med sine høje bjerge og lokale samfund byder på masser af unikke natur- og kulturoplevelser. Efter et par dage i dette betagende bjergområde, tager I tilbage til Hanoi, hvorfra I rejser hjem til Danmark - eller fortsætter rejsen med to uger i Burma.

Foto Program afsnit 5:
Burma 15 (4)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 9-10: Forlængelse i Burma - rundrejse, projekter og fridage

Program afsnit 5:

Forlængelsen med to uger i Burma byder på en intens og kulturel rejse i et land, der altid stort set har været afskåret fra den vestlige verden. I starter i byen Yangon, hvor I bl.a. skal besøge den gyldne pagode, Shwedagon Paya, og mærke på helt tæt hold, hvor stor betydning religion har i burmesernes liv. Herefter rejser I til den historiske by, Mandalay, hvor I skal opleve byens særlige karisma og stolthed. I fortsætter til Bagan, hvor tusindvis af pagoder og templer ligger spredt ud i det fantastiske landskab.


I Bagan skal I samarbejde med de lokale om et fælles, lokalt projekt, og sidst på dagen kan du nyde solnedgangen over de utallige templer fra toppen af et af disse flotte bygningsværker. I tager videre til den smukke Inle-sø, hvor I med longtail-båd skal besøge flydende landsbyer og vandre i den smukke natur. Fra Inle går turen tilbage til Yangon, hvor I har et par fridage til at opleve det sidste, inden I rejser hjem til Danmark.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebrev fra Burma & Cambodja, Marts 2015:
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebrev fra Burma & Cambodja, Marts 2015:

Foto Program afsnit 1:
Burma 15 (6)
Program afsnit 1 Overskrift:

Ankomst til Yangon

Program afsnit 1:

10/3-2015. Vi ankommer til Yangon når solen står højst på himlen og bliver straks omfavnet af en ægte varme ikke bare fra Sydøst Asiens stærke sol men også fra de stil klædte Burmesere vi nemt kommer i kontakt med. Allerede første dag kommer drengene i snak med nogle piger fra byen der viser dem rundt på deres skole og fortæller dem om deres tilværelse. Mødet med Yangon er en frodig og grøn oplevelse af en storby hvor kolonitiden har sat sine spor med smukt forfaldne bygninger overalt i byens centrum. Fra bygninger og træ toppe hører vi konstant kragerne hvis ”kraa-kraa” hele dagen blander sig med klokkernes ringen fra Kristne kirker og Buddhistiske templer og Muslimske moskeer.


Velkommen til Burma, eller Myanmar som landets tidligere militær Junta omdøbte landet, der har flere munke end mobil telefoner og flere templer end man kan nå at se på et helt liv. Hver morgen ser vi de orange eller vinrøde klædte munke gå rundt i gaderne for at samle almisser og alle steder møder vi Buddha med et smil på læben a la Mona Lisa. Vi besøgte byens vartegn Swedagon Paya da solen brændte varmt orange og gik ned bag det gyldne tempel der betraktes som et af verdens betydligste Buddistiske monumenter. Templet er dækket af flere tons guld og tusindevis af diamanter og andre ædelstene.

Foto Program afsnit 2:
Burma 15 (4)
Program afsnit 2 Overskrift :

Kongebyen Mandalay

Program afsnit 2:

Vores rejse forsatte til Mandalay med en bus i nattens mørke hvor vi kørte gennem øde landskaber med skiftevis tørre sletter og tæt sort jungle. Vi var fremme da byen vågnede op meget tidligt. En kølig let dis bredte sig over byen og det var godt at starte dagen på et af de utalige the huse med en kop varm krydret the med mælk.


Mandalay er byen hvor fra Burmas sidste konge Thibaw og hans hof blev deporteret i året 1885. Byens centrum er det tidligere palads der er omkranset af seks kilometer mur og brede vold grave. Thibaws brutale kone og dronning nåede at få henrettet 79 af kongens rivaler i forsøget på at holde på magten. Men det tog kun Englænderne et par dage at vinde over kongens hær og sætte kongen og hans følge på et skib der sejlede dem til syd Indien hvor de levede en kummerlig tilværelse til deres dages ende.

Foto Program afsnit 3:
Burma 15 (2)
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:

Vi oplevede Mahamuni Paya templet hvor en 2000 år gammel Buddha figur hver dag bliver belagt med mere og mere guld. Vi gik der fra med Buddha på nethinden og gyldne og strålende øjne og en overbevisning om at måske ikke alt men en hel del af det der skinner i Burma faktisk er rent guld.


En sen eftermiddag lige inden aftens kulinariske oplevelse af det krydrede og smagfulde Burmesiske køkken besøgte vi det travle og fantastiske Jade Market. På markedet blev der slebet stene og handlet jade og andre ædelstene som gjaldt det livet og det gjorde det måske også for nogen. Burma har en af verdens største forekomster af jade og rubiner og andre værdifulde ædle stene der sammen med opium udgør en vigtig handelsvare for en mindre del af befolkningen i den nordlige del af landet.

Foto Program afsnit 4:
Burma 15 (5)
Program afsnit 4 Overskrift :

Tempel byen Bagan

Program afsnit 4:

Rejsen forsatte langs i dæk stolene på båd ned af floden Ayeyarwady til tempel byen Bagan hvor vi har boet nogle nætter på et hyggeligt og fredeligt Guest House. En gruppe valgte at opleve sletten med de flere tusinde utrolige templer og stupaer fra oven. Svævende blandt fuglene et par timer henover alle templerne et par hundrede meter oppe i solopgangen en tidlig morgen i den flettede kurv fra en luft ballon.
Hestevogne er et af de fortrukne og meget hyggelige befordrings midler i Bagan men en formiddag kørte en gruppe på smarte el-cykler til nogen små landsbyer for at se hvordan folk lever og bor uden for byerne. De fleste folk bor i smukke huse på pæle der er bygget af træ og palme blade. En gruppe tog på tur for at besøge bønderne og for at lære mere om landbruget i området. Der blev budt på forskellige friske grøntsager og lidt lunkent palme øl.


På et Buddhistisk kloster deltog nogen i ceremonien da en flok unge drenge skulle starte deres midlertidige tilværelse som Buddhistiske novicer. Andre valgte i stedet at besøge nogle fiskere for at se hvordan de lever deres liv langs floden. Bagan har taget godt imod os og det er lidt trist at skulle forlade stedet så hurtigt. Men nye eventyr venter os og i nat siger vi farvel til vores hyggelige hotel og rejser videre. I morgen tidlig spiser vi vores morgenmad ved Inle Lake oppe i Shan staten.

Foto Program afsnit 5:
Burma 15 (8)
Program afsnit 5 Overskrift:

Langbåd på Inle Lake

Program afsnit 5:

Fra morgen til aften sejlede vi rundt i langbåd på Inle Lake. Søen er Burmas største og ligger utroligt smukt i læ af bjerge hele vejen rundt. Søen er fugle reservat med mange forskellige arter og her bor Intha folket i utallige små landsbyer der er bygget på pæle midt ude i søen. Hele området er som fortryllet og taget ud af et eventyr. Nogen af landsbyerne består af simple hytter bygget af bambus og palme blade men andre steder så vi landsbyer med kæmpe store toetages teaktræs huse. Familierne bor selv på øverste etage og neden under har de deres forskellige værksteder og husdyr. 


På Inle Lake sejlede vi rundt mellem store flydende haver hvor søens bønder dyrker tomater. Haverne vippede og vandet klukkede og ænderne rappede og smilede til os. Fiskerne på søen har udviklet en speciel metode til at drive deres små både frem mellem deres fiskenet. De står med det ene ben på båden og bruger det andet ben til at drive åren frem og tilbage i en stor bue. Efter en lang og dejlig dag på Inle Lake sejlede vi tilbage til byen Nyanung Swe i en smuk solnedgang. Med hovedet fyldt med farverige indtryk og lommerne fyldte med gode håndrullede Burmesiske cerutter.

Foto Program afsnit 6:
Burma 15 (9)
Program afsnit 6 Overskrift:

Trekking tur i bjergene

Program afsnit 6:

En heldags trekking tur i bjergene og det smukke landskab ved Inle Lake var for de fleste lidt af en fysisk udfordring. Det raske trav og solen og varmen sørgede for at holde en konstant tørst ved lige men heldigvis sluttede turen af med et besøg på en vin gård der bød på et par glas glimrende vin.

Tørsten forsatte alligevel til ud på aften hvor drengene opdagede at en hel flaske af den gode Burmesiske rum kun koster et par dollars på en restaurant. Tørsten blev endelig slukket og humøret var rimeligt højt og øjnene klare da de sidste gik sent i seng.

 
Foto Program afsnit 7:
FAVC-V13-(232)
Program afsnit 7 Overskrift:

Angkor Wat i Cambodia

Program afsnit 7:

Vores rejse forsatte med fly fra Yangon i Burma over Bangkok til tempel byen Siem Reap i Cambodia. Omkring det gamle marked i byens hyggelige centrum er det stadig fransk og kinesisk inspireret arkitektur der præger bybilledet. Byen er uden for centrum i voldsom vækst da flere og flere rejsende kommer for at opleve Angkor Wat der er et af verdens største religiøse monumenter.


Vi kravlede rundt i ruinerne af Bayon templet med de mange smukke sten ansigter der hemmelighedsfuldt men kærligt smiler ned til en. I Tomp Raider templet som det populært kaldes gik vi rundt mellem gigantiske trærødder der slynger sig vildt og voldsomt rundt som var det benene på kæmpe store glubske edderkopper.


En dag besøgte nogen en sommerfugle farm. Larverne og de flotte farverige sommerfugle bliver solgt og sendt til zoologiske haver over hele verden. Nogen af dem ender i stedet deres korte liv på tapetet i en stue et sted i verden. I en lille træ kasse med glas for. Andre tog på en tur på brølende ATV gennem nogle støvede landsbyer uden for byen Siem Reap. Om aftenen besøgte vi det fantastiske projekt Cirkus Phare der ikke bare er et cirkus men et projekt der hjælper unge på vej ud af et liv uden en fremtid.

Foto Program afsnit 8:
Cambodja-VTCA-F12-fra-Signe-(11)
Program afsnit 8 Overskrift:

Sihanoukville i det sydlige Cambodia

Program afsnit 8:

Rejsen gik videre med bus til kystbyen Kompong Som eller Sihanoukville som vi kender den i det sydlige Cambodia. Undervejs stoppede vi for at spise vores frokost. De fleste spiste ris med grøntsager eller kylling men de mest eventyrlystne og mad modige på vores hold valgte i stedet en bid af den lokale delikatesse. Behårede men herlige stegte tarantula edderkopper. Sihanoukville er ferieby med mange gode sandstrande og restauranter og barer for hver en smag. Men først og fremmest er det Cambodias vigtigste havneby. Det var her det sidste slag under Vietnam krigen foregik. Khmer Rouge forsøgte at erobre et amerikansk container skib der lå uden for havnen.


Amerikanerne bombede til svar hele området sønder og sammen og Khmer Rouge trak sig tilbage og gemte sig i bjergene udenfor byen Kampot. Vi gemte os ikke men holdt i stedet pool party i hotellets svømme pøl og tog dagen efter båd ud til Øen Kho Rong for at bade og slappe af på de eksotiske strande.


I Cambodias hovedstad Phnom Penh besøgte vi Toul Sleng Glenocide Museum og Killing Fields. Vi lærte om landets voldsomme og rædselsfulde nyere historie der viser os hvor galt det kan gå når mørkets kræfter og et sindssygt styre får magt til at ødelægge et helt samfund og udslette en stor del af befolkningen. I morgen tidelig går vores rejse videre til Vietnam. Vi siger farvel til Cambodia og tager med bussen til storbyen Saigon i Syd Vietnam.

 
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybillet tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding
 • Undervisning og jf. program

Vietnam:

 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclo rundt i byen
 • Besøg ved små værksteder og templer
 • Besøg på Reunification Palace
 • Besøge det gamle postkontor og den katolske domkirke
 • Besøg på krigsmuseum
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, landbrug og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Besøg ved det flydende marked
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Besøg på lokale landbrug og fabrikker med lokal guide
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Nha Trang
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Byrundtur
 • Besøg ved Cham Tempel og buddhistisk tempel
 • Besøg på lokalt børnehjem
 • Ophold på Jungle Beach i bambushytter
 • Besøg ved vandfald
 • Vandretur i junglen
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur i Hoi An
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur på landet ved Hoi An
 • Besøg til små værksteder
 • Ophold i Hanoi
 • Sightseeing
 • Besøg til den gamle bydel
 • Besøg til smukke templer
 • Besøg til Ho Chi Minhs Mausoleum
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Ophold i Sapa
 • Vandreture ved bjerge, gennem junglen og i minoritetslandsbyer
 • Besøg ved brusende vandfald
Inkluderet - kolonne 2:

Cambodja:

 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap
 • Byrundtur
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Phnom Penh
 • Byrundtur
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg ved ”The Killing Fields”

Forlængelse med Burma (2 uger) inkluderer:

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i hovedstaden Yangoon
 • Ophold i Mandalay
 • Rejse med nattog
 • Cykeltur til smukke templer
 • Besøg til den gyldne pagode, Shwedagon Paya
 • Tur til Kandawguo Lake
 • Besøg til Sule Pagoda og City Hall
 • Udflugt til Mahaminu Paya Pagoda og Den Siddende Buddha
 • Besøg til det tidligere kongepalads, Mandalay Palace
 • Besøg i kongebyerne Amarapura og Sagaing
 • Beøg til buddhistisk kloster Ubein Bridge
 • Besøg på silkevæverier
 • Besøg på lokale markeder
 • Ophold i Bagan
 • Bestigning af tempelbjerget Mount Popa
 • Lokalt projekt
 • Sejltur på den smukke Inle-sø med longtail-både
 • Besøg til flydende landsbyer

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Besøg til natmarked i Ho Chi Minh City
 • Fiskeri fra båden i Halong Bay

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Cykelture igennem rismarker
  • Snorkling mellem farvestrålende fisk
  • Vandring i Sapas betagende bjerglandskab
  • Sejl i langbåde op ad Mekong-floden
  • Udforsk Hanois gamle bydele
  • Overnat i fortryllende Halong Bay
  • Sejl i havkajak mellem klippesider
  • Udforsk det mægtige tempelkompleks, Angkor Wat
  • Gå på opdagelse iblandt Bagans utallige templer
  • Bo i bambushytter og lav bål på øde, eksotiske strande
  • Gør et kup på det flydende marked i Mekong-deltaet
  • Mulighed for masser af vandaktiviteter!  Ved forlængelse med Burma:

  • Besøg flydende landsbyer
  • Se tusindvis gyldne templer i Bagans fantastiske landskab
  • Besøg Toul Sleng og "The Killing Fields"
  • Mærk Bagans tempelmystik på nærmeste hold 
  • Oplev Burma’s store ferskvandssø, Inle, fra en Longtail-båd
  • Besøg de stolte kongebyer Amarapura og Sagaing
  • Lav et lokalt projekt med lokale burmesere
  • Besøg Mandalay og lær om byens stolte historie
  • Oplev Yangon og Shwedagon Paya, Burma’s vartegn


 1. Personligt
  • Inspirerende og brugbar undervisning
  • Bliv bedre til at kommunikere og argumentere
  • Find dine styrker og svagheder
  • Bliv afklaret om dine drømme for fremtiden
  • Lær om asiaternes stolte religion og positive livssyn
  • Få indblik i asiatisk historie, traditioner og kultur
  • Nyd livet på Nha Trangs lækre strand
  • Få et nyt perspektiv på tilværelsen
  • Find ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet
  • Bliv mere forstående for andre levemåder
  • Få venner for livet
  • Få mere selvtillid og energi og
  • Bliv afklaret om dine valg for fremtiden
  • Masser af ny inspiration
 1. Natur
  • Cykeltur ved Mekong-deltaet
  • Smaragdgrønne rismarker
  • Udforsk Cambodjas jungle
  • Mekong-deltaet i det sydlige Vietnam
  • Overnat under stjernehimlen i fotryllende Halong Bay
  • Vandfald gemt i junglen
  • Solnedgang over de gyldne tage
  • Smukke bjerglandskaber i Vietnams højland
  • Palmestrande og kokospalmer
  • Nyd stilheden og friheden på Jungle Beach
 1. Kultur
  • Oplev lokale markeder og få indblik i de lokales hverdagsliv
  • Besøg Phnom Penh og lær om Cambodjas grusomme fortid
  • Besøg museet Toul Sleng og ”The Killing Fields”
  • Sejl på Mekong-floden og besøg lokale håndværkere og fabrikker
  • Overnat hos lokale familier
  • Tilbered en fælles, vietnamesisk middag
  • Se hvordan bønderne dyrker deres rismarker
  • Hør vietnamesisk musik og sange
  • Få en ny garderobe hos skrædderne i Hoi An
  • Oplev Ho Chi Minh Citys myldrende gader og tætte trafik
  • Se Cu Chi Tunnels og lær om Vietnamkrigen
  • Besøg lokale vietnamesere og hør om deres liv og drømme
  • Se Ho Chi Minh’s Mausoleum
  • Udforsk Hanois gamle handelsgader og bydele
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden