Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Thailand

Pop Up Følg destination:

Thailand har i årevis været en populær destination for eksotiske badeferier, men rejsen til Thailand er mere end bare en rejse til en tropisk sandstrand.

De små ”klimtende” lyde af den lokale musik og smukke guldbelagte buddhaer vil møde dig overalt. Orangeklædte munke, små offertempler og højtidelige billeder af kongen præger hverdagen. Den gæstfrie og venlige befolkning vil med smil og godt humør sørge for, at du føler dig hjemme, så snart du ankommer.

Giv dig selv lov til at nyde det turkisblå vand, de kridhvide strande, de spredte palmer og den lune brise. Men snyd heller ikke dig selv for at trække dig lidt væk fra masseturismen og udforsk spændende gadekøkkener, gå på opdagelse på små skjulte stier i junglen, indsnus den friske luft på en stille bjergskråning, følg de ukendte eksotiske lyde og udveksl perspektiver på livet med en af de lokale, du lige har mødt på markedet.

Aktiviteter er der nok af, så du kommer med garanti ikke til at kede dig i Thailand. Tiden kan både bruges på jeepsafari, ø-rundtur, kickboksning, thaimassage, rivercruise eller cykeltur i lokalområdet – bare for at nævne et par stykker. De mere eventyrlystne kan desuden også give sig i kast med store surferbølger, bambusrafting eller dykning.

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Buddhaer og gyldne templer i Thailand
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden