Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka Adventure

Highligts introtekst (under overskrift):

Maldivernes eksotiske natur, med lækre sandstrande og fantastisk dyreliv under vandoverfladen, danner rammen om to ugers ophold på en lille lokal ø, hvor du igennem lokale projekter bliver en del af det lille ø-samfund.


På Sri Lanka skal du på to ugers spændende rundrejse, med udflugter til et elefantbørnehjem, templer, teplantager, på vandreture og meget mere. På bare en enkel måned kan du på denne adventurerejse opleve to fascinerende kulturer og blive en del af et samfund, der adskiller sig fra de vante rammer hjemmefra.


Rejsen kan kombineres med én måneds adventurerejse i New Zealand. Gælder dog ikke sommerturen til Maldiverne og Sri Lanka. 

Programbeskrivelse side overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka Adventure

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Maldivernes smukke natur, to ugers ophold i en lille ølandsby, lokale projekter, snorkling og maldivisk madlavning og meget mere. Vær med til at gøre en forskel for livet og de lokale i dette lille øsamfund, hvor man tager tingene, som de kommer. To ugers rundrejse på Sri Lanka, besøg til hellige templer og huler, elefantbørnehjem og en lokal skole, riverrafting og jeep-safari. Alt dette og mere til på kun én måned.


Inkluderet overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka Adventure

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC billet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Rutekort:

Maldiverne & Sri Lanka Adventure

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Sri Lanka

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
30. maj 2016
Overskrift:

Rundrejse på Sri Lanka

Dato:
20. januar 2016
Overskrift:

Lokale projekter på Maldiverne

Dato:
08. januar 2015
Overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka - Højskole i Udlandet

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne & Sri Lanka Adventure, 1 md.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne & Sri Lanka Adventure, 1 md.

Foto Program afsnit 1:
IMG_4546
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Maldiverne - Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

Efter ankomst til Maldivernes hoved-ø Male, sejler I gennem de turkisblå bølger ud til den lille lokale ø Rasdhoo. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og omgivet af det smukkeste turkisblå hav. Øen er for nylig åbnet op for turisme, og de lokale er gæstfrie, nysgerrige og glade for at vise, hvordan livet også kan leves. De næste to uger skal I bo på et dejligt hotel, hvorfra alt er i gåafstand på den lille hyggelige ø og hvor forholdet til tiden er noget anderledes end det, vi er vant til hjemmefra.


Rasdhoo Island er et af Maldivernes mest berømte steder at dykke med hammerhajer. Der er et dykkercenter på øen, hvor I kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer. I kan også bare nyde livet på den dejlige palmestrand i hinandens selskab. Der er arrangeret daglige udflugter som fisketure, solnedgangscruise med delfinspotting, snorkelture og picnicture til øde øer.

Foto Program afsnit 2:
MASL_2015
Program afsnit 2 Overskrift :

Undervisning i Kulturforståelse & Lokale Projekter

Program afsnit 2:
I skal under opholdet på Maldiverne også have undervisning i faget Kulturforståelse & Lokale Projekter, hvor I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for det miljø, som I bor i og for beboerne på øen. Faget er ikke tavleundervisning, men foregår løbende på rejsen, bl.a. med madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg på frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. I bliver involveret i det lokale samfund og får et indblik i, hvordan livet er på en lille tropeø. Med andre ord bliver I en del af en befolkning med et anderledes livssyn, i et afslappet miljø og med tid til at nyde det gode ved livet - måske I bliver inspireret til at ændre jeres egen tilgang til livet.


Efter nogle oplevelsesrige uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen, er det blevet tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning, som har taget jer til sig, som deres egen familie. I rejser uden tvivl videre med rygsækken fuld af oplevelser og med en forståelse af, hvordan livet også kan være, på en ø midt ude i det Indiske Ocean.

Foto Program afsnit 3:
Elephant safari S17
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Sri Lanka - Pinnawela, Sigiriya, Kandy og Kitulgala

Program afsnit 3:

I flyver den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela, hvor I skal besøge og overnatte ved et elefantbørnehjem for forældreløse elefanter. Her oplever I elefanterne, når de bader i byens flod, fodres og leger med hinanden.


Efter et par dage i elefanternes selskab, kører I nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle igennem fascinerende landskaber, sejle på floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. I skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og jeres dygtige, lokale guide deler sin store viden med jer undervejs. I skal også besøge en lokal skole, hvor I får oplevet Sri Lanka i børnehøjde, og besøge det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland til Kitulgala, hvor I skal riverrafte på White River. I skal også besøge batikfabrikker og silkebutikker og lærer om de lokale håndværkstraditioner.

Foto Program afsnit 4:
tuk tuk
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Ella, Tissamaharama og Hikkaduwa

Program afsnit 4:

I kører derefter til området omkring Ella, hvor I skal vandre i højlandet, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det meget berømte Adams Peak. Fra højlandet kører I videre til ét af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala National Park. Her skal I på safari for at spotte fugle, bjørne, elefanter og leoparder.


I afslutter den enestående rundrejse i Hikkaduwa, hvor I skal surfe, besøge skildpadde-udklækningsstationer og nyde aftenerne med bål på stranden og historier fra jeres måned sammen. Fyldt med oplevelser i særklasse, masser af nye venskaber og følelsen af at have været en del af en anden tilværelse og kultur, kan du nu vende med holdet tilbage til Danmark eller rejse videre på egen hånd.

Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra tidligere deltagere
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra tidligere deltagere

Foto Program afsnit 1:
IMG_3130
Program afsnit 1 Overskrift:

Rejsebrev fra sommerholdet 2014

Program afsnit 1:

”Så fløj den første uge afsted her på Sri Lanka, og der har været fuld knald på! Først gik turen til Sigiriya, hvor vi brugte 3 dage, bland andet på safari, hvor vi så en masse elefanter i den frie natur, vandretur til toppen af Sigiriya Rock Tressure, cykeltur til lokal løg-bonde, village tur på oksetrukne vogne og på katamaranbåde og besøg i søndagsskolen, hvor vi legede med børnene.”Til aften spiste alle sammen og fejrede Marias fødselsdag til langt ud på natten!”


”Så kom store-tempel-dag. Først Dambulla Cave Temple og Golden Temple, så videre mod Kandy, hvor vi stoppede ved en Spice and Herbal Garden og købte en masse krydderier, inden vi i Kandy så et traditionelt Sri Lankansk musik- og danseshow, efterfulgt af endnu et tempel, The Tooth Tempel. Efter så lang en dag trængte holdet til en fest, som for nogen varede til klokken 5 om morgenen.”

Foto Program afsnit 2:
175470-10
Program afsnit 2 Overskrift :
Program afsnit 2:


”I dag kørte vi så videre til Kitulgala, hvor alle var ude at White Water-rafte. Super fed og smuk 1½ times tur, kategoriseret som grade 2-3. For første gang i denne uge, havde vi i eftermiddags tid til at lave et par timers teambuilding, som blev til Jeopardy og en fup-eller-fakta-leg. Det var sjaw :o)”


"Ella er en rigtig hyggelig, højtliggende og kølig by, med en masse små restauranter, som eleverne brugte flittigt. Første morgen besøgte vi den 400 år gamle Bogota Bridge. Derefter kørte vi til Thomas Liptons teplantage, hvor vi måtte hoppe på en lokal gammel skrammelbus, og bagefter på en hel flok tuk-tuk’er for at komme op til Liptons Seat. Dagen efter var en fridag, hvor jeg gik med en lille flok til toppen af Ella Rock – helt fantastisk 4-timers tur med super udsigt og badning under et vandfald.” 


”Efter 11 dage i et varmt land, stort set uden mulighed for strand eller swimmingpool, var det skøøøønt at komme til kystbyen Arugambay. Total tilbagelænet surfer-by med fede strande! Første eftermiddag gik med sol, strand og vilde bølger. Hele formiddagen i dag har vi været på surf-kursus. Supercool instruktør, og alle elever syntes det var mega fedt at surfe. Fantastisk tur, smil over hele linjen!”


”4 timers eftermiddagssafari og 3 timers morgensafari i Tissamaharama bød på krokodiller, vandbøfler, hjorte, elefanter, vildsvin, varaner, aber, leoparder og et væld af fugle!”


”30 meter høje buddha-figurer, lokalt skolebesøg, hvor der blev leget og sunget sange med ungerne, cykeltur på landet gennem marker og lokale byer, besøg hos lokal bonde og afprøvning af diverse rotti-specialiteter hos de små vejboder - favoritten er selvfølgelig med chokolade og banan ;). Netop på vej til riverrafting, hvor vi er tjekket ind i små træ-cabinas, der er åbne med udsigt over floden... Bliver en oplevelsesrig nat og meget grænseoverskridende for nogen. Alle fit for fight. Hilsner fra junglen med lyden af den brusende flod.”

Foto Program afsnit 3:
IMG_8368
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:


”Har netop været på Safari i Yala Nationalpark og set tons af vandbøfler, krokodiller, påfugle, et par elefanter, varaner, diverse imponerende fugle og vortesvin. Leoparden har vi forhåbentlig til gode til i morgen hvor den står på tidlig morgen safari. Ellers har ugen stået på hiking i fantastisk natur, badning i vandfald, beachlife og surfing, et par byture for nogen, templer og buddha’er, tea factories, lange busture gennem fantastiske landskaber, lege, hygge og god mad :-)”


”På vej til Hikkaduwa stoppede vi ved en havskildpadde-udklæknings-station. Hyggeligt lille stop, hvor vi hørte om hvordan de redder skildpadderne fra diverse farer, og så de 2 dage gamle skildpadder i bassinet. På hotellet blev der nydt en tiltrængt fridag med strand og sol, bøger og kortspil.”

Foto Program afsnit 4:
Maldiverne_strand2
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:


”Efter en nat i bus, lufthavn og fly, ankom vi trætte til Hulhu Male på Maldiverne. Her blev vi modtaget af Nilsham, og lige fra lufthavnen startede paradis-eventyret, med en times sejltur i speedbåd i det turkise vand, fra Hulhu Male til Rasdhoo Island. Her blev vi indlogeret på to små og meget hyggelige guesthouses, med det mest fantastiske personale. Det samme personale har fra første dag vartet os op fra morgen til aften! Tre måltider hver dag i en superhyggelig, privat gårdhave, snorkeltur med BBQ til den mest fantastiske lille paradis-sandø, guidet tur på Rasdhoo, besøg på en fiskerø, hvor vi så en lokal fisker ordne sailfish til eksport til Sri Lanka, prøvedyk med det lokale Padi-center, og alt mulig andet!”


”Seks elever er i dag startet på Open Water-kursus. Før første dyk var fire af dem nærmest rædselsslagne for at komme så langt under vandet, men efter dykket var alle seks nærmest høje over den fede oplevelse. Hele ugen har budt på skøøøønt vejr, og alle er glade og solbrune/brændte!”

Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt på denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Teambuilding
 • Lokale projekter jf. program

Maldiverne:

 • Alle måltider
 • Aktive Kulturdage & Lokale Projekter 
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen
 • Badetur til Sandbank Island
 • Solnedgangstur til Sandbank
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på frugtplantage
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Udflugt til øde ø med BBQ
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley-, håndbold el. fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise
Inkluderet - kolonne 2:

Sri Lanka:

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Besøg til elefantbørnehjem
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg ved lokal familie med Sri Lankanske specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur
 • Besøg til lokal skole
 • Ophold i Kandy
 • Guidet tur i Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksted
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White River Rafting
 • Vandretur til Adams Peak (kun i sæson december-april)
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock

 • Vandretur til Little Adams Peak
 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Hikkaduwa
 • Surfing-lektion
 • Fællesmiddag
 • Besøg til skildpaddeprojekt

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.  

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr

  • Cykeltur
  • Rafting
  • Jeepsafari
  • Snorkeltur
  • Teplantager
  • Sigiriya Rock
  • Surfing
  • Havkajaksajlads
  • Delfiner og hvalhajer
  • Elefantbørnehjem
 1. Personligt
  • Mangfoldighed
  • Kulturforståelse
  • Inspiration
  • Selvindsigt
  • Selvtillid
  • Udfordringer
  • Selvstændighed
  • Motivation
  • Venskaber
  • Afklaring
  • Fokus
 1. Natur
  • Bjergrige landskaber
  • Naturreservatet Yala
  • Azurblåt vand
  • Nationalparker
  • Sigiriya-klippen
  • Teplantager
  • Sandstrande
  • Palmer
  • Fisk og koralrev
  • Vilde delfiner
  • Havskildpadder
  • Vilde elefanter
 1. Kultur
  • Tropeø 
  • Lokale skoler
  • Lokalbefolkningen
  • Templer
  • Buddhisme
  • Danseshow
  • Traditionelt mad
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden