mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid

HVEM ER DANSK STUDIE CENTER – OG HVAD ER VORES FORMÅL?

Vores mål er, at du bliver klogere på dig selv, andre og vores fantastiske verden.

Vi arrangerer Højskole i Udlandet for unge og vores mål er, at du kommer hjem med dit livs oplevelse i bagagen. Vi ønsker at give dig venskaber for livet, ny inspiration, forståelse for andre kulturer, fornyet energi og en følelse af at blive klogere på dig selv.


Hvem er Dansk Studie Center?

Dansk Studie Center (DSC) er en selvstændig rejsearrangør, der har specialiseret sig i grupperejser for unge med Højskole i Udlandet og Højskole i Udlandet - Xplore. Vi er et familieejet firma, som blev etableret i 1998. Vi er en uafhængig privatejet virksomhed, som ikke må forveksles med Tvinds Rejsende Højskole eller lignende organisationer. Ejer af DSC er direktør Anne Engberg.


Hvad laver Dansk Studie Center?

Dansk Studie Center arrangerer grupperejser for unge, og kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og undervisning er kernen i vores koncept. Vores rejser består af rejse- og kulturoplevelser samt relevant og brugbar undervisning i udlandet for unge i alderen 18-30 år. Vores undervisere er nøje udvalgt, da det er utrolig vigtigt for os, at hver eneste deltager kommer hjem med følelsen af at have fået udbytte af undervisningen, og at den har været brugbar – uanset hvilket niveau man er på i starten af forløbet. Relevant undervisning med kompetente undervisere giver en stor fordel ved senere studie- og erhvervsvalg. Du vil udvikle dig personligt, få mere selvtillid, styrke dine kompetencer og få de rette forudsætninger for at træffe de rigtige valg for din fremtid. En rejse ud i verden sammen med andre unge giver social modenhed, et nyttigt netværk med unge fra hele Danmark og forståelse for andre livsindstillinger og kulturer.


Kvalitet og udvikling

Vi er stolte af, at mere end 50% af vores kunder kommer fra personlige anbefalinger fra tidligere deltagere. Det bekræfter os i, at det vi sælger, også er det, vi leverer. Vi ønsker, at dit højskoleophold i udlandet bliver en kæmpe succes og derfor inkluderer vi alt det i prisen, der skal til for at give dig dit livs oplevelse. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af din rejse. Da forholdende og mulighederne hele tiden ændrer sig ude i verden, udvikler vi løbende vores rejser for at sikre alle vores deltagere den bedste oplevelse.


Vi oplyser meget gerne personlige referencer, men opfordrer også til selv at søge referencer i dit eget netværk.

Du kan også tjekke Trustpilot.dk.


Vores rejseglæde og erfaring

Hos DSC har vi alle det til fælles, at vi elsker at rejse, og vi vil gerne dele vores rejseglæde og erfaringer med andre. Vi gør derfor alt, hvad vi kan for, at du får den rejse, der passer præcis til dig, dine forventninger og ønsker. Vi har mange års erfaring i rejsebranchen, og vi lægger stor vægt på at give dig en personlig service, så du får en optimal oplevelse – både før, under og efter rejsen. Vi har gennem årene sendt mere end 10.000 unge ud i verden, og vi ved præcis, hvilke rammer der skal til for at give dig dit livs oplevelse. Du vil på få måneder få et ubeskriveligt fællesskab, venner for livet, styrket selvtillid, fantastiske rejse– og kulturoplevelser, frihed i trygge rammer, rykket dine personlige grænser, eventyr og adventure samt styrket dine personlige og faglige kompetencer igennem spændende og brugbar undervisning.


Sikkerhed og tryghed

Vi lægger stor vægt på sikkerhed og tryghed. Vi forstår vigtigheden af, at når man bestiller sit livs rejse, så skal det også være det, man får. Det er utrolig vigtigt for os, at dine forventninger bliver indfriet både på det personlige og på det faglige plan. Derfor følges alle hold af en dansk rejseleder på hele rejsen, der, sammen med erfarne undervisere, er med til at sikre den kvalitet og tryghed, som vi gennem de sidste 20 år har været kendt for. Når du rejser med Dansk Studie Center, skal du kun tænke på at nyde dit ophold og have tillid til, at vi har styr på alt det praktiske. For os er din tryghed og din økonomiske sikkerhed vigtig – derfor er vi selvfølgelig registreret i Rejsegarantifonden (nr. 1224).

DSC er medlem af brancheforeningen Danmarks Rejsebureau Forening og følger de retninglenjer de har.

DRF_logo_RGB_400px


Hvad vi synes er vigtigt

Vi synes, det er vigtigt, at man holder, hvad man lover, og vi gør derfor alt for at leve op til og indfri de høje forventninger, som du har til din rejse. Igennem vores arbejde har vi mulighed for at bidrage til gode projekter. Derfor har vi i mange år støttet Red Barnet med et større beløb. Herudover synes vi, at det er vigtigt at motivere og medvirke til en større tolerance for og indsigt i andre kulturer. Derfor er vi stolte af vores rejser, da de eventyr, som du kommer ud på, er med til åbne dine øjne for vores fantastiske verden.


Adresse og kontaktinformation

Dansk Studie Center


2860 Søborg

Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20

CVR nr 21093386


Hovedtelefonnummer: (+45) 48 17 10 60

E-mail: info@danskstudiecenter.dk


Åbningstider:

Mandag - Torsdag, 11-16

Fredag, 11-14


24 timers nødnummer i Danmark

Dansk Studie Center har 24 timers nødtelefon. Sådan sikrer vi os, at man altid kan komme i kontakt med os i tilfælde af vigtige/akutte situationer. 

Ring på vores hovednummer (+45) 48 17 10 60 for henvisning til vores nødnummer.

__________________________________

Address and contact information

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20

2860 Søborg

Denmark


Office phone number: (+45) 48 17 10 60

E-mail: info@danskstudiecenter.dk


Office hours:

Monday - Thursday, 11:00 - 16:00

Friday, 11:00 - 14:00


24 hr. emergency phone number in Denmark 

Call (+45) 48 17 10 60 for re-direct to our emergency phone number.

Vi støtter:
Dansk Studie Center støtter Red Barnets Arbejde
Dansk Studie Center støtter MOT
Dansk Studie Center støtter Koala Hospital
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden