Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Øst

Highligts introtekst (under overskrift):

Højskoleophold til Bali, Gili Islands, Australien, New Zealand, Fiji, Los Angeles, Mexico og Cuba! Fra Balis religiøse og gæstfrie befolkning, smukke landskaber og Australiens metropol Sydney til New Zealands storslåede landskaber og eksotiske Fijis palmer og lækre strande. Fra USA’s jetset-by Los Angeles til Mexicos lækre strande og Cubas højland, tobaksmarker og unikke stemning i Havanas farverige gader.


På 3 eller 3½ måneder oplever du nogle af verdens mest spændende naturmæssige, kulturelle og eksotiske kontraster, og får undervisning i Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring samt Sport, Krop & Personligt Drive. 


Bemærk: Du kan både rejse i 3 og 3½ måneder. Den ene rejse indeholder 2 ugers kulturel rundrejse på Cuba sidst i programmet.

Læs mere om Jordomrejser.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Øst

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter med kulturelle og indsigtsrige oplevelser på Bali og undervisning i Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring. Efter nogle lækre fridage på Gili Islands, fortsætter oplevelserne i storbyen Sydney og i New Zealands vilde natur, hvorefter der er undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i Queenstown. Herefter er der 2 uger på Fijis tropiske øer, med udflugter og tid til afslapning på stranden. Rejsen fortsætter med sightseeing i USA's jetset-by Los Angeles, fritid på de flotte mexicanske strande i Cancun og afrundes med 2 ugers kulturel rundrejse på historiske Cuba.


Der er noget for enhver smag på denne jordomrejse: kulturelle særpræg, adventure-byer, hvide sandstrande og turkisblåt vand, storbystemning, afslapning under palmerne, motiverende og brugbar undervisning, fritid med et væld af muligheder og meget mere! Du kommer hjem med ny vidne om verden og værdifulde perspektiver på din egen tilværelse og dine valg for fremtiden.


Bemærk: Du kan både rejse i 3 og 3½ måneder. Den ene rejse indeholder 2 ugers kulturel rundrejse på Cuba sidst i programmet.

Læs mere om Jordomrejser.

Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Øst

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Jorden Rundt - 3½ mdr. Øst

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Bali

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 3½ mdr. Øst
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 3½ mdr. Øst

Foto Program afsnit 1:
Bali_danseshow
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Bali - Teambuilding og vandring i Munduk og Ubud

Program afsnit 1:

Jeres rejse starter på det tropiske Bali, hvor I fra starten af får mulighed for at lære hinanden bedre at kende. I skal bl.a. lave teambuilding, vandre mellem grønne rismarker i Munduks højland, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og skal besøge et smukt, buddhistisk tempel omgivet af voldgrave i det grønne landskab.


I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow, se Pura Batuan-templet, og besøge en landsby med en lokal guide. De første dage på Bali har helt sikkert allerede givet jer nye perspektiver på tilværelsen, når I påbegynder undervisningen i Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring i Ubuds skønne omgivelser, inden I kører til Sanur, hvor I skal bo de næste 2 uger.

Foto Program afsnit 2:
bali-(1)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3-4: Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring i Sanur og fridage på Gili Islands

Program afsnit 2:

I Sanur fortsætter I undervisningen i Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring med en inspirerende, dansk underviser. Der er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. I skal også lære, hvordan en bedre forståelse af andre menneskers drømme og ønsker er vigtigt i et effektivt og givende samarbejde, når I sammen laver små projekter i lokalmiljøet.


Herefter er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. Atmosfæren er helt speciel i dette lille øparadis med kridhvide strande, krystalblåt vand og et imponerende undervandsliv. På de 3 små øer kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. Der er en afslappet stemning, med små, lækre restauranter og barer langs vandkanten, sækkestole på stranden og wellness-klinikker på hvert gadehjørne.

Foto Program afsnit 3:
20140506_091851[1]
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Australien - Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 3:

Efter at have afsluttet det første undervisningsforløb på Bali, flyver I til Australien og metropolen Sydney. Her skal I på sightseeing den første dag, så I lærer byen at kende til de efterfølgende fridage. I skal bl.a. se Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og det historiske Paddington.


Herefter har I nogle dage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil se og opleve i storbyen. Se en forestilling i Operahuset, spis frokost på den hyggelige havnefront med udsigt til byens højhuse eller prøv kræfter med surfing på Bondi Beach. Begiv jer ud på powershopping, drik god kaffe på de utallige caféer, slap af i byens flotte parker eller udforsk de forskellige kvarterer. I kan også rejse til andre dele af det enorme land og kontinent, f.eks. ind til den uendelige "outback", hvor I kan gå rundt om Ayers Rock, se solens første stråler ramme den røde ørkens klippeformationer, lære om Aboriginernes kultur og historie, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.

Foto Program afsnit 4:
IMG_2601
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - Marineliv i Kaikoura og Mount Cook

Program afsnit 4:

Efter en masse kulturelle oplevelser på Bali og i Australien, rejser I til New Zealands storslåede natur og ankommer til Christchuch på Sydøen. Landets betagende landskaber er noget helt for sig, med snedækkede bjerglandskaber, grønne dale med hundredevis af får og marineliv i verdensklasse, og I vil med det samme mærke de lokales åbenhed og positive tilgang til livet i disse fantastiske omgivelser.


Fra Christchurch kører I til kystbyen Kaikoura, der er kendt for at være et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, observere kaskelothvaler og komme tæt på sælkolonier på fastlandet. I fortsætter til Lake Tekapo, hvor I til fods skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg, og opleve de fascinerende omgivelser med søer og bjergtinder. Herefter kører I videre sydpå og ankommer til vores studiecenter i Queenstown, hvor I skal bo de næste tre uger og have det næste undervisningsforløb.

Foto Program afsnit 5:
NZTH-F11-Karina-(153)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Sport, Krop & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 5:

Efter ankomsten til Queenstown begynder I undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive med en motiverende, dansk underviser. Der undervises typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 60 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser og træning. I lærer gennem kroppen og finder jeres egne grænser, både fysisk og mentalt. I skal også arbejde med målsætninger gennem coaching. Målet er, at du får ny energi, viden om kroppen og fordelene ved en aktiv hverdag og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst er det, at du har haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en masse nye sider af dig selv.


Queenstown er kendt for sine vilde adrenalinaktiviteter og de flotte omgivelser, som det hele foregår i, og byen er fyldt med backpackere fra hele verden. I fritiden kan I opleve nogle af alle de vilde, sjove og flotte aktiviteter, som byen og området byder på. Skydiving, bungyjumping, trekking, mountainbiking, paragliding, jetboating og meget mere!

Foto Program afsnit 6:
fiji view
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10-11: Fiji - Rundrejse og adventure på de eksotiske øer

Program afsnit 6:

Fra New Zealands vilde landskab rejser I til de eksotiske Fiji-øer og ankommer til byen Nadi på den ene hovedø, Viti Levu. Efter en aften i Nadi tager I ud til Robinson Crusoe Island, hvor I har 2 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande, snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller og slappe af oven på nogle læringsrige og vilde uger i New Zealand. I får også mulighed for at ro kajak, tage på vandreture i junglen eller udforske den lokale kultur og mad på øen og prøve kræfter med fijianernes melanesiske dans.


I tager tilbage til Viti Levu og Fiji's adventure-by, Pacific Harbour. Her skal I prøve sandboarding ned ad store sandklitter, kanoture på junglefloder og badning i eksotiske vandfald. I besøger også hovedstaden Suva og ser lokale markeder, høvdingens hus, regeringsbygningen og møder lokale, som fortæller om deres liv og hverdag på øerne. I har også 2 dage på Manta Ray Island og 2 dage på Beachcomber Island, hvor I skal nyde livet, holde bålfest og danse i det lune sand under en smuk stjernehimmel.

Foto Program afsnit 7:
AU_faelles4
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12-13: USA - Los Angeles og strandlivet i Cancun, Mexico

Program afsnit 7:

Fra adventure-dage og afslapning ved Stillehavets blå bølger på Fiji tager I til pulserende storbystemning og hektiske gader i englenes by, Los Angeles, i USA. Her skal I opleve livet og atmosfæren i stjernernes hjemby, når I skal på sightseeing og se Beverly Hills, Hollywood, "Walk of Fame", Kodak Theatre, Rodeo Drive og berømthedernes vilde boliger. I har også en aktivitetsdag på berømte Santa Monica Beach, hvor en professionel træner vil undervise jer i beach volley.

 

Efter en fridag i Los Angeles til at opleve endnu mere af storbyens muligheder, fortsætter I til Mexico og den lækre strandby Cancun, hvor I har en lille uge til at udforske Mexico eller til at nyde stranden, solen og vandet. I kan f.eks. tage en dagstur til smukke Isla Mujeres, hvor I blandt andet kan opleve store skulpturer under vandoverfladen og gamle piratruiner. Eller besøge den berømte Mayaruin Chitchen Itza eller måske frister Tulum ruinerne eller hængekøjerne på stranden. Der er mange muligheder, og du kan selv vælge dine aktiviteter disse dage. Herefter fortsætter I til Cuba på 2 uger intens kulturrejse.

Foto Program afsnit 8:
IMG_6493
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 14-15: Cuba - Havana, Trinidad og Vinales

Program afsnit 8:

De travle, historiske gader, gamle biler og cigarrygende gæster på gadecaféer vidner om, at Cuba stadig lever i sin egen tid. I skal på en intensiv rundrejse og undervejs lære om Cubas historie og kultur. I Havana skal I opleve byens seværdigheder og have undervisning i salsa med en lokal danselærer, så I er klar til et besøg til Casa Musica, hvor cigarer og Cuba Libres hører sig til, når de lokale selv danser til de eksotiske rytmer. Fra Havanna tager I til Trinidad, hvor I har nogle fridage og skal bo lige ud til en lækker strand med turkisblåt vand. I besøger også det lokale Casa Musica og andre af byens interessante steder. I fortsætter til tobaksplantagerne i Vinales, hvor I skal vandre i bjergene, opleve grotter, se hvordan bønderne lever og lære om tobaksproduktionen. 


Efter oplevelserne på Cuba, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. Du kommer hjem med nye venskaber i hele Danmark, masser af inspiration og nye, værdifulde perspektiver på tilværelsen - mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, tid og fremtid på.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 3 mdr. Øst
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 3 mdr. Øst

Foto Program afsnit 1:
DSC_0293
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Bali - Teambuilding og vandring i Munduk og Ubud

Program afsnit 1:

Jeres rejse starter på det tropiske Bali, hvor I fra starten af får mulighed for at lære hinanden bedre at kende. I skal bl.a. lave teambuilding, vandre mellem grønne rismarker i Munduks højland, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og skal besøge et smukt, buddhistisk tempel omgivet af voldgrave i det grønne landskab.


I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow, se Pura Batuan-templet, og besøge en landsby med en lokal guide. De første dage på Bali har helt sikkert allerede givet jer nye perspektiver på tilværelsen, når I påbegynder undervisningen i Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring i Ubuds skønne omgivelser, inden I kører til Sanur, hvor I skal bo de næste 2 uger.

Foto Program afsnit 2:
DSC_0913
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3-4: Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring i Sanur og fridage på Gili Islands

Program afsnit 2:

I Sanur fortsætter I undervisningen i Kommunikation, Personlig Udvikling, Samarbejde & Afklaring med en inspirerende, dansk underviser. Der er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. I skal også lære, hvordan en bedre forståelse af andre menneskers drømme og ønsker er vigtigt i et effektivt og givende samarbejde, når I sammen laver små projekter i lokalmiljøet.


Herefter er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. Atmosfæren er helt speciel i dette lille øparadis med kridhvide strande, krystalblåt vand og et imponerende undervandsliv. På de 3 små øer kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. Der er en afslappet stemning, med små, lækre restauranter og barer langs vandkanten, sækkestole på stranden og wellness-klinikker på hvert gadehjørne.

Foto Program afsnit 3:
Sydney Opreahuset
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Australien - Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 3:

Efter at have afsluttet det første undervisningsforløb på Bali og nydt livet på Gili Islands, flyver I til Australien og metropolen Sydney. Her skal I på sightseeing den første dag, så I lærer byen at kende til de efterfølgende fridage. I skal bl.a. se Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og det historiske Paddington.


Herefter har I nogle dage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil se og opleve i storbyen. Se en forestilling i Operahuset, spis frokost på den hyggelige havnefront med udsigt til byens højhuse eller prøv kræfter med surfing på Bondi Beach. Begiv jer ud på powershopping, drik god kaffe på de utallige caféer, slap af i byens flotte parker eller udforsk de forskellige kvarterer. I kan også rejse til andre dele af det enorme land og kontinent, f.eks. ind til den uendelige "outback", hvor I kan gå rundt om Ayers Rock, se solens første stråler ramme den røde ørkens klippeformationer, lære om Aboriginernes kultur og historie, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.

Foto Program afsnit 4:
JR-80
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - Marineliv i Kaikoura og Mount Cook

Program afsnit 4:

Efter en masse kulturelle oplevelser på Bali og i Australien, rejser I til New Zealands storslåede natur og ankommer til Christchuch på Sydøen. Landets betagende landskaber er noget helt for sig, med snedækkede bjerglandskaber, grønne dale med hundredevis af får og marineliv i verdensklasse, og I vil med det samme mærke de lokales åbenhed og positive tilgang til livet i disse fantastiske omgivelser.


Fra Christchurch kører I til kystbyen Kaikoura, der er kendt for at være et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, observere kaskelothvaler og komme tæt på sælkolonier på fastlandet. I fortsætter til Lake Tekapo, hvor I til fods skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg, og opleve de fascinerende omgivelser med søer og bjergtinder. Herefter kører I videre sydpå og ankommer til vores studiecenter i Queenstown, hvor I skal bo de næste tre uger og have det næste undervisningsforløb.

Foto Program afsnit 5:
nz8
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Sport, Krop & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 5:

Efter ankomsten til Queenstown begynder I undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive med en motiverende, dansk underviser. Der undervises typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 60 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser og træning. I lærer gennem kroppen og finder jeres egne grænser, både fysisk og mentalt. I skal også arbejde med målsætninger gennem coaching. Målet er, at du får ny energi, viden om kroppen og fordelene ved en aktiv hverdag og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst er det, at du har haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en masse nye sider af dig selv.


Queenstown er kendt for sine vilde adrenalinaktiviteter og de flotte omgivelser, som det hele foregår i, og byen er fyldt med backpackere fra hele verden. I fritiden kan I opleve nogle af alle de vilde, sjove og flotte aktiviteter, som byen og området byder på. Skydiving, bungyjumping, trekking, mountainbiking, paragliding, jetboating og meget mere!

Foto Program afsnit 6:
dans
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10-11: Fiji - Rundrejse og adventure på de eksotiske øer

Program afsnit 6:

Fra New Zealands vilde landskab rejser I til de eksotiske Fiji-øer og ankommer til byen Nadi på den ene hovedø, Viti Levu. Efter en aften i Nadi tager I ud til Robinson Crusoe Island, hvor I har 2 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande, snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller og slappe af oven på nogle læringsrige og vilde uger i New Zealand. I får også mulighed for at ro kajak, tage på vandreture i junglen eller udforske den lokale kultur og mad på øen og prøve kræfter med fijianernes melanesiske dans.


I tager tilbage til Viti Levu og Fiji's adventure-by, Pacific Harbour. Her skal I prøve sandboarding ned ad store sandklitter, kanoture på junglefloder og badning i eksotiske vandfald. I besøger også hovedstaden Suva og ser lokale markeder, høvdingens hus, regeringsbygningen og møder lokale, som fortæller om deres liv og hverdag på øerne. I har også 2 dage på Manta Ray Island og 2 dage på Beachcomber Island, hvor I skal nyde livet, holde bålfest og danse i det lune sand under en smuk stjernehimmel.

Foto Program afsnit 7:
La bike ride
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12-13: USA - Los Angeles og strandlivet i Cancun, Mexico

Program afsnit 7:

Fra adventure-dage og afslapning ved Stillehavets blå bølger på Fiji tager I til pulserende storbystemning og hektiske gader i englenes by, Los Angeles, i USA. Her skal I opleve livet og atmosfæren i stjernernes hjemby, når I skal på sightseeing og se Beverly Hills, Hollywood, "Walk of Fame", Kodak Theatre, Rodeo Drive og berømthedernes vilde boliger. I har også en aktivitetsdag på berømte Santa Monica Beach, hvor en professionel træner vil undervise jer i beach volley.


Efter en fridag i Los Angeles til at opleve endnu mere af storbyens muligheder, fortsætter I til Mexico og den lækre strandby Cancun, hvor I har en lille uge til at udforske Mexico eller til at nyde stranden, solen og vandet. I kan f.eks. tage en dagstur til smukke Isla Mujeres, hvor I blandt andet kan opleve store skulpturer under vandoverfladen og gamle piratruiner. Eller besøge den berømte Mayaruin Chitchen Itza eller måske frister Tulum ruinerne eller hængekøjerne på stranden. Der er mange muligheder, og du kan selv vælge dine aktiviteter disse dage, inden du vender hjem til Danmark.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra tidligere deltagere
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra tidligere deltagere

Foto Program afsnit 1:
NZ-ADV-E14-uge-3-(31)
Program afsnit 1 Overskrift:

Hvad har opholdet givet dig?

Program afsnit 1:

En masse fantastisk oplevelser, uforglemmelige minder samt nye gode venskaber - en tur jeg aldrig vil være foruden. En bedre forståelse for hvorfor nogle mennesker gør som de gør, og føler jeg er blevet mere bevidst om hvem jeg selv er. Jeg har fået en fed oplevelse, jeg kan putte i min rygsæk.


Jeg har fået udfordret mine grænser, udviklet mig som person og ikke mindst givet mig lyst til at rejse endnu mere. Har lært mig selv bedre at kende, og føler mig mere sikker på mig selv som jeg er som person. Opholdet har givet mig rigtig meget, bl.a. et indblik i hvordan kulturen i de forskellige lande rundt omkring på jorden, forskelligheden både i befolkningen, troen, naturen og meget andet, og hvordan man opfører sig ude i verden som rejsende. 


Jeg kan mærke jeg også selv har ændret mig, lært nogle sider af mig selv at kende, som jeg ikke kendte før, eller lært dem bedre at kende. Jeg er blevet så meget klogere på verden, og mig selv og hvordan jeg kan reagere i forskellige situationer jeg måske ikke er kommet ud for før. 


Den har givet mig selvtillid og den fedeste rejse med de vildeste oplevelser.

Foto Program afsnit 2:
Program afsnit 2 Overskrift :
Program afsnit 2:
Foto Program afsnit 3:
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:
Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Bali & Gili Islands:

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Munduk
 • Heldagsudflugt ved Munduk med vandretur i rismarker, besøg til kaffeplantage m.m. 
 • Ophold i Ubud
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Byrundtur
 • Traditionelt ildshow 
 • Heldagsudflugt ved Ubud med besøg til landsby, Pura Batuan-templet m.m.
 • Ophold i Seminyak
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Snorkeltur

Australien:

 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur i Sydney
 • Besøg ved fx Operahuset og Paddington
 • Tur til Bondi Beach

New Zealand:

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • 3 timers hvalobservationstur 
 • Ophold ved Mt. Cook/Lake Tekapo
 • Vandretur ved Mount Cook/Lake Tekapo
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive

Fiji:

 • Ophold på Robinson Crusoe Island
 • Bålaften på stranden
 • Havkajak
 • Snorkling
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i Pacific Harbour
 • Heldagsudflugt i longboat på floderne
 • Besøg til lokale landsbyer
 • Danseshow og kava-ceremoni 
 • Besøg til børnehjem
 • Vandretur i regnskoven til vandfald
 • Ophold i Nadi
 • Udflugt til varme kilder og mudderbad
 • Ophold på Manta Ray Island
 • Volleyball på stranden på Mantaray Island
 • Ophold på Beachcomber Island
 • Alle måltider på Mantaray, Beachcomber og Robinson Crusoe Island
 • Morgenmad i Nadi
Inkluderet - kolonne 2:

Los Angeles:

 • Alle morgenmåltider
 • BBQ på stranden 
 • Cykeltur langs Santa Monica Beach
 • Beach Volley på Santa Monica Beach med professionel træner
 • Besøg til Dolby Theatre (tidl. Kodak) i Hollywood
 • Frokost på Hard Rock Café
 • Sightseeing med bus i Hollywood forbi de kendtes boliger m. guide

Mexico

 • Ophold i Cancun

På 3½ mdrs.-rejsen, inkl. Cuba:

 • 2 ugers spændende rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i hovedstaden Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken 
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg til lokalt Casa Musica
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur
 • Besøg til det lokalt Casa Musica
 • Ophold i Vinales
 • Byrundtur i Vinales 
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales  

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Besøg til Te Papa Tongarewa National Museum i Wellington
 • Vandretur til Ben Lomond i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Gåtur til sælkoloni i Kaikoura

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandring i Balis højland
  • Snorkling ved Fijis lækre strande
  • Svøm med vilde delfiner i åbent hav
  • Se kaskelothaver på observationstur ved Kaikoura
  • Gå på opdagelse i Sydney og Los Angeles
  • Kanotur op ad junglefloder
  • Sandboarding ned ad store sandklitter
  • Dans i bare tæer i det varme sand på Fiji
  • Bålfest på stranden til solen står op
  • Trekking i bjerge og tæt jungle
  • Bådture til eksotiske øer
  • Spil beach volley på Santa Monica Beach
  • Mulighed for masser af vand- og adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Få inspirerende undervisning
  • Styrk dine muligheder fremover
  • Få nye perspektiver på tilværelsen
  • Bliv mere afklaret om dine valg for fremtiden
  • Ryk dine fysiske og mentale grænser
  • Oplev nye sider af dig selv
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Få en bedre forståelse for andres levevis
  • Tid til eftertanke
  • Find ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet
  • Kom ned i gear og nyd livet
  • Venner for livet
  • Styrk din selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Ny energi, inspiration og motivation
 1. Natur
  • Smaragdgrønne rismarker i Munduks højland
  • Kridhvide sandstrande med palmer og azurblåt vand
  • New Zealands storslåede landskaber
  • Snedækkede bjergtinder og vulkanområder
  • Marineliv i verdensklasse i Kaikoura
  • Fijis tropiske palmeøer
  • Robinson Crusoe Island
  • Mantaray Island
  • Beachcomber Island
  • Farvestrålende koralrev og fiskestimer
  • Lækre strande i Cancun
  • Kænguruer, koalabjørne og papegøjer
  • Australiens uendelige "outback"
  • Gemte vandfald i junglen
  • Kaffeplantager og tobaksmarker
 1. Kultur
  • Lær en masse om andre kulturer og tænkemåder
  • Besøg lokale markeder på Bali
  • Oplev buddhistiske templer
  • Besøg lokale landsbyer på Bali og Fiji
  • Lav små projekter i det balinesiske lokalmiljø
  • Tal med mennesker fra hele verden
  • Mød backpackere fra hele verden i Queenstown
  • Se Operahuset i Sydney
  • Besøg Fijis hovedstad, Suva
  • Prøv fijianernes melanesiske dans
  • Lær om Maoriernes og Aboriginernes kultur og historie
  • Los Angeles og Sydney by day and night
  • Udforsk Beverly Hills, Hollywood og "Walk of Fame" i L.A.
  • Lækker mexicansk mad
  • Fijianernes melanesiske dans
  • Cubas historiske gader og gamle biler
  • Dans salsa med de lokale på cubanske Casa Musicas
Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden