Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Japan, Fiji, Australien & Vietnam

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse til Japan, Fiji, Australien & Vietnam har fokus på Kultur, Eksotiske strande og Natur.

 • 2 ugers enestående oplevelser i Japans storbyer, Tokyo og Kyoto
 • 4 uger på de eksotiske Fiji-øer med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • 3 uger i Australien med fokus på dyreliv, storby, surfing og strandliv
 • 3 uger i Vietnam med intens rundrejse fra Nord til Syd og store kulturoplevelser 

Alt sammen krydret med spændende aktiviteter, som sumobrydning, kimonoprøvning, tempelovernatning, sandboarding, kanoture op ad bjergfloder, besøg hos lokale familier, kajak & surfing. 


Programbeskrivelse side overskrift:

Japan, Fiji, Australien & Vietnam

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder i det fascinerende Japan med Tokyo´s neonskilte og Kyoto´s gamle templer og traditioner. Fijis eksotiske øer byder bl.a. på Robinson Crusoe Island, sandboarding, kanoture ad floder, vandpjask i tropiske vandfald og tre ugers inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Pacific Harbour. I Australien kan du nyde surferlivet i den lækre strandby Byron Bay og besøge operahuset i Sydney! Rejsen afsluttes med 3 ugers intens rundrejse med oplevelser i Vietnam´s unikke kultur med overnatning hos lokale bønder, besøg i krigens huler, sejltur i Halong Bay og meget mere.

Inkluderet overskrift:

Japan, Fiji, Australien & Vietnam

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Japan, Fiji, Australien & Vietnam 
Forår 2020
27-02-2020
3 mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Japan, Fiji, Australien & Vietnam

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Japan - Udforsk millionbyerne sammen

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Japan, Fiji, Australien & Vietnam - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Japan, Fiji, Australien & Vietnam - 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
Japan_Fushimi irani
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Japan – Tokyo, sightseeing og fridage

Program afsnit 1:

I ankommer til Japans dynamiske og traditionsrige hovedstad, Tokyo, hvor I møder jeres rejseleder. Byen strækker sig over 80 kilometer og rummer omkring 38 mio. indbyggere. Iblandt de travle byboere, scootere, neonskilte, blinkende butikker og udsmykkede parker skal I udforske byens moderne og historiske kvarterer samt opleve og lære om den japanske befolknings tilgang til livet. I skal for eksempel besøge ikoniske templer, markeder med alverdens ting til salg og gå i verdens største fodgængerfelt og opleve udsigten over skyskraberne fra 45. etage. 


Der er fridage til selv at tage på eventyr i denne urbane jungle, hvor I bl.a. kan se byen fra toppen af Tokyo Skytree eller smage japanske specialiteter fra de mange gadekøkkener og restauranter. I kan tage på dagstur til Hakone og sejle på søen, svæve i gondol med udsigt til Mt. Fuji og bade i varme naturlige kilder. I kan tage toget ud af byen og bestige Mt. Takao med smukke templer og shrines på ruten samt udsigt over Tokyo skyline. Turen går videre til smukke Lake Kawaguchi tæt ved Mount Fuji, inden jeres rejse fortsætter til Kyoto.

Foto Program afsnit 2:
Japan_piger_kimono
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Kyoto, sightseeing, templer og fridage

Program afsnit 2:

Med 300 km/t tager I lyntoget Shinkansen fra Tokyo til Kyoto, som i fortiden var landets kejserlige hovedstad. Den smukke by er omgivet af grønne bjerge og floder og der er flere parker at gå på opdagelse i, som for eksempel den specielle bambusskov og monkey forrest. I Kyoto skal I udforske de historiske templer herunder det gyldne Kinkakuji Temple og Fushimi Irani Shrine med de mange røde torii portaler. I skal til te-ceremoni og opleve den japanske kultur helt tæt på - ligesom I skal overnatte i et buddhistisk tempel og deltage i morgenceremonien. Programmet byder også på sumo-brydning og en eftermiddag, hvor I får lov at gå en tur i Gion området iklædt kimonoer.


Også her har I nogle fridage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil opleve. I kan bl.a. vandre i de omkringliggende bjerge eller tage på sejltur på de brede floder. Den japanske befolkning værner om deres traditioner og stolte livsførelse, så et venligt smil og høflighed kan måske føre endnu flere oplevelser med sig, når I møder de lokale. Uanset hvad, bliver det nogle oplevelsesrige dage i Japan, inden I tager tilbage til Tokyo og flyver videre til Fiji.

Foto Program afsnit 3:
Fiji_Gruppe-udklædning
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Fiji - Nadi og strandlivet på Robinson Crusoe Island

Program afsnit 3:

Fiji møder jer med vajende palmer. eksotiske stande, azurblåt vand, lækre drinks og en afslappende kultur. I ankommer til byen Nadi på Fijis ene hovedø, Viti Levu, hvor I sammen skal udforske de nye rammer. Dagen står ellers på mudderbad og besøg på børnehjem.


Herefter tager I 3 dage til Robinson Crusoe Island, hvor I kan slænge jer på lækre palmestrande, snorkle og bade blandt farvestrålende fisk og koraler i det turkisblå hav. I kan også ro i kajak, drikke Cava og danse med de lokale rundt om lejrbålet på stranden. 


Efter nogle spændende dage på den lille eksotiske ø, tager I videre til Pacific Harbour, hvor I skal undervises i Kommunikation & Personlig Udvikling. På vejen dertil skal I med vind i håret sandboarde ned ad store sandklitter.


Foto Program afsnit 4:
Fiji_JosefineGraver3
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-6: Kommunikation & Personlig Udvikling i Pacific Harbour

Program afsnit 4:

Pacific Harbour er kendt som Fijis adventure-by og her skal I bo i tre uger, mens I får undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser. Underviseren vil sørge for, at I hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og egne kompetencer. Forløbet giver jer brugbare værktøjer til også selv at udforske nye veje i livet. 


I bor tæt på en dejlig strand og har masser af fritid i løbet af undervisningsugerne, hvor det står jer frit for at vælge, hvad I vil opleve af de mange forskellige vand- og strandaktiviteter i byen og området. I kan tage dykkercertifikat, snorkle, slappe af på stranden, opleve andre dele af Fiji på egen hånd eller noget helt andet. Med undervisningen overstået har I en fridag, som I kan bruge på at udforske andre dele af Fiji-øerne eller nyde livet i Pacific Harbour. Efter nogle varme og spændende uger, rejser I til en helt anden kultur: Australien!


Foto Program afsnit 5:
Australien_kænguru
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-8: Australien - Brisbane og Byron Bay med surf og yoga

Program afsnit 5:

Fra Fiji rejser I til Brisbane, hvor I har et par dage i byen til at indsnuse de nye omgivelser. I skal besøge en zoo med australske dyr og rejser derefter videre til Byron Bay, hvor I skal bo i 2 uger. 

Den første uge står den på surfintro, yoga og lighthouse walk, for at få "Byron Bay lifestyle" helt ind under huden. Byron er laid back og byder på fantastiske strande, surfing, dykning, skydiving, restauranter, caféer, wellness-centre, yogaklubber, åbne barer tæt på stranden og meget andet.

Derefter har i en friuge, så der er gode muligheder for at tage dykkercertifikat (ikke inkl.) eller måske smutte en tur til Fraser Island, Whitsundays eller måske tage ind til den uendelige "Outback", hvor du kan lære om aboriginernes historie, sove under åben himmel og spise mad tilberedt over åben ild. 


Foto Program afsnit 6:
Australien_Operahuset gruppe
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 6:

Efter nogle hyggelige og oplevelsesrige dage i og uden for Byron Bay afsluttes opholdet i Australien med 1 uge i Sydney, hvor I skal på sightseeing og se nogle af byens seværdigheder, bl.a. operahuset og Sydney Harbour Bridge. 


Der er også et par fridage til f.eks. at opleve Blue Mountains uden for byen, se en forestilling i operahuset, surfe på Bondi Beach eller noget helt andet. I kan også bare slentre gennem byen, nyde solen og indsnuse den levende og dynamiske stemning - valget er dit i den berømte, australske metropol.


Efter masser af oplevelser, udflugter og fridage i det kæmpe Australien, fortsætter I til en anden verden, når I stiger på flyet til Vietnams og Asiens mystik!


Foto Program afsnit 7:
Vietnam_Halong Bay_gruppe
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10: Vietnam - Hanoi og Halong Bay

Program afsnit 7:

Det næste kapitel på jeres rejse er en fabelagtig 3-ugers rundrejse i Vietnam. Der er fokus på Asiens kultur og historie med tid til afslapning ved lækre strande og i hyggelige byer. I begynder i Vietnams hovedstad, Hanoi, hvor de kulturelle kontraster vil ramme jer fra første færd, når I på en byrundtur bl.a. går gennem byens gamle gader og spiser traditionel, vietnamesisk middag. 


I har også en overnatning på en kinesisk båd i det fortryllende Halong Bay. Her oplever I de smukke klippeformationer og kan tage en dukkert fra båden med den flotte stjernehimmel over jer. Tilbage i Hanoi har I en enkelt fridag til oplevelser - måske med en middag på en slangerestaurant?

Foto Program afsnit 8:
Vietnam_tempel
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11: Kulturfyldte dage i Hoi An og fridage i Nha Trang

Program afsnit 8:

Efter nogle oplevelsesrige dage i den nordlige del af Vietnam, flyver i videre sydpå til den hyggelige by, Hoi An. Byen, som bl.a. byder på fristende skrædderbutikker og små caféer danner rammen, sammen med flodbredden, for nogle afslappende dage. En enestående gammel by med hyggelige, smalle gader oplyst af farverige lanterne skaber en skøn stemning om aftenen. 

I skal på en cykeltur langs områdets grønne rismarker og bl.a. besøge en risbonde, for at se hvordan de lokale arbejder i markerne.


Næste stop er strandbyen Nha Trang, hvor I har tid til at udforske områdets seværdigheder på egen hånd. Der er mulighed for at tage dykkercertifikat eller I kan tage på easyrider-tur op i højlandet, besøge mudderbade, tage på fisketur, besøge templer og slappe af på byens små, hyggelige caféer og de lækre strandbarer. Det bliver helt sikkert nogle spændende dage med masser af aktiviteter af enhver art.

Foto Program afsnit 9:
Uge 12: Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 12: Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet

Program afsnit 9:

Efter nogle fridage i Nha Trang, tager I videre med bus til den sydlige storby, Ho Chi Minh City. Her skal I bl.a. se de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkriges tid. I skal opleve endnu flere aspekter af den vietnamesiske kultur ved en bådtur i Mekong-deltaet, besøge et lokalt marked og et keramikværksted. 

I skal også overnatte i  homestays hos lokale vietnamesere og opleve atmosfæren på helt tæt vis. 


Med mange nye minder og venskaber, afsluttes den 3 måneder lange rejse i nogle meget forskellige og spændende lande i Oceanien og Asien.

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse: 

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Japan (2 uger):

 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage
 • Besøg i Tokyo metropolitan government building observation deck
 • Sightseeing i Asakusa-området
 • Besøg ved Sensoji Temple
 • Sightseeing ved Shibuya Crossing
 • Shopping ved Nakamise Shopping Street
 • Udflugt til lokale markeder
 • Virksomhedsbesøg
 • Ophold ved Lake Kawaguchi
 • Traditionel japansk middag
 • Cykeltur ved Lake Kawaguchi
 • Transport med Shinkansen Tokyo-Kyoto t/rt
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Besøg i Kiyomizu Temple
 • Besøg i Kodaji Temple Gesshin-in
 • Gåtur ved Fushimi Inari
 • Gåtur i Gion området
 • Besøg til Kinkakuji Temple (Golden Pavilion)
 • Besøg til Nishijin Textile Center
 • Besøg på Kyoto International Manga Museum
 • Kimono-experience
 • Ophold i Shigisan
 • Overnatning i tempel
 • Shojin Ryori - middag i templet
 • Morgenceremoni i buddhistisk tempel
 • Sumo-experience

Fiji: (1 måned)

 • Ophold i Nadi
 • Besøg på børnehjem
 • Udflugt til Hot mud pools
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Danseshows
 • Kava-ceremoni
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Heldagskanoudflugt på floder
 • Besøg til lokale landsbyer
 • 75 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
Inkluderet - kolonne 2:

Australien: (3 uger)

 • Ophold i Brisbane
 • Heldagsudflugt i Zoo
 • 2 dage med Surflektioner og surfing
 • 1 dags Yogaundervisning
 • Ophold i Byron Bay
 • Beachday med lighthouse walk
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til Operahuset, Bondi Beach m.m.

Vietnam: (3 uger)

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Hanoi
 • Byrundtur
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg ved smukke templer
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Ophold i Hoi An
 • Sigtseeingtour i Hoi An
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur og sejltur på landet ved rismarker
 • Besøg på små værksteder og til risbonde
 • Ophold i Nha Trang
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Sightseeing i Ho Chi Minh City
 • Cyclo rundt i byen
 • Besøg til små værksteder og templer
 • Besøg ved Reunification Palace
 • Besøg til det gamle postkontor og den katolske domkirke
 • Besøg på krigsmuseum
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels 
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, landbrug, fabrikker og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
Ikke inkluderet:
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD) 
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Sandboarding 
  • Snorkling 
  • Havkajak
  • Surfing
  • Grotteudflugt
  • Overnatning i Halong Bay
  • Sumobrydning
 1. Personligt
  • Personlig udvikling
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Find dine stærke sider
  • Unikt fællesskab
  • Venskaber for livet
  • Tid til eftertanke og fordybelse
  • Styrket selvtillid og gå-på-mod
  • Ny energi og en god kulør
  • Inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Eksotiske palmestrande
  • Tropiske fisk og koralrev
  • Turkisblå surferbølger
  • Tæt jungle 
  • Brusende vandfald
  • Rismarker
  • Kalkstensklipper og grotter
  • Kænguruer & koalaer
  • Halong Bay
 1. Kultur
  • Fijianernes melanesiske dans
  • Lokal mad og mærkværdige specialiteter
  • Hanois gamle gader
  • Ho Chi Minhs Mausoleum
  • Overnatning hos lokale familier
  • Skrædderbutikker i Hoi An
  • Lokale markeder
  • Besøg på børnehjem 
  • Operahuset i Sydney
  • Flydende markeder
  • Cu Chi Tunnels
  • Morgenbøn med munke
  • Japans gyldne templer og smukke haver
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden