mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica, Ecuador & Galapagos

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev det bedste af latinamerikansk kultur, vidt strækkende natur og eksotisk dyreliv på 2 måneder

 • 4  uger i farvestrålende Costa Rica med ture i nationalparker og lækre strande
 • 2½ uge i Ecuador med Andesbjerge, udflugter i junglen og lokale markeder
 • 1½ uge på Galapagos med unikt dyreliv og Charles Darwins unikke historie

Undervejs er der aktiv undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, som giver inspiration til fremtiden.

OBS. Vær opmærksom at landerækkefølgen kan variere. Indholdet på rejserne er stadig det samme uanset afrejsedato og rækkefølge.

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Ecuador & Galapagos

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Oplev det bedste af Syd- og Mellemamerika. Kombinationen af disse 3 destinationer giver dig det bedste af den latinamerikanske kultur, natur og historie. Du vil få værdifulde perspektiver på tilværelsen og lære en anden del af verden at kende, som er meget forskellig fra det velkendte herhjemme. Du skal undervejs lave lokale projekter og vil komme helt ind under huden på den lokale befolkning.


Du skal bl.a. møde indfødte stammer i Amazonas og bestige en vulkan i Ecuador. Du skal udforske Galapagosøernes berømte dyreliv og besøge flotte nationalparker i Costa Rica med gode muligheder for at spotte dovendyr, delfiner og hvaler. I surferbyer langs Costa Ricas kyst skal du have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling.

OBS. Vær opmærksom at landerækkefølgen kan variere. Indholdet på rejserne er stadig det samme uanset afrejsedato og rækkefølge.

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Costa Rica, Ecuador & Galapagos

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Costa Rica, Ecuador & Galapagos  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Vil du se billeder fra deltagere, der har været på lige præcis denne rejse? 

Hop ind på Instagram, og tjek holdenes hashtags ud:  


#templerunibadetøj 

#puravidamedida 

#vamosticos21  

#medfernandohjem 


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE?

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.  


Tidligere hold, som besøgte Costa Rica, Ecuador & Galapagos på deres rejse: 

#salsapåbordene  

#hvorervoresrejseleder  

#tadetsomenoplevelse  

#møgbien  

#ninasniños  

#mamamariasninos  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE?

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande.

  

Stalk vores lande-hashtags:  

#costaricadsc  

#ecuadordsc  

#galapagosdsc  

Video

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Galapagos

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Ecuador

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Ecuador, Galapagos - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Ecuador, Galapagos - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CREG lille
Foto Program afsnit 1:
Costa Rica_gåtur_strand(1)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 1:

Rejsen går fra Danmark til Costa Rica. Din rejseleder tager imod dig i San José - landets hovedstad. De næste dage er spækket med teambuilding og sjove aktiviteter, som ryster dig og dit højskolehold sammen. Du skal også på byrundtur og se hovedstadens seværdigheder og sætte tænderne i en lækker velkomstmiddag, som er inklusiv.


Du lægger storbyen bag dig og drager til et sandt paradis. Nationalparken i Corcovado byder på palmeklædte sandstrande, frodig jungle og et rigt dyreliv. Du skal bo i en henrivende lodge midt i junglen, og den eneste vej at komme hertil er via en sejltur gennem mangrove og hav. Scenen er sat for et vaskeægte eventyr. Du skal på vandretur i junglen med lokale guider, bade i brusende junglefloder og snorkle ved smukke strande. Ikke mindst skal du nyde dyrelivet, som kan byde på alt fra vilde papegøjer og tukaner til aber, dovendyr og havskildpadder. Er du heldig, kan der også være mulighed for at spotte hvaler og delfiner. Din tid i junglen går også med hyggelige aktiviteter med dit højskolehold. Disse aktiviteter kan være arrangeret af din rejseleder eller holdet.

Foto Program afsnit 2:
costa_rica_jungle
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig udvikling i surferbyer

Program afsnit 2:

De kommende uger indtager du yderligere dele af Costa Ricas vestkyst. F.eks. kan du komme til at bo i en eller flere af følgende surferbyer: Uvita, Tamarindo, Samará og/eller Santa Teresa. Surferbyerne skaber rammer om tre ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Glæd dig til et spændende fag med masser af dybt og lærerigt indhold. Forhåbentlig kommer du hjem med en masse nyttige redskaber og mere afklaring om fremtiden, efter at have afsluttet undervisningen. 


Undervisningen foregår som regel i morgen- og formiddagstimerne, hvilket giver dig masser af fritid til at udforske området. Lær at surfe, nyd de smukke solnedgange, tag på udflugter til nærtliggende nationalparker eller nyd solrige dage på stranden. En lille friperiode efterfølger undervisningen. Du har mulighed for at tage på en udflugt til den aktive vulkan Arenal, mountainbike ved en sø, bade i varme kilder og gå i tågeskoven ved Monteverde. Denne flere dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 3.500 kr. med overnatning, transport og alle udflugter.


Foto Program afsnit 3:
Ecuador_træer (2)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Ecuador - Quito, Otavalo og lokale projekter

Program afsnit 3:

Din rejse fortsætter til Ecuador i Sydamerika. Du lander i hovedstaden Quito, som er beliggende midt i Andesbjergene. Den historiske hovedstad byder på masser af seværdigheder, hyggelige gader og flotte udsigter. Du skal opleve lidt af det hele på en byrundtur, som også bringer dig til Midten af Verden - nærmere bestemt ækvatorlinjen, hvor du kan stå med en fod i Nord og Syd. Og så er det tid til en stærk oplevelse. Du skal besøge et Children Shelter, hvor børnene lever under helt andre vilkår end herhjemme. 


Fra Quito går turen til Otavalo, hvor du får rig mulighed for at købe souvenirs til hele familien på et af Sydamerikas største og mest farverige markeder. I dette område skal du også prøve kræfter med bestigning af en vulkan, se historiske inkapyramider ved Cochasquí, fodre vilde lamaer og plante træer ifm. et spændende miljøprojekt. De lokale projekter fylder en del i denne uge, og de har alle til formål at bidrage til bedre forhold for de lokale og naturen.


Foto Program afsnit 4:
Ecuador_Indianer-(2)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: Fantastiske Amazonas

Program afsnit 4:

Den indholdsrige rundrejse fortsætter med kurs mod Amazonas. Velkommen til et af de mest unikke steder i verdenen. Her skal du vandre i regnskoven og besøge lokale indfødte stammer, som vil introducere dig for deres levevis, som er helt anderledes, end den du kender til Danmark. Måske du endda får mulighed for at skyde efter mål med de lange indianske pusterør. En af dagene drager du med den lokale guide dybt ind i Amazonas, hvor en nøgen indfødt stamme lever. Denne udflugt tager dig langt væk fra det gængse turistspor og dybt ind i hjertet af det oprindelige Amazonas. Glæd dig til en hel unik oplevelse. Det er en ære at få lov at besøge denne stamme.  


Dyrelivet er selvfølgelig endnu en ting, du kan glæde dig til, når du besøger Amazonas. Hold øjne og ører åbne på vandre- og bådture. Er du heldig, kan du støde på aber, krokodiller, papegøjer, slanger og store fugleedderkopper. Især vandreturene om natten er kendt for at byde på diverse kryb. Dyrereservatet AmaZoonico er endnu en mulighed for at se vilde dyr helt tæt på.


Foto Program afsnit 5:
Ecuador_Riverrafting (3)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Lokale projekter i Baños og smukke Cuenca

Program afsnit 5:

Du lægger junglen bag og rejser til centrum for al adrenalinsport. Baños tiltrækker tonsvis af backpackere og adventuresøgende rejsende. Her kan du prøve kræfter med alt fra canyoning, paragliding og klatring til zipline, trekking og riverrafting. Mulighederne er mange. Spørgsmålet er, hvor dine grænser går? Din lokale guide tager dig desuden med på en tur til et smukt vandfald, mens du også skal deltage i et lokalt projekt for udsatte lokale. Denne dag kommer du helt ind under huden på kulturen og de lokale. 


Næste stop er den charmerende og historiske by Cuenca. Nyd dage med hyggelige spadsereture i gaderne, drik en kaffe på en af de hyggelige caféer, shop i butikkerne og pynt toppen af hovedet med en fin panamahat - ja den er god nok; panamahatten stammer fra Ecuador, og du vil besøge fabrikken, som producerer dem ifm. din byrundtur.

Foto Program afsnit 6:
Galapagos-strand-sæl
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8-9: Galapagos - San Cristobal og Santa Cruz

Program afsnit 6:

Du flyver fra Ecuadors fastland til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder med dyreliv og natur som ingen andre steder, både over og under vand. Galapagos er helt unik, og din tur her starter på øen San Cristobal. Her kan du udforske de smukke sandstrande og vandrestier, som er spækket med dyreliv. Søløver, leguaner, pelikaner og havskildpadder er at finde over alt. Den ene strand på øen er hjem for en af Galapagos største søløvekolonier, mens en anden er hjem for massevis af havskildpadder. Hvilken strand vil du bruge dagen på?  


Du tager båden videre til Santa Cruz, hvor du skal bo i hyggelige Puerto Ayora. Her har du fridage, hvor du og holdet kan lave lige, hvad I lyster. Nyd tiden på stranden, tag på vandreture på vulkanøen, sejl til en af de andre Galapagosøer, besøg Darwin Centret eller dyk med hammerhajerne. Du kan selvfølgelig også bruge tiden på hyggelige sociale aktiviteter med dit hold. Rammerne er sat for masser af højskolehygge. Bl.a. er hotellet perfekt til sociale arrangementer. 


Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:


Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:

Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:


Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:

Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Costa Rica (4 uger): 

 • Ophold i hovedstaden San José 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at se delfiner, hvaler, krokodiller m.m.)
 • Flere dage i eksotisk jungle lodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl. (mulighed for at se aber, papegøjer, tukaner m.m.)
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr og badetur i flod
 • Snorkling ved strandene
 • Ophold i en eller flere surferbyer langs Costa Ricas vestkyst (Uvita, Tamarindo, Samará og/eller Santa Teresa)
 • Indgang til nationalparken Marino Ballena i Uvita
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Galapagos (1½ uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport med båd og bus til/fra lufthavn/hotel
 • Ophold på San Cristobal med smukt landskab, vulkanlagune og søløver
 • Ophold på Santa Cruz med natteliv, flotte strande og unikt dyreliv
 • Besøg hos center for de store Galapagos-skildpadder
 • Byrundtur i Puerto Ayora, Santa Cruz
Inkluderet - kolonne 2:

Ecuador (2½ uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold og sightseeing i hovedstaden Quito
 • Besøg ved Ækvator, "Midten af Verden"
 • Intinan Museum
 • Social projektdag hos Children Shelter i udsat område
 • Besøg på Casa Agave
 • Ophold i Otavalo
 • Besøg til Otavalos farverige lokale marked
 • Besøg ved Cochasquí 
 • Miljø-projektdag med plantning af træer
 • Besøg hos inkapyramider med udsigt til vulkaner
 • Hike mellem vilde lamaer
 • Smuk vulkankraterlagune
 • Bestige vulkanen Fuya Fuya
 • Roadtrip gennem cloudforest
 • Ophold i Amazonas
 • Alle måltider i Amazonas
 • Kanoture i Amazonas
 • Besøg hos AmaZoonico Animal Rescue Center
 • Besøg hos den nøgne Huaorani-stamme i Amazonas
 • Jungle night walk i Amazonas 
 • Tur til Anaconda Island i Amazonas
 • Vandreture gennem regnskoven
 • Smag rå kakaobønner i junglen
 • Demonstration af local way of living med traditionelle hytter og redskaber
 • Ophold i Baños - Sydamerikas adventure og backpackerby
 • Roadtrip ad Waterfall Avenue i Andesbjergene
 • Besøg hos Djævlevandfaldet og dets hængebroer
 • Kabelbane gennem Andesbjergene over kilder og vandfald
 • Ophold i charmerende Cuenca
 • Byrundtur i Cuenca (UNESCO World Heritage Site)
 • Besøg hos smukke, lokale kirker
 • Besøg hos lokale farmere i Andesbjergene
 • Demonstration på traditionelt tekstilværksted
 • Hike i Cajas nationalparken i Andesbjergene
 • Social projektdag med lokale udsatte
 • Ophold i Guayaquil

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Udflugt til Tortuga Bay
 • Udflugt til lille lokalt fiskemarked på Galapagos med leguaner, søløver, pelikaner m.m.
 • Salsaaften 
 • Masser af sjov teambuilding

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • National Park-afgift på Galapagos (200 USD)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Tilvalgsudflugt på 5 dage til Monteverde & Arenal (ca. 3500 kr.)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejsedato) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

OBS. Vær opmærksom at landerækkefølgen kan variere. Indholdet på rejserne er stadig det samme uanset afrejsedato og rækkefølge.

 1. Eventyr
  • Sejlture i kano i Amazonas
  • Vandring i Andesbjergene
  • Surfing på Stillehavets bølger
  • Snorkling ved Galapagos' kyster
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter
 1. Personligt
  • Lær om andre levemåder
  • Oplev verdens mangfoldighed
  • Få ny inspiration og motivation
  • Styrk din selvtillid og viljestyrke
  • Få mod på nye udfordringer
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få venskaber for livet
  • Oplev ny energi og afklaring
 1. Natur
  • Smukke Andesbjerge
  • Amazon-junglen
  • Søløver og pingviner
  • Kæmpeskildpadder
  • Pelikaner og flamingoer
  • Paradisstrande og azurblåt vand
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
 1. Kultur
  • Indfødte stammer i Amazonas
  • Quitos historiske gader
  • Lokale markeder i Otavalo
  • Livet i hyggelige Cuenca
  • Lokale aktiviteter 
  • Byrundtur i San José
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden