mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse til Costa Rica, Cuba & Mexico byder på lækre strande, rig mulighed for adventure og indsigt i latinamerikansk kultur med salsarytmer og musik i gaderne.

 • 3½ uge i Costa Ricas farverige natur og unikke dyreliv
 • 2 uger med intens rundrejse på Cuba med salsa og amerikanerbiler
 • 3 uger på Mexicos lækre strande og spændende kultur

Undervejs er der aktiv undervisning i Sport & Personligt Drive i Costa Ricas lækre omgivelser samt Kommunikation & Personlig Udvikling på Mexicos eksotiske strande.

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Kombinationen af de tre lande er intens og byder på det bedste af den latinamerikanske kultur, natur og historie. Du skal fx overnatte i Costa Ricas jungle og besøge fantastiske naturparker med gode muligheder for at spotte dovendyr, delfiner og hvaler. Herefter følger 2 ugers undervisning i Sport & Personligt Drive og en lille friuge. 


På Cuba får du en autentisk og intens kulturel oplevelse på en 2 ugers rundrejse - Gamle amerikanerbiler, tobaksplantager og lokale bønder. Oplev det - mens du stadig har chancen!


Sidst, men ikke mindst afsluttes turen ved det Caribiske hav i Mexico med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Området byder på lækre strande, shopping, byliv, fantastiske mayaruiner og gode snorkel- og dykkermuligheder. 

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC billet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Costa Rica, Cuba & Mexico

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Costa Rica, Cuba & Mexico  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Vil du se billeder fra deltagere, der har været på lige præcis denne rejse? 

Hop ind på Instagram, og tjek holdenes hashtags ud:  


#lasseslegender

#lasseslorteunger   

#underthetabledsc  

#vamonos22 

#jataktilhelepakken  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE?

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.

  

Tidligere hold, som besøgte Costa Rica, Cuba & Mexico på deres rejse: 

#møgbien  

#stivesombreros  

#ninasniños  

#willysonthebus  

#manglervinogen22  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE?

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande. 

 

Stalk vores lande-hashtags:  

#costaricadsc  

#cubadsc 

#mexicodsc  

Video

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Mexico

Dato:
18. februar 2021
Overskrift:

Cuba

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Cuba & Mexico
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Cuba & Mexico

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CUCRMX2mrd_lille
Foto Program afsnit 1:
Costa Rica_strand
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 1:

I ankommer til Costa Ricas hovedstad, San José, hvor jeres rejseleder modtager jer med velkomstmiddag og teambuilding de første dage. I San José får I en historisk og kulturel introduktion til Costa Rica, inden I fortsætter til den fantastiske nationalpark; Corcovado National Park. 


Her skal I sejle ad floder omgivet af mangrove- og regnskov og udforske dyrelivet, der blandt andet byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I skal også på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv. I overnatter på en lodge midt i parken, hvilket giver fantastiske oplevelser med dyrelivet - om natten kan man virkelig høre junglen! Der er mulighed for både at opleve delfiner og hvaler på helt tæt hold. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer eller tukanerne, der gemmer sig i træerne ved stranden. 

Foto Program afsnit 2:
Costra-Rica-Undervisning-7
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Sport & Personligt Drive i Uvita og Tamarindo

Program afsnit 2:

Efter de mange kulturelle og naturmæssige indtryk og oplevelser, drager I til den lækre strandby, Uvita, hvor I har nogle dage og påbegynder 2 ugers undervisning i Sport & Personligt Drive. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en mere aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Du kommer til at planlægge dit eget program ud fra personlige mål, og jeres underviser planlægger også forløbet efter jeres forventninger til faget. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 40 timer. 


I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de eksotiske strande eller noget helt andet. Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor I har mulighed for at tage med på en udflugt til den aktive vulkan, Arenal, mountainbike gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde. Denne 5-dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 430 USD med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 3:
Cuba_amerikanerbil
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Cuba - Havana, Salsa, Sightseeing og Cubas historie

Program afsnit 3:

Efter nogle spændende uger i Costa Rica, rejser I til historiske Cuba. Der er 2 ugers intensivt program på Cuba, hvor I får den autentiske kultur helt ind under huden. I skal også teambuilde og lære hinanden at kende. Den første uges tid bruges i historiske og unikke Havana. Her får man bl.a. sin helt egen dansepartner, som gør alt for at du er salsa klar til et af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica. Her kan I virkelig mærke det autentiske Cuba; gamle cigarer, eksotiske rytmer og Cuba Libres i hånden. I får i ugens løb også undervisning i Cubas historie og kommer rundt og ser nogle af de utallige spændende steder i byen, som f.eks. de kendte pladser og bygninger. 


I kommer til at mærke kulturen helt tæt på, når I besøger Havanas cigar fabrik og møder børnene i den lokale skole. Jeres lokale guide tager jer med helt ind i hjertet af det lokale Cuba, når han viser jer rundt i Havana "bag facaden". Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når gamle amerikanske ”flydere” kører rundt i byen side om side med trillebøre og hestevogne. Havana er fabelagtig, farverig og charmerende.

Foto Program afsnit 4:
Cuba_gruppe
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Trinidads gamle gader og tobaksplantager i Vinales

Program afsnit 4:

Fra Havana kører I til Trinidad, hvor I kan gå rundt blandt gamle bygninger på små brostensbelagte gader og komme helt tæt på det provinsielle Cuba. Her er mulighed for at kombinere kultur, strand og vandreture i eksotisk regnskov på samme dag. Naturligvis indgår også her et aftenbesøg til det lokale Casa Musica, hvor I bliver en del af det autentiske Cuba sammen med de lokale.


Fra Trinidad fortsætter I til Vinales, som ligger midt i bjergene og er centrum for tobaksmarker og cigarfabrikker. I kommer ud og ser markerne, når I skal på vandreture i lokalområdet, hvor I også ser, hvordan tobaksbønderne bor og lever. Det smukke område byder også på store grotter og bjergområder, som I skal udforske og vandre i.

Efter 2 intense uger, helt tæt på Cubas unikke kultur, går turen videre til det smukke Mexico, hvor lækre Playa del Carmen venter på jer med strand og hængekøjestemning.


Foto Program afsnit 5:
Mexico_hotel
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-8: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 5:

Efter nogle intense uger på Cuba, rejser I til det lækre Playa del Carmen i Mexico. Det er igen tid til at fordybe jer med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, der styrker dine kompetencer og gør dig mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt i dit liv, så du bedre kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Undervisningen er praktisk orienteret og I bruger ofte de ideelle rammer, som Playa del Carmen giver.


I fritiden byder området på rigtig mange aktiviteter og muligheder. I kan nyde den fantastiske strand, tage på bådture for at se delfiner og snorkle i turkisblåt vand, tage dykkercertifikat, udforske dybe grotter, gamle mayaruiner gemt dybt i junglen eller måske er det et skydive på stranden, der står på bucket-listen. I kan også vælge at rejse rundt på egen hånd og udforske nogle af Mexicos mange kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage, inden I rejser hjem med ny viden om verden, nye venskaber, masser insta-venlige billeder og inspiration til fremtiden.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Cuba, Mexico & Costa Rica - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cuba, Mexico & Costa Rica - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CUCRMX2mrd_lille
Foto Program afsnit 1:
Cuba_salsa-(2)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cuba - Havana, Salsa, Sightseeing og Cubas historie

Program afsnit 1:

I ankommer til Cubas historiske hovedstad, Havana, hvor jeres rejseleder modtager jer og sørger for at få jer rystet godt sammen. På Cuba skal I på 2 ugers intens, kulturel rundrejse, hvor I får det autentiske Cuba helt ind under huden. Den første uges tid bruges i historiske og unikke Havana.. Her får man bl.a. sin helt egen dansepartner, som gør alt for at du er salsa klar til et af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica. Her kan I virkelig mærke det autentiske Cuba; gamle cigarer, eksotiske rytmer og Cuba Libres i hånden. I får i ugens løb også undervisning i Cubas historie og kommer rundt og ser nogle af de utallige spændende steder i byen, som f.eks. de kendte pladser og bygninger. 


I kommer til at mærke kulturen helt tæt på, når I besøger Havanas cigar fabrik og møder børnene i den lokale skole. Jeres lokale guide tager jer med helt ind i hjertet af det lokale Cuba, når han viser jer rundt i Havana "bag facaden". Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når gamle amerikanske ”flydere” kører rundt i byen side om side med trillebøre og hestevogne. Havana er fabelagtig, farverig og charmerende.


Foto Program afsnit 2:
Cuba-vægmaleri-3
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Trinidads gamle gader og tobaksplantager i Vinales

Program afsnit 2:

Fra Havana kører I til Trinidad, hvor I kan gå rundt blandt gamle bygninger på små brostensbelagte gader og komme helt tæt på det provinsielle Cuba. Her er mulighed for at kombinere kultur, strand og vandreture i eksotisk regnskov på samme dag. Naturligvis indgår også her et aftenbesøg til det lokale Casa Musica, hvor I bliver en del af det autentiske Cuba sammen med de lokale.


Fra Trinidad fortsætter I til Vinales, som ligger midt i bjergene og er centrum for tobaksmarker og cigarfabrikker. I kommer ud og ser markerne, når I skal på vandreture i lokalområdet, hvor I også ser, hvordan tobaksbønderne bor og lever. Det smukke område byder også på store grotter og bjergområder, som I skal udforske og vandre i.

Efter 2 intense uger, helt tæt på Cubas unikke kultur, går turen videre til det smukke Mexico, hvor lækre Playa del Carmen venter på jer med strand og hængekøjestemning.

Foto Program afsnit 3:
Mexico_las_coloradas_gruppe
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-5: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Efter nogle intense uger på Cuba, rejser I til det lækre Playa del Carmen i Mexico. Det er igen tid til at fordybe jer med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, der styrker dine kompetencer og gør dig mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt i dit liv, så du bedre kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Undervisningen er praktisk orienteret og I bruger ofte de ideelle rammer, som Playa del Carmen giver.


I fritiden byder området på rigtig mange aktiviteter og muligheder. I kan nyde den fantastiske strand, tage på bådture for at se delfiner og snorkle i turkisblåt vand, tage dykkercertifikat, udforske dybe grotter, gamle mayaruiner gemt dybt i junglen eller måske er det et skydive på stranden, der står på bucket-listen. I kan også vælge at rejse rundt på egen hånd og udforske nogle af Mexicos mange kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage, inden I rejser videre til fantastiske Costa Rica.

Foto Program afsnit 4:
Costa-Rica-gruppe-strand-2
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 4:

I ankommer til Costa Ricas hovedstad, San José, hvor I får en historisk og kulturel introduktion til Costa Rica, inden I fortsætter til den fantastiske nationalpark; Corcovado National Park. 


Her skal I sejle ad floder omgivet af mangrove- og regnskov og udforske dyrelivet, der blandt andet byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I skal også på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv. I overnatter på en lodge midt i parken, hvilket giver fantastiske oplevelser med dyrelivet - om natten kan man virkelig høre junglen! Der er mulighed for både at opleve delfiner, hvaler og havskildpadder på helt tæt hold. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer eller tukanerne, der gemmer sig i træerne ved stranden. 

Foto Program afsnit 5:
Costra-Rica-Undervisning-8
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-8: Sport & Personligt Drive i Uvita og Tamarindo

Program afsnit 5:

Efter de mange kulturelle og naturmæssige indtryk og oplevelser, drager I til den lækre strandby, Uvita, hvor I har nogle dage og påbegynder 2 ugers undervisning i Sport & Personligt Drive. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en mere aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Du kommer til at planlægge dit eget program ud fra personlige mål, og jeres underviser planlægger også forløbet efter jeres forventninger til faget. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 40 timer. 


I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de eksotiske strande eller noget helt andet. Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor I har mulighed for at tage med på en udflugt til den aktive vulkan, Arenal, mountainbike gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde. Denne 5-dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 430 USD med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning jf. program

Costa Rica (3½ uge):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • 3-5 dage i strandbyen, Uvita
 • Indgang Nationalpark Uvita
 • Ophold i Tamarindo og/eller Samara
 • 40 t. undervisning i Sport & Personligt Drive med dansk underviser


Inkluderet - kolonne 2:

Cuba (2 uger):

 • 2 ugers spændende rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg på Casa Musica
 • Køretur i gamle amerikanerbiler
 • Skolebesøg
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Entre til Kæmpe maleri

Mexico (3 uger):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum 
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkling, dykning og surfing
  • På hesteryg i bjergene
  • Varme kilder
  • Eksotiske cocktails
  • Måske Delfiner og hvaler
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Livet i en hængekøje
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Selvtillid og energi
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Bedre kommunikation
 1. Natur
  • Paradisstrande
  • Aber, slanger og dovendyr
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
  • Mangrove og regnskov
  • Bagende sol og hurtige regnskyl
  • Urørt jungle
 1. Kultur
  • Gæstfri befolkning
  • Byrundtur i San José
  • Tal spansk med de lokale
  • Spil fodbold mod lokale
  • Salsaundervisning
  • Cubanske tobaksplantager
  • Tacos, tequila og smoothies
  • Mayaruiner
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden