mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse tager dig rundt i kontrastfyldte Oceanien med storslået natur, lokal kultur og frihed til eventyr.

 • 3 uger på Fijis eksotiske øer med lokal kultur, snorkelture, palmestrande og krystalklart vand
 • 6 uger blandt New Zealands sneklædte bjergtinder, turkisblå floder, øde vulkanområder, Wellingtons charme og vilde Queenstown 
 • 3½ uge med Australiens solrige surferstrande, pulserende storbyliv i Sydney, Byron Bays hyggelige gader, kænguruer og koalaer 

Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand samt Yoga og surfing i Australien.


OBS. I foråret er rækkefølgen ændret for at få det bedste vejr på alle destinationer. Her hedder den New Zealand, Australien og Fiji. Inkl. og program er helt det samme.

Programbeskrivelse side overskrift:

Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen inkluderer 3 ugers eksotisk rundrejse på Fiji. Her vil du bl.a. opleve smukke palmestrande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ad floder, tropiske vandfald og fordybelse i den lokale kultur.


6 uger i New Zealand. Her vil du opleve store dele af landet fra nord til syd på en intens rundrejse i den storslåede natur. Undervejs vil du lære om Maori-folkets historie og kultur. I Queenstown skal du have inspirerende undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling og udforske alle byens muligheder.


I Australien venter jer bl.a. oplevelser i storbyerne Brisbane og Sydney, og I kan nyde stranden og solen i den hyggelige surferby, Byron Bay.  


OBS. I foråret er rækkefølgen ændret for at få det bedste vejr på alle destinationer. Her hedder den New Zealand, Australien og Fiji. Inkl og program er helt det samme.

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Fiji, New Zealand Syd/Nord & Australien 

 

Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Vil du se billeder fra deltagere, der har været på lige præcis denne rejse? 

Hop ind på Instagram, og tjek holdenes hashtags ud:  


#mikalasmøgunger 

#sandiessuperhelte 

#astridsarmy  

#2afdemtak  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE?  

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.  


Tidligere hold, som besøgte Australien & New Zealand på deres rejse:  

#solsdisciple  

#5starkrusarphoto  

#vilduhanoget  

#manguedsc  


Tidligere hold, som besøgte Fiji og Australien på deres rejse:  

#dscbulamates  

#schmikkeldsc  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE?  

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande.

 

Stalk vores lande-hashtags:  

#fijidsc 

#newzealanddsc  

#australiendsc  

Video

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program EFTERÅR: Fiji, New Zealand Nord/Syd & Australien - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program EFTERÅR: Fiji, New Zealand Nord/Syd & Australien - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
FINZnsAUS_lille
Foto Program afsnit 1:
Fiji-kokosnødder
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Fiji - Robinson Crusoe Island & Homestay

Program afsnit 1:

Fiji møder jer med vajende palmer, eksotiske strande, azurblåt hav og en spændende kultur. De første 3 uger byder på en spændende og intensiv rejse rundt på Fiji med alt fra eksotiske strande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ned ad floder, badning i tropiske vandfald til fordybelse i den lokale kultur. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande. 

I starter på den lille ø-perle; Robinson Crusoe. Her bliver I modtaget med fijiansk musik og sang efterfulgt af cava-ceremoni og fijianske danserytmer. I skal spise til lyden af bongotrommer og holde bålfest under stjernerne. Efter 3 dage med snorkling, paddle boarding, havkayak, lokale lege, mad tilberedt i jordovn, blodrøde solnedgange og afslapning på stranden, sejler I tilbage til hovedøen.

Oplevelserne fortsætter i Fijis adventure-by Pacific Harbour med kanoture ned ad junglefloder, vandreture og badning i eksotiske vandfald i regnskoven. Du får også mulighed for at slappe af på stranden eller dykke med hajer (ikke inkl. i prisen).

Herfra skal I på besøg i en helt autentisk landsby, hvor I skal overnatte i homestay på ægte fijiansk manér i deres traditionelle huse. Her skal I opleve den lokale kultur helt tæt på og få indsigt i hverdagen og livet på Fiji. I skal rundt og se plantagerne, hvor de dyrker deres egne grøntsager, besøge landsbyens skole, danse med landsbyens indbyggere og deltage i en ægte cava-ceremoni med landsbyens høvding.

Foto Program afsnit 2:
Fiji-vandfald
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Barefoot Manta, Mantaray Island & Nadi

Program afsnit 2:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer - første stop er Barefoot Manta, der møder jer med turkisblåt hav og vajende palmer. Her skal du snorkle blandt farvestrålende fisk og følge koral gen-plantningsprogrammet på vores bæredygtighedsdag om "Livet i havet". Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, for at hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.

Næste stop på jeres island-hopping er Mantaray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade og svømme med rokker (sæson-bestemt), der svæver af sted under vandet. Der vil være masser af hygge og afslapning. 

De sidste dage tilbringes i Nadi. Her  skal I muddderbade og der er gode muligheder for forskellige adrenalinaktiviteter fx faldskærmsudspring. Måske byder de sidste dage også på at drikke af kokosnødder, udfordre hinanden i en Robinson dyst på stranden eller holde en fest med Fiji-tema. Disse 3 uger med bounty-strande i Fijis ø-paradis er den perfekte start på din rejse  rundt i Oceanien.

Foto Program afsnit 3:
New-Zealand_Tongariro-crossing-(3)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: New Zealand - Auckland, Waitomo og Rotorua

Program afsnit 3:

Efter nogle intense, kulturelle og sjove uger på de fijianske øer, fortsætter I til et andet af Oceaniens enestående lande. I rejser til storslåede bjerglandskaber, grønne dale med hundredevis af får, øde vulkanområder, regnskove og bystemning i New Zealand!


Opholdet på New Zealand starter med en 2½ uges rundrejse gennem landet fra nord til syd, hvor vi besøger både de kendte og ukendte highlights undervejs.

Fra storbyen Auckland på Nordøen af New Zealand fortsætter I sydpå gennem New Zealands fascinerende natur til Waitomo. Her er der mulighed for at opleve de underjordiske drypstenshuler med lyslarver. Rigtig mange prøver også kræfter med "Black Water Rappelling" (ikke inkl.)   

I fortsætter til Rotorua, hvor I skal lære om Maori kulturen og "hakaen" på jeres Maori dag. Rotorua byder på aktive gejsere, varme kilder og boblende mudderpøle og der er gode muligheder for river rafting.

Foto Program afsnit 4:
New-Zealand-riverrafting-3
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: Tongariro National Park, Wellington, Nelson, Kaikoura

Program afsnit 4:

Fra Rotorua tager I ind til Tongariro National Park, som er brugt som kulisse for mange scener i Ringenes Herre. Her kan I gennemføre New Zealands flotteste og vildeste heldags vandrerute, Tongariro Alpine Crossing. Turen går over vulkanske områder og gennem tæt skov. Herefter kører I til landets hovedstad, Wellington, hvor der er et par fridage til at opleve storbylivet og byens mange hyggelige caféer, shoppinggader, den flotte havnefront og måske se byen fra Mount Victoria.

Med færge sejler I gennem Marlborough Sounds og ankommer til Picton på Sydøen, hvorfra I tager til solskinsbyen Nelson, som ligger lige ved Abel Tasman National Park. Her har I tid til udforske parken på vandreture eller i havkajak og nyde solen og byen. I fortsætter til kystbyen Kaikoura, der er kendt for marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme med delfiner i åbent hav og komme tæt på sælkolonier. Der er også mulighed for at tage på kaskelot hvalsafari (ikke inkl.) I Punakaiki skal I se de ikoniske pandekageformede klipper, hvorefter I skal opleve Franz Josef Glacier helt tæt på med en lokal, professionel instruktør.

Foto Program afsnit 5:
New Zealand_Queenstown
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 5:

Efter en intens rejse gennem New Zealands enestående landskaber, ankommer I til vores bosted i Queenstown. Byen er kendt for alle sine adrenalinaktiviteter og de flotte omgivelser, som det hele foregår i. Her skal I have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-13.


I undervisningen er det målet, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter og bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme, samt at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Du får nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. 


Foto Program afsnit 6:
dirty danzing goes NZ
Program afsnit 6 Overskrift:

Fritid og weekender i adrenalinbyen Queenstown

Program afsnit 6:

Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.


Der er allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, albatrosser og pingviner. Tiden i New Zealand afsluttes med en dag i Mount Cook inden rejsen går videre mod verdens største kontinent, Australien.

Foto Program afsnit 7:
Australien_strand (3)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10-12: Australien - Brisbane og Byron Bay

Program afsnit 7:

Efter at have afsluttet undervisningen og nogle vilde, sjove, lærerige og hyggelige uger i Queenstown, rejser I til Australien! I ankommer til smukke Brisbane, hvor I har en fridag til at udforske byen og måske sejle kajak på Brisbane River, inden I tager videre til Byron Bay. På vejen besøger I en Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I vil blive introduceret til landets vilde dyreliv og kan komme helt tæt på kænguruer og koalabjørne. 


Byron Bay ligger ud til Australiens østligste punkt. Den afslappede atmosfære, byens strandcaféer, specialbutikker og barer danner rammen for en friuge i byen, hvor I får en 2-dages introduktion til surfing og en dag med yoga i de skønne omgivelser. I har her mulighed for, at tage dykkercertifikat eller prøve et skydive over stranden. I kan også rejse til andre dele af landet, f.eks. ind til den uendelige "outback" og lære om Aboriginernes historie, vandre i det røde landskab, spise mad som er tilberedt over bål og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.

Foto Program afsnit 8:
Australien-sidney(3)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 13: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 8:

Fra Byron Bay tager I videre til Australiens dynamiske metropol, storbyen Sydney, som er sidste stop på rejsen. Her skal I på sightseeing og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. I har også nogle fridage til at opleve byen på egen hånd, måske surfe på Bondi Beach, bestige Sydney Harbour Bridge eller spise frokost på den flotte havnepromenade med udsigt til Operahuset og byens højhuse. I kan også opleve byens markeder og se de forskellige kvarterer eller tage uden for byen og vandre i de smukke Blue Mountains eller måske prøve et hajdyk i byens store akvarium.


Herefter er det tid til at rejse hjem til Danmark. Efter 3 måneder i tre af Oceaniens mest unikke og fantastiske lande har du fået et væld af enestående rejseoplevelser, nye perspektiver på tilværelsen, brugbar undervisning og en masse nye venner fra hele Danmark. Du kommer hjem med ny inspiration til fremtiden, er mere afklaret omkring dine fremtidsplaner og -drømme og med ny viden om, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program FORÅR: New Zealand Nord/Syd, Australien & Fiji, - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program FORÅR: New Zealand Nord/Syd, Australien & Fiji, - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NZWAClile
Foto Program afsnit 1:
New Zealand_Kaikoura_delfiner
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Christchurch og delfiner i Kaikoura

Program afsnit 1:

Din rejse begynder på sydøen af New Zealand i Christchurch. Her bruger I den første dag sammen med jeres rejseleder til at lære hinanden at kende. Herfra fortsætter I til havnebyen, Kaikoura, som er kendt for et marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav samt opleve kolonier af sæler på tæt hold. Herefter skal I med bus til Lake Tekapo og udforske området ved Mount Cook. Til fods skal I hike i dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer til adrenalin byen Queenstown. Ved ankomst til Queenstown bliver du introduceret til hiking, som er én af de helt store oplevelser i den kontrastfyldte natur.


Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking og shopping. Alt er lige udenfor døren. Backpackere fra hele verden strømmer til byen - det er her alting sker. Også byens café- og natteliv er værd at udforske i byen.

Foto Program afsnit 2:
New Zealand_Hike
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 2:

I Queenstown skal I have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Undervisningen foregår i hverdagene, kl. 8-13. 

I undervisningen er det målet, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter og bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme, samt at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Du får nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. 


Der er på turen allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. 

Foto Program afsnit 3:
New Zealand_Skydive (2)
Program afsnit 3 Overskrift :

Fritid og weekender i adrenalinbyen Queenstown

Program afsnit 3:

Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.

Der er allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, albatrosser og pingviner. 


Foto Program afsnit 4:
New Zealand_gruppe_udsigt_2
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Pandekageklipper, gletchere, Nelson & Wellington

Program afsnit 4:

Opholdet på New Zealand fortsætter med en 2½ uges rundrejse gennem landet fra syd til nord, hvor vi besøger både de kendte og ukendte highlights undervejs.

Vi kører langs den dramatiske vestkyst af sydøen og laver utallige fotostops undervejs ved de utallige bregneskove, søer og turkisblå floder. I Punakaiki skal I se de ikoniske pandekageformede klipper, og I skal opleve Franz Josef Glacier helt tæt på med en lokal, professionel instruktør. I har nogle fridage i solskinsbyen Nelson, som ligger lige ved Abel Tasman National Park. Her har I tid til udforske byen, tage på vandreture eller tage på havkajak expedition i Abel Tasman. 

Med færge sejler I gennem Marlborough Sounds til landets hovedstad, Wellington, hvor der er et par fridage til at opleve storbylivet og byens mange hyggelige caféer, shoppinggader, den flotte havnefront og måske se byen fra Mount Victoria.


Foto Program afsnit 5:
New Zealand_Tongariro crossing
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6: Tongariro National Park, Rotorua, Waitomo og Auckland

Program afsnit 5:

Fra Wellington tager I ind til Tongariro National Park, som er brugt som kulisse for mange scener i Ringenes Herre. Her kan I gennemføre New Zealands flotteste og vildeste heldags vandrerute, Tongariro Alpine Crossing. Turen går over vulkanske områder og gennem tæt skov. 

I fortsætter til Rotorua, hvor I skal lære om Maori kulturen og "hakaen" på jeres Maori dag. Rotorua byder på aktive gejsere, varme kilder og boblende mudderpøle og der er gode muligheder for river rafting. 

I Waitomo er der mulighed for at opleve de underjordiske drypstenshuler med lyslarver. Rigtig mange prøver også kræfter med "Black Water Rappelling" (ikke inkl.)   

I slutter opholdet på New Zealand i storbyen Auckland, hvor I kan gå på oplevelse langs havnefronten i "City of Sails".


Foto Program afsnit 6:
Australien_klipper
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 7-9: Australien - Brisbane og Byron Bay

Program afsnit 6:

I ankommer til smukke Brisbane, hvor I har en fridag til at udforske byen og måske sejle kajak på Brisbane River, inden I tager videre til Byron Bay. På vejen besøger I en Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I vil blive introduceret til landets vilde dyreliv og kan komme helt tæt på kænguruer og koalabjørne. 

Byron Bay ligger ud til Australiens østligste punkt. Den afslappede atmosfære, byens strandcaféer, specialbutikker og barer danner rammen for en friuge i byen, hvor I får en 2-dages introduktion til surfing og en dag med yoga i de skønne omgivelser. I har her mulighed for, at tage dykkercertifikat eller prøve et skydive over stranden. 

I kan også rejse til andre dele af landet, f.eks. ind til den uendelige "outback" og lære om Aboriginernes historie, vandre i det røde landskab, spise mad som er tilberedt over bål og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.


Foto Program afsnit 7:
Australien_Operahuset gruppe
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 7:

Fra Byron Bay tager I videre til Australiens dynamiske metropol, storbyen Sydney, som er sidste stop på rejsen. Her skal I på sightseeing og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. 

I har også nogle fridage til at opleve byen på egen hånd, måske surfe på Bondi Beach, bestige Sydney Harbour Bridge eller spise frokost på den flotte havnepromenade med udsigt til Operahuset og byens højhuse. I kan også opleve byens markeder og se de forskellige kvarterer eller tage uden for byen og vandre i de smukke Blue Mountains eller måske prøve et hajdyk i byens store akvarium.


Foto Program afsnit 8:
Fiji-dans
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11: Fiji - Robinson Crusoe Island & Pacific Harbour

Program afsnit 8:

Fiji møder jer med vajende palmer, eksotiske strande, azurblåt hav og en spændende kultur. De næste 3 uger byder på en spændende og intensiv rejse rundt på Fiji med alt fra eksotiske strande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ned ad floder, badning i tropiske vandfald til fordybelse i den lokale kultur. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande. 

I starter på den lille ø-perle; Robinson Crusoe. Her bliver I modtaget med fijiansk musik og sang efterfulgt af cava-ceremoni og fijianske danserytmer. I skal spise til lyden af bongotrommer og holde bålfest under stjernerne. Efter 3 dage med snorkling, paddle boarding, havkayak, lokale lege, mad tilberedt i jordovn, blodrøde solnedgange og afslapning på stranden, sejler I tilbage til hovedøen. Oplevelserne fortsætter i Fijis adventure-by Pacific Harbour med kanoture ned ad junglefloder, vandreture og badning i eksotiske vandfald i regnskoven. Du får også mulighed for at slappe af på stranden eller dykke med hajer (ikke inkl. i prisen).


Foto Program afsnit 9:
Uge 12: Homestay & Barefoot Manta
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 12: Homestay & Barefoot Manta

Program afsnit 9:

Herfra skal I på besøg i en helt autentisk landsby, hvor I skal overnatte i homestay på ægte fijiansk manér i deres traditionelle huse. Her skal I opleve den lokale kultur helt tæt på og få indsigt i hverdagen og livet på Fiji. I skal rundt og se plantagerne, hvor de dyrker deres egne grøntsager, besøge landsbyens skole, danse med landsbyens indbyggere og deltage i en ægte cava-ceremoni med landsbyens høvding.

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer - første stop er Barefoot Manta, der møder jer med turkisblåt hav og vajende palmer. Her skal du snorkle blandt farvestrålende fisk og følge koral gen-plantningsprogrammet på vores bæredygtighedsdag om "Livet i havet". Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, for at hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.


Foto Program afsnit 10:
Uge 13: Mantaray Island & Nadi
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 13: Mantaray Island & Nadi

Program afsnit 10:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer. Første stop er Barefoot Manta, hvor I også skal deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, for at hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt - en stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer. I skal også ud at snorkle og opleve det rige dyreliv under det krystalklare vand.

Næste stop på jeres island-hopping er Mantaray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade og svømme med rokker (sæson-bestemt), der svæver af sted under vandet. Der vil være masser af hygge og afslapning. 

De sidste dage tilbringes i Nadi. Her  skal I muddderbade og der er gode muligheder for forskellige adrenalinaktiviteter fx faldskærmsudspring. Måske byder de sidste dage også på at drikke af kokosnødder, udfordre hinanden i en Robinson dyst på stranden eller holde en fest med Fiji-tema. Disse 3 uger med bounty-strande i Fijis ø-paradis er den perfekte afslutning på din rejse  rundt i Oceanien.


Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding 
 • Undervisning jf. program

Fiji (3 uger):

 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Udflugt til Hot mud Pools
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Snorkling
 • Havkajak & paddle boarding
 • Kava-ceremoni & fijiansk danse- og ildshow
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Overnatning i lokal landsby
 • Ægte kulturmøde med traditionelle fijianske landsbybeboere
 • Kava-ceremoni med landsbyens høvding
 • Fijiansk dansk og underholdning
 • Hiking tur og vandfaldsbesøg
 • Aktiviteter med børnene i den lokale skole
 • Introduktion til det fijianske køkken
 • Traditionel fijiansk lovo dinner og måltider i landsbyen
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Snorkeltur med guide
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden ved Manta Ray Island
 • Vævning af kurve og vandretur på øen
 • Marine conservation projekt dag (Verdensmål 14 #Livet i havet")

New Zealand (6 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Vandretur ved sælkoloni
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold ved Lake Tekapo el. Mt. Cook
 • Hike ved Lake Tekapo/Mt. Cook
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Fox Glacier gåtur med lokal guide
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Westport
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park 
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus (Ved Mt. Doom)
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide (Termisk område og aktiv gejser)
 • Ophold i Waitomo
 • Kulturdag i Rotorua m. besøg til Te Puia
 • Ophold i Auckland


Inkluderet - kolonne 2:

Australien (3½ uge):

 • Ophold i Brisbane
 • Udflugt til Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 2 surfinstruktion dage
 • Yogaundervisning
 • Lighthouse hike 
 • Friuge i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney
 • Tur til Bondi Beach
 • Besøg ved Operahuset


Gratis aktiviteter, som arrangere af lederen undervejs: 

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly/tog/bus mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 70-120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding*
 • Visum

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Trekking i Fijis jungle 
  • Bålfest under stjernerne
  • Vulkantrekking
  • Gå på opdagelse i Sydney
  • Lyslarver i underjordiske huler
  • Svøm med vilde delfiner
  • Adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Afklaring om fremtiden
  • Styrk din selvtillid
  • Fantastisk fællesskab
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få ny energi og inspiration

   

 1. Natur
  • Tropiske vandfald i Fijis jungle
  • Eksotiske palmestrande
  • Farvestrålende fiskestimer
  • New Zealands bjerglandskaber
  • Australiens uendelige "outback"
  • Slumrende vulkaner
  • Kænguruer og koalabjørne
 1. Kultur
  • Fijianernes afslappede livssyn
  • Prøv lokal mad
  • Drik kava om lejrbålet
  • Lokale markeder
  • Gæstfrie og venlige befolkninger
  • Dans Maoriernes krigsdans
  • Operahuset i Sydney
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden