Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse tager dig rundt i kontrastfyldte Oceanien med storslået natur, lokal kultur og frihed til eventyr.

 • 3 uger på Fijis tropiske palmestrande og lokale miljøer
 • 6 uger i New Zealands betagende naturkontraster og venlige kultur
 • 3½ uge i Australiens sol med surfing, storbyoplevelser og unikt dyreliv

Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand samt Yoga og surfing i Australien.


OBS. I foråret er rækkefølgen ændret for at få det bedste vejr på alle destinationer. Her hedder den New Zealand, Australien og Fiji. Inkl. og program er helt det samme.

Programbeskrivelse side overskrift:

Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen inkluderer 3 ugers eksotisk rundrejse på Fiji. Her vil du bl.a. opleve smukke palmestrande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ad floder, bad i tropiske vandfald og fordybelse i den lokale kultur.


6 uger i New Zealand. Her vil du opleve store dele af landet fra nord til syd på en intens rundrejse i den storslåede natur. Undervejs vil du lære om Maori-folkets historie og kultur. I Queenstown skal du have inspirerende undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling og udforske alle byens muligheder.


I Australien venter jer bl.a. oplevelser i storbyerne Brisbane og Sydney, og I kan nyde stranden og solen i den hyggelige surferby, Byron Bay.  


OBS. I foråret er rækkefølgen ændret for at få det bedste vejr på alle destinationer. Her hedder den New Zealand, Australien og Fiji. Inkl og program er helt det samme.

Inkluderet overskrift:

Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program EFTERÅR: Fiji, New Zealand Nord/Syd & Australien - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program EFTERÅR: Fiji, New Zealand Nord/Syd & Australien - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
FINZnsAUS_lille
Foto Program afsnit 1:
Fiji-kokosnødder
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Fiji - Nadi og Robinson Crusoe Island

Program afsnit 1:

Jeres rejse begynder på de tropiske Fiji-øer med eksotiske strande, ture i junglen, tropiske vandfald og læring om den afslappende kultur. I ankommer til byen Nadi på Fijis ene hovedø, Viti Levu, hvor I møder jeres rejseleder. Sammen skal I lave teambuilding og danne jer de første indtryk af landets kultur. 


Herefter tager I ud til Robinson Crusoe Island, hvor I kan lære hinanden bedre at kende på de lækre palmestrande, snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller i det turkisblå hav, ro kajak, tage på vandreture i junglen eller udforske det lokale samfund på øen. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande.


I skal bl.a. også opleve de lokale i dans og med ildshow under stjernehimlen. I skal lave bål på stranden og nyde livet og den stemningsfyldte atmosfære i skønne omgivelser.

Foto Program afsnit 2:
Fiji-vandfald
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Homestay, Barefoot Manta & Mantaray Island

Program afsnit 2:

Fra Robinson Crusoe Island, tager I tilbage til Viti Levu og til Fijis adventure-by, Pacific Harbour. Her skal I bo den næste uge og bl.a. bade i vandfald. Der er også dage, hvor I selv bestemmer programmet. Byen og området byder på masser af vandaktiviteter.
Herfra skal I på besøg i en helt autentisk landsby, hvor I skal overnatte i homestay på ægte fijiansk manér i deres traditionelle huse. Her skal I opleve den lokale kultur helt tæt på og få indsigt i hverdagen og livet på Fiji. I skal rundt og se plantagerne, hvor de dyrker deres egne grøntsager, besøge landsbyens skole, danse med landsbyens indbyggere og deltage i en ægte cava-ceremoni med landsbyens høvding.

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer. Første stop er Barefoot Manta, hvor I også skal deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, for at hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt - en stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer. I skal også ud at snorkle og opleve det rige dyreliv under det krystalklare vand.

Turen går videre til Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du eksempelvis snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne og solbade. Der er også mulighed for at svømme med rokker der svæver af sted under vandet.

Foto Program afsnit 3:
New-Zealand_Tongariro-crossing-(3)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: New Zealand - Auckland og Rotorua

Program afsnit 3:

Efter nogle intense, kulturelle og sjove uger på de fijianske øer, fortsætter I til et andet af Oceaniens enestående lande. I rejser til storslåede bjerglandskaber, grønne dale med hundredevis af får, øde vulkanområder, regnskove og bystemning i New Zealand!


I ankommer til storbyen Auckland på Nordøen af New Zealand. Her har I et par dage til at opleve byen, inden I tager videre sydpå gennem New Zealands fascinerende natur i Waitomo. Her er der mulighed for at opleve de underjordiske drypstenshuler med lyslarver. I Rotorua kan I opleve aktive gejsere, varme kilder og boblende mudderpøle, og I har også tid til f.eks. at besøge den vulkanske ø, White Island (ikke inkl.), eller prøve områdets ideelle muligheder for river rafting.

Foto Program afsnit 4:
New-Zealand-riverrafting-3
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: Tongariro National Park, Wellington, Nelson, Kaikoura

Program afsnit 4:

Fra Rotorua tager I ind til Tongariro National Park, hvor I kan gennemføre New Zealands flotteste og vildeste heldags vandrerute, Tongariro Alpine Crossing. Turen går over vulkanske områder og gennem tæt skov. 

Herefter kører I til landets hovedstad, Wellington, hvor der er et par fridage til at opleve storbylivet og byens mange hyggelige caféer, shoppinggader, den flotte havnefront og måske se byen fra Mount Victoria.

Med færge sejler I gennem Marlborough Sounds og ankommer til Picton på Sydøen, hvorfra I tager til solskinsbyen Nelson, som ligger lige ved Abel Tasman National Park. Her har I tid til udforske parken på vandreture eller i havkajak og nyde solen og byen. I fortsætter til kystbyen Kaikoura, der er kendt for marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme med delfiner i åbent hav og komme tæt på sælkolonier. Der er også mulighed for at tage på kaskelot hvalsafari (ikke inkl.) I Punakaiki skal I se de ikoniske pandekageformede klipper, hvorefter I skal opleve Franz Josef Glacier helt tæt på med en lokal, professionel instruktør.

Foto Program afsnit 5:
New Zealand_Queenstown
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 5:

Efter en intens rejse gennem New Zealands enestående landskaber, ankommer I til vores bosted i Queenstown. Byen er kendt for alle sine adrenalinaktiviteter og de flotte omgivelser, som det hele foregår i. Her skal I have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-13.


I undervisningen er det målet, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter og bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme, samt at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Du får nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. 


Foto Program afsnit 6:
dirty danzing goes NZ
Program afsnit 6 Overskrift:

Fritid og weekender i adrenalinbyen Queenstown

Program afsnit 6:

Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.

Der er allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, albatrosser og pingviner. 

Tiden i New Zealand afsluttes med en dag i Mount Cook inden rejsen går videre mod verdens største kontinent, Australien.

Foto Program afsnit 7:
Australien_strand (3)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10-12: Australien - Brisbane og Byron Bay

Program afsnit 7:

Efter at have afsluttet undervisningen og nogle vilde, sjove, lærerige og hyggelige uger i Queenstown, rejser I til Australien! I ankommer til smukke Brisbane, hvor I har en fridag til at udforske byen og måske sejle kajak på Brisbane River, inden I tager videre til Byron Bay. På vejen besøger I en Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I vil blive introduceret til landets vilde dyreliv og kan komme helt tæt på kænguruer og koalabjørne. 

Byron Bay ligger ud til Australiens østligste punkt. Den afslappede atmosfære, byens strandcaféer, specialbutikker og barer danner rammen for en friuge i byen, hvor I får en 2-dages introduktion til surfing og en dag med yoga i de skønne omgivelser. I har her mulighed for, at tage dykkercertifikat eller prøve et skydive over stranden. I kan også rejse til andre dele af landet, f.eks. ind til den uendelige "outback" og lære om Aboriginernes historie, vandre i det røde landskab, spise mad som er tilberedt over bål og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.

Foto Program afsnit 8:
Australien-sidney(3)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 13: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 8:

Fra Byron Bay tager I videre til Australiens dynamiske metropol, storbyen Sydney, som er sidste stop på rejsen. Her skal I på sightseeing og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. I har også nogle fridage til at opleve byen på egen hånd, måske surfe på Bondi Beach, bestige Sydney Harbour Bridge eller spise frokost på den flotte havnepromenade med udsigt til Operahuset og byens højhuse. I kan også opleve byens markeder og se de forskellige kvarterer eller tage uden for byen og vandre i de smukke Blue Mountains eller måske prøve et hajdyk i byens store akvarium.

Herefter er det tid til at rejse hjem til Danmark. Efter 3 måneder i tre af Oceaniens mest unikke og fantastiske lande har du fået et væld af enestående rejseoplevelser, nye perspektiver på tilværelsen, brugbar undervisning og en masse nye venner fra hele Danmark. Du kommer hjem med ny inspiration til fremtiden, er mere afklaret omkring dine fremtidsplaner og -drømme og med ny viden om, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program FORÅR: New Zealand Nord/Syd, Australien & Fiji, - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program FORÅR: New Zealand Nord/Syd, Australien & Fiji, - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NZWAClile
Foto Program afsnit 1:
New-Zealand_Hobbiton-(2)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Auckland og Rotorua

Program afsnit 1:

Jeres rejser i storslåede bjerglandskaber, grønne dale med hundredevis af får, øde vulkanområder, regnskove og bystemning i New Zealand!

I ankommer til storbyen Auckland på Nordøen af New Zealand. Her har I et par dage til at opleve byen, inden I tager videre sydpå gennem New Zealands fascinerende natur i Waitomo. Her er der mulighed for at opleve de underjordiske drypstenshuler med lyslarver. I Rotorua kan I opleve aktive gejsere, varme kilder og boblende mudderpøle, og I har også tid til f.eks. besøge glow worm grotterne, besøge Hobbiton eller prøve områdets ideelle muligheder for river rafting.


Foto Program afsnit 2:
New-Zealand-bjerg
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Tongariro National Park, Wellington, Nelson, Kaikoura

Program afsnit 2:

Fra Rotorua tager I ind til Tongariro National Park, hvor I kan gennemføre New Zealands flotteste og vildeste heldags vandrerute, Tongariro Alpine Crossing. Turen går over vulkanske områder og gennem tæt skov. 

Herefter kører I til landets hovedstad, Wellington, hvor der er et par fridage til at opleve storbylivet og byens mange hyggelige caféer, shoppinggader, den flotte havnefront og måske se byen fra Mount Victoria.

Med færge sejler I gennem Marlborough Sounds og ankommer til Picton på Sydøen, hvorfra I tager til solskinsbyen Nelson, som ligger lige ved Abel Tasman National Park. Her har I tid til udforske parken på vandreture eller i havkajak og nyde solen og byen. I fortsætter til kystbyen Kaikoura, der er kendt for marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme med delfiner i åbent hav og komme tæt på sælkolonier. Der er også mulighed for at tage på kaskelot hvalsafari (ikke inkl.) I Punakaiki skal I se de ikoniske pandekageformede klipper, hvorefter I skal opleve Franz Josef Glacier helt tæt på med en lokal, professionel instruktør.


Foto Program afsnit 3:
New Zealand_bjergtop_gruppe
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5-7: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 3:

Efter en intens rejse gennem New Zealands enestående landskaber, ankommer I til vores bosted i Queenstown. Byen er kendt for alle sine adrenalinaktiviteter og de flotte omgivelser, som det hele foregår i. Her skal I have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-13.

I undervisningen er det målet, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter og bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme, samt at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Du får nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. 


Foto Program afsnit 4:
New Zealand_Skydive (2)
Program afsnit 4 Overskrift :

Fritid og weekender i adrenalinbyen Queenstown

Program afsnit 4:

Queenstown er ”stedet”, hvor alting sker på Sydøen. I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump,skydiving jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.

Der er allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, albatrosser og pingviner. 

Tiden i New Zealand afsluttes med en dag i Mount Cook inden rejsen går videre mod verdens største kontinent, Australien.


Foto Program afsnit 5:
Australien_klipper
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8-10: Australien - Brisbane og Byron Bay

Program afsnit 5:

I ankommer til smukke Brisbane, hvor I har en fridag til at udforske byen og måske sejle kajak på Brisbane River, inden I tager videre til Byron Bay. På vejen besøger I en Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I vil blive introduceret til landets vilde dyreliv og kan komme helt tæt på kænguruer og koalabjørne. 

Byron Bay ligger ud til Australiens østligste punkt. Den afslappede atmosfære, byens strandcaféer, specialbutikker og barer danner rammen for en friuge i byen, hvor I får en 2-dages introduktion til surfing og en dag med yoga i de skønne omgivelser. I har her mulighed for, at tage dykkercertifikat eller prøve et skydive over stranden. I kan også rejse til andre dele af landet, f.eks. ind til den uendelige "outback" og lære om Aboriginernes historie, vandre i det røde landskab, spise mad som er tilberedt over bål og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.


Foto Program afsnit 6:
Australien_Operahuset gruppe
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 11: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 6:

Fra Byron Bay tager I videre til Australiens dynamiske metropol, storbyen Sydney, som er sidste stop på rejsen. Her skal I på sightseeing og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. I har også nogle fridage til at opleve byen på egen hånd, måske surfe på Bondi Beach, bestige Sydney Harbour Bridge eller spise frokost på den flotte havnepromenade med udsigt til Operahuset og byens højhuse. I kan også opleve byens markeder og se de forskellige kvarterer eller tage uden for byen og vandre i de smukke Blue Mountains eller måske prøve et hajdyk i byens store akvarium.


Foto Program afsnit 7:
Fiji-dans
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12: Fiji - Nadi og Robinson Crusoe Island

Program afsnit 7:

Jeres rejse begynder på de tropiske Fiji-øer med eksotiske strande, ture i junglen, tropiske vandfald og læring om den afslappende kultur. I ankommer til byen Nadi på Fijis ene hovedø, Viti Levu, hvor I møder jeres rejseleder. Sammen skal I lave teambuilding og danne jer de første indtryk af landets kultur. 

Herefter tager I ud til Robinson Crusoe Island, hvor I kan lære hinanden bedre at kende på de lækre palmestrande, snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller i det turkisblå hav, ro kajak, tage på vandreture i junglen eller udforske det lokale samfund på øen. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande.

I skal bl.a. også opleve de lokale i dans og med ildshow under stjernehimlen. I skal lave bål på stranden og nyde livet og den stemningsfyldte atmosfære i skønne omgivelser.


Foto Program afsnit 8:
Fiji_Børn
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 13: Pacific Harbour & Homestay

Program afsnit 8:

Fra Robinson Crusoe Island, tager I tilbage til Viti Levu og til Fijis adventure-by, Pacific Harbour. Her skal I bo den næste uge og bl.a. bade i vandfald. Der er også dage, hvor I selv bestemmer programmet. Byen og området byder på masser af vandaktiviteter.
Der er her mulighed for at tage dykkercertifikat, dykke med hajer, riverrafte eller tage et smut på det lokale marked i Nadi.

Herfra skal I på besøg i en helt autentisk landsby, hvor I skal overnatte i homestay på ægte fijiansk manér i deres traditionelle huse. Her skal I opleve den lokale kultur helt tæt på og få indsigt i hverdagen og livet på Fiji. I skal rundt og se plantagerne, hvor de dyrker deres egne grøntsager, besøge landsbyens skole, danse med landsbyens indbyggere og deltage i en ægte cava-ceremoni med landsbyens høvding.


Foto Program afsnit 9:
Uge 13 Forsat: Barefoot Manta & Mantaray Island
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 13 Forsat: Barefoot Manta & Mantaray Island

Program afsnit 9:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer. Første stop er Barefoot Manta, hvor I også skal deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, for at hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt - en stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer. I skal også ud at snorkle og opleve det rige dyreliv under det krystalklare vand.

Turen går videre til Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du eksempelvis snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne og solbade. Der er også mulighed for at svømme med rokker der svæver af sted under vandet.


Herefter er det tid til at rejse hjem til Danmark. Efter 3 måneder i tre af Oceaniens mest unikke og fantastiske lande har du fået et væld af enestående rejseoplevelser, nye perspektiver på tilværelsen, brugbar undervisning og en masse nye venner fra hele Danmark. Du kommer hjem med ny inspiration til fremtiden, er mere afklaret omkring dine fremtidsplaner og -drømme og med ny viden om, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:


Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding 
 • Undervisning jf. program

Fiji (3 uger):

 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Udflugt til Hot mud Pools
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak & paddle boarding
 • Kava-ceremoni & fijiansk danse- og ildshow
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • 2 overnatninger i lokal landsby
 • Ægte kulturmøde med traditionelle fijianske landsbybeboere
 • Kava-ceremoni med landsbyens høvding
 • Fijiansk dansk og underholdning
 • Hiking tur og vandfaldsbesøg
 • Plantagetur og vævning af traditionelle kurve
 • Aktiviteter med børnene i den lokale skole
 • Introduktion til det fijianske køkken
 • Traditionel fijiansk lovo dinner og måltider i landsbyen
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji Volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Snorkeltur med guide
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden ved Manta Ray Island
 • Vævning af kurve og vandretur på øen

New Zealand (6 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold ved Lake Tekapo el. Mt. Cook
 • Hike ved Lake Tekapo/Mt. Cook
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Fox Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • ophold i Westport
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park 
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus (Ved Mt. Doom)
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide (Termisk område og aktiv gejser)
 • Ophold i Waitomo
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland


Inkluderet - kolonne 2:

Australien (3½ uge):

 • Ophold i Brisbane
 • Udflugt til Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 2 surfinstruktion dage
 • Yogaundervisning
 • Lighthouse hike 
 • Friuge i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney
 • Tur til Bondi Beach
 • Besøg ved Operahuset


Gratis aktiviteter, som arrangere af lederen undervejs: 

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Trekking i Fijis jungle 
  • Bålfest under stjernerne
  • Vulkantrekking
  • Gå på opdagelse i Sydney
  • Lyslarver i underjordiske huler
  • Svøm med vilde delfiner
  • Adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Afklaring om fremtiden
  • Styrk din selvtillid
  • Fantastisk fællesskab
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få ny energi og inspiration

   

 1. Natur
  • Tropiske vandfald i Fijis jungle
  • Eksotiske palmestrande
  • Farvestrålende fiskestimer
  • New Zealands bjerglandskaber
  • Australiens uendelige "outback"
  • Slumrende vulkaner
  • Kænguruer og koalabjørne
 1. Kultur
  • Fijianernes afslappede livssyn
  • Prøv lokal mad
  • Drik kava om lejrbålet
  • Lokale markeder
  • Gæstfrie og venlige befolkninger
  • Dans Maoriernes krigsdans
  • Operahuset i Sydney
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden