mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid

INDIVIDUEL FLYBILLET - FORLÆNG DIN REJSE...

Vores rejser har som standard en flybillet med i prisen, hvor du er garanteret at følges med resten af holdet på ud- og hjemrejsen, såfremt du booker rejsen tidligere end 2 måneder inden afrejse. Det er MEGET vigtigt, at du er opmærksom på, at denne flybillet IKKE kan ændres eller refunderes efter billetten er udstedt (ca. 1-2 måneder før afrejse).

Booker du din rejse senere end 2 måneder inden afrejse, kan vi ikke garantere, at du følges med resten af holdet på alle flyafgange. Der kan også komme en stigning på rejsens pris, hvis vi ikke længere kan få flybilletterne til den oprindelige pris.


Flere og flere af vores deltagere kombinerer en rejse med Dansk Studie Center med en rejse på egen hånd enten før eller efter endt ophold. Vi er selvfølgelig behjælpelig med en flybillet, der er tilpasset individuelle ønsker. Er dette aktuelt for dig, betyder det, at du skal have en anden type flybillet end den, der er med i rejsens pris.

Vores almindelige gruppebilletter kan ikke ændres eller refunderes, men vælger du en individuel flybillet, kan den tilpasses dine rejseplaner - der er dog enkelte ting, du skal være opmærksom på:


-          En flybillet ud af Europa skal ALTID bestå af en ud- og hjemrejsebillet. Vores billetpriser er baseret på retur-rejse og man kan ikke nøjes med at købe den ene strækning og dermed få rabat på flybilletten. Man kan lade være med at bruge sin hjemrejsebillet, men man vil ikke få refunderet den ubrugte del af billetten.

-          Mange lande/områder kræver dokumentation for at man rejser videre eller at man kan fremvise en udrejsebillet fra landet/området og vil ganske enkelt ikke lukke dig ind, hvis du ikke kan fremvise en gyldig hjemrejsebillet et eller andet sted fra. På http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/ kan du læse mere om visumregler til de forskellige lande.


Det betyder dog ikke, at du kun kan tage af sted, hvis du har fastlagt din rejserute. Det er muligt at få en flybillet, hvor hjemrejsedato og evt. rute kan ændres efter afrejsen fra Danmark. En sådan billet vil ofte koste lidt ekstra, og der vil være et gebyr fra flyselskabet, hver gang du ændrer på ruten og/eller datoen. Flybillettens pris vil stige proportionelt i forhold til, hvor fleksibel flybilletten skal være.

Overvejer du at forlænge din rejse, er du altid velkommen til at kontakte vores flyafdeling på mail: fly@danskstudiecenter.dk

Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden