Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse til Costa Rica, Cuba & Mexico byder på lækre strande, rig mulighed for adventure og indsigt i latinamerikansk kultur med salsarytmer og musik i gaderne.

 • 3½ uger i Costa Ricas farverige natur og unikke dyreliv
 • 2 uger med intens rundrejse til Cubas historiske byer og særlige stemning
 • 3½ uger på Mexicos lækre strande

Undervejs er der aktiv undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i Costa Ricas lækre omgivelser samt Kommunikation & Personlig Udvikling på Mexicos eksotiske strande.

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Kombinationen af de tre lande er intens og byder på det bedste af den latinamerikanske kultur, natur og historie. Du skal fx overnatte i Costa Ricas jungle og besøge fantastiske naturparker med gode muligheder for at spotte dovendyr, delfiner og hvaler. Herefter følger 2 ugers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive og en lille friuge. På Cuba får du en autentisk og intens kulturel oplevelse på en 2 ugers rundrejse - oplev det, mens du stadig har chancen! 


Sidst, men ikke mindst afsluttes turen ved det Caribiske hav i Mexico med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Området byder på lækre strande, shopping, byliv, fantastiske mayaruiner og gode snorkel- og dykkermuligheder. 

Inkluderet overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC billet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøb muligt: Ecuador & Galapagos - Adventure Challenge, Vinter 2019
Afrejse Dato:
11-02-2019

Ca. pris
29990
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Mexico

Dato:
02. maj 2014
Overskrift:

Costa Rica

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Cuba & Mexico - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Cuba & Mexico - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
corcovardo np
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 1:

I ankommer til Costa Ricas hovedstad, San José, hvor jeres rejseleder modtager jer med velkomstmiddag og teambuilding de første dage. I San José får I en historisk og kulturel introduktion til Costa Rica, inden I fortsætter til den flotte Corcovado National Park. 


Her skal I sejle ad floder omgivet af mangrove- og regnskov og udforske dyrelivet, der blandt andet byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I skal også på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv. I overnatter på en lodge midt i parken, hvilket giver fantastiske oplevelser med dyrelivet - om natten kan man virkelig høre junglen! Der er mulighed for både at opleve delfiner, hvaler og havskildpadder på helt tæt hold. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer eller tukanerne, der gemmer sig i træerne ved stranden. I tager tilbage til San José og fortsætter til studiecenteret i Playa Tamarindo, hvor jeres intro-uge slutter.

Foto Program afsnit 2:
Sport, krop undervisning
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Sport, Krop & Personligt Drive i Tamarindo

Program afsnit 2:

Efter de mange kulturelle og naturmæssige indtryk og oplevelser, påbegynder I 2 ugers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en mere aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Du kommer til at planlægge dit eget program ud fra personlige mål, og jeres underviser planlægger også forløbet efter jeres forventninger til faget. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 40 timer. I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de eksotiske strande eller noget helt andet.


Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor I har mulighed for at tage med på en udflugt til den aktive vulkan, Arenal, ride på hesteryg gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde. Denne 5-dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 350 USD med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 3:
cuba og ko
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4-5: Cuba - rundrejse til Havana, Trinidad og Vinales

Program afsnit 3:

Efter nogle spændende uger i Costa Rica, rejser I til historiske Cuba. Her skal I på 2 ugers intens, kulturel rundrejse, hvor I får det autentiske Cuba helt ind under huden. De første dage bruges i Havana, hvor der bl.a. er undervisning i salsa, så I er klar til et besøg til et af ugens højdepunkter - et besøg til Casa Musica, hvor I kan afprøve jeres evner sammen med de lokale. I får også undervisning i Cubas historie og ser nogle af de utallige, spændende steder i byen. I vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når I ser gamle amerikanske ”flydere” køre rundt i byen blandt trillebøre og hestevogne. 


Fra Havana kører I til det provinsielle Cuba i Trinidad, med små, brostensbelagte gader og hvor både strande, eksotisk regnskov og kulturelle indtryk kan opleves på samme dag. Naturligvis besøger I også det lokale Casa Musica i byen. Fra Trinidad tager I til Vinales, som er centrum for tobaksproduktionen på øen. Her skal I se tobaksmarkerne, opleve hvordan bønderne bor og lever, besøge grotter og vandre i det smukke bjergområde.

Foto Program afsnit 4:
cenote
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6-8: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

Efter nogle intense uger på Cuba, rejser I til det lækre Playa del Carmen i Mexico. Det er igen tid til at fordybe jer med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, der styrker dine kompetencer og gør dig mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt i dit liv, så du bedre kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Undervisningen er praktisk orienteret og I bruger ofte de ideelle rammer, som Playa del Carmen giver.


I fritiden byder området på rigtig mange aktiviteter og muligheder. I kan nyde den fantastiske strand, tage på bådture for at se delfiner og snorkle i turkisblåt vand, tage dykkercertifikat, udforske dybe grotter eller gamle mayaruiner gemt dybt i junglen. I kan også vælge at rejse rundt på egen hånd og udforske nogle af Mexicos mange kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage, inden I rejser hjem til Danmark, med ny viden om verden og masser af inspiration til fremtiden.

Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra tidligere deltagere
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra tidligere deltagere

Foto Program afsnit 1:
CRMEX-F14-(27)
Program afsnit 1 Overskrift:

Costa Rica - "Pura Vida"

Program afsnit 1:

Nu hvor jeg snart runder de 2 måneder i Costa Rica, befinder jeg mig i en tågeverden af sprudlende energi, der forløses som små luftbobler ved overfladen og resulterer i en permanent glad tilstand. Således spankulerer jeg rundt med en følelse af, at jeg griber dagen og grådigt fortærer den uden at levne den mindste krumme. Slikker tallerkenen og klapper mig selvtilfreds på maven hver aften, mæt af oplevelser, men med fornyet skærpet appetit næste morgen.


Vi har alle forudsætninger for at leve livet her; eksotiske omgivelser med rige aktivitets/rejse-muligheder, fællesskab, undervisning i kommunikation, teambuilding og spansk - samt en fast base i byen Coco. For mig en ideel kombination af rejseoplevelser og fast bosættelse. At rejse rundt som backpacker er fantastisk og farvestrålende, men som ’fastbønde’ øges fordybelsen og dermed indsigten i landets kultur, hvilket bryder den mur, man som rundrejsende turist altid vil støde panden mod. Efter at have rejst rundt i Costa Rica i nogle uger er det ubeskriveligt at have et sted at vende hjem til, et sted hvor man kender folkene og omgivelserne, hvor man kan pakke ud og slappe af.


Vi har efterhånden fået opbygget et netværk i Coco – alle indbyggerne er kendt med ´the Danish group’, og vi mødes med store smil overalt, hvor vi færdes. Denne åbenhed er et godt kendetegn for costaricanerne, hvilket måske hænger sammen med den udbredte Pura Vida-mentalitet.

Foto Program afsnit 2:
CRMIA-F13-(80)
Program afsnit 2 Overskrift :
Program afsnit 2:


’Pura vida’ er umiddelbart det mest brugte og efterlevede begreb i Costa Rica og betyder direkte oversat "rent liv" – i praksis fungerer det som et "slap af", "nyd livet". Dette medfører en utrolig afslappende atmosfære, der som travl europæer skinner i øjnene som meningsløs ineffektivitet og dovenskab. Allerede i lufthavnen blev jeg slået af stemningen, der bogstaveligt talt strømmede ud i luften i form af Bob Marleys sprøde toner – herefter har vi alle gradvist vænnet os til, at tingene tager den tid, de tager, at et ærinde i banken er en heldagstur, at en bustur på 35 km kan tage flere timer, fordi buschaufføren skal have mad til sig selv og hunden. At stress simpelthen er et ukendt ord for costaricanere. Pura vida-begrebet kræver tilvænning, men åbner derefter for mig op for en større refleksion over tilværelsen. For hvad er det egentlig, vi danskere skal nå? Hvorfor skynder vi os hele tiden, i stedet for at studse over de små, meningsfyldte ting? Vi flintrer rundt for at nå livet, men ser os ikke til siderne. Med tomme øjne stirrer vi ud i fremtiden og opdager for sent livet, der grinende står bag os og vinker. For sent. Hvor ærgerligt. 


Jeg har aldrig givet mig selv så god tid som i Costa Rica, og jeg har aldrig fået så meget ud af den. Vi giver os selv lov til at være impulsive og spontane og hæmmes ikke af stress; er pludselig i stand til at stoppe op og holde fast i små situationer. At gribe dagen og langsomt fortære den.


Jeg har haft de bedste oplevelser i Costa Rica, på alle planer. Rejse, undervisning og fællesskab, og jeg kan kun varmt anbefale at rejse med Dansk Studie Center.


Maja, Costa Rica

Foto Program afsnit 3:
DSC_0709---Kopi
Program afsnit 3 Overskrift :

"Aldrig vil jeg fortryde det"

Program afsnit 3:

Det er følelsen af lykke og en nærmest ubeskrivelig glæde der strømmer igennem mig når jeg tænker tilbage på mit ophold med Dansk Studie Center i Costa Rica. Tre måneder, hvor vi 29 unge mennesker levede i vores helt egen verden – vores eget paradis – og oplevede mere end vi nogensinde havde drømt om. Vi startede som fremmede for hinanden, men endte op med en fællesskabsfølelse og en samhørighed jeg aldrig har oplevet lignende! Det at kombinere skolegang, rejseoplevelser i et skønt land og mødet med en masse dejlige mennesker er den fedeste måde at rejse på og kan kun anbefales!!! Mit højskoleophold med Dansk Studie Center er det bedste jeg nogensinde har oplevet og noget der har brændt sig fast inden i mig – noget jeg altid vil tænke tilbage på med smil og varme og aldrig vil glemme!


Det, at man har en dansk leder med under hele opholdet gør det trygt at være af sted, og man får samtidig rig mulighed for at komme ud og stå på egne ben i fri ugerne, hvor det gælder om at komme ud og opleve noget. Jeg kan ikke sige andet end: Spring ud i det!!! Du vil aldrig fortryde det!!


Maibrit Noer Sørensen, 21, (Costa Rica).

Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning jf. program

Costa Rica (3½ uger):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Indgang på National Museum inkl. tropisk sommerfuglehus
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Besøg ved lokalt havskildpaddeprojekt
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • Velkomstmiddag i Tamarindo
 • Ophold i Tamarindo
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser


Inkluderet - kolonne 2:

Cuba (2 uger):

 • 2 ugers spændende rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg på Casa Musica
 • Køretur i gamle amerikanerbiler
 • Middag med lokal familie
 • Skolebesøg
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Entre til Kæmpe maleri
 • Indgang til grotter

Mexico (3½ uger):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Introdage i Mexico med byrundtur
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum 
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkling, dykning og surfing
  • På hesteryg i bjergene
  • Varme kilder
  • Eksotiske cocktails
  • Måske Delfiner og hvaler
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Livet i en hængekøje
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Selvtillid og energi
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Bedre kommunikation
 1. Natur
  • Paradisstrande
  • Aber, slanger og dovendyr
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
  • Mangrove og regnskov
  • Bagende sol og hurtige regnskyl
  • Urørt jungle
 1. Kultur
  • Gæstfri befolkning
  • Byrundtur i San José
  • Tal spansk med de lokale
  • Spil fodbold mod lokale
  • Salsaundervisning
  • Cubanske tobaksplantager
  • Tacos, tequila og smoothies
  • Mayaruiner
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden