Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand

Highligts introtekst (under overskrift):

Den ultimative rejse, hvis du vil have store kulturelle kontraster, fantastisk natur, inspirerende undervisning og masser af frihed til selv at bestemme, hvad du vil opleve. Tre måneder med alt det bedste fra fire enestående destinationer!

 • 1 uge i Cambodja med besøg til det mystiske Angkor Wat og historiske Phnom Penh
 • 3 ugers fortryllende rundrejse i Vietnam fra syd til nord, med storbyer, smuk natur og lokale landsbyer
 • 4 uger i Australien med oplevelser i storbyer, surferliv og fritid i charmerende Byron Bay
 • 4 ugers rundrejse i New Zealand, med storslåede bjerglandskaber, vulkaner og fritid til Queenstowns uendelige muligheder

Undervejs får du inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien, så du bliver mere afklaret om dine fremtidige valg.

Programbeskrivelse side overskrift:

Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Gennem en kulturel rundrejse i både den sydlige og nordlige del af Vietnam, oplever i bl.a. spændende kulturdage og skrædderbyen Hoi An. Inden turen går til Australien, skal I bl.a. opleve verdens største tempelkompleks Angkor Wat, i Cambodja. I Australien venter nogle oplevelsesrige dage. Herefter står formiddagene på undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling, som helt sikkert rykker dig personligt. Efter 3 ugers læring, går turen til Sydney med byrundture og tid til ture på egen hånd. Til slut står programmet på en naturskøn rundrejse i New Zealand, hvor adrenalin-kicks og eventyret næsten ingen ende vil tage!

Inkluderet overskrift:

Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Vietnam, Cambodja, Australien og New Zealand 
Forår 2022
10-01-2022
3 mdr.
ca. kr. 59990
Tilmeld
0
Inkl. fly
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CAVIAUSNZlille
Foto Program afsnit 1:
Cambodja_Angkor_Wat_gruppe
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat & Kompong Khleang

Program afsnit 1:

Oplevelserne i Cambodja begynder i Siem Reap, hvor I blandt andet skal se verdens største tempelkompleks, Angkor Wat. Her skal I på tur i tuc tucs og udforske de mange ruiner og den omkringliggende jungle, hvor de mange ruiner er svøbt og gemmer sig mellem de kæmpemæssige træer.
Er du morgenfrisk, kan du opleve den smukkeste solopgaven over templerne - enten ved søen eller fra en luftballon.
I Sieam Reap skal I også besøge en fransk NGO restaurant, der har fokus på bekæmpelse af menneskehandel. Her trænes og uddannes unge inden for restaurations- og servicebranchen. Her skal I spise frokost og tale med de projektansvarlige.
Programmet byder også på en tur til Kompong Khleang, hvor de lokale bor i huse på pæle og rismarkerne strækker sig så langt øjet rækker.

Herefter fortsætter I til den skønne paradis-ø Koh Rong, hvor I har nogle dage til at nyde de lækreste strande. Måske I også har lyst til at udforske livet under havoverfladen.

Foto Program afsnit 2:
Cambodja_gruppe
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Phnom Penh og bådtur til Vietnam

Program afsnit 2:

I Phnom Penh skal I besøge museet Toul Sleng, hvor cambodjanere blev holdt fængslet og blev tortureret under Khemer Rouge regimet i 1970'erne. Ofte er der mulighed for at tale med en af de få overlevende krigsfanger.

I skal også ud og besøge "The Killing Fields", hvor massegrave, skeletter og monumenter fra den frygtelige krig præger landskabet. Jeres lokale guider viser jer rundt og fortæller om Cambodjas grusomme historie og fortid.

I Phnom Penh skal I også ud at besøge det Royale Palads, inden turen går videre til Vietnam efter nogle lærerige og spændende dage.
Transporten til Vietnam foregår med båd gennem Mekong Floden. 

Foto Program afsnit 3:
Vietnam_lokal(3)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Vietnam - Mekong-deltaet og Ho Chi Minh City

Program afsnit 3:

I Mekong-deltaet skal I opleve den vietnamesiske kultur helt tæt på.  I skal overnatte i homestays hos en lokal familie, hvor I bliver inviteret på traditionel mad og underholdning med sang og musik.
I skal bl.a. på båd- og cykelture gennem små landsbyer, hvor I skal besøge et lokalt marked, små håndværksteder, lave ris-slik og lære at lave vietnamesisk mad. 
Herfra tager I med bus til Ho Chi Minh City. I løbet af de næste dage skal I opleve det stemningsfyldte Chinatown i cyclo, besøge smukke templer og lokale markeder. Der er også tid til selv at gå på oplevelse i byens mange gader og kvarterer. Byen byder på en masse nye indtryk og et myldrende byliv og millioner af scootere. 

Storbyen vil med garanti overvælde dig med lyde, dufte, smage og synsindtryk af enhver art. 
I skal også på dagstur til de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigens tid. Hvor I skal se, hvordan vietnameserne på kreativ vis overlevede og besejrede de amerikanske tropper. Jeres guide viser jer igennem tunnel-systemet og fortæller om livet under jorden.


Foto Program afsnit 4:
Vietnam_easyriders
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Hoi An og Hanoi

Program afsnit 4:

Fra Ho Chi Minh City flyver I videre til skrædder-mekkaet Hoi An.  
Her skal I opleve nye aspekter af Vietnams kultur. I skal på sightseeing rundt i den historiske by, gå tur langs floden, besøge traditionelle huse og den ikoniske japanske bro. I Hoi An har I også nogle fridage, hvor I har mulighed for at få syet tøj hos en af Hoi An’s mange skræddere, tage en tur på Easy Rider tur op i bjergene eller smutte en tur på cyklen og hoppe på stranden.

Herfra fortsætter jeres rejse mod nord til landets hovedstad, storbyen Hanoi, hvor I kan gå på opdagelse i  de gamle handelskvarterer, tage til puppet show eller måske besøge Train Street. Foto Program afsnit 5:
Vietnam_Halong Bay_gruppe (2)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5: Nordvietnam - Mai Chau, homestay & Halong Bay

Program afsnit 5:

Fra Hanoi kører I ud på landet for at opleve mere af det autentiske Vietnam. Her skal I ud at besøge en lokal landsby, der ligger i den smukkeste dal. Landsbyen er beboet af den ældgamle stamme White Thai Tribe, som bl.a. er kendte for deres farverige og traditionelle klædedragter. Om aftenen smager I de lokale retter til underholdning af lokal folkedans.
Dagen efter skal I ud at hike i det smukke bjerglandskab, gennem grønne rismarker og smukke dale. I kommer gennem små landsbyer, hvor I skal bo på Homestay hos lokale i deres træhuse på pæle. 
I skal også ud at opleve området både i små robåde på floden og på cykel langs flodbredden hvor I skal besøge huler og opleve Tam Coc-området fra en bjergtop.
I Halong Bay skal I overnatte på en træ-junke. Her oplever I de smukke klippeformationer og kan tage en dukkert under den flotte stjernehimmel.

Tilbage i Hanoi har I en enkelt fridag til at opleve det sidste af Vietnams kultur - måske med en middag på en slangerestaurant, inden rejsen fortsætter til Australien.


Foto Program afsnit 6:
Australien-strand-12
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 5-8: Australien - Kommunikation & Personlig Udvikling i Byron Bay

Program afsnit 6:

I ankommer til smukke Brisbane på Australiens østkyst, hvor I for første gang møder den venlige, australske befolkning og har tid til at udforske storbyen. I skal besøge Currumbin Wildlife Sanctuary, inden I fortsætter rejsen og påbegynder undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser.
Herefter tager I til kystbyen Byron Bay, hvor I skal være de næste 2 uger og fortsætte undervisningen. Du får nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil gøre dig bedre til at kommunikere. Med personlig udvikling finder du dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig.

Byron Bay danner en fantastisk ramme for undervisningen, med en fabelagtig strand, afslappet atmosfære, backpackere, surfere og et væld af fritidsaktiviteter. I kan gå langs vandet op til bugtens fyrtårn, prøve et skydive, tage dykkercertifikat eller rejse ind i landet til outbacken og få et unikt perspektiv på landets historie og natur. Tiden i Australien afsluttes med fem nætter i Sydney, hvor I bl.a. skal opleve Operahuset og Bondi Beach.


Foto Program afsnit 7:
New-Zealand_udsigt-(2)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9-10: New Zealand - Kaikoura, Mount Cook og Queenstown

Program afsnit 7:

Rejsens sidste destination byder på overvældende naturoplevelser og mulighed for de mest intense adrenalin-kicks. I flyver til Christchurch på Sydøen af New Zealand og fortsætter til havnebyen Kaikoura, der er kendt for sit marineliv i verdensklasse. Her skal I opleve sælkolonier, på hvalobservationstur og svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav. I kører med bus videre til Lake Tekapo og Mount Cook - New Zealands højeste bjerg. På en vandretur skal I opleve det fascinerende bjergområde.

Herefter er tiden kommet til at sætte din indre adrenalinjunkie og eventyrer på prøve i Queenstown! Der er afsat halvanden uge i byen, så I kan udforske det fantastiske område omkring Queenstown på egen hånd eller i mindre grupper. Queenstown er kendt for at tilbyde et væld af fritidsaktiviteter med spændingen helt i top! Der er mulighed for alt lige fra lange vandreture til flere dages trekking i bjergene, faldskærmsudspring, bungy jumping, river rafting, jet boating etc., så I vil helt sikkert få nogle vilde, hyggelige, sjove og grænseoverskridende dage.Foto Program afsnit 8:
New-Zealand_Tongariro-crossing-(3)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11-12: Nelson, Wellington, Tongariro Crossing og Rotorua

Program afsnit 8:

Oplevelserne på New Zealand fortsætter med en 17 dages rundrejse fra Sydøen til Nordøen. Mættet af vilde og sjove udfordringer i Queenstown, kører I til vestkysten, hvor første stop er den berømte Fox Glacier, som I skal opleve helt tæt på med en lokal instruktør. Herefter kører I langs kysten til Punakaiki, hvor havet igennem tusinder af år har dannet pandekageformede klipper, og videre til solskinsbyen Nelson, som ligger ved Abel Tasman National Park. Her kan I vandre, sejle i havkajak og nyde solen.

I sejler med færge til Nordøen og hovedstaden Wellington, som byder på storbyliv, powershopping og hyggelige caféer. I Tongariro National Park har I mulighed for at gennemføre landets smukkeste vandretur, Tongariro Alpine Crossing, over et vulkansk område, gennem grønne dale og tæt skov. I Rotorua skal I se aktive gejsere og boblende mudderpøle, inden I kommer til Auckland, hvor I skal opleve byens seværdigheder og holde afskedsmiddag. Efter tre fantastiske og oplevelsesrige måneder, går turen atter til Danmark.


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:


Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program


Cambodja (1,5 uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap
 • Besøg i Kompong Khleang Village
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold på Koh Rong 
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg ved ”The Killing Fields”

Vietnam (2,5 uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Flere måltider på rundrejsen
 • Aktive kulturdage
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Sightseeing med cyclo og til fods
 • Besøg til lakværksted, templer, krigsmuseet m.m.
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Mekong-deltaet
 • 2 overnatninger i homestay
 • Bådture på Mekong-floden
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Cykeltur igennem landsbyer
 • Besøg til lokal landsby og familie
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur
 • Cykeltur m. besøg hos risbonde
 • Besøg til fabriksværksteder
 • Indenrigsflyvning fra Hoi An til Hanoi
 • Ophold i Hanoi
 • Ophold på Homestay i Mai Chau hos lokal bjergstemme

 • Fodboldkamp mod de lokale
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc

 • Ophold i Tam Coc
 • Dagshike i højlandet langs rismarker 
 • Besøg i Cum Village

 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Besøg i drypstensgrotte

 • Sejltur i Halong bay
Inkluderet - kolonne 2:

Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg til Currumbin Wildlife Sanctuary 
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling m. dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach
New Zealand (4 uger):
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Hvalobservationstur
 • Ophold ved Mount Cook
 • Vandretur ved Mount Cook
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold i Queenstown
 • Ophold i Fox
 • Udflugt til Fox Glacier m. professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Besøg til pandekageklipperne
 • Ophold i Nelson
 • Ophold i Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing
 • Ophold i Rotorua
 • Besøg til Wai-O-Tapu Thermal Land
 • Ophold i Auckland
 • Afskedsmiddag

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Vandretur til fyrtårnet i Byron Bay
 • Sunset Drumming Circle på stranden i Byron Bay
 • Besøg på Te Papa Tongarewa National Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Busstop til Huka Falls ved Taupo

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum til Vietnam og Cambodja
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 100 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Stå på toppen af bjergtinder 
  • Vandretur ved gletscher
  • Sejlture i Mekong-deltaet 
  • Eksotisk regnskov
  • Svøm med delfiner
  • Hiking i bjerglandskaber
  • Vulkaniske områder
  • Vilde adrenalin-kicks!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Et nyt syn på tilværelsen
  • Ryk dine grænser
  • Større selvindsigt og selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Ny inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Smaragdgønne rismarker
  • Enestående Halong Bay
  • Kænguruer og koalaer
  • Milelange hvide strande
  • Sneklædte bjergtinder
  • Vilde delfiner og hvaler
  • Frodig regnskov
  • Sæler og hvaler
 1. Kultur
  • Gæstfrie befolkninger
  • Lær om nye kulturer og livssyn
  • Overnat hos lokal familie
  • Udforsk skrædderbyen Hoi An
  • Storbylivet i Ho Chi Minh City
  • Surferlivet og strandstemning
  • Maori-kultur
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden