mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt Aloha - Xplore

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs med Jorden rundt i 3½ måned til store naturmæssige og kulturelle kontraster i USA, Asien og Oceanien. Hawaiis storbyer og eksotiske natur, Japans traditionsrige og stolte kultur, Australiens surferstrande og dyreliv, Balis rismarker og gæstfrie befolkning, samt Giliøernes fantastiske palmestrande og undervandsliv giver dig en uforglemmelig rejse.

 • 4 uger i USA og på de naturskønne Hawaiiøer 
 • 1 måned på Australiens surferstrande i Byron Bay og Sydney
 • 2 ugers enestående oplevelser i Japans storbyer Tokyo og Kyoto
 • 1 måned i Balis og Gilis eksotiske omgivelser og kultur

Undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien gør dig mere afklaret om fremtiden, og du finder her ud af, hvordan du kan opnå dine mål i livet. 

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt Aloha - Xplore

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Denne jordomrejse byder på storslåede naturområder, strande, dyreliv, storbyer og kulturer. Nyd en dynamisk kombination af udflugtsperioder, undervisning og Xplore uger, hvoraf du i sidstnævnte kan udforske lande på egen hånd. Fra skyskrabere i New York til det frodige og eksotiske Hawaii. Fra Australiens dyreliv og skønne surferstrande til Japans storbyer og traditionsrige kultur videre til de palmebeklædte strande på Giliøerne og Balis gæstfrie befolkning, grønne rismarker og vulkaner. 


Undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling (60 timer) finder sted i Australien. Du modtager desuden undervisning i yoga og selvbevisthed, sport og teambuilding, bæredygtighed og Xplore. Denne jordomrejse har i sandhed lidt af det hele.

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Jorden Rundt Aloha - Xplore

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Jorden Rundt Aloha – Xplore  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Vil du se billeder fra deltagere, der har været på lige præcis denne rejse? 

Hop ind på Instagram, og tjek holdenes hashtags ud: 


#nelliesnewbies 


Er du nysgerrig på mere?  

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.  


Tidligere hold, som besøgte Australien på deres rejse:  

#mikalasmøgunger 

#dscbulamates 

#schmikkeldsc  


Tidligere hold, som besøgte Japan og Australien på deres rejse:  

#hvorfåkerminhathenne  

#3hanerihoensegaarden 


Tidligere hold, som besøgte Hawaii på deres rejse:  

#oliviassnacks 

#lassesbasser 

#nejtakjegharselvposemed  


Tidligere hold, som besøgte Bali og Gili på deres rejse:  

#øhop22  

#kukulhustoremember  


Er du nysgerrig på landene?  

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra landene.  


Stalk vores lande-hashtags:  

#hawaiidsc  

#australiendsc 

#japandsc 

#balidsc 

#gilidsc  

Video

Video:
Dato:
12. juli 2023
Overskrift:

Australien

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Japan

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Hawaii

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt Aloha - Xplore
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt Aloha - Xplore

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NABG_lille
Foto Program afsnit 1:
USA-roadtrip-4
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New York – Sightseeing & teambuilding

Program afsnit 1:

Din jordomrejse starter i metropolen New York, hvor din danske rejseleder står klar til at tage imod dig med åbne arme. De næste dage er der fuld fart på, da du og holdet både skal teambuilde en masse og opleve den spændende storby med de mange muligheder og ikoniske seværdigheder. Du skal bl.a. på adventure race i byens gader og bygge rammer om et godt og unikt fællesskab. Højskoledelen fylder meget de første dage. 


I New York kan du bl.a. se frem til at opleve Frihedsgudinden, byens skyline, Financial District, Soho, Central Park, Empire State Building og Times Square. Det er ikoniske steder, som kræver rigelig med plads på kamerarullen. Sammen med din rejseleder forsøger du og holdet at få det maksimale ud af den første tid. Efter spændende dage i ”The Big Apple” er det blevet tid til at tage turen til Hawaii.

Foto Program afsnit 2:
Hawaii
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Oahu – Xplore intro, Sport & Teambuilding

Program afsnit 2:

Du ankommer til Honolulu på øen Oahu. Teambuildingen med din rejseleder fortsætter. Det samme gør eventyrene. Bl.a. skal du på udflugt til byens lækre strand, hvor du og holdet skal lege, konkurrere og hygge jer. Ligeså står den på sport og aktive udfoldelser. Du skal på vandretur til Diamond Head. Dette gamle vulkankrater giver en fantastisk udsigt over Honolulu og Hawaiis kyst. I løbet af disse dage vil du helt sikkert føle fællesskabet og mærke, hvordan venskaberne spirer. 


I løbet af den første tid er der afsat to dage til Xplore intro. Her vil din rejseleder hjælpe med at indkredse dine og holdets ønsker ifm. den første Xplore uge. Du vil få rejsetips og inspiration, så du kan begynde at planlægge. Desuden vil du orienteres om sikkerhed og praktikaliteter ifm. vandreture på Oahu, hvilket er en af øens højdepunkter. I din fritid kan du nyde Honolulu og Waikiki Beach. Du kan surfe på bølgerne, hænge ud på caféerne og shoppe i de mange lækre og eksklusive butikker. Honolulu er en storby med alt, hvad det indebærer af muligheder. 

Foto Program afsnit 3:
Hawaii_udsigt
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Xplore uge på Hawaii

Program afsnit 3:

Tiden er inde til at tage hul på din første Xplore uge. Nu skal der skrues op for eventyrlysten, og du skal til at søge ud på egen hånd og/eller i mindre grupper. Hawaii er et mekka af muligheder, og du bestemmer helt selv, hvad tiden skal bruges på. Inden da er du blevet rustet godt, så det er nemmere at beslutte indholdet af den kommende uge.


Måske du vil besøge Big Island for at vandre, ro i havkajak, snorkle i mørke med kæmpe djævlerokker og flyve i helikopter over aktive vulkaner? Måske du vil blive på Oahu og fordybe dig i Aloha-kulturen, lære Hula, mestre surfing, skydive og tage dykkercertifikat? Måske er drømmen at besøge Maui og øens fantastiske strande, dybe dale og skrå bjergsider beklædt med tropiske planter? På Maui kan du vandre i Iao Valley State Park og tage på hvalsafari fra Lahaina. Der er helt sikkert nok at vælge imellem, når du skal finde indhold til din Xplore uge. Holdet mødes dernæst i Honolulu inden den videre rejse. 

Foto Program afsnit 4:
Australien4
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-7: Australien – Brisbane, wildlife & Byron Bay

Program afsnit 4:

Du ankommer til Brisbane i Australien, hvor du har fri til at udforske byen. F.eks. kan du sejle på floden, bade i den store havnepool eller shoppe i byens butikker. Du rejser videre langs kysten og gør stop ved Currumbin Wildlife Sanctuary. Her skal du hilse på Australiens mangfoldige dyreliv. Kænguruer, koalaer og dingoer er blandt naturreservatets beboer. 


Du fortsætter rejsen til Byron Bay. Denne vidunderlige surferby er laidback og byder på fantastiske strande, surfing, dykning, skydiving, restauranter, caféer, wellness-centre, specialbutikker, yogaklubber, strandbarer og meget mere. I disse skønne rammer skal du bo de næste tre uger og have undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling. Du har fri eftermiddage og weekender, hvor du kan udforske surferbyen eller tage på udflugt i nærområdet. F.eks. kan du flyve luftballon over det smukke landskab eller se lysende orme i den storslåede natur. Du kan også øve dig i surfingens ædle kunst eller tage dykkercertifikat hos det lokale dykkercenter.

Foto Program afsnit 5:
australien_outback
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8: Xplore uge i Australien

Program afsnit 5:

De seneste uger er du blevet klogere på dig selv og dine medrejsende gennem spændende undervisning i dejlige rammer. Du har fået større afklaring ift. fremtiden og nye kommunikative kompetencer, som kan hjælpe dig i fremtiden. Det er nu tid til at forlade Byron Bay og tage hul på endnu en Xplore uge. Du har nu en uge, hvor du kan udforske andre dele af Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Som på Hawaii har du indledningsvist haft en Xplore intro med din rejseleder, så du er klar til at kaste dig over en uge på egen hånd.


Måske du vil på jeepsafari på verdens største sandø Fraser Island og her hilse på vilde dingoer? Måske du vil sejle ved Whitsunday eller dykke ved Great Barrier Reef? Måske du vil opleve "det ægte" Australien i Outbacken eller hænge ud i skønne Melbourne? Igen er det helt op til dig, hvad tiden skal gå med. Holdet mødes efterfølgende i Sydney, som byder på seværdigheder såsom det famøse Operahus og den ikoniske Bondi Beach. I samlet flok fortsætter I til Japan. 

Foto Program afsnit 6:
Japan3
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9: Japan – Rundrejse, Tokyo & Kyoto

Program afsnit 6:

Skyskrabere, neonskilte, sushi, kæmpe fodgængerfelter og ældgamle templer - velkommen til essensen af Tokyo. Din rundrejse i Japan starter i den enorme storby. Her viser din lokale guide dig rundt i de mange spændende kvarterer, inden du fortsætter til smukke og rolige Lake Kawaguchi. Du cykler om søen og spejder mod horisonten i håb om at spotte Mount Fuji. Dernæst nyder du en traditionel japansk middag, inden et toptunet hurtigtog bringer dig til Kyoto. 


I Kyoto skal du besøge smukke historiske templer af guld og i orange farver. Du skal opleve manga og klædes eksklusivt på i en farvestrålende kimono, hvorefter du skal spadsere med geishaer (hvis du er heldig) i det historiske Gion kvarter. Dernæst stiger du på bussen og fortsætter til Great Buddha og de sultne dådyr i Nara. Her gør du stop, inden du flytter ind i et tempel. Tidlig om morgenen deltager du i en traditionel ceremoni med munkene, hvorefter du fortsætter til endnu en spændende oplevelse: sumobrydning. Der er knald på rundrejsen i Japan. Her får du alle landets kontraster at se og føle. 

Foto Program afsnit 7:
Japan4
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10: Xplore uge i Japan

Program afsnit 7:

Efter den intense rundrejse er det tid til igen at stå på egne ben. De næste dage bestemmer du helt selv, hvor du vil hen, og hvad du vil opleve i Japan. Dette er din tredje omgang Xplore, og du er nu ved at være godt erfaren. Det gør det kun endnu nemmere at skulle planlægge indholdet af din tid i Japan.


I Japan er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser. Måske du vil vandre i den smukke natur og landets betagende bjerge? Måske du vil flyve til en af de sydlige øer, hvor du kan dykke og nyde solen? Måske du vil opleve aber, som bader i varme naturlige kilder? Du kan også udnytte tiden i de dejlige storbyer. Tokyo, Kyoto og Osaka byder på tonsvis af muligheder og aktiviteter. F.eks. kan du besøge en kæmpe bambusskov, hænge ud på sjove manga-caféer eller besøge Universal Studios. Efter Xplore dagene mødes du og holdet med rejselederen i Tokyo, hvorefter I samlet flyver til Indonesien og den skønne paradisø Bali.  

Foto Program afsnit 8:
Gili-dyk-(2)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11-12: Giliøerne - Bæredygtighed & Verdensmål

Program afsnit 8:

Din rejse fortsætter til Bali, hvor du starter ud med et par dage i Seminyak. Her kan du nyde stranden og de mange beach clubs, spise smoothie bowls på trendy caféer og dyrke en gang yoga hos et af de mange centre. Dernæst sejler du til Giliøerne, hvor du skal bo på Gili T. Her er atmosfæren helt speciel. Glæd dig til smukke kridhvide strande, krystalklart vand, farvestrålende koralrev, smukke solnedgange og et imponerende undervandsliv. 


Du har selvfølgelig tid til at nyde strandene og solen på Gili, men du skal også gøre en aktiv indsats under dit besøg i paradis. Havene er nemlig truet, og hos Dansk Studie Center vil vi gerne gøre en indsats for at vende den kedelige udvikling. Derfor samarbejder vi med det lokale dykkercenter for at skabe bedre og mere gunstige forhold for livet i havet. Som en del af dette initiativ kan du deltage i forskellige bæredygtige tiltag såsom beach clean-ups og koralplantning. Du kan selvfølgelig også arrangere en masse dykning med dykkercentret.  

Foto Program afsnit 9:
Uge 13: Bali - Munduk, Ubud, Yoga og Kropsbevidsthed
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 13: Bali - Munduk, Ubud, Yoga og Kropsbevidsthed

Program afsnit 9:

Du tager hurtigfærgen retur til Bali og Seminyak, hvor din rejseleder faciliterer endnu en intro til Xplore. Din rejseleder vil briefe dig på sikkerhed og de kulturelle udfordringer samt alle de mange muligheder, der findes på Bali og de nærtliggende øer. Med denne viden kan du begynde at planlægge din Xplore uge. 


Rundrejsen på Bali skydes i gang, og du kører gennem smukke landskaber til Munduk i bjergene. Her skal du vandre i rismarker, bade i vandfald, besøge et tempel, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. Du fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor du skal opleve ildshow og lokal middag samt besøge en autentisk landsby. Ubud er bl.a. kendt for sine mange unikke yogastudioer. Mange rejser til Bali på yoga-retreats, fordi der er en helt særlig energi og stemning. Det skal du naturligvis også opleve med tre dages spændende undervisning i Yoga og Kropsbevidsthed. 

Foto Program afsnit 10:
Uge 14-15: Xplore uge på Bali & hjemrejse
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 14-15: Xplore uge på Bali & hjemrejse

Program afsnit 10:

Efter undervisningen i Yoga og Kropsbevidsthed er det tid til at søge ud på egne eventyr. Det er tid til den sidste Xplore uge. Her kan du udforske flere afkroge af Bali eller tage turen til andre øer i Indonesien. På Bali kan du f.eks. prøve kræfter med at bestige en vulkan, dykke med store rokker og skibsvrag eller give dig i kast med en gang riverrafting eller tubbing. Du kan også lade turen gå til Nusa Penida, som huser en af verdens mest Insta-kendte strande. En anden mulighed er øen Borneo, som er hjem for vilde orangutanger og dyb jungle. Ikke mindst kan du se kæmpe varaner på Komodo Islands. 


Din Xplore uge skal således nok få ben at gå på. Før du får set dig om, er det tid til at rejse hjem. Inden da mødes du og holdet i Seminyak, hvor I har nogle dage til at få afsluttet på en god måde. Her kan I dele historier fra jeres Xplore uge, afholde en gallafest og skrive mindebøger og hyggelige hilsner til hinanden. Dernæst flyver du til Danmark med kufferten fuld af uforglemmelige minder og venskaber for livet.

Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

New York (3 introdage):

 • Ophold i New York
 • Adventure Race
 • Byvandring
 • Teambuilding med din rejseleder

Hawaii (3½ uge):

 • 20 timer undervisning i Sport & Teambuilding med dansk underviser
 • Aktiviteter på stranden
 • Ophold i Waikiki, Oahu
 • Besøg hos Pearl Harbour
 • Vandretur til Diamond Head
 • Dagsudfulgt rundt på Oahu
 • Xplore intro

Australien (1 md.):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg hos Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • Xplore intro
 • 60 timer undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney

Japan (2 uger):

 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage med indkvartering
 • Xplore intro
 • Sightseeing i Asakusa-området
 • Besøg hos Sensoji Temple
 • Sightseeing ved Shibuya Crossing
 • Udflugt til Nakamise Shopping Street
 • Udflugt til lokale markeder
 • Ophold ved Lake Kawaguchi
 • Traditionel japansk middag
 • Cykeltur ved Lake Kawaguchi
 • Transport med Shinkansen Tokyo-Kyoto t/rt
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Besøg i Kiyomizu Temple
 • Besøg i Kodaji Temple Gesshin-in
 • Gåtur ved Fushimi Inari
 • Gåtur i Gion området
 • Besøg hos Kinkakuji Temple (Golden Pavilion)
 • Besøg hos Nishijin Textile Center
 • Besøg hos Kyoto International Manga Museum eller Animate Kyoto Ten
 • Kimono-experience
 • Besøg hos Todaiji Temple (Big Buddha) og Nara Deer Park
 • Ophold i Shigisan
 • Overnatning i tempel
 • Shojin Ryori - middag i templet
 • Morgenceremoni i buddhistisk tempel
 • Sumo-experience
Inkluderet - kolonne 2:

Bali (3 ½ uge):

 • Morgenmad alle dage med indkvartering
 • Ophold i Seminyak/Canggu
 • Xplore intro
 • Ophold i Munduk
 • Vandfalds-trek i Munduk
 • Besøg hos ikoniske rismarker
 • Introduktion til risdyrkning og religionens betydning for balineserne
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Besøg hos kaffeplantage m.m.
 • Besøg hos Mengwi Royal-temple
 • Ophold i Ubud
 • Heldagsudflugt i Ubud med lokal guide
 • Besøg hos lokale markeder
 • Trancedans og ildshow med balinesisk middag
 • Rundvisning i Lantangidung Village
 • Besøg hos lokale kunsthåndværkere
 • Ophold i Kuta
 • 3 dage undervisning i Yoga & Kropsbevidsthed
 • 2 frokoster

Gili Islands (ca. 6 dage)

 • Hurtigfærge til Gili Trawangan t/r
 • Ophold på Gili Trawangan
 • "Take care of the Ocean" dage på Gili med fokus på verdensmålet "Bevar havet"
 • Snorkeltur
 • Morgenmad alle dage
 • 1 valgfri aktivitet (koralplantning, ø-tur på hesteryg eller introdyk)

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Yoga og fodbold med de lokale på stranden i Seminyak
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Vandreture i Balis smukke natur
 • Kulturelle ceremonier på Bali

Ikke inkluderet:

 • Xplore uger i Australien, Japan og på Bali og Hawaii.
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandre- og snorkelture på Hawaii
  • Australiens surferbølger & dyreliv
  • Sumobrydning i Japan
  • Vulkantrekking på Bali
  • Gilis undervandsliv
 1. Personligt
  • Bliv en del af et unikt fællesskab
  • Få nye perspektiver på tilværelsen
  • Få erfaringer om verden
  • Styrk dine kompetencer
  • Flyt dine grænser
  • Opnå større afklaring om fremtiden
 1. Natur
  • Hawaiis eksotiske natur
  • Tokyos japanske haver
  • Bambusskoven i Kyoto
  • Lækre surferstrande i Byron Bay
  • Munduks idylliske, grønne dale
  • Vajende palmer på Bali
  • De paradisiske Gili Islands
 1. Kultur
  • Japans hovedstad Tokyo
  • Overnatning i et buddhistisk tempel
  • Besøg hos smukke Shinto Shrines
  • Undergrundskultur med manga og anime  
  • En eftermiddag i kimono
  • Lokale gadekøkkener 
  • Udflugter til ældgamle templer 
  • Rundvisning i en traditionel balinesisk landsby
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden