Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Australien

Pop Up Følg destination:

Kom med til landet ”down under” og udforsk det kontrastrige og spændende land, der byder på et varieret udvalg af forskellige natur- og kulturoplevelser.

Dette enorme land indebærer alt lige fra den røde ørken, til de hvide sandstrande, til den levende regnskov, til det mangfoldige dyreliv, til de hektiske storbyer. Australien er et alsidigt land med hundredevis af ting, du altid har drømt om at opleve - og nu kan. 

Med en grupperejse til Australien får du rig mulighed for at opleve de ting, du gerne vil og har drømt om. I Sydney kan du besøge Operahuset og gå på Sydney Harbour Bridge. I outbacken kan du bo i ørkenen, sove under stjernerne og opleve den mest fantastiske solopgang og solnedgang. Langs Great Ocean Road kan du besøge de forskellige hyggelige havnebyer, nyde flotte, brede surferstrande og se smukke klipper ude i havet samt bjergsider langs kystruten. Du kan også forsøge at teste din adrenalins følsomhed med skydive, bungyjump, river rafting, surfing og meget, meget mere.

Australien er den oplagte destination for en ungdomsrejse. Den åbne, venlige og udadvendte befolkning er et frisk pust og en dejlig oplevelse, det storslåede landskab er ikke til at sammenligne med noget andet og den hyggelige, fortryllende atmosfære er til at skære igennem, så tyk den er. Dette store kontinent er i sig selv en oplevelse for livet – og du bliver aldrig mæt af det.

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Rejs til Australien
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden