Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Fiji

Pop Up Følg destination:

Fiji er et paradis for både strandelskere og eventyrlystne!

Forestil dig azurblåt vand så langt øjet rækker. Forestil dig dovne, svajende palmer, der drillende forsøger at skygge for den brændende sol. Forestil dig lyden af havet og duften af de tropiske, sydlandske blomster. Nu skal du så forestille dig, at du ser ned i sandet og ser dine egne solkyssede fødder; et eventyr i Fijis overvældende smukke kulisse venter på dig, og du behøver ikke længere kun at forestille dig det.

En rejse til Fiji vil gøre underværker for dig. På kort tid vil de vidunderlige paradisøer have gjort et brændende indtryk hos dig og den afslappede, tilbagelænede og lykkelige atmosfære, der hersker i landet, vil trænge helt ind under huden på dig. Midt i Stillehavet vil du opleve en blændende smuk natur, en anderledes og interessant kultur samt en smilende, dansende og rar lokalbefolkning. 

På Fiji er der alverdens muligheder for at prøve grænser af. Du kan dykke blandt koraller, farvestrålende fisk og hajer, du kan rafte op ad de smukke floder omringet af jungle, du kan drikke nationaldrikken kava sammen med de lokale, du kan suse ned ad Fijis sandbakker på sandboard, og du kan danse under stjernehimlen på de eksotiske, små øer. Lyt efter trommen, der kalder til mad. Smag på de modne kokosnødder, de lokale henter ned fra træerne til dig. Mærk den varme sol, der bager dagen lang. Oplev Fiji.

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Kultur og adventure på Fiji
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden