Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Japan, Australien, Bali & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs med i 2 mdr. til store kulturelle kontraster i Asien og Oceanien. Japans traditionsrige og stolte kultur, Australiens surferstrande og sol samt Bali og Gili Islands’ paradislandskaber, gæstfrie befolkning giver dig en uforglemmelig rejse.

 • 2 ugers enestående oplevelser i Japans storbyer, Tokyo og Kyoto
 • 2 uger på Australiens surferstrande i Noosa og i Sydney
 • 4 uger i Balis og Gilis eksotiske omgivelser og kultur

Med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Bali bliver du mere afklaret om fremtiden og finder ud af, hvordan du kan opnå dine mål i livet.

Programbeskrivelse side overskrift:

Japan, Australien, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter med to ugers rundrejse og fridage i Japan. I hovedstaden Tokyo er der sightseeing og fridage til selv at udforske den enorme metropol. I Kyoto skal du opleve de historiske templer og smukke haver, inden rejsen fortsætter til Australien og surferstrandene i Noosa, hvor du kan tage dykkercertifikat eller opleve byen og området, inden I har nogle dage til at udforske Sydneys gader og muligheder.

 

På Bali er der først en uges rundrejse til Munduk og Ubud, hvor grønne rismarker og en venlig befolkning byder dig inden for i deres tilværelse og smukke natur. Herefter er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling, hvorefter rejsen afsluttes med nogle fridage på de betagende Gili Islands.

Inkluderet overskrift:

Japan, Australien, Bali & Gili Islands

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Japan, Australien, Bali & Gili Islands 
Efterår 2018
19-10-2018
2 mdr.
ca. kr. 44990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøb muligt: Maldiverne & Sri Lanka Adventure Challenge, Vinter 2019
Afrejse Dato:
31-01-2019

Ca. pris
25990

Tilkøb muligt: New Zealand - Adventure Challenge, Forår 2019
Afrejse Dato:
04-02-2019

Ca. pris
29990
Rutekort:
Japan, Australien, Bali & Gili Islands

Japan, Australien, Bali & Gili Islands

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Japan - Udforsk millionbyerne sammen

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Bali

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Japan, Australien, Bali & Gili Islands - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Japan, Australien, Bali & Gili Islands - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
japan4 red
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Japan – Tokyo, sightseeing og fridage

Program afsnit 1:

I ankommer til Japans dynamiske og traditionsrige hovedstad, Tokyo, som strækker sig over 80 kilometer og rummer omkring 38 mio. indbyggere. Iblandt de travle byboere, scootere, neonskilte, blinkende butikker og udsmykkede parker skal I udforske byens moderne og historiske kvarterer samt opleve og lære om den japanske befolknings tilgang til livet i en stormetropol, som aldrig sover eller står stille. I skal for eksempel besøge markeder med alverdens ting til salg, mærke landets stolthed og traditioner i de mange hellige templer og besøge Nationalmuseet.

 

Der er også nogle fridage til selv at tage på eventyr i denne urbane jungle, hvor I blandt andet kan se byen fra toppen af Tokyo Skytree eller smage japanske specialiteter fra de mange gadekøkkener og restauranter. Dagene i Tokyo skaber et solidt grundlag for, at I bliver rystet sammen på holdet igennem en masse unikke oplevelser, som man ikke finder andre steder end i Japans ældgamle og historiske traditioner og kultur.

Foto Program afsnit 2:
Japan3
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Kyoto, Sightseeing, templer og fridage

Program afsnit 2:

Fra hovedstaden kører i med lyntoget Shinkansen og over 300 km/t til Kyoto, som i fortiden var landets kejserlige hovedstad. Den smukke by er omgivet af grønne bjerge og floder, og der er flere parker at gå på opdagelse i også, for eksempel den specielle bambusskov. I Kyoto skal I udforske de historiske templer og opleve de moderne bydele.


Der er også her nogle fridage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil opleve. Du kan blandt andet vandre i de omkringliggende bjerge, tage på sejltur på de brede floder eller fordybe dig i den lokale kultur. Den japanske befolkning værner om deres traditioner og stolte livsførelse, så et venligt smil og høflighed kan måske føre endnu flere oplevelser med sig, når du møder de lokale. Uanset hvad bliver det nogle spændende og oplevelsesrige dage i Japan, inden I fortsætter til en helt anden tilværelse i Australien.

Foto Program afsnit 3:
THV11-(132)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Australien – Friuge i Noosa og Sydney

Program afsnit 3:

I ankommer til flotte Brisbane, hvorfra I fortsætter til lækre Noosa, hvor I har en friuge til at udforske byen og kysten. Noosa skaber en ideel ramme for en hyggelig, sjov, vild og oplevelsesrig uge, hvor I helt selv bestemmer, hvad der skal ske. I kan nyde de lækre strande og vandet, måske surfe og gå nogle fantastisk flotte ture. I selve byen er der masser af hyggelige caféer og muligheder for nogle hyggelige og sjove dage.


I kan også tage ind til den uendelige, røde Outback og udforske de storslåede klippeformationer, spise mad tilberedt over ild, høre historier om aboriginernes kultur og sove under den flotteste stjernehimmel. Ligemeget hvad skal det nok blive nogle fantastiske uger i Australiens smukke natur iblandt den venlige befolkning. Til sidst har I nogle dage i Sydneys storbyliv, hvor I kan udforske byens muligheder og se Operahuset, inden rejsen fortsætter til noget helt andet på eksotiske Bali.

Foto Program afsnit 4:
Rismark2
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Bali – Rundrejse i Munduk og Ubud

Program afsnit 4:

Jeres rejse fortsætter til smukke Bali, nærmere bestemt til Munduk og Ubud, hvor I skal opleve Balis farverige, traditionsrige og moderne kultur. I skal opleve fantastiske templer omgivet af voldgrave, spise lokal mad, se smukke rismarker med skinnende søer og grønne skygger så langt øjet rækker, vandre i den smukke natur, se vulkaner og andre spændende, lokale og kulturelle seværdigheder. Lokale guider giver jer et omfangsrigt indblik i Balis kulturelle og religiøse særpræg.


Overalt på Bali mødes I af den hyggelige klingen af musik, mærker duften af røgelse og overvældes af balinesernes gæstfrihed, de grønne rismarker, vajende palmer og de mange farverige blomstergaver til guderne, som er til at få øje på overalt. I skal overnatte på små, hyggelige guesthouses, nyde stilheden og slappe af i poolen imellem de mange kulturelle indtryk. Efter en uges introduktion til landets kultur og historie, er I klar til jeres undervisningsforløb.

Foto Program afsnit 5:
IMGP0250
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-8: Kommunikation & Personlig Udvikling på Bali

Program afsnit 5:

Efter en fantastisk uge indkvarteres I på vores eksotiske studiecenter på Bali. Herefter står den på tre ugers spændende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en kompetent dansk underviser. Undervisningen vil hjælpe dig med at få større indsigt i dine drømme, mål og ønsker for livet og give dig større bevidsthed om dine kompetencer. Du vil få nogle praktiske redskaber, som gør dig bedre rustet til at tage valg for fremtiden og styrke dine muligheder. Du får indblik i dine stærke sider og bliver klogere på hvad du vil med din uddannelse, arbejde og dit liv.

 

I fritiden kan I udforske Bali, som er fyldt med muligheder for både afslapning, strand, kultur og adventure. I kan gå på opdagelse i Ubuds hyggelige gader med yogacentre, lokale markeder og små, fine handicraft-butikker, eller prøve kræfter med en cooking class eller opleve et af de berømte lokale danseshows. Bali er også et oplagt sted at tage surf-lektioner. Ved Kuta Beach er der gode surf-skoler, hvor I kan lære at fange bølgerne.

Foto Program afsnit 6:
Strand
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Fridage på Gili Islands

Program afsnit 6:

I skal også opleve paradisiske Gili Islands, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev og et imponerende undervandsliv. Her er der tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. De 3 små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. Nyd livet og kom ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned.


Efter nogle inspirerende, afslappende, sjove og læringsrige uge, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark efter 2 måneder med store kulturelle kontraster, nye erfaringer om verden og en masse nye venner.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

Japan (2 uger):

 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage
 • Sightseeing i Asakusa området
 • Besøg ved Sensoji Temple
 • Shopping ved Nakamise Shopping street & Omotesando
 • Udflugt til lokale markeder
 • Transport med Shinkansen Tokyo-Kyoto t/rt
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Besøg i Kiyomizu Temple
 • Kimono-experience
 • Besøg ved Fushimi Irani Shrine
 • Besøg ved Golden Pavilion
 • Kimono Fashion Show
 • Sightseeing ved Shibuya Crossing
 • Besøg på Manga Museum

Australien (2 uger):

 • Ophold i Noosa
 • Ophold i Sydney
Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili Islands (4 uger):

 • Ophold i Munduk
 • Intro-program på Bali med besøg til Munduk og Ubud
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Opleve vulkaner
 • Se balinesisk dans
 • Vandfalds-trek gennem rismarkerne ved Munduk
 • Ophold i Ubud
 • Rundvisning i lokal landsby
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • Besøg til rismarker
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg til lokale kunstnere
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Ophold i Seminyak 
 • 60 timers Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • 2 frokoster

 • Morgenmad alle dage på Bali

 • Ophold på Gili Trawangan
 • Snorkeltur på Gili

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Besøg i Tokyo metropolitan government building observation deck
 • Morgenceremoni i buddhistisk tempel i Kyoto
 • Yoga og fodbold med de lokale på stranden i Seminyak
 • Vandreture i Balis smukke natur
 • Besøg til kulturelle ceremonier på Bali

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Tokyos urbane jungle
  • Spis japanske specialiteter
  • Udforsk hinduistiske templer
  • Australiens røde Outback 
  • Oplev asiatiske storbyer
  • Udforsk Balis landskaber
 1. Personligt
  • Bliv en del af et unikt fællesskab
  • Nye perspektiver på tilværelsen
  • Erfaringer om verden
  • Styrk dine kompetencer
  • Flyt dine grænser
  • Afklaring om fremtiden
 1. Natur
  • Tokyos japanske haver
  • Bambusskoven i Kyoto
  • Lækre surferstrande i Noosa
  • Munduks idylliske, grønne dale
  • Vajende palmer på Bali
  • De paradisiske Gili Islands
 1. Kultur
  • Store kulturelle kontraster
  • Lær om japanernes livssyn
  • Japans traditioner og historie
  • Oplev balinesernes gæstfrihed
  • Lær om hinduismen
  • Overnat i lokale guesthouses
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden