mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt Aloha - Xplore

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs med jorden rundt i 3½ måned til store naturmæssige og kulturelle kontraster i USA, Asien og Oceanien. 


Hawaii´s storbyer og eksotiske natur, Japans traditionsrige og stolte kultur, Australiens surferstrande og dyreliv, Bali´s rismarker og gæstfrie befolkning, samt Gili Islands’ fantastiske palmestrande og undervandsliv giver dig en uforglemmelig rejse.

 • 4 uger i USA og på de naturskønne Hawaii øer 
 • 1 måned på Australiens surferstrande i Byron Bay og i Sydney
 • 2 ugers enestående oplevelser i Japans storbyer, Tokyo og Kyoto
 • 1 måned i Balis og Gilis eksotiske omgivelser og kultur

Med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien bliver du mere afklaret om fremtiden og finder ud af, hvordan du kan opnå dine mål i livet. 

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt Aloha - Xplore

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Denne jordomrejse byder på en fascinerende rundrejse, der indeholder nogle af verdens mest storslåede naturområder, strande, dyreliv, storbyer og kulturer.

Der er en dynamisk kombination mellem udflugtsperioder, undervisningsuger og "Xplore" uger til at udforske områderne på egen hånd.


Fra skyskraberne i New York, til det frodige og eksotiske Hawaii, til dyrelivet og surferstrandene i Australien, til Japans storbyer og traditionsrige kultur, til de palmebeklædte strande på Gili øerne og til Balis gæstfrie befolkning, grønne rismarker og vulkaner.

 

Undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling (60 timer) finder sted i Australien. Der undervises endvidere også yoga og selvbevisthed, sport og teambuilding, bæredygtighed, samt i "Xplore"

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Jorden Rundt Aloha - Xplore

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Jorden Rundt Aloha – Xplore  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Da denne rejsekombination er ny, har vi ikke nogen hold-hashtags fra tidligere hold.  

Til gengæld har vi haft mange andre hold ude i verden, som har besøgt destinationerne:  


Tidligere hold, som besøgte Australien på deres rejse:  

#mikalasmøgunger 

#dscbulamates 

#schmikkeldsc  


Tidligere hold, som besøgte Japan og Australien på deres rejse:  

#hvorfåkerminhathenne  

#3hanerihoensegaarden 


Tidligere hold, som besøgte Hawaii på deres rejse:  

#oliviassnacks 

#lassesbasser 

#nejtakjegharselvposemed  


Tidligere hold, som besøgte Bali og Gili på deres rejse:  

#øhop22  

#kukulhustoremember  


Er du nysgerrig på landene?  

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra landene.  


Stalk vores lande-hashtags:  

#hawaiidsc  

#australiendsc 

#japandsc 

#balidsc 

#gilidsc  

Video

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Japan

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Hawaii

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt Aloha - Xplore
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt Aloha - Xplore

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NABG_lille
Foto Program afsnit 1:
USA-roadtrip-4
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New York – Sightseeing & Teambuilding

Program afsnit 1:

Jeres jordomrejse begynder i New York, hvor I bliver modtaget af jeres danske rejseleder. I New York er der fuld fart på, da I både skal teambuilde og på foto adventure race rundt i the ”The Big Apple”  Der er fokus på fællesskabet og oplevelser.


Frihedsgudinden, New Yorks skyline, Financial District, Soho, Central Park, Empire State building, Times Square eller måske noget helt andet? Hvilket instagram shot er du efter? Sammen med jeres danske rejseleder forsøger I at få så meget med som muligt på de indledende dage når I går på vandring rundt til nogle af de ikoniske steder. Efter nogle spændende dage i ”The Big Apple” er det blevet tid til at tage turen til Hawaii. 


Foto Program afsnit 2:
Hawaii_piger
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Oahu – ” Explorer” Intro, samt Sport & Teambuilding

Program afsnit 2:

I ankommer til Honolulu på øen Oahu i Hawaii ø-gruppen. Sammen med jeres rejseleder, skal I teambuilde og ud på opdagelse i både i og udenfor byen. I skal vandre op til Diamond Head og nyde den smukke udsigt over kysten. I skal dyste med og mod hinanden på stranden i sjove konkurrencer og aktivt udnytte Hawaiis fantastiske kulisse. I skal spille beach volley, svømme, grine og nyde solnedgangene sammen. I skal føle fællesskabet og mærke venskaberne spire. 


Den første uge er der også afsat 2 dage med "Xplore" intro. Her vil jeres rejseleder hjælpe jer med at indkredse jeres ønsker for rejsen, give rejsetips og tricks om områdets og øernes muligheder. I vil også få indblik i både sikkerhed og praktik omkring vandreture, som er et af de absolutte højdepunkter på Hawaii.

I fritiden kan I udforske Hawaiis enestående natur, nyde livet på de mange caféer og barer, eller måske tage dykkercertifikat. I kan også snorkle, tage surf-lektioner eller gå på opdagelse i den flotte by, med store butikker, restauranter mm. 


Foto Program afsnit 3:
Hawaii_udsigt
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: "Xplore" uge på Hawaii

Program afsnit 3:

Herefter er det tid til at skrue op for eventyrlysten og søge ud på egne udfordringer. Det er nemlig tid til jeres "Xplore" uge. Hawaii byder på uendelige muligheder og det er nu jeres tur til selv at planlægge jeres rejseoplevelser. I har tidligere sammen med jeres rejseleder sat jer mål for, hvordan I kan få endnu større indblik i landet og kulturen og har planlagt din uge, så den matcher netop dine drømme og ønsker. 

Måske vil du; besøge Big Island for at vandre, havkajakke, nat-snorkle med djævlerokker eller flyve i helikopter over aktive vulkaner. Måske vil du blive på Oahu og fordybe dig i Aloha-kulturen, lære Hula, mestre at surfe, skydive eller tage dykkercertifikat. Måske er drømmen at besøge smukke Maui med dets fantastiske strande, dybe dale og bjergsider beklædt med grønne tropiske planter. Her kan du vandre i Iao Valley State Park, tage på hvalsafari fra Lahaina eller nyde de eksotiske strande. Hawaii har så mange fantastiske steder, der er næsten ikke grænser for, hvad du kan opleve. Valget er dit! Alle mødes dagen inden den videre rejse i Honolulu, hvor det er tid til at dele sine oplevelser med de andre på holdet.

Foto Program afsnit 4:
Australien_hop
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-7: Australien – Brisbane, Wildlife & Byron Bay

Program afsnit 4:

I ankommer til Brisbane i Australien, hvor I har en enkelt fridag til at udforske byen. Fra den flotte storby rejser I sydpå til den hyggelige surferby, Byron Bay. På vejen besøger I den fantastiske Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I møder Australiens mangfoldige dyreliv og kommer helt tæt på både koalabjørne og kænguruer.

Byron er laid back og byder på fantastiske strande, surfing, dykning, skydiving, restauranter, caféer, wellness-centre, specialbutikker, yogaklubber, åbne barer tæt på stranden og meget andet. Byen er et eftertragtet besøgssted for surfere og unge backpackere fra hele verden. Her skal I bo i tre uger, mens I får undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser. Underviseren vil sørge for, at I hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og egne kompetencer. Forløbet giver jer brugbare værktøjer til også selv at udforske nye veje i livet. I bor tæt på en dejlig strand og har masser af fritid i løbet af undervisningsugerne, hvor det står jer frit for at vælge, hvad I vil opleve af de mange forskellige vand- og strandaktiviteter i byen og området. 


Foto Program afsnit 5:
Australien_drenge_bil
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8: "Xplore" uge i Australien

Program afsnit 5:

Der er afsat en uge til, at I kan udforske andre dele af Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Som på Hawaii, har du indledningsvist ved ankomst til Australien haft en "Xplore" introdag med jeres rejseleder, og mon ikke der har været en del læring fra første "Xplore" uge at bygge videre på? Mulighederne i Australien er mange - et helt kontinent at udforske! Jeres rejseleder har helt sikkert fyldt dig med forslag og råd til spændende og anderledes oplevelser. 


Måske vil du; på en 4 dages jeepsafari på verdens største sandø, på 3 dages sejlbådsluksus ved Whitsundays, på en uges dykker "live-a-aboard" på Great Barrier Reef, tage et advanced surfkursus, vandre i Blue Mountains. Måske er drømmen at lære mere om Aboriginals, se Ayers Rock og overnatte i telt i Outbacken. Valget er dit!

Opholdet i Australien afsluttes i Sydney, hvor du måske har brugt de sidste dage af din "Xplore" uge til at opleve Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour og Bondi Beach. Ihvertfald bliver der nok at fortælle vennerne, når I mødes i Sydney. 


Foto Program afsnit 6:
Japan_Fushimi_irani_3
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9: Japan – Tokyo, Kyoto og Nara

Program afsnit 6:

I ankommer til Japans dynamiske og traditionsrige hovedstad, Tokyo. Iblandt de travle byboere, scootere, neonskilte, blinkende butikker og udsmykkede parker skal I udforske byens moderne og historiske kvarterer samt opleve og lære om den japanske befolknings tilgang til livet. I skal besøge ikoniske templer, markeder, smage japanske specialiteter fra de mange gadekøkkener, gå i verdens største fodgængerfelt og opleve udsigten over skyskraberne fra 45. etage. I kan også hoppe en tur på animé-café og få serveret sushi af en stuepigeklædt tjener eller måske en automat.


Herfra går turen videre til smukke Lake Kawaguchi tæt ved Mount Fuji, hvor I skal ud at opleve det smukke område på cykel, samt overnatte og spise på et traditionelt japansk hotel. I tager herfra lyntoget, Shinkansen, der med 300 km/t kører jer til Kyoto, som i fortiden var landets kejserlige hovedstad. I Kyoto skal I udforske de historiske templer herunder det gyldne Kinkakuji Temple og Fushimi Irani Shrine med de mange røde torii portaler. 

Foto Program afsnit 7:
Japan_kimono_gruppe
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10; Nara, Sumobrydning og ”Xplore” dage

Program afsnit 7:

I skal også til te-ceremoni og opleve den japanske kultur helt tæt på - ligesom I skal overnatte i et buddhistisk tempel og deltage i morgenceremoni. Programmet byder også på en eftermiddag, hvor I får lov at gå en tur i Gion området iklædt kimonoer. Herfra går turen videre til Nara, hvor I skal opleve sumobrydere og Nara deer park. 


Herfra er der indlagt 5 ”Xplore” dage i programmet, hvor I helt selv bestemmer, hvor I vil hen og hvad I vil opleve. I Japan er det virkelig kun fantasien, der sætter grænserne. I kan blandt andet vandre i de omkringliggende bjerge, tage på sejltur på de brede floder eller fordybe sig i den lokale kultur. Den japanske befolkning værner om deres traditioner og stolte livsførelse, så et venligt smil og høflighed kan måske føre endnu flere oplevelser med sig, når I møder de lokale. Uanset hvad, er der et godt grundlag for spændende og oplevelsesrige dage i Japan. Inden rejsen igen går videre er der fælles afslutning i Tokyo.


Foto Program afsnit 8:
Gili-dyk-(2)
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11-12: Gili øerne - Bæredygtighed og Verdensmål

Program afsnit 8:

Jeres rejse fortsætter til det tropiske Bali og derfra videre til Gili øerne, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev, smukke solnedgange og et imponerende undervandsliv. 

Vi ønsker at lave opholdet på Gili Islands til mere end en badeferie med farverige drinks. Denne uge står derfor i bæredygtighedens tegn. Sammen med de lokale kigger vi på, hvordan vi kan hjælpe til med at passe på øernes koralrev og undervandsliv. Den naturmæssige balance og koraller på Gili øerne, er som de fleste steder verden rundt under massivt pres fra stigende problemer med skrald, forurening og global opvarmning. 

Hos DSC har vi derfor fokus på verdensmålet "Livet i havet" og ønsker at give jer et indblik i udfordringerne. Sammen med lokale dykkere har vi 4 dage med fokus på Verdensmål nr. 14:"Livet i havet". Vi skal blandt andet hjælpe med "beach clean-up" og undersøge undervandslivet på snorklingture. Der er også tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. Nyde livet og komme ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned.


Foto Program afsnit 9:
Uge 13: Bali - Munduk, Ubud, Yoga og Kropsbevidsthed
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 13: Bali - Munduk, Ubud, Yoga og Kropsbevidsthed

Program afsnit 9:

Vi tager hurtigfærgen tilbage til Bali og har nogle dage i Seminiak, hvor der er endnu engang ligger en introduktion til ”Xplorer”. Din rejseleder vil endnu engang briefe på sikkerhed og kulturelle udfordringer, samt alle de mange muligheder der findes på Bali. Fra Seminiak kører vi gennem Balis landskaber til Munduk. Her skal I bl.a. vandre mellem grønne rismarker i højlandet, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og besøger et  buddhistisk tempel omgivet af voldgrave. 

I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow og besøge en inspirerende lille landsby med en lokal guide. 

Ubud er bl.a. særligt kendt for dets mange unikke yogastudioer. Mange rejser til Bali på yoga-retreats, fordi der er en helt særlig energi og stemning. Det skal I naturligvis også opleve. Der er 3 dages fantastisk undervisning i yoga og kropsbevidsthed. 

Foto Program afsnit 10:
Uge 14-15: "Xplore" uge på Bali, Kuta og hjemrejse
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 14-15: "Xplore" uge på Bali, Kuta og hjemrejse

Program afsnit 10:

Efter undervisningen i Yoga og Kropsbevidsthed er det tid til at søge ud på egne eventyr. Det er nemlig tid til den næste ”Xplore” uge og til at udforske flere afkroge af Bali. Måske delfinerne i nord kalder på dig? Det også være, at du har lyst til at bruge dine nye surf-skills og hoppe en tur i bølgerne. Måske du har en drøm om at tage dykkercertifikat og dykke på nogle af de ikoniske dive-sites omkring Bali? Måske går turen til Nusa-øerne og få det perfekte insta-skud ved Kelinging Beach. Eller måske er det næseaberne på Borneo eller trekking på Lombok, der skal krydses af på bucket-listen.


Måske du har lyst til at prøve kræfter med det balinesiske køkken med cooking class – eller at kigge forbi et lokalt smykkeværksted og lave dit eget unikke Bali-sølvsmykke. Skal der skrues op for adventuren – så kan I tage en tur på river rafting, bestige vulkanen Mt. Batur til solopgang eller rapelle ned ad vandfald. Mulighederne er mange – og jeres rejseleder står på spring med masser af hjælp og inspiration til, hvordan I bedst udnytter jeres tid i "Xplore" ugen. Inden hjemrejse samles I nogle dage på et hotel ved Kuta, så I sammen kan runde af og dele rejsens fantastiske oplevelser med hinanden. 

Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

New York (3 introdage):

 • 3 dages ophold i New York med foto adventure
 • Byvandring
 • Teambuilding

Hawaii (3½ uge):

 • Sport & Teambuilding
 • Aktiviteter på stranden
 • Ophold i Waikiki, Oahu
 • Besøg ved Pearl Harbour
 • Vandretur til Diamond Head
 • Dagsudfulgt rundt på Oahu
 • "Xplore" intro

Australien (1 md.):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg i Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • "Xplore" intro
 • 60 timers Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney

Japan (2 uger):

 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage
 • "Xplore" intro
 • Besøg i Tokyo metropolitan government building observation deck
 • Sightseeing i Asakusa-området
 • Besøg ved Sensoji Temple
 • Sightseeing ved Shibuya Crossing
 • Shopping ved Nakamise Shopping Street
 • Udflugt til lokale markeder
 • Ophold ved Lake Kawaguchi
 • Traditionel japansk middag
 • Cykeltur ved Lake Kawaguchi
 • Transport med Shinkansen Tokyo-Kyoto t/rt
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Besøg i Kiyomizu Temple
 • Besøg i Kodaji Temple Gesshin-in
 • Gåtur ved Fushimi Inari
 • Gåtur i Gion området
 • Besøg til Kinkakuji Temple (Golden Pavilion)
 • Besøg til Nishijin Textile Center
 • Besøg på Kyoto International Manga Museum
 • Kimono-experience
 • Besøg ved Todaiji Temple (Big Buddha) og Nara Deer Park
 • Ophold i Shigisan
 • Overnatning i tempel
 • Shojin Ryori - middag i templet
 • Morgenceremoni i buddhistisk tempel
 • Sumo-experience
Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili Islands (1 md.):

 • Morgenmad alle dage med indkvartering
 • Ophold i Seminiak
 • "Xplore" intro
 • Hurtigfærge til Gili Trawangan t/r
 • Ophold på Gili Trawangan
 • "Take care of the Ocean" dage på Gili med fokus på verdensmålet "Bevar havet"
 • Snorkeltur på Gili Islands
 • Ophold i Munduk
 • Vandfalds-trek ved Munduk
 • Besøg ved ikoniske rismarker
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Besøg ved kaffeplantage m.m.
 • Besøg ved Mengwi Royal-temple
 • Ophold i Ubud
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • Monkey Forest
 • Opleve balinesisk trancedans og ildshow med balinesisk middag
 • Rundvisning i Lantangidung Village
 • Besøg ved lokale kunsthåndværkere
 • Ophold i Kuta
 • 3 dages undervisning i Yoga & Kropsbevidsthed
 • 2 frokoster

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters

 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Yoga og fodbold med de lokale på stranden i Seminyak
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Vandreture i Balis smukke natur
 • Besøg til kulturelle ceremonier på Bali

Ikke inkluderet:

 • "Xplore" uger på Hawaii, i Australien, Japan og på Bali.
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandre og snorkelture på Hawaii
  • Australiens surferbølger & dyreliv
  • Sumobrydning i Japan
  • Vulkantrekking på Bali
  • Gili´s undervandsliv
 1. Personligt
  • Bliv en del af et unikt fællesskab
  • Nye perspektiver på tilværelsen
  • Erfaringer om verden
  • Styrk dine kompetencer
  • Flyt dine grænser
  • Afklaring om fremtiden
 1. Natur
  • Hawaiis eksotiske natur
  • Tokyos japanske haver
  • Bambusskoven i Kyoto
  • Lækre surferstrande i Byron Bay
  • Munduks idylliske, grønne dale
  • Vajende palmer på Bali
  • De paradisiske Gili Islands
 1. Kultur
  • Japans hovedstad, Tokyo
  • Overnat i et buddhistisk tempel
  • Besøg ved smukke Shinto Shrines
  • Undergrundskultur med manga og anime  
  • En eftermiddag i kimono
  • Lokale gadekøkkener 
  • Besøg ved ældgamle templer 
  • Rundvisning i en traditionel balinesisk landsby
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden