Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

New Zealand, Australien & Seychellerne

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev New Zealands sneklædte bjergtinder, unikke marineliv, grønne dale fyldt med får, store åbne vidder, vulkaner og adrenalinpumpende aktiviteter, Australiens kænguruer og koalaer, koralrev og regnskove, spændende byliv, surfing, sol og fantastiske strande og afrund til sidst din oplevelse på ø-paradiset Seychellerne, der har en betagende smuk og uberørt natur.


3 måneders højskoleophold med undervisning Maoriernes kultur og historie, Kommunikation & Personlig Udvikling samt Sport, Krop & Personligt Drive.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand, Australien & Seychellerne

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter i New Zealand, hvor I skal rystes sammen den første uge og bl.a. på hvalsafari og ud at svømme med vilde delfiner i åbent hav. Herefter skal I på 3 ugers intens rundrejse gennem New Zealand. I fortsætter til Australien og får undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i strandbyerne Cairns og Byron Bay, og skal derefter besøge Sydney, inden I rejser mod tropeparadiset Seychellerne. Her får I 2 ugers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive, inden I rejser hjem til Danmark.


Du kommer hjem med ny viden om verden og nye perspektiver på din egen tilværelse, en masser venskaber i hele Danmark, samt inspiration og afklaring til at vælge, hvad du vil bruge din tid og din fremtid på.

Inkluderet overskrift:

New Zealand, Australien & Seychellerne

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Rutekort:

New Zealand, Australien & Seychellerne

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Seychellerne

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
26. maj 2016
Overskrift:

Sport, Krop & Personligt Drive på Seychellerne

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand, Australien & Seychellerne, 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand, Australien & Seychellerne, 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
image1-
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: New Zealand - Kaikoura, Queenstown og Fox Glacier

Program afsnit 1:

I ankommer til Christchurch på Sydøen af New Zealand. Herfra fortsætter I direkte nordpå til kystbyen Kaikoura, der er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i det åbne hav, på hvalobservationstur og se kolonier af sæler på helt tæt hold. Herefter kører I videre med bussen sydpå til Lake Tekapo, hvor I kan se Mount Cook, New Zealands højeste bjerg.


Næste stop er fascinerende Queenstown, som byder på et væld af adrenalinaktiviteter som skydiving og bungy jumping. Her har I fire fridage til at udfordre jer selv, nyde det flotte landskab og slappe af på byens havnefront – kun din fantasi sætter grænser i Queenstown. I fortsætter til den berømte Fox Glacier, hvor I skal vandre i gletcherområdet, mens en lokal guide fortæller om naturen og dens forandring. I skal også gå rundt om flotte Lake Matheson og se Mount Cook spejle sig i den blanke sø, inden I fortsætter op til Punakaiki, hvor havet igennem millioner af år har dannet tusindvis af pandekageformede klipper.

Foto Program afsnit 2:
nath-f15-a2
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3: Nelson, Wellington og Tongariro National Park

Program afsnit 2:

I fortsætter videre op til solskinsbyen Nelson, der ligger midt på Sydøens nordlige kyst og tæt på den store Abel Tasman National Park. I Nelson har I 3 fridage, hvor I kan udforske den flotte nationalpark på en vandretur eller i havkajak med en overnatning i parken undervejs. I kan også tage på vinsmagning eller bare nyde byen, solen og stranden.


Med færge fra den lille kystby Picton forlader I Sydøen og sejler gennem smukke Marlborough Sounds til hovedstaden Wellington på Nordøens sydlige kyst. Her er der tid til at opleve det pulserende storbyliv på byens mange caféer, barer og restauranter, i de hyggelige shoppinggader, eller på byens alsidige havnefront. Fra bylivet fortsætter I op mod Tongariro National Park, hvor I kan tage på New Zealands smukkeste heldags vandretur, Tongariro Alpine Crossing, over øde vulkanområder og klippeformationer, forbi cyanfarvede søer, igennem grønne enge og tæt skov - en vandretur, du aldrig vil glemme. Undervejs kan du også bestige "Mount Doom" fra Ringenes Herre-trilogien.

Foto Program afsnit 3:
NZ-adv-E14-(44)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Rotorua, Bay of Islands og Auckland

Program afsnit 3:

Med bus går turen videre til Rotorua, hvor I skal opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. I har også nogle fridage i Rotorua, som ud over de varme kilder byder på gode muligheder for bl.a. river rafting og mountainbiking. 


I skal også opleve de underjordiske drypstenshuler, Waitomo Caves, inden I kommer til den hyggelige kystby, Paihia. Her skal I besøge Maori-museet i Waitangi og på en heldagsbådtur rundt i Bay of Islands, hvor I bl.a. skal vandre på nogle af de små øer i bugten, sejle i kajak og bade, mens stjernerne pryder nattehimlen.

 

Sidste stop i New Zealand er landets største by, Auckland, hvor I har en fridag til f.eks. at nyde udsigten fra byens Sky Tower, inden I sætter kursen mod Australien.

Foto Program afsnit 4:
AUFI-F15-(12)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-7: Australien - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

I ankommer til den lækre strandby Cairns i Australien, hvor I først har nogle fridage til at udforske byen og kysten, inden I påbegynder 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig og inspirerende, dansk underviser. Undervisningen, som afsluttes i Byron Bay, giver dig nogle teknikker og redskaber, så du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter. Med den personlige udvikling skal du finde dine stærke sider og blive afklaret omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet. Der er fokus på at give dig nogle redskaber, så du får styrket dine kompetencer og bliver i stand til at træffe de rigtige valg for fremtiden.


Cairns og Byron Bay skaber en ideel ramme for undervisningsforløbet, og i fritiden kan I sammen nyde de lækre strande og vandet, måske surfe, tage dykkercertifikat eller gå nogle fantastisk flotte ture. I byerne er der masser af hyggelige caféer, restauranter og barer samt supermarkeder med et stort udvalg af madvarer og andet.

Foto Program afsnit 5:
AUNZFI-F15-SKydive
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8-9: Fritid i Byron Bay og sightseeing i Sydney

Program afsnit 5:

Efter undervisningsforløbet er afsluttet, har I en friuge i Byron Bay til at opleve endnu mere af hvad byen, eller resten af Australien, har at byde på. F.eks. en udflugt ind til den uendelige outback, hvor du kan spise mad tilberedt over bål og sove under en helt fantastisk stjernehimmel. Efter en hyggelig friuge med nye oplevelser og tid til at tænke over, hvad I har lært i løbet af de sidste uge, fortsætter I til Australiens største by, Sydney.


I den dynamiske metropol Sydney skal I på sightseeing og bl.a. se Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og det historiske Paddington. I har også nogle fridage til at udforske byen eller regionen på egen hånd, f.eks. de flotte Blue Mountains uden for byen. Efter inspirerende undervisning, strand- og storbyliv i Australien, skal I opleve en helt anden kultur, når I rejser til det lille ø-paradis, Seychellerne.

Foto Program afsnit 6:
IMG_0624
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10-11: Seychellerne - Sport, Krop & Personligt Drive

Program afsnit 6:

Seychellerne er et af de mest eksotiske og unikke steder i verden. Næsten 1000 meter høje bjerge rejser sig fra kanten af kysten, store granitblokke ligger spredt ud i det krystalklare, turkisblå hav, og de store palmer vajer i vinden. Gå rundt og nyd det hele, mens du hilser på de smilende lokale. Her finder du det rigtige paradis. 


Efter et par dage til at falde til på Seychellerne - det er ret nemt - påbegynder I 2 ugers spændende og aktiv undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive, med en kompetent, dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer hver især. I skal udfordres med nye sportsgrene, udnytte den fantastiske kulisse, og arbejde selvstændigt med egne personlige mål, alt imens I har det sjovt og får ny viden om krop og motion, som I anvender i den daglige undervisning.

Foto Program afsnit 7:
IMG_0713
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12: Fridage på Seychellerne

Program afsnit 7:

Efter 2 ugers givende undervisning har I en friuge til at opleve og fordybe jer i Seychellernes natur og kultur på egen hånd. Stedet er kendt for at have nogle af verdens bedste strande, og I kan tage på bådture for at se delfiner, snorkle i det krystalklare vand og dykke blandt farvestrålende fisk. Seychellernes unikke natur byder også på gode muligheder for en masse smukke vandreture rundt på øen. I bor på hovedøen Mahé, men har rig mulighed for at tage rundt og se de andre uberørte og smukke øer.


Efter 3 måneders rejse i Oceanien er det nu tid til at vende hjem mod Danmark med ny viden om verden og dig selv, nye venskaber, afklaring og masser af inspiration til fremtiden.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt på denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

New Zealand:

 • Ophold i Kaikoura
 • Hvalobservationstur
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Ophold i ved Mt. Cook
 • Besøg til Mount Cook og Lake Tekapo
 • Vandretur rundt om Lake Matheson
 • Ophold i Queenstown
 • Ophold i Fox
 • Gåtur ved Fox Glacier m. lokal instruktør
 • Ophold i Punakaiki
 • Besøg til Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro Nationalpark
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing
 • Ophold i Rotorua
 • Ophold i Paihia
 • Bådtur med overnatning i Bay of Islands
 • Kulturudflugt i havkajak gennem mangroveskov med lokale guider på New Zealand
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland


Inkluderet - kolonne 2:

Australien:

 • Ophold i Cairns
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Byron Bay
 • Stranddag 
 • Indenrigsfly mellem Cairns og Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach

Seychellerne:

 • Ophold på Mahé
 • 50 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Strandaktivitetsdag
 • Snorkeltur 

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs: 

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Gåtur til Byron Bay Light house

 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Vandretur gennem regnskoven på Seychellerne
 • Strandvandreture langs kyststrækningen
 • Resort besøg

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum 
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 100 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Svøm med vilde delfiner i åbent hav
  • Heldagsbådtur i Bay of Islands
  • Sejlhavkajak og udforsk små øer
  • Oplev Queenstown, New Zealands adrenalin-by
  • Vulkantrekking på Tongariro Alpine Crossing
  • Bestig "Mount Doom"
  • Udforsk drypstenshulerne, Waitomo Caves
  • Oplev storbylivet og -stemningen
  • Kom helt tæt på og lær om Fox Glacier
  • Kom tæt på aktive gejsere og boblende mudderpøle
  • Mulighed for dykkercertifikat og andre vandaktiviteter
  • Mulighed for skydiving, river rafting og meget mere!
 1. Personligt
  • Få Inspirerende og aktiv undervisning
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Nye perspektiver på tilværelsen
  • Kom ned i gear
  • Få tid til eftertanke
  • Nyd livet på lækre sandstrande
  • Viden om krop og motions virkning i hverdagen
  • Sæt dine egne mål, og lær at opnå dem
  • Nye rejseerfaringer og viden om verden
  • Lær at prioritere din tid og din energi
  • Styrk dine muligheder fremover
  • Bliv klogere på dig selv
  • Få et fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Styrk din selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Ny inspiration og energi til fremtiden
 1. Natur
  • New Zealands snedækkede bjergtinder
  • Grønne dale med hundredevis af får
  • Fjorde og floder med turkisblåt vand
  • Milelange sandstrande med turkisblåt vand
  • Abel Tasman National Park
  • Tongariro National Park
  • Gletschere omgivet af regnskov
  • Varme kilder og dampende søer
  • Slumrende vulkaner og dampende klippesider
  • Cyanfarvede søer og tætte skovstier
  • Hvalobservation i Kaikoura
  • Kom helt tæt på sælkolonier
  • Klap en kænguru og en koalabjørn
  • Seychellernes uberørte klipper og jungle
  • Store landskildpadder 
  • Muligheder for dykning
  • Mulighed for udflugt til Australiens "outback"
  • Verdens største koralrev, Great Barrier Reef

 1. Kultur
  • Mød tre forskellige befolkninger og kulturer
  • New Zealands venlige og gæstfrie tilgang til tilværelsen
  • Australiens afslappede stemning og tid til at nyde livet
  • Oplev paradiset Seychellerne og oplev friheden
  • Lær om Maoriernes og Aboriginernes historie
  • Prøv Maoriernes dans, Haka'en
  • Udforsk storbyerne Wellington, Auckland og Sydney
  • Charmerende Byron Bay
  • Besøg Maori-museet i Waitangi
  • Se Operahuset og Bondi Beach i Sydney
  • Wellingtons unikke caféstemning og plads til at nyde livet
  • Besøg en af verdens mindste hovedstæder, Victoria, på Seychellerne
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden