Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon

Højskole i Udlandet

Et højskoleophold i udlandet giver dig en fantastisk mulighed for at udnytte dit sabbatår på bedste vis.

Du får det maksimale ud af et højskoleophold i udlandet – du får professionel undervisning, får styrket dine kompetencer, får en unik mulighed for at udvikle dig i et nyt og inspirerende miljø, får en masse uforglemmelige rejse- og kulturoplevelser, samt et ubeskriveligt og unikt sammenhold med 25-35 andre danske unge. Du får kort sagt en grupperejse for unge med indhold!

Højskolen begynder med en rundrejse, hvor du får indblik i det land og den kultur, som du skal opholde dig i. Herefter bor du i længere tid det samme sted, hvor du vil modtage undervisning om formiddagen på hverdage. Vi lægger stor vægt på, at undervisningen er brugbar og relevant for dig. Du får styrket dine kompetencer, så du bliver bedre til at træffe de valg, der er rigtige for dig.

Eftermiddage og weekender kan bruges ved stranden, på fællesudflugter, til adventure eller sportsarrangementer – det er dig selv og din fantasi der bestemmer, hvordan de skal bruges. Du får rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner. Der er friuger, hvor du kan rejse ud og udforske landet eller endda tage et smut til et nærliggende land/ø, alene eller sammen med dine venner. Den danske leder har godt kendskab til landet, og er behjælpelig med at komme med idéer og forslag til jeres friuger. Højskole i udlandet varer typisk 2-4 måneder og er for dig, der har orlov eller et sabbatår.

Vi har i de sidste 18 år haft mere end 10.000 rejsende og vi ved præcis, hvilke rammer der skal til for at give dig dit livs bedste oplevelse og samtidig sikre, at du og din familie i Danmark føler jer 100 % trygge – derfor har vi en dansk rejseleder med på hele opholdet.

Vores mål er at få dig hjem med ny inspiration, indsigt i en anden kultur, gå-på-mod og med dit livs bedste oplevelse i bagagen. Se alle vores højskoleophold på oversigten herunder:

Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden