Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon

Galapagos

Pop Up Følg destination:

Galapagosøerne er en del af Ecuador og består af 19 vulkanske øer vest for fastlandet.

Øerne er især kendt fra forskeren Charles Darwins studier af evolutionsteorien, da stedet er hjem for et fuldstændig unikt og gammelt dyreliv. Du kan blandt andet møde de kæmpe Galapagos-landskildpadder, der har lagt navn til øerne, samt massevis af søløver, leguaner, pingviner, pelikaner, sæler, flamingoer, hvalhajer, sjældne fugle og meget mere. Det er blandt andet også af denne grund, at Galapagos siden 1978 har været på UNESCOs verdensarvsliste.

Udover det helt særlige dyreliv, er øerne også en eventyrlig og smuk naturperle i sig selv. Alle øerne er unikke, og du finder både lækre strande, blå laguner, tropisk regnskov, kviksand, sære månelandskaber, varme kilder og høje bjerge. Galapagos har desuden i alt seks aktive vulkaner, som jævnligt går i udbrud.

På Galapagos kommer du helt tæt på naturen og dyrelivet. Det er eksempelvis ikke usædvanligt, at en doven søløve har overtaget din liggestol, når du kommer tilbage fra en dukkert. Du har desuden mulighed for at besøge Charles Darwin Research Center og få indblik i hans banebrydende arbejde. Du kan også tage ud og vandre i de flotte naturparker eller tage en fredfyldt tur i kajak. Der er også rig mulighed for at udforske det imponerende marineliv med enten dykning eller snorkling og opleve hajer, rokker og dykkende pingviner.

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Ekstraordinært dyreliv på Galapagos
Blog Link:
Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden