mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse til Costa Rica, Cuba & Mexico byder på lækre strande, rig mulighed for adventure og indsigt i latinamerikansk kultur med salsarytmer og musik i gaderne.

 • 3½ uge i Costa Rica med frodig natur og unikt dyreliv
 • 2 uger intens rundrejse i Cuba med salsa og amerikanerbiler
 • 3 uger i Mexico med lækre strande og spændende kultur

Undervejs er der undervisning i Sport & Personligt Drive i Costa Ricas lækre omgivelser samt Kommunikation & Personlig Udvikling på Mexicos eksotiske strande.

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Lad dig rive med af latinamerikansk kultur på denne intense højskolerejse, som tager dig med til tre uforglemmelige lande. Du skal bl.a. overnatte i Costa Ricas jungle og besøge fantastiske nationalparker med gode muligheder for at spotte aber, papegøjer og delfiner. Herefter følger to ugers undervisning i Sport & Personligt Drive og en lille friuge, hvor vi giver gode idéer til, hvad den kan bruges på.


I Cuba får du en autentisk kulturoplevelse på en to ugers rundrejse. Glæd dig til gamle amerikanerbiler, tobaksplantager og masser af salsa. De sidste tre uger af rejsen udfolder sig ved det Caribiske Hav i Mexico. Strand- og festbyen Playa del Carmen danner rammen om tre ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. I fritiden kan du nyde dykning, mayaruiner og idyllisk natur.

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC billet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Costa Rica, Cuba & Mexico

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Costa Rica, Cuba & Mexico  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Vil du se billeder fra deltagere, der har været på lige præcis denne rejse? 

Hop ind på Instagram, og tjek holdenes hashtags ud:  


#lasseslegender

#lasseslorteunger   

#underthetabledsc  

#vamonos22 

#jataktilhelepakken  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE?

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.

  

Tidligere hold, som besøgte Costa Rica, Cuba & Mexico på deres rejse: 

#møgbien  

#stivesombreros  

#ninasniños  

#willysonthebus  

#manglervinogen22  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE?

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande. 

 

Stalk vores lande-hashtags:  

#costaricadsc  

#cubadsc 

#mexicodsc  

Video

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Mexico

Dato:
18. februar 2021
Overskrift:

Cuba

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Cuba & Mexico - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Cuba & Mexico - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CUCRMX2mrd_lille
Foto Program afsnit 1:
CostaRica5
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 1:

Din rejseleder byder dig velkommen i Costa Ricas hovedstad San José. Højskolestemning kommer hurtigt i spil. De første dage skal du og holdet teambuilde, lege og lave sjove øvelser, så I rigtigt kan lære hinanden at kende. De første dage byder også på velkomstmiddag og byrundtur i hovedstaden.


Farvel til det travle byliv og goddag til junglen. Du drager nu til Corcovado nationalpark, hvor et paradis uden sammenligning venter dig. Dette er stedet, hvor junglen møder havet. Glæd dig til drilske aber, farverige papegøjer og eksotiske slanger. Alle dyrene er selvfølgelig vilde og fri. I junglen skal du og dit højskolehold sejle ad floder og hav, vandre i de frodige omgivelser og nyde tiden på de smukke sandstrande. Solnedgangene er uforglemmelige i Corcovado. Det samme er den jungle lodge, du skal bo i. Dette sted skaber de perfekte rammer om højskolehygge og gode måltider, som alle er inklusiv under dagene i junglen.

Foto Program afsnit 2:
CostaRica6
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Sport & Personligt Drive på Costa Ricas vestkyst

Program afsnit 2:

Efter dagene i junglen er tiden inde til at indtage andre dele af Costa Ricas vestkyst. Uvita, Tamarindo, Samará og Santa Teresa byder på smukke strande, betagende solnedgange og hyggelig surferstemning. Du kan komme til at bo i en eller flere af surferbyerne. Her starter du undervisning i Sport & Personligt Drive. Glem alt om den traditionelle undervisning, du kender fra tidligere skoleliv. I stedet får du aktiv, sjov og lærerig undervisning, som ofte foregår uden døre, hvor naturens elementer tages i brug. Dine eftermiddage og weekender byder på fritid, så du med holdet kan nyde områdets mange muligheder. Surf på bølgerne, shop souvenirer, dyk ned under havets overflade og nyd by- og restaurantlivet i de hyggelige surferbyer.  


Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor du har mulighed for at tilvælge en udflugt til den aktive vulkan Arenal, mountainbike ved en smuk vulkansø, bade i varme kilder og zipline i tågeskoven i Monteverde. Denne flere dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 3.500 kr. med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 3:
Cuba6
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Cuba - Havana, salsa, sightseeing og Cubas historie

Program afsnit 3:

Fra Costa Rica flyver du til Cubas hovedstad Havana. Du kan se frem til 2 ugers intensivt program i Cuba, hvor du får den autentiske kultur helt ind under huden. Du skal vandre i Havanas farverige og historiske gader. De smukke bygninger bringer dig tilbage til en spændende forhistorisk tid. De gamle amerikanerbiler forstærker stemningen og giver dig en køretur, du vil huske for evigt. 


Og så er det tid til at kridte danseskoene og nyde de medrivende latinorytmer. Du får en fast lokal salsapartner, som vil lære dig alle grundtrinene, så du siden bliver klar til at indtage en salsaklub - enten med eller uden partner. I Havana kan du også glæde dig til at besøge den lokale og meget autentiske cigarfabrik, mens din lokale guide også tager dig med "bag facaden", når du sammen med holdet besøger en skole, et lokalt kvarter og en stribe markeder. Ikke mindst går turen til en lækker strand et kort stykke fra Havana. 

Foto Program afsnit 4:
Cuba3
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Trinidads gamle gader og tobaksplantager i Viñales

Program afsnit 4:

Fra Havana kører du og holdet til Trinidad. Undervejs er der stop ved byen Cienfuegos og Svinebugten, som lokker med azurblåt hav. I Trinidad modtages du af varme værtsfamilier, farverige huse og hyggelige brostensgader. Det er i sandhed, som at træde ind i en tidslomme. Du får rigelig tid til at nyde byen både på egen hånd og på en byrundtur. Der er også afsat tid til en vandretur i El Cubano nationalparken. 


Du fortsætter siden til Viñales, som ligger i en dal omringet af bjerge. Den landlige stemning og charme er at føle over alt i den hyggelige by og rundt om byen gror tobaksmarkerne. Viñales er kendt for sin produktion af tobak til de legendariske cubanske cigarer, og du skal selvfølgelig ud og møde bønderne, som producerer tobakken. Det sker som en del af en vandretur i det smukke landskab. Efter 2 intense uger med rundrejse i Cuba går turen til farverige Mexico, hvor Playa del Carmen venter dig med sine strande og hængekøjestemning. 

Foto Program afsnit 5:
Mexico3
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-8: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 5:

I Mexico flytter du ind på et dejligt hotel i centrum af Playa del Carmen. Hotellet vil også danne ramme om 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser. Undervisningen vil give dig nyttige redskaber, styrke dine kompetencer og give dig afklaring ift. fremtiden. Undervisningen er praktisk orienteret og ofte benytter underviseren de ideelle rammer, som Playa del Carmen tilbyder. Højskoledelen fylder meget i Mexico - både i form af undervisning og de mange aktiviteter, som holdet arrangerer sammen.


I fritiden kan du kaste dig over de mange muligheder, som området tilbyder. Du kan nyde den fantastiske strand, dykke og snorkle i turkisblåt vand og i smukke drypstensgrotter, udforske gamle mayaruiner og hvis modet er der, forsøge dig med skydive over det Caribiske Hav. Du kan også vælge at rejse rundt på egen hånd og udforske nogle af Mexicos mange seværdigheder.  

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Cuba, Mexico & Costa Rica - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cuba, Mexico & Costa Rica - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CUCRMX2mrd_lille
Foto Program afsnit 1:
Cuba2
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cuba - Havana, salsa, sightseeing og Cubas historie

Program afsnit 1:

Du ankommer til Cubas historiske hovedstad Havana, hvor din rejseleder modtager dig og dit nye højskolehold. De næste dage går med at ryste jer godt sammen via teambuilding og sjove aktiviteter. Ikke mindst begynder du 2 ugers spændende og intens rundrejse i Cuba. I Havana skal du drøne rundt i gamle amerikanerøser, spadsere i byens charmerende, farverige gader og besøge byens gamle cigarfabrik. 


Du får også din helt egen private salsapartner, som hver dag vil svinge dig rundt til tonerne af lækker latinamerikansk musik. Måske du endda får mod på at invitere din partner med på en ægte salsaklub? Havana byder i hvert fald på masser af muligheder for dans og natteliv, og de velsmagende cocktails gør det ikke mindre interessant at finde ud i nattelivet. Allerede i første uge vil du få den cubanske kultur helt ind under huden. Din lokale guide vil bl.a. invitere dig med "bag facaden" i Havana, når turen går til lokale kvarterer, en skole og et marked. Glæd dig til autentiske kulturdage, som vil bringe dig langt væk fra den normale turistrute.  

Foto Program afsnit 2:
Cuba5
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Trinidads gamle gader og tobaksplantager i Viñales

Program afsnit 2:

Rejsen fortsætter til charmerende Trinidad, hvor du kan glæde dig til at spadsere blandt gamle bygninger på små brostensbelagte gader. Dette er et af Cubas mest fotogene steder. Hav kameraet klar og nyd skønne spadsereture i byens gader. Læg vejen forbi de mange hyggelige pladser, barer og restauranter. Din lokale guide viser dig rundt, mens du også får tid til at udforske byen på egen hånd. Fra Trinidad går turen til nationalparken El Cubano, hvor du skal vandre og bade i et vandfald.


Du vinker farvel til Trinidad og fortsætter din rejse til Viñales. Det landlige område ligger midt i en dal omringet af betagende bjerge. Det er her tobakken gror, og du får selvfølgelig mulighed for at lære om processen. I Viñales skal du vandre og besøge tobaksbønder. Den landlige charme er ikke til at tage fejl af. 2 intense uger med rundrejse i Cuba og masser af højskoleindhold har nået sin ende. Nu går turen til farverige Mexico og Playa del Carmens lokkende strande. 

Foto Program afsnit 3:
Mexico1
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-5: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

I Playa del Carmen skrues der op for højskoledelen. Du starter et 3 ugers spændende undervisningsforløb i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig dansk underviser. Ofte flytter undervisningen ud af lokalet og ud under åben himmel. Fokus er på at give dig nyttige redskaber og skabe større afklaring, om hvad der betyder noget for dig, så du kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Du kommer til at lære dine højskolevenner godt at kende i disse uger - både i undervisningen og i forbindelse med de mange hyggelige aktiviteter, holdet kan arrangere.


I fritiden kan du tage dykkercertifikat, snorkle, sole dig på stranden, tage på bådtur, skydive, bade i drypstensgrotter, udforske gamle mayaruiner eller shoppe i Playa del Carmens mange fine butikker. Du kan også tage på længere udflugter til hyggelige caribiske øer og smukke naturområder. Mulighederne er uendelige i denne del af Mexico. 

Foto Program afsnit 4:
CostaRica4
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 4:

Du ankommer til Costa Ricas hovedstad San José, hvor du får en historisk og kulturel introduktion til Costa Rica, inden turen fortsætter til den fantastiske nationalpark; Corcovado National Park. Glæd dig til et sandt paradis. Dette er stedet, hvor den frodige jungle møder det brusende Stillehav. 


I Corcovado skal du sejle ad floder omgivet af mangrove- og regnskov og udforske det rige dyreliv, der bl.a. byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I havet kan du være heldig at støde på delfiner, hvaler og havskildpadder. I nationalparken skal du på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de palmeklædte strande, mens du og holdet også kan nyde hyggelige sociale aktiviteter. Du og holdet overnatter i en lodge midt i junglen, hvilket bringer jer helt tæt på dyrelivet og giver jer gode muligheder for at være sammen som hold.  

Foto Program afsnit 5:
CostaRica7
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-8: Sport & Personligt Drive på Costa Ricas vestkyst

Program afsnit 5:

Efter dagene i junglen rejser du videre langs Costa Ricas vestkyst. Tiden er inde til at starte et givende 2 ugers undervisningsforløb i Sport & Personligt Drive. Denne undervisning foregår, mens du bor i en eller flere surferbyer langs vestkysten. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Du kommer til at planlægge dit eget program ud fra personlige mål, og din underviser planlægger også forløbet ud fra dine og holdets forventninger til faget. Undervisningen foregår typisk i hverdagene.


Weekender og eftermiddage er frie til at tage på tur for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de flotte strande eller noget helt andet. Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor du har mulighed for at tage på en udflugt til Monteverde og Arenal, hvor der skal ziplines over tågeskoven, mountrainbikes ved en vulkansø og bades i varme kilder med udsigt til en aktiv vulkan. Denne flere dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 3.500 kr. med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning jf. program

Costa Rica (3½ uge):

 • Ophold i hovedstaden San José
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til jungle lodge (mulighed for at spotte krokodiller, delfiner, hvaler m.m.)
 • 4 dage i eksotisk jungle lodge i Corcovado nationalparken med alle måltider inkl. (mulighed for at spotte papegøjer, tukaner, aber m.m.)
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr og badetur i flod
 • Snorkling ved strand
 • Indgang til nationalparken Marino Ballena
 • Ophold i surferbyer langs Costa Ricas vestkyst
 • 40 t. undervisning i Sport & Personligt Drive med dansk underviser


Inkluderet - kolonne 2:

Cuba (2 uger):

 • 2 ugers spændende rundrejse i Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg hos cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • Salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg hos salsaklub
 • Køretur i gamle amerikanerbiler
 • Skolebesøg
 • Ophold i historiske Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Viñales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Viñales 
 • Entré til kæmpe vægmaleri
 • Sejltur i drypstensgrotte

Mexico (3 uger):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum 
 • Tilvalgstur på 5 dage til Monteverde & Arenal (ca. 3.500 kr.)
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkling, dykning og surfing
  • Mountainbike ved vulkansø
  • Varme kilder
  • Mulighed for delfiner, hvaler og hajer
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter
 1. Personligt
  • Livet i en hængekøje
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Selvtillid og energi
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Bedre kommunikation
 1. Natur
  • Paradisstrande
  • Aber, slanger og dovendyr
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
  • Mangrove og regnskov
  • Bagende sol og hurtige regnskyl
  • Uberørt jungle
 1. Kultur
  • Gæstfri befolkning
  • Byrundtur i San José
  • Tal spansk med de lokale
  • Spil fodbold mod lokale
  • Salsaundervisning i Havana
  • Cubanske tobaksplantager
  • Tacos, tequila og smoothies
  • Mayaruiner
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden